Orijinalini görmek için tıklayınız : 'A RH(+)' Kan Aranıyor (Ankara)
CasabLanca
22-07-2011, 09:47
Arkadaşlar Ankara Tıp Fakültesinde yatan bir ağır hastamız için 2 günde bir kan verilmesi gerekiyor. Çoğu zaman kan bulmakta zorlanıyoruz.
Aranılan kan grubu A RH(+)
Kan vermek isteyen arkadaşlar aşağıdaki telefondan irtibata geçebilir.
Bağış yapacak arkadaşlarımızdan Allah şimdiden razı olsun.
Uğur Bey
0536 351 43 42
Not : Kan gruplarının olduğu bir başlık vardı fakat bulamadım. Bulan varsa konu içine yazabilir mi?
Öncelikle geçmiş olsun. Adana'dan yapabileceğimiz bir yardım var mı? Kan grubum uyuşuyor da?
CasabLanca
22-07-2011, 22:26
Sağolasın kardeşim şu an için yapabileceğimiz birşey yok Adana'dan. Fakat ihtiyaç durumunda sana iletirim. Teşekkürler
0 RH + benimki olursa ankaradayım
CasabLanca
23-07-2011, 10:49
0 RH + benimki olursa ankaradayım
teşekkürler kardeşim fakat direk A RH (+) pozitif aranıyor
CasabLanca
25-07-2011, 15:03
kan arayışımız hala sürüyor
forumdaki arkadaşlarımızın kanı çok kıymetli anlaşılan kardeş. satılık kelepir ek9 ön konsol ilanı olsa yada geyik ilanı olsa konu hit olmuştu yazık..
Bildiğim kan grubu en kolay gruplardan çoğu arkadaşım bu grubdan ama ben 0 RH+ :( Allah kolaylık versin...
yeni gördüm, bu konuda çok hassasım. bugün Diyarbakırdayım yarın için uygunsa kan verebilirim...
kan bankasında değişim filan oluyosa benimki b rh negatif verip a rh pozitif alınabilir aslında
CinAli_06
26-07-2011, 14:03
pehhh hasta olacak zamanı bulduk :/
CasabLanca
27-07-2011, 12:28
forumdaki arkadaşlarımızın kanı çok kıymetli anlaşılan kardeş. satılık kelepir ek9 ön konsol ilanı olsa yada geyik ilanı olsa konu hit olmuştu yazık..
hayırlısı olsun kimsenin damarındaki kanı zorla alınacak değil
Bildiğim kan grubu en kolay gruplardan çoğu arkadaşım bu grubdan ama ben 0 RH+ :( Allah kolaylık versin...
sağolasın Allah razı olsun
yeni gördüm, bu konuda çok hassasım. bugün Diyarbakırdayım yarın için uygunsa kan verebilirim...
kan perşembe yani yarın veya cuma günü için lazım ulaşabileceğimiz bir telefon var mı
kan bankasında değişim filan oluyosa benimki b rh negatif verip a rh pozitif alınabilir aslında
teşekkür ederim abi bunuda ileteceğim
pehhh hasta olacak zamanı bulduk :/
geçmiş olsun
benimki A rh +
Alerji ve ÜSYE nedeniyle antibiyotik ve antihistaminik kullanıyorum sorun olmuyorsa akşam 9-10 gibi gelip kan verebilirm
CasabLanca
27-07-2011, 12:35
benimki A rh +
Alerji ve ÜSYE nedeniyle antibiyotik ve antihistaminik kullanıyorum sorun olmuyorsa akşam 9-10 gibi gelip kan verebilirm
tamam abicim doktorla görüşelim bir
Eray, A rh + şart mı? farklı grup kan verilse onlar kan bankasından a rh + veremiyorlar mı?
CasabLanca
27-07-2011, 23:39
Eray, A rh + şart mı? farklı grup kan verilse onlar kan bankasından a rh + veremiyorlar mı?
abi o konuda bilgim yok yarın gerekli bilgiyi alıp buraya yazarım
yarin abime ileteyim Ankara'da o kesin A+'tir benim gibi, Allah acil sifa versin Eraycim
TolgaEsentepe
28-07-2011, 00:13
sen gerekli bilgiyi al eraycım 0+ benim grubum işe yarayacaksa gelir veririz kanı nemo problemo
CasabLanca
28-07-2011, 00:24
gerekli ilgi ve alakayı gösteren herkesden Allah razı olsun
çok geçmiş olsun konuyu yeni gördüm yeni geldim ankara dan ptesi uygun olursa ankaradayım inşallah. öğle arası ve akşam üzeri kan verebilirim
a- var sor bi takasa giriyolarsa veriyim hastanede de sor a- arayıp bulamayan varsa onlar bizim hastaya ben onların hastaya şeklinde de olur
Çok geçmiş olsun, 0 rh- emin değilim ama benim grubum diğer gruplara kan verebiliyormuş diye biliyorum, ihtiyaç olursa istenilen zamanda gelirim.
CasabLanca
01-08-2011, 22:23
konu güncelde kan arayışımız sürüyor