Orijinalini görmek için tıklayınız : Msn Hotmail Dikkat
punto_multijet
26-07-2011, 07:59
Bugun bir mail geldi mail ekran alıntısı su sekilde. Bilgiler isteniyor heralde bu da yeni moda.
http://img204.imageshack.us/img204/5551/ekrntsak.jpg
Bizden kimsenin bunu yiceğini sanmıyorum ama yinede dikkatli olunması amacıyla konuyu acayım dedim. Bilgileri gonderip sakata gelen olmaz inş.
Low-Rider
26-07-2011, 08:00
çok basit yapmışlar bee:D
sırf ingilizce olduğu için millet anlamaz siler gider. :D
punto_multijet
26-07-2011, 08:04
çok basit yapmışlar bee:D
ya zaten msjda da yazdım kimse yemezde hani belki arada yiyen olur diye dedim acayım sakata gelen olmasın :D
utkuselamoglu
26-07-2011, 08:15
adamın msn açılıyor ve kullanıyorsa buna bakmaz bile:D
fake bu çok basit yapmışlar zaten ama yinede iyi olmuş açman.
bunun fake olduğunu anlıyamayan kişiler var (aşağılamıyorum kesinlikle bilgisayar ile pek haşır neşir olamayanlar anlayamayabiliyor) onlar için bilgilendirme olur.
onursumer
26-07-2011, 10:16
allahtan ingilzice pc bilmeyen çoğu kişi ingilzice şeylere pek aldırış etmiyor :) ama çok amator olmuş :D
bari bi html yapaydın bi formmail koyaydın be hacker:D bide gelen mailine bak :) zamanında harbi hackermışız be:D
ben zamanında nitto 1320 challange ı patlatmıştım üff fenaydı yahu binlerce kişiye yedirmiştim farklı şekilde en son oyunu 1 gun kapatıp sitede koca bir afiş yayınlayıp yeni versiyon çıkarmışlardı.
zaten arabalardan paralardan bayılmıştık salladık gitti :D