Orijinalini görmek için tıklayınız : 24.07.2011 nöbetci roll team buluşması @ANKARA
mert0640
06-08-2011, 00:21
sivil derken ? neyle gelmişler ki ? bide aramızda ceza yiyen sıkıntıya düşen var mı acaba ?
albeaları vardı...ceza biz yedik işte:D
CasabLanca
06-08-2011, 00:22
motorcular polis geliyor diye işaret ediyordu bizimkilerde adamlar el sallıyor diye onlara el sallıyordu :hehe:
mert0640
06-08-2011, 00:22
Mert kanka bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı misali olmuş
yalan fln söluyemedinizmi
arkada siteler vardı oradan cıkıyoruz fln dıye
sivil polis nasıl ceza kesti
trafikmiydi?
abi adamlar öfkelenmiş zaten size tam oturduk ya...
1 saattir bekliyodum iyiki düştünüze döndü olay...
55329582059820 tane yalan atmamıza ramet yemedi abi:D
kankaları trafikçileri çaırdılar onlar yazdı sağolsun:D
kerem_euk34
06-08-2011, 00:23
motorcular polis geliyor diye işaret ediyordu bizimkilerde adamlar el sallıyor diye onlara el sallıyordu :hehe:
hahahahaha :D sen son ışıklar görüldü biride dalga geçiyolar heralde diyodu :D
ahuahuahau
ne bılsın adamlar
el sallıyor diye onlarda el sallamıştır
yusufcan_k
06-08-2011, 00:24
s1000rr ın sahibine bizde el salladık :D sonra polis olayı patlayınca dedik adam gidin diyo biz el sallıyoruz hahaha :D
geçmiş olsun abi ne diyelim olacagı varmış :ofk:
CasabLanca
06-08-2011, 00:25
incekten tekrar polis geldiğinde sol tarafta belediye sulama yapıyordu ordaki kukaları kim önüne aldı götürdü gruptan?
hakan_akin
06-08-2011, 00:26
aksiyona gel dubaları çalmışlar kaçarken :D olay belediyeye patlamış :D
SERHATCAN
06-08-2011, 00:26
m3 azdaha polisten kaçacam derken tankere giriyodu allahtan kurtardı
SERHATCAN
06-08-2011, 00:28
sonuç olarak güzel kalabalık eylenceli bir geceydi :)
yusufcan_k
06-08-2011, 00:32
o bu değilde buluşma ortamlarına yeni olduğumuzdan o kadar insan geliyoruz içlerinden en fazla 10 15 kişi tanıyoruz :D arabaları biliyoruz ama sahiplerini bilmiyoruz :D
Videoları boyutlandırıyorum fakat kim kiminle kalkşmış pek anlamadım :D ortaya koyarım isimlendirirsiniz :)
schizophrenic
06-08-2011, 00:47
Köprünün üzerinde derdimizi anlatmaya çalışırken
mert arkadaşımızın polisin nereye gidiyodunuz sorusu üzerine
mert ; abi biz temelliye gidiyoduk :confused: demesiyle olay kopmuş ve adamlar bizi resmen ti ' ye alıp hiç bi söylediğimize inanmamışlardır ve gelen ekip otosundakilere arkadaşlara temelliyi tarif edin diye dalga geçmiştir :hahaha::hahaha:
Ruhsat yok diye gelmedim iyiki gelmemişim kesin bende ceza yerdim :)
CasabLanca
06-08-2011, 00:51
mert kanka senin işin detailing aslında yıkama yağlamadan anlaman lazım yırtamadın mı polislerden :hehe:
tdipower
06-08-2011, 01:01
volvo bugün inanmış yaa güzel yürüyordu maşallah mert :D
CasabLanca
06-08-2011, 01:03
volvo bugün inanmış yaa güzel yürüyordu maşallah mert :D
sen geldin mi çiko?
tdipower
06-08-2011, 01:05
sen geldin mi çiko?
foruma geldik epey kalabalıktı hava serinleyince garaja geçtik :)
Mikrop_Ali
06-08-2011, 01:12
erken ayrıldık bu sefer bebeler durmadı huysuzlandılar enka'ya gidicektimde neyse dedim evimde oturuyum yoksa gece gece bizede saglam bişeyler yazarlardı:) mert geçmiş olsun cut out acıkmıydı neyden yazdı kac lıra yazdı?
schizophrenic
06-08-2011, 01:21
erken ayrıldık bu sefer bebeler durmadı huysuzlandılar enka'ya gidicektimde neyse dedim evimde oturuyum yoksa gece gece bizede saglam bişeyler yazarlardı:) mert geçmiş olsun cut out acıkmıydı neyden yazdı kac lıra yazdı?
cut out kapalıydı tersten direk köprüye girelim dedik sivil ekip kesti önümüzü , koltuklar fln sökük görünce yarışmayamı geldiniz dedi :D trafik ekiplerini çağırdı ve tersden girdiği için 60 - 70 tl arası bi ceza yazdı
Sulama tankerinin kukalarını kim aldı götürdü, ben erken farkettim allahtan sağa kaçtım. Yoksa kukaların bi kısmını eve getirirdim. :hehe:
KingoAtmo
06-08-2011, 07:55
Yetişemedim :))
yusufcan_k
06-08-2011, 09:53
mavi bi corolla vardı bi ara uzaklaştıktan sonra arabanın tamponuna bakıyorlardı :) yüksek ihtimal onlar almışlardır :D :D
Sulama tankerinin kukalarını kim aldı götürdü, ben erken farkettim allahtan sağa kaçtım. Yoksa kukaların bi kısmını eve getirirdim. :hehe:
arifle biz bir tanesini alalım dedik ama beceremedik :D
mustafa_KYR
06-08-2011, 11:47
gelecek haftasonu bir yaramazlık olmazsa gelelim diyoruz merto :D varmı action :D olmadı acil roll team hattını arayalım :D
gelecek haftasonu bir yaramazlık olmazsa gelelim diyoruz merto :D varmı action :D olmadı acil roll team hattını arayalım :D
haftaya degıl dıger haftaya dıon dımı len :D gıdek ya typer la:D
kerem_euk34
06-08-2011, 11:58
332 ile denemek kısmet olmadı inş ünümüzdeki buluşmada deneme zevkini yaşarım :D
yusufcan_k
06-08-2011, 11:59
332 ile denemek kısmet olmadı inş ünümüzdeki buluşmada deneme zevkini yaşarım :D
anca bize kaldırıyon zaten gariban focusa :D stok uz diye :D
kerem_euk34
06-08-2011, 12:03
anca bize kaldırıyon zaten gariban focusa :D stok uz diye :D
gariban atmo vtecle turbo araç deniyorum :D
yusufcan_k
06-08-2011, 12:04
gariban atmo vtecle turbo araç deniyorum :D
dün sana o kadar atmosferik gösterdim ama :( :( corvette olsun m3 olsun :D :rolleyes: :rolleyes:
kerem_euk34
06-08-2011, 12:08
ayıppp diyorum :D 1.6 hacimli araba ile 5bin küsür hacim var olur mu :D vtec la altı üstü m3le denemem için doldurmam lazım daha :D şimdiden m3 e kaldırcak kadar hatsiz değilim çok şükür yerimi bilirim:D
yusufcan_k
06-08-2011, 12:09
ayıppp diyorum :D 1.6 hacimli araba ile 5bin küsür hacim var olur mu :D vtec la altı üstü m3le denemem için doldurmam lazım daha :D şimdiden m3 e kaldırcak kadar hatsiz değilim çok şükür yerimi bilirim:D
arif bile saplıyo ayıp ayıp kibrit kutusuyla :D *ik kadar arabayla :D senin neyin eksik :cool: :cool: :cool: sende açmalısın bence ROL VTEC roll hattı diye :D
kerem_euk34
06-08-2011, 12:13
arif bile saplıyo ayıp ayıp kibrit kutusuyla :D *ik kadar arabayla :D senin neyin eksik :cool: :cool: :cool: sende açmalısın bence ROL VTEC roll hattı diye :D
rol vtec in daha çokkk eksiği vr kardşm tamamladıktan sonra roll hattıda açarız rolling teamde kurarız :D
güzel geceydi baya eğlendik özellikle E46 m3ü görünce :D
Güzel denemeler oldu her ne kadar üstten ve 2 kişi bastırsada m3çü cztyi sevip okşadım eksikleri olmasına rağmen iyi gitti ufaklık :)
Bu arada birisi kukalardan birini kamyonun ilerisine götürmüş sağımızdada araba oluncada kaçamayıp parçaladık heralde :D
yusufcan_k
06-08-2011, 13:29
son gelen tayfanın g*tü çok kalkıktı ama iyi bozuldular :D
flexamin
06-08-2011, 14:37
dün geldik roverla ama rodajdayız diye pek asılmadık deneme de yapmadık :) ama motorlar güzel gazlıodu. mert geçmiş olsun :=) ulen bizim köye ordan mı gidiliyor:) neyse birdahaki mangala gittiğimizde yolu izle öğrenirsin ehueh
çok keyifli bi geceydi uzun zamandır yapılan en kalabalık ve en değişik her türden aracın bulunduğu güzel bir buluşma oldu,,,motorcu arkadaşlarla pişti olmamız biraz karışıklığa sebep olsada onlarda ayrı bi keyif kattılar ,,,gecenin tek kötü yanı geç kalıp son anda ceza yiyen emre ve mert kardeşimiz zor anları oldu,,,onlarada burdan tekrar geçmiş olsun ;)
gecenin videoları için burdan devam edebiliriz arkadaşlar ......
http://www.techturkey.com/forum/videolar/91632-ankara-roll-night.html
CasabLanca
06-08-2011, 15:17
çok keyifli bi geceydi uzun zamandır yapılan en kalabalık ve en değişik her türden aracın bulunduğu güzel bir buluşma oldu,,,motorcu arkadaşlarla pişti olmamız biraz karışıklığa sebep olsada onlarda ayrı bi keyif kattılar ,,,gecenin tek kötü yanı geç kalıp son anda ceza yiyen emre ve mert kardeşimiz zor anları oldu,,,onlarada burdan tekrar geçmiş olsun ;)
gecenin videoları için burdan devam edebiliriz arkadaşlar ......
http://www.techturkey.com/forum/videolar/91632-ankara-roll-night.html
bide bana kızıyordunuz :hehe: casablanca organisation farkını gördün :D
mustafa_KYR
06-08-2011, 15:47
haftaya degıl dıger haftaya dıon dımı len :D gıdek ya typer la:D
haftaya değil diğer haftaya evet panki :D cumadan cıkalım :D
pazartesi dicektim bende :D 2 gun kalır ordan kemere gıderdık ordan adana öf mis :D rollıng turnesi:D
mert0640
06-08-2011, 19:38
dün geldik roverla ama rodajdayız diye pek asılmadık deneme de yapmadık :) ama motorlar güzel gazlıodu. mert geçmiş olsun :=) ulen bizim köye ordan mı gidiliyor:) neyse birdahaki mangala gittiğimizde yolu izle öğrenirsin ehueh
bende biliyorum ordan gidilmediğini...polislere ilk yalanımız kaybolduk abi olunca kaybolan adam gibi davrandım...tabi bizim uyanık arkadaş bu durumu ayıkamadı ve yalanı belli etti...sonrada mert temelli diyince polis anladı diye yazdı buraya...
o da kendi dünyasında yaşıyor napalım;)
orhansah
22-09-2011, 08:21
arkadaşlar konuyu okuyamadım da Lupo'nun sahibi üye mi foruma :)
@Görkem; Ankaraya döndüm duyurulur (:
Sportline
22-09-2011, 08:59
arkadaşlar konuyu okuyamadım da Lupo'nun sahibi üye mi foruma :)
http://www.techturkey.com/forum/members/18435-lupus.html
orhansah
22-09-2011, 09:54
http://www.techturkey.com/forum/members/18435-lupus.html
teşekkürler
@Görkem; Ankaraya döndüm duyurulur (:
mesaj alındı abicim hoşgeldin,,en kısa zamanda görüşmek üzere haberdar ederim ben seni :icon_tup:
reddewill
23-09-2011, 16:50
bütün araçlara maşallah