Orijinalini görmek için tıklayınız : Külbütör kapağı renk önerileriniz
Arkadaslar ***** yurtdisinda ve tr'de kulbrator kapaklarini her renge boyuyorlar, bende farkli bir renk olsun istiyorum, o yuzden oto boyacida boyatmak istiyorum, sizce bu kapaktaki sicakliga oto boyasi dayanir mi? Boyanirsa metalik mi, opak mi?
Sizin hic tecrubeniz oldu mu?
Onereceginiz renk veya renk kodunuz var mi?
Samet zaten oto boyasiyla boyaniyor bende boyatmistim hatta imkanin varsa elektrostatik boyattir cok daha iyi olur
külbütör kapağında muhtemelen dayanırda eğer daynmazsa ısıya dayanıklı boyalarda var onları deneyebilirsin
Samet zaten oto boyasiyla boyaniyor bende boyatmistim hatta imkanin varsa elektrostatik boyattir cok daha iyi olur
Serdar sagol bilmiyordum ama millet her renge dondurunce acikcasi anlamistim cunku isiya dayanikli spray boyalarin renk cesidi pek yok siyah kirmizi yada metal oluyor, onerecegin guzel bir renk kodu var mi yada renk?
Bu arada aracini gule gule kullan hayirli olsun kazasiz belasiz
külbütör kapağında muhtemelen dayanırda eğer daynmazsa ısıya dayanıklı boyalarda var onları deneyebilirsin
Kaliteli degil fakat bir tane kirmizi denedim 300 derece isiya dayanikli, acikcasi baya dandikmis renkte siyahlasma cok yapti, ondan oncede kaliteli bisi almistim fakat renk cesidi pek yoktu, o guzeldi ama tercihim oto boyasindan yana, onerecegin renk kodu yada renk var mi?
ben boyadım , heralde en ağır testi de ben yapmışımdır (driftte) herhangi bir sıkıntı yok . boyayabilrsin hala ilk günki gibi 1 sene oldu
ben boyadım , heralde en ağır testi de ben yapmışımdır (driftte) herhangi bir sıkıntı yok . boyayabilrsin hala ilk günki gibi 1 sene oldu
Masallah silince tertemiz oluyordur piril piril, ne renge boyatsam cok kararsizim? metalik mi opak mi boyattin?
http://b1107.hizliresim.com/11/7/23/2396.jpg
Basarili cok guzel gorunuyor
Acaba ben ne renge boyasam metalik mi opak mi...
Basarili cok guzel gorunuyor
Acaba ben ne renge boyasam metalik mi opak mi...
o senin kişisel zevkine kalmış
ben kapaklara opak renkleri daha çok yakıştırıyorum. aracın griydi yanlış hatırlamıyorsam. açık mavi yeşil gibi renkler güzel durur kanısındayım. kırmızı düşünme bence çok yapıldı farklı olmak lazım.
hatta istersen kamikaze bayrağı gibi radikal bişey de yapılabilir. boyacıyı biraz uğraştırır ama çok güzel olur ;)
timucintt
23-07-2011, 09:50
külbütör kapağını normal oto boyasıyla boyarsın ama yüzeyini iyi temizlemen lazım temizlemezsen altdan atıyor tekrar...
ben kapaklara opak renkleri daha çok yakıştırıyorum. aracın griydi yanlış hatırlamıyorsam. açık mavi yeşil gibi renkler güzel durur kanısındayım. kırmızı düşünme bence çok yapıldı farklı olmak lazım.
hatta istersen kamikaze bayrağı gibi radikal bişey de yapılabilir. boyacıyı biraz uğraştırır ama çok güzel olur ;)
Evet kirmizi yapmistim fakat artik soguttu acikcasi, evet dogru aracim fume abicim, acik mavi, acik yesil ve sari geliyor aklima? Olursa guzel birseye benzeyecek gibi :)
külbütör kapağını normal oto boyasıyla boyarsın ama yüzeyini iyi temizlemen lazım temizlemezsen altdan atıyor tekrar...
Sagol timucin tesekkur ederim kanka kac numara zimpara gider tam temizlik icin?
http://ressim.net/s/upload/c27f23e5.jpg
benım motor ust kapagını paşaoglu boyamıstı yaklasık 2 seneden fazla oldu sorunsuz sıkıntısız sekılde kullanıyorum
pasaoglu servıce ıle gorusebılırsın
Sametim bahustan 800 dereceye dayanıklı almıstım ben kırmızı hedaers muhafazayı boyadım 4 5 kat 1 gün kurumaya bıraktım ve taktım suan 3 ay filan oldu bir atma filan yok biraz catlamıs muhtemelen daha sonra atıcaktır orası o şekilde boyayabilirsin ama yinede uzun soluklu olmaz bak mertcanın kapagı mis gibi yapmıslar oldumu bir kere olucak zaten :)
http://ressim.net/s/upload/c27f23e5.jpg
benım motor ust kapagını paşaoglu boyamıstı yaklasık 2 seneden fazla oldu sorunsuz sıkıntısız sekılde kullanıyorum
pasaoglu servıce ıle gorusebılırsın
Cok guzel olmus sanirim metalik ayna gibi yansima yapiyor sanirim renk kodunu bilmiyorsun mertcan, fakat guzel ornek tesekkur ederim.
Sametim bahustan 800 dereceye dayanıklı almıstım ben kırmızı hedaers muhafazayı boyadım 4 5 kat 1 gün kurumaya bıraktım ve taktım suan 3 ay filan oldu bir atma filan yok biraz catlamıs muhtemelen daha sonra atıcaktır orası o şekilde boyayabilirsin ama yinede uzun soluklu olmaz bak mertcanın kapagı mis gibi yapmıslar oldumu bir kere olucak zaten :)
Bende boyle yaptiricam kanka, araba suan serviste nasil olsa, uzun zamandir boya tabancasiyla boyatmayi dusunuyordum kapagi, bu sefer halledecegiz insallah
Su renk kodlari hakkinda ne dusunuyorsunuz acaba?
Y-65P s2000 sarisi
BG-57P CRZ mavisi
http://www.cbrxx.com/honda-cbr-xx-resource-center/6370-all-paint-codes-blackbird.html
candy blue olan renk
CasabLanca
23-07-2011, 12:22
ısıya dayanıklı soba boyası üstüne grafiti değişik bir çalışma olur bence :D
All Paint codes BlackBird (http://www.cbrxx.com/honda-cbr-xx-resource-center/6370-all-paint-codes-blackbird.html)
candy blue olan renk
Candy Phoenix Blue PB284C
Sanirim bu cok tesekkurler Mert
ısıya dayanıklı soba boyası üstüne grafiti değişik bir çalışma olur bence :D
seker pembesi yapan bir ek civic vardi yurtdisinda bulsam fotosunu koycam, onun rengide cok hostu, nasil buluruz acaba renk kodunu
Hala onerilerinizi bekliyorum arkadaslar?
http://img14.imageshack.us/img14/2563/1007953copy.jpg
akno nobel araç boyası bende boyattım komple kapagı sonrasında yazılar cıksın diye zımpalarandı..
gayet de hoş oluot araç rengi dikkay çekici ise
akno nobel araç boyası bende boyattım komple kapagı sonrasında yazılar cıksın diye zımpalarandı..
gayet de hoş oluot araç rengi dikkay çekici ise
Eline saglik isciligin harikaymis gercekten aracimin rengi fume? Sence ne renk olmali?
Seker pembesi, honda jazz mavisi, cr-z turkuazi, bu gosterdigin sari ve hulk yesili cok yakistiriyorum, mor ve gece maviside + olarak.
sarı..........
Y-56 sanirim? Sagol abicim
Baska onerisi olan var mi arkadaslar?
füme ise araç rengi sarı yada açık yeşil olmalı bence
sanirim y56 oluyor arkadaslar
onurdestan
01-08-2014, 20:57
yeni konu açmadan buradan denemek istedim s2000in orjinal külbütör kapağı renk kodu lazım bana bilen varmıdır orjinalinin aynısını boyatmak istiyorum