Orijinalini görmek için tıklayınız : Dikkat anadolu yakası sahil yolu dikkat
Beyler şu an gayrettepeten anadolu yakasında sahil yolu için sivil trafik ekipler cirit atıyor benim aracımı bagladılar neyseki hallettik pendik green park otel önü ve kartal kumcular sahik cepteki kendini bilmezler yüzünden çok şikayet oldugunda inanılmaz bir uygulama var.sivil connetler affetmiyor en büyük sebep egzsos kesinlikle af yok.egzos ucuna bile baglıyorlar.keyfinizi bozmamak için tavsiyem e5 kullanın.iyi gazlamalar..
ErenErdem
21-07-2011, 18:39
Evet hatta bazı sivil connect ler de plastik boru fotoğrafı kaplamaları var
evet dün gecede egzoz ucundan beni baglmaya kalktılar kızıltoprakta ikna edebildim çok şükür herkesin dikkatli olmasında fayda var
aybarsdnr
21-07-2011, 18:55
egsoz ucu mu? aracın orjinal egsoz ucu da mı yasak ? 0 araba aldığımda kesecek miyim onu?
Ne güzel FN2 mizi deneyecektik ya olmadı şimdi. kavacık yolları taştan :)
GokhanK.
21-07-2011, 19:12
ben sağ şeritte yavaş yavaş ilerlediğimden pek musallat olmuyolar sadece sislere çok bakıolar ama birşey demiyolar.gerçi araçta da çok ofsayt bir durum yok :D
sahil bu aralar sikintili gecen gun benide gri connect cevirdi Allahtan tanidik cikti gonderdiler yoksa yaz geldi apaci sikayetleri sebebiyle denetimler siklastirilmis
Vay anam vay dikkat etmek gerek..
sadece egzos.bu egzos ne yaptı bu adamlara.
açmı kalmışlar
çok şikayet var pendik ve kartal (sözüm meclisten dışarı) sahilde
apaçileri görsen ne demek istedigimi anlarsın ve adamlara hak verirsin çünki havaların sıcak gitmesiyle mangalcı aileler şikayetçi oluyor..
aman beyler dikkat edin gelin gebzede gazlayın burda tüm ekipman tanıyor beni ;) sorun cıkmaz
Akşamları polis cadde üzerinde çevirme yapıyor, egzozlu, kopkoyu film olan arabalar geçti ama hiçbirini almadı.
hatta s2000 egzozdan ses çıkmasın diye uğraştı, arabanın üstü açıkken iç ışığı filan açtı onu bile almadılar.
aybarsdnr
21-07-2011, 20:22
cidden merak ediyorum egsoz ucundan ceza yazmanın mantığı nedir?
apaçileri görsen ne demek istedigimi anlarsın ve adamlara hak verirsin çünki havaların sıcak gitmesiyle mangalcı aileler şikayetçi oluyor..
doğrudur o apaçileri bende çok iyi biliyorum..ama 3-5 denyo için bu işle prof yada amatör şekilde ilgilenen,kimseyide rahatsız etmeyen adamlara olur olmaz şeylerden ceza yazıyorlar.
ya herkese eşit davransın yada rahat bıraksın milleti,eyyama gerek yok
aman beyler dikkat edin gelin gebzede gazlayın burda tüm ekipman tanıyor beni ;) sorun cıkmaz
Peki ShekiL Amirim :D
ahahah :D shekil abi yaptı yine sheklini :) gazlamak isteyen gebzeye.
VTec_king
21-07-2011, 21:59
yaklasık 2 senedir vtec type r ve diğer araçlarımla polisle muhattap olmadım nazar değmesin tü tü tü..
phantomLord
21-07-2011, 22:12
Egzos ucundan baglanma olayı dogrudur.Geçen bir arkadasımı bagladılar bende aracımı salı günü sattım carsamba günü sattıgım arkadas baglatmıs arabayı baglanan yer pendik oto sanayi baglanma nedeni ; Egsoz ucu.
Kartal cebliklerde ve ısıklarda cok durduruyolar egsoz ucu felan dinlemiyorlar anlatamıyoruz yani men ediyorlar hemen.
cezası muanesi felan 5oo lirayı buluyor. e-5 iyidir sahile fazla takılmayalım bu aralar.
cezasını dün bana 140 tl dedi bana bide men edicem dedi arabayı bende orjinalinde uc var dedim inanmadı ilk ayaga yattı bence yersen modeli çekti bi gaz ver dedi verdim dedim bu araba dizel traktör gibi çıkar dedim sesi:D arkadanda memurun biri bagırdı devam etsin diye o zaman rahatladım:D
E5ten geldim kartaldan, gayet temizdi. :)
Pazar akşamı cadde'de polis benzin'in önünde siyah s2000 vardı yanlarında sıkıntı çıkardılar galiba arkadaşa.. Bilmiyorum siteden mi plakasını göremedim inşallah sıyırmıştır..
Yav benm anlamadığım adamlar motorlarla teker yapıolar bışey denmıo arabalar egsoz kafasından bağlanıo
İstanbulda degilim ama okudum yazıyı egsoz ucundan aracın baglanması ne kadar saçma ,saçmanında ötesi
Kiziltoprak shell onu cevirme ve arac baglama var
BurakCengizhanoğlu
22-07-2011, 02:04
haydaa..Allahtan dizelle gidiyoruz gitceğimiz zaman :D
MR.TurboALİ
22-07-2011, 02:32
vayy be gidicekdim muayene yok diye çıkmadım gitsek bağlatıyorduk belkide:D
vayy be gidicekdim muayene yok diye çıkmadım gitsek bağlatıyorduk belkide:D
önlerinde bi yavaşladım 4 tane araç vardı o sırada pejo 106 206 bitane civic diğer arabayı hiç seçmedim hepside polise yalvar yakar moddaydılar sanırım hiç acımadan ceza kesiyorlardı birşey imlazıyordu polis en son çok fazla durmadım ancak 206 nın HDİ oldugunu ve arkada bence sadece egzoz ucu vardı sırf o sebeple bile ceza kesiliyorsa çok dikkatli olmakta fayda var
Pazar akşamı cadde'de polis benzin'in önünde siyah s2000 vardı yanlarında sıkıntı çıkardılar galiba arkadaşa.. Bilmiyorum siteden mi plakasını göremedim inşallah sıyırmıştır..
Bir tane sarı e36 arka sag lastıgın oradan vurdu s2kya o gece
Yav benm anlamadığım adamlar motorlarla teker yapıolar bışey denmıo arabalar egsoz kafasından bağlanıo
motorluyla uğraşmak çevirmek yakalamak kolay değil denk getiremedikten sonra ne diyecek.. plakası bile yok %90'ının..
gecen arkadas ise gelirken kartal sahilde bir radar yemiş sonra cıkıyor otobana pendik cıkısından gireyim diyor birde orda radar cezası yiyor yani adamların sakası yok ..
Fatihöztürk
22-07-2011, 07:32
Cumartesi gecesi pendikden bostancıya kadar polisler cirit atıyo sahilde hele kartal migros önü hem sivil hem resmi polis kaynıyo..
ShekiL abiyi herkes tanır gebzede orda gazlayın aslında istanbuldakileride tanıyoda biraz işleri yoğun...
ykavcioglu
22-07-2011, 08:08
benim aracı geçen sene bağlamışlardı -500 olmuştum..
Aynen öyle apaçi çok malesef sakin giderken gelip bizede musallat oluyorlar kardeşim ... ama kurunun yanında yaşta yanıyorya o kötü
motorluyla uğraşmak çevirmek yakalamak kolay değil denk getiremedikten sonra ne diyecek.. plakası bile yok %90'ının..
aynen motorumla hiç bir polis çevirmesinde durmadım:D
Beyler şu an gayrettepeten anadolu yakasında sahil yolu için sivil trafik ekipler cirit atıyor benim aracımı bagladılar neyseki hallettik pendik green park otel önü ve kartal kumcular sahik cepteki kendini bilmezler yüzünden çok şikayet oldugunda inanılmaz bir uygulama var.sivil connetler affetmiyor en büyük sebep egzsos kesinlikle af yok.egzos ucuna bile baglıyorlar.keyfinizi bozmamak için tavsiyem e5 kullanın.iyi gazlamalar..
Faturayı verdim daha sıkıntı yapmasınlar artık :)
cadde ve sahil tarafı sakat, 1 ayda 2 kere bağlandım :D
egzoz ucu doğru arkadaşlar, selamiçeşme trafikte bisürü kişi egzoz ucundan bağlanmış olmaktan yakınıyordu..
ve polisler hiç konuşulacak anlaşılacak tipler değil.. belli ki birilerinden emir gelmiş..
hasan çağri
15-09-2011, 19:14
O sebeple sessiz dikkat cekmeyen bi ehzoz ariyorum :-)
Fena valla. Pazar gunu kadikoyden fenere giderken polis yanima geldi dikkat et arabanda egzoz var baglarlar bu ara siki denetim var dedi.
fastchild
15-09-2011, 19:28
sahilin artık esprisi kalmadı ceplerde takılan bilinçsizce gazlayanlar yüzünden en iyisi gazlayanlara bakıp yürüyüş yapmak
birde dragostan aşşağı inmeyin diğer yolları kullanın dragos içinden girin
cidden şaşırdılar bendede egsoz ucu var diyoki egsoz var yok abi diyorum tamam varda biz yok diyoruz işte diyo abi diyorum yok tamam tamam hadi varda yok diyoruz hadi git diyoo anlamakta bilmiyolar..
fastchild
15-09-2011, 20:01
susturucuyu söksek eksoz yok diye ceza yazarlarmı ?
susturucuyu söksek eksoz yok diye ceza yazarlarmı ?
Memurun eksoz var tezine hayır yok. İnanmassan eğil bak diyerek delirtme çabası mı bu :D
GokhanRS
15-09-2011, 20:38
cidden şaşırdılar bendede egsoz ucu var diyoki egsoz var yok abi diyorum tamam varda biz yok diyoruz işte diyo abi diyorum yok tamam tamam hadi varda yok diyoruz hadi git diyoo anlamakta bilmiyolar..
aa egzossuz mu geziyon :D
egzos olmayana ceza yazmalılar aslında artık var diyede yazıyorlar :D
VTec_king
15-09-2011, 20:45
en güzeli standart araba hahaha kafam o kadar rahatki polisin yanından 120 ile geçiyorum 1 kelime bile söylemiyor :)))
erhanarici18
15-09-2011, 20:45
al işte küfür etsek ban yeriz şimdi
madem kafadan bile bağlıyolar çekin düz boruları basın gaza
hiç olmazsa kulağımızın pası silinir.