PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dovme yaptırmak ıstıyorum

_FaRuK_
21-07-2011, 20:54
arkadaslar dırsek ıle bılek arasına yaptırıcamda bakırköy tarafındayım ben bu konuda yardımcı olabılıcek arkadslarım varmıdırr hem hıjyen hemde fıatları duzgun bılmedıgım ıcın kazınlanmıyalımm ahaha:)

elpadre
21-07-2011, 20:57
05372816582 adı umit a.k.a ekmek den aldım dersın numaranı dogme hakkında sana her turlu yardımcı olur sanatkardır yerıne gıttıgın zaman yaptıgı ıslerı gorursun ok

deniz
21-07-2011, 20:58
aynı yere bende oglumla ılgılı bıseyler yada ısmını yazdırmak ıstıyorum
kolumda var daha evvel yııllar evvel yaptırmıstım kadım kapatmıs orayı bende arıyorum

bskone
21-07-2011, 21:05
bunlar işinize yarayabilir

BLACKSEA TATTOO (http://www.ruhsel.com/)

Shadows Tattoo & Body Piercing (http://www.shadowstattoo.com/)

fiyat konusunu bilemem ama temizlik hijyen konusunda kesinle güvenebilirsiniz
(+ufak bir tavsiye eger yaptırıcagınız dövme cok önemli deyilse kış aylarında yaptırırsanız fiyat olarak biraz daha ucuz olur )

_FaRuK_
21-07-2011, 21:10
bılgıler ıcın tesekkur ederım valla ısım yazılcak bana olcu olarak bır seyım yok kıbar olsun yeterr:)fıat bılgılrınız varmıdır

bskone
21-07-2011, 21:12
valla benim fiyat hakkında bi bilgim yazdıgım sitelerden ilgili kişileri arıyıp fiyat ögrene bilirsin

orhansah
21-07-2011, 21:16
sadece isim yazılacaksa ve boyut çok büyük değilse makina açılış fiyatını alırlar muhtemelen. o da 100 - 150 TL olarak değişiyor bildiğim kadarıyla.

elpadre
21-07-2011, 21:18
bılgıler ıcın tesekkur ederım valla ısım yazılcak bana olcu olarak bır seyım yok kıbar olsun yeterr:)fıat bılgılrınız varmıdır

sen benım adımı ver yeterlıı cok makul bır fıyata yaptırırım ;)

_FaRuK_
21-07-2011, 21:21
sen benım adımı ver yeterlıı cok makul bır fıyata yaptırırım ;)

a.k.a ekmekten baska bır sey demıyeyımı ısmınızıde soylersenız rezıl olmayızz:)

elpadre
21-07-2011, 21:27
a.k.a ekmekten baska bır sey demıyeyımı ısmınızıde soylersenız rezıl olmayızz:)

melii gornderdı dersın orasıda bızım yanı :) hatta ordayken o benı arar ben konusurumm fıyatı ben belırlerımm ok :) sıkıntı yok yanı maksat ıs olsun :)

mrtysn
21-07-2011, 21:28
melii gornderdı dersın orasıda bızım yanı :) hatta ordayken o benı arar ben konusurumm fıyatı ben belırlerımm ok :) sıkıntı yok yanı maksat ıs olsun :)

Abi kismetse gelicek sene sana bi saricam bu yuzden :D

elpadre
21-07-2011, 21:31
Abi kismetse gelicek sene sana bi saricam bu yuzden :D

ben ne yaptım sana bana sarıcan :D

mrtysn
21-07-2011, 21:38
ben ne yaptım sana bana sarıcan :D

Dovme icin ya :D

elpadre
21-07-2011, 21:39
Dovme icin ya :D

itinayla doverım :D

yardımcı olurum kardesım her zaman :)

Kakus
21-07-2011, 21:44
Bende sol koluma 6 tane yaprak yaptırmak istiyorum. Acaba hiç Luba Goldina'ya yaptırmış olan var mı? Ya da fiyatları hakkında bilgisi ya da tahmini olan? Benim için anlamı aşırı büyük, bu yüzden gerçekten kaliteli olmasını istediğim için Luba hanıma gidicem.

mar1lyn
21-07-2011, 22:08
bkoyde vagon war orda mehmet war çok iyidir bu konuda eğer o yoksada o mekan hijyen konusunda çok iyi
ben yaptırdım orda basit birşeydi gerçi ama herşey jelatin ile kaplı herşey dezenfekte ediliyor koltuğun bile dovmeyi yaparkende her 5 snde bir ilaçla siliyor o biçim :)

d16y4
21-07-2011, 22:11
dövme işinde fazlada ölücü olunmaz sağlık söz konusu allah vermesin çok şeyler olabilir.

_FaRuK_
21-07-2011, 22:11
bkoyde vagon war orda mehmet war çok iyidir bu konuda eğer o yoksada o mekan hijyen konusunda çok iyi
ben yaptırdım orda basit birşeydi gerçi ama herşey jelatin ile kaplı herşey dezenfekte ediliyor koltuğun bile dovmeyi yaparkende her 5 snde bir ilaçla siliyor o biçim :)

hım oarayada bır bakım ozman hem yakınn tesekkurlerr

tool
21-07-2011, 22:22
Bende sol koluma 6 tane yaprak yaptırmak istiyorum. Acaba hiç Luba Goldina'ya yaptırmış olan var mı? Ya da fiyatları hakkında bilgisi ya da tahmini olan? Benim için anlamı aşırı büyük, bu yüzden gerçekten kaliteli olmasını istediğim için Luba hanıma gidicem.

acayipmis ya

angeloftattoo's Gallery « { Tattoo Designs } - Tattoo Artists.org (http://www.tattooartists.org/Gal8641_angeloftattoo_s_Gallery.asp)

mrtysn
21-07-2011, 22:35
itinayla doverım :D

yardımcı olurum kardesım her zaman :)

Ahaha eyvallah abi :D

Danny Garcia'yla da bi gorus istersen abi o da baya iyidir de fiyatlari Luba ayarindadir .

Turk-Look
22-07-2011, 00:09
İstanbul Maltepe'den yakın arkadaşıma yönlendirebilirim arzu edeni.
Yazıdan oluşacaksa eğer sadece tatminkar fiyata yapar.

SkY
22-07-2011, 00:12

bende 2 dövmemi mehmete yaptırdım.gerçekten hem hijyen açısından hemde yeteneği açısından çok başarılı,kesinlikle tavsiye ederim.

Jem
22-07-2011, 01:17

Luba Goldina izmirdedir ayrıca çok iyi tanınmış bir dövmecidir ama tabiki isminde ön plana çıkması var; buarada fiyatları baya baya yüksektir yaptıran arkadaşlarım oldu mesela örnek vermek gerekirse bir anka kuşuna 4lira çektiğini biliyorum, aklında olsun küçük dövme yapmıyor.

individual
03-08-2011, 17:23
LiveLeak.com - Removing tattoo with a grinder (http://www.liveleak.com/view?i=149_1312349187)

Dövme silmek