Orijinalini görmek için tıklayınız : Scirocco
arkadaslar ankaradan bi scirocco konusu vardı kapandı heralde.yazılım filan varsa polo gti var deneyebiliriz.
şu roccoları denemelerde çok merak ediyorum
koşturun artık şunları biraz :)
geçen haftaki buluşmamızda 2 tane vardı yazılımlı rocco kaçırmışsınız onur :) ...
yusufcan_k
23-07-2011, 13:18
stock yeni focus var 1.6 180 lik isteyen olursa deneyebiliriz :)
bizde stok gti var,arkadas yazılımsız scirocco denemem diyor.
focusta değişik olur.haber ederim ben kendisine.hangi roccolar onlar görkem abi
ben polo gti ile denemek ıstıyorum
uygun olursanız deneyelım
QUOTE=YuSuFJaN_K;2459322]stock yeni focus var 1.6 180 lik isteyen olursa deneyebiliriz :)[/QUOTE]
stock'u yer benzıne yazık :)
stock'u yer benzıne yazık :)
scıroccomu yer
yusufcan_k
23-07-2011, 13:25
valla işin gerçeği focus cok dengesiz gidiyor.. geçen gün zage li civic le denedik turbo fd2 200 hp dediler onunla 1 boydan fazla açamıyordu civic
valla işin gerçeği focus cok dengesiz gidiyor.. geçen gün zage li civic le denedik turbo fd2 200 hp dediler onunla 1 boydan fazla açamıyordu civic
aracın sahibi kım :D söferde onemli o işte
yusufcan_k
23-07-2011, 13:26
SEN Soruya cevap ver rocco mu yer dedin focus mu ?
scıroccomu yer
rocco yazılımsızsa Polo yürür gider
arkadaş böle dmek istiyo sanırım ki haklıda :)
scıroccomu yer
scırocco dsg mi ?
polo gti var dediler geldik
vti le denesek olmazmı?
:D
bizde stok gti var,arkadas yazılımsız scirocco denemem diyor.
focusta değişik olur.haber ederim ben kendisine.hangi roccolar onlar görkem abi
ikisininde yazılımı booster erhan yaptı ,,,biri doğukanın ama o tatilde şuan ,,,diğerini bilirsin kırmızı olan dsg ...
SEN Soruya cevap ver rocco mu yer dedin focus mu ?
focus stock mu ? yazılım vs ?
bilmiyorum bizde polo var karıstı heralde.arkadasımda yazılımsız scroccoyla denemem diyo yazılımlı olsun diyor sadece.focus iyiymiş o zaman.yakıtı nasıl bu focusların insigniayla güçleri benzer ama insignia gibi içmiyordur inşallah?
yazılımsız rocco olmaz dioda yazılımlısıda üzer bence arkadaşı :)
yazılımsız rocco olmaz dioda yazılımlısıda üzer bence arkadaşı :)
bilmiyorum artık orasını kendisi bilir ben dediğini ilettim sadece :)
yusufcan_k
23-07-2011, 13:31
vti le denesek olmazmı?
abi senlede denemek isteriz acıkcası :) rol vtec le denedik hafif bi sıkıntı yarattı :D :D
focus stock mu ? yazılım vs ?
focus daha 3000küsür km de zır stok
bilmiyorum bizde polo var karıstı heralde.arkadasımda yazılımsız scroccoyla denemem diyo yazılımlı olsun diyor sadece.focus iyiymiş o zaman.yakıtı nasıl bu focusların insigniayla güçleri benzer ama insignia gibi içmiyordur inşallah?
100 km de 6.5 7.0 arası yakıyo karışık kullanımda :)
abi senlede denemek isteriz acıkcası :) rol vtec le denedik hafif bi sıkıntı yarattı :D :D
focus daha 3000küsür km de zır stok
100 km de 6.5 7.0 arası yakıyo karışık kullanımda :)
sehir dısı degil yani şehir içi 8 filan gezeriz o zaman 1.4 tsi gibi
uygun bı zaman ayarlayalım deneyelım :)
vti le denesek olmazmı?
atarlı vti var yok mu deneyen :p yoksa deneyen biz çıkar atarız gazımızı :D
yusufcan_k
23-07-2011, 13:34
sehir dısı degil yani şehir içi 8 filan gezeriz o zaman 1.4 tsi gibi
şehir icinde bu degerleri yakaladık yani :) hergün geziyoruz nerdeyse daha uzun yola cıkmadım ben de arkadaş cewap verir o konuda :)
atarlı vti var yok mu deneyen :p yoksa deneyen biz çıkar atarız gazımızı :D
biz her zaman hazırız kanka bılıosun herdaim gazlama modu :D
focus benm az yakıyo basmazsan basınca içiyo =)
biz her zaman hazırız kanka bılıosun herdaim gazlama modu :D
aynen haklısın merto nöbetci roll team @ ANKARA :D :D ;) ....
yusufcan_k
23-07-2011, 13:45
sonuç olarak akşam buluşuyormuyuz :)
sonuç olarak akşam buluşuyormuyuz :)
dediğim gibi gerekli kişilere haber verir ayarlarız ;) burdan karıştırmayalım ortalığı :)
Deneme var dediler geldik gardaşş :D Polo Gti ve o klasmanda bikaç araç bizdede var çıkarsanız haber verin bizde gelelim 1-2 araba :)
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/90321-ankara-scirocco.html
Onur dediğin konu bu sanırım...
Deneme var dediler geldik gardaşş :D Polo Gti ve o klasmanda bikaç araç bizdede var çıkarsanız haber verin bizde gelelim 1-2 araba :)
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/90321-ankara-scirocco.html
Onur dediğin konu bu sanırım...
gel gel kambersiz düğün yapmayalım :)
gel gel kambersiz düğün yapmayalım :)
akşam dugun var yani :D:icon_tup:
yusufcan_k
23-07-2011, 15:54
akşam dugun var yani :D:icon_tup:
bugun yok :)
bızım polo gti işi yatar arkadaslar,buradan yine konusabiliriz,bende bi ihtimal sahalara döneyim diyodum ama kötü anılarım var yine üst kapak gitmesin sonra ,siz haberlesın buradan yarına vesile olsun :)
kırmızı olan scirocco benim aracımdır..
bgn bulusştuk
yazlımlı scirocco da vardı
bır cok araba vardı
polo gti ve focus yoktu
gelmeyi istedim ama gelemedim gelirsem rcz yle denicektim.hayırlısı olsun,vti la denedinizmi roccoları
Güzel eğlenceli bi gündü :)
Resimleri bekliyoruzzz...
bgn bulusştuk
yazlımlı da vardı
bır cok araba vardı
polo gti ve focus yoktu
focus'umla gelcektık kısmet olmadı bıraz aksilik cıktı artık bidakı sefer
flexamin
25-07-2011, 11:20
gelebilseydiniz iyi olurdu:) boşuna okadar bekledik boşuna yakıt yaktık neyse. bidahaki sefere kesin gelirseniz bende gelip denemek isterim focus la. ( sırf senle denemek için gelmiştim ama neyse)
gelebilseydiniz iyi olurdu:) boşuna okadar bekledik boşuna yakıt yaktık neyse. bidahaki sefere kesin gelirseniz bende gelip denemek isterim focus la. ( sırf senle denemek için gelmiştim ama neyse)
bugun ben uygunum denıye bılırz :soru:
flexamin
25-07-2011, 14:43
işimden dolayı hafta sonları dışında hafta içi müsait olamıyorum. eğer hafta sonu müsait olursanız pm ile bana haber verirseniz deneyebiliriz.
yusufcan_k
25-07-2011, 23:00
abi gelemedik işin gercegi bu görken abiye haber verdik bahanemiz hafif sıkıntılıydı :) neyse artık bi dahaki hafta sonuna ben ROT un sağ koltugu olaraktan hepinizden özür dliyorum :) zaten chipli rocco fazla gelirdi bize..
bide yazmışsınız o kadar yakıt yaktık vs diye de sadece bizim icin mi yaktınız anlamadım ki :confused: :ofk:
flexamin
26-07-2011, 08:18
abi gelemedik işin gercegi bu görken abiye haber verdik bahanemiz hafif sıkıntılıydı :) neyse artık bi dahaki hafta sonuna ben ROT un sağ koltugu olaraktan hepinizden özür dliyorum :) zaten chipli rocco fazla gelirdi bize..
bide yazmışsınız o kadar yakıt yaktık vs diye de sadece bizim icin mi yaktınız anlamadım ki :confused: :ofk:
yakıt falan önemli değil. görkem bana sana denemek için focus buldum dediği için geldim yoksa kız arkımla başka bir yere gidicektim ;) önemi yok. bir haftasonu buluşur deneriz.
yusufcan_k
26-07-2011, 12:09
yakıt falan önemli değil. görkem bana sana denemek için focus buldum dediği için geldim yoksa kız arkımla başka bir yere gidicektim ;) önemi yok. bir haftasonu buluşur deneriz.
kısmet değilmiş abi :D hafta sonu buluşuır güzel action lar yaparız :) :cool:
Güzel eğlenceli bi gündü :)
Resimleri bekliyoruzzz...
resimler geçikti azzzcık kardeşim ama buyur linkimiz burdan devam :)
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/90597-24072011-nobetci-roll-team-bulusmasi-ankara.html