Orijinalini görmek için tıklayınız : sk vti u vti egzos sonrası
sk vtide dc headres düz boru otto spec var
u vtidede megan racing headres düz boru dc sport egzos var sizce hangisi daha güzel sese sahip
‪u vti dc sport egzos saund‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=PvK3MRKRhx0&NR=1) u vti
‪sk vti 804‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=sAQACFecaUU&feature=related) sk vti
neden bana otto nun sesi daha güzel geliyor :) bende otto nun sesi daha güzel dc daha kaliteli olmasına rağmen.
dc çok fazla cırlıyor ama ottoda öle bişiyok gerçekten bende ottoyu her aracımda tercih edeyiyorum
sk vti ses çok hoşş maşallah her 2 aracada
berkayGLRN
25-07-2011, 21:53
maşallah sesler güzel..
sk vti sesi daha hoş geldi bana
iki aracada maşallah
percussionali
25-07-2011, 22:14
sk vti ;);)
Maşallah kazasız belasızz SK nın ses gzl ;9
Viper_Si
26-07-2011, 00:54
bence arkadan çekin, çünkü direk filtre sesi geliyor böyle videolarda :)
Bulut Y.
26-07-2011, 01:07
Sk' nın sesi daha tatminkar.
firat_07
26-07-2011, 07:29
sk nın sesi daha tok digerine göre bu arada sk benim eski aracım ibrahim buraya geldiginde keşke arasaydın beni
Bone-crusheR
26-07-2011, 07:41
bencede sk daha tok gelmiş cizilti pek sevmem
bende otto spec kullaniyorum, sesi oldukca guzel sk'nin
hepinize çok teşekkür ederim sk ile yolculuk yapmayı seviyorum başımı ağrıtmıyor ama u vti ile 5dakika bile bi yere gidesim yok çok bağırıyor ve uğultulu onada otto koymayı düşünüyorum
sk nın sesi daha tok digerine göre bu arada sk benim eski aracım ibrahim buraya geldiginde keşke arasaydın beni
valla bilmiyodum typer almaya geldim vti aldım geri döndüm :) efe saolsun bırakmadı beni oraya buraya koşturdu benim için ama senin olduğuna dair hiç bişi sölemedi bana aldığım adamda biraz ters biri ne pazarlık yaptırıyor nede lafının üzerine laf konuşturuyor :) o nedediyse he dedik aldık arabayı maşallah çok iyi bakmışsınız arabaya kazasız belasız binmek nasip olur bana
maşallah ıkısınede seslerı guzel kazaszı belasız:)
Tercihim SK' nın otto olurdu..
Maşallah vtı'ların ikisine de ikisi de güzel ses çıkarıyor..
ensoztrk
26-07-2011, 18:00
Bence SK vti:D
bencede sk daha tok gelmiş cizilti pek sevmem
aynen bone
DetailEF
26-07-2011, 19:02
Valla 2 araç var ise ikisindede aynı sesi duymaktansa farklı sesler daha iyi en azından bi farklılık hissedilir bence ikiside bu şekilde kalsın ikiside güzel :)
‪honda civic vti ( u vti) egzos‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vLz8sJGwWYE&feature=related)
dc nın sesı burada daha tok geliyor.
izmirlicem
30-07-2011, 03:28
sk vti bence daha güzel
valla bilmiyodum typer almaya geldim vti aldım geri döndüm :) efe saolsun bırakmadı beni oraya buraya koşturdu benim için ama senin olduğuna dair hiç bişi sölemedi bana aldığım adamda biraz ters biri ne pazarlık yaptırıyor nede lafının üzerine laf konuşturuyor :) o nedediyse he dedik aldık arabayı maşallah çok iyi bakmışsınız arabaya kazasız belasız binmek nasip olur bana
evet abi sana katılıyorum, zamanında bende almaya niyetlenmiştim sk vti yi ama sahibinin ters hareketleri yüzünden almadım caydım. adam burnundan kıl aldırmadı pazarlık yapmadı. arabanın da uzun zaman satılamamasının sebebi aracın sahibinden kaynaklandı., araç 10 numara benim gözümde, renk olsun içi olsun herşeyi dört dört lük bir araba.
Kazasız belasız binin, Maşallahı var aracın, seside çok daha güzel SK nın.
CooLeqenD
30-07-2011, 09:45
SK'nin sesi daha güzel U VTi'dan daha tok ses çıkardığından olmamış Japon dediğin cızırdıycak inceden inceden ötücek :) Maşallah :)
evet abi sana katılıyorum, zamanında bende almaya niyetlenmiştim sk vti yi ama sahibinin ters hareketleri yüzünden almadım caydım. adam burnundan kıl aldırmadı pazarlık yapmadı. arabanın da uzun zaman satılamamasının sebebi aracın sahibinden kaynaklandı., araç 10 numara benim gözümde, renk olsun içi olsun herşeyi dört dört lük bir araba.
Kazasız belasız binin, Maşallahı var aracın, seside çok daha güzel SK nın.
eyvallah saolasın kardeşim
alikosar
02-08-2011, 07:01
bencede sk bende otto kullanıyorum ottonun farklı sesi var