Orijinalini görmek için tıklayınız : Tr Tuning yada Tuning Türkiye Yardım
Emre İlbi
21-07-2011, 23:19
bu pazar Kayseride büyük yaz buluşmamızı gerçekleştireceğiz,yerel kanallarımızda yayınlanacak,ancak dergiyede çıkmasını istiyorum,Tr Tuning yada Tuning Türkiye'nin Yetkililerine direkt nasıl ulaşabilirim?
dergilerde telefon numarlarını bulabilirsin ki sitede dergilerde çalışan arkadaşlarda mevcut
bu pazarsa geç kalınmış gibi san ki irtibat için
berkay_aydin
21-07-2011, 23:49
Geç kaldıysanız resimleri siz çekip yollarsınız..
Emre İlbi
22-07-2011, 00:24
haklısınız geç kaldım,ama izinlerdi,hazırlıklardı derken zaman bulamadım :(
iyi kötü bi makinam var,ben çekip yollarım ama kabul ederler mi? bunu öğrenebilmek için bi irtibata geçsem iyi olur :)
berkay_aydin
22-07-2011, 00:26
mesela hobby bölümünü kendileri çekmiyor hobbyrc de en iyi fotorafları seçip yolluyorlar siz yinede konuşun bence hallederler..
Emre İlbi
22-07-2011, 00:36
mesela hobby bölümünü kendileri çekmiyor hobbyrc de en iyi fotorafları seçip yolluyorlar siz yinede konuşun bence hallederler..
teşekkür ederim :)
Kayseride nerde olucak buluşma pazar günü kayseriye gelecektim eşimle fırsat bulabilirsem uğramak isterim
daha önce bende iletişime geçmiştim atıl abiyle,fotoğrafları kendin çekip mail olarak yolluyorsun onlar boş bi anda çıkarıyorlar diye biliyorum eğer hala aynıysa,Atıl Atılgan ile bi iletişime geçebilirsin.
cıvıc_power
22-07-2011, 09:48
haklısınız geç kaldım,ama izinlerdi,hazırlıklardı derken zaman bulamadım :(
iyi kötü bi makinam var,ben çekip yollarım ama kabul ederler mi? bunu öğrenebilmek için bi irtibata geçsem iyi olur :)
kendiniz resim çekip, organizasyon ile ilgili bilgileri verdikten sonra yayınlarlar...;)
Mechanix
22-07-2011, 10:33
Tr Tuning için aozen@trtuning.com.tr .
Abdurrahman Özen.
tuning türkiye tel: 212 258 77 65
Onur Ziya Demir yazı işleri müdürü
Emre Akçay
22-07-2011, 13:17
Bende çekip göndermiştim.Hatta göndermedim Volkan Bey vardı.E-maille sunucularının kullanıcı adını ve parolalarını verdiler.Onların sunucularına girip ekledim.Beğendiklerini yayınlamışlar.