Orijinalini görmek için tıklayınız : DS 106 vs HV SAXO karşılaştırma
m-power07
26-07-2011, 17:02
Aylardır merakla beklenen bu iki araç sonunda karşılaştırılıyor DS mi HV mi specleri yazıyorum aşağıda..
güzel bir deneme bizleri ve sizleri bekliyor çok çekişmeli olacağa benziyor..
Denemeler kendi aramızda yapılıp videolar eklenecektir...
Denemeler 2. vites 60 ve 70 de yapılacaktır..
Lütfen yorumlarımızı dikkatli yapalım... Oylarımızı kullanalım :)
HV SAXO spec
wösner piston
hafif volan
port polısh
ince conta
yazılım
şanzıman:13/59 kısa
eksoz: düz boru+ss magnum
aır cold kit
pt52 egzantrik
DS 106 spec
wiseco piston
PT52 egzantrik
portpolish
14/60 kısa
yazılım (chare)
walbro benzin pompası
hafif volan
ACT debriyaj seti
janspeed headrs
Filtre
egsoz
birsen07
26-07-2011, 17:09
VT den sonra HV baya çekişmeli olucak gibi :)
Bayrampaşalı
26-07-2011, 17:10
HV saxo eski TY saxomu ?
dragger07
26-07-2011, 17:11
ooo hızlı fareler yarışıyor. güzel bir deneme olacak. type-r geçen saxo ve 106 hadi gazanız mübarek olsunnn
ERDINC-VTI07
26-07-2011, 17:12
HV saxo eski TY saxomu ?
evet kardeşim eskı TY yeni HV saxo :icon_tup:
http://i425.photobucket.com/albums/pp332/erdinc07/sdf.jpg
Bayrampaşalı
26-07-2011, 17:13
evet kardeşim eskı TY yeni HV saxo :icon_tup:
arac sızde herhalde
serdar_07
26-07-2011, 17:14
wuuuuuuuuwwwwwwww merakla bekliyorum :) sadece roll mü basılcak yoksa dragta olcak mı??
ERDINC-VTI07
26-07-2011, 17:14
arac sızde herhalde
doğrudurrr :icon_tup:
Bayrampaşalı
26-07-2011, 17:15
doğrudurrr :icon_tup:
alican la yagmurlu havada bı uzamıstık hala aynı cıger varsa geçer dıorum masallah hv saxo ya :icon_tup:
Bayrampaşalı
26-07-2011, 17:16
Hv de yazılım yokmu.
HV SAXO spec
wösner piston
hafif volan
port polısh
ince conta
8000 rpm cip.
şanzıman:13/59 kısa
eksoz: düz boru+ss magnum
aır cold kit
pt52 egzantrik
var yazıyo :icon_tup:
evet güzel bir deneme olacak oyum ds ye ama en önemlisi dostluk :icon_tup:
bence iş pilotajda biter araçlar eşit gibi
çok eğlenceli denemeler olcagı kesin
(sanırım konu yanlış yerde)
m-power07
26-07-2011, 17:19
birsen07;VT den sonra HV baya çekişmeli olucak gibi :)[/QUOTE]
güzel olmaz olurmu ya süper olacak hemde...
ooo hızlı fareler yarışıyor. güzel bir deneme olacak. type-r geçen saxo ve 106 hadi gazanız mübarek olsunnn
2 tabanca hadi hayırlısı..
wuuuuuuuuwwwwwwww merakla bekliyorum :) sadece roll mü basılcak yoksa dragta olcak mı??
Roll ama istenirse drag yapılabilir.. Erdinç yabancımız değil ne o bizi kırar ne biz onu :icon_tup:
dragon07
26-07-2011, 17:20
bende oyumu ds ye verdim kesinlikle ayrımcılık yok akhisarda gördüm aracı suanda kondisyonu gayet iyi...zaten bu 2 araç arasında yarım boy max 1 boy oynar diyorum onada geçmek denmez bence :)
pilotajda çok önemli HV saxoyu kim sürücek ?
bence iş pilotajda biter araçlar eşit gibi
(sanırım konu yanlış yerde)
senin msjı görmeden yazdım pilotaj çok önemli bencede :)
serdar_07
26-07-2011, 17:24
ben her 2 kişininde plotajını gördüm...birbirlerine çok yakınlar bakalım ne olcak :)
nezaman yaşanacak bu ilişki :) ?
m-power07
26-07-2011, 17:29
ben her 2 kişininde plotajını gördüm...birbirlerine çok yakınlar bakalım ne olcak :)
hayırlısı serdarım :D
bende oyumu ds ye verdim kesinlikle ayrımcılık yok akhisarda gördüm aracı suanda kondisyonu gayet iyi...zaten bu 2 araç arasında yarım boy max 1 boy oynar diyorum onada geçmek denmez bence :)
teşekkürler Efe kardeş :)
nezaman yaşanacak bu ilişki :) ?
tarih vermeyelim gizli gizli buluşuruz biz :) ortalık karışmasın sonra konu kilitleniyor..
ERDINC-VTI07
26-07-2011, 17:31
EFE KARDEŞİMM SEN SÜR İSTERSEN FARK ETMEZ ÇÜNKÜ. MAŞALLAH DS NIN YENI MOTORUYLA PERFORMANSI ÇOK IYI BİZİM ARABAYA GÖRE 2-3 PARÇA FAZLASI VAR. DS KOPUP GİTMEYE BAŞLARSA PİLOTAJ FELAN HAK GETİREE YANİİ :D:icon_tup:;)
Çok çekişmeli duruyor videoları bekliyoruz.
dragon07
26-07-2011, 17:49
dostluk kazansın bizde zevkle izleyelim ....
onur soytam denemiyormu :D:D:D ???
m-power07
26-07-2011, 17:59
dostluk kazansın bizde zevkle izleyelim ....
onur soytam denemiyormu :D:D:D ???
kanki dediğin gibi dostluk kazansın... dur şimdi onuru karıştırma zaten gelir çağırmaya gerek yok :D
m-power07
26-07-2011, 18:07
Erdinç vems beyin varmış diye duydum şimdi doğrumudur :beuj:
alpergti
26-07-2011, 18:37
gönlüm ds'den yana:icon_tup:
kagan-07
26-07-2011, 18:39
bende ds diorum ama hv saxoda yabana atılcak bi araç degil.güzel olucak merakla beklioruz.
alp07vti
26-07-2011, 18:40
ben sürem hv yi olur mu efe::)))))
gökh@n_gr
26-07-2011, 18:40
+1 akhisardada izledik çok iyiydi
alp07vti
26-07-2011, 18:45
akhisarda izledik doğrudur maşallahı var.hacı usta da iiii ce kavramış ds yi,bence kafa burun bir giderler diyorum.amaç dosluk iyi bir gece olmasını diliyorum çağırmayı unut mayın:::))))))
Jön Türk
26-07-2011, 18:52
Aga pmleri unutmayın :D
Gönlüm Ds'den yana.rüzgar tayfun kasırgasız bir deneme olur inş.
m-power07
26-07-2011, 19:26
Tşk ederim alper sağol :)
bende ds diorum ama hv saxoda yabana atılcak bi araç degil.güzel olucak merakla beklioruz.
istersen hv de kagan sen bilirsin :D
+1 akhisardada izledik çok iyiydi
teşekkür ederim daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz..
akhisarda izledik doğrudur maşallahı var.hacı usta da iiii ce kavramış ds yi,bence kafa burun bir giderler diyorum.amaç dosluk iyi bir gece olmasını diliyorum çağırmayı unut mayın:::))))))
bende öyle sanıyorum ama hayırlısı bakalım nasıl olacak.. :)
Aga pmleri unutmayın :D
Gönlüm Ds'den yana.rüzgar tayfun kasırgasız bir deneme olur inş.
bu denemede olmaz erdinç yapmaz öyle rüzgar vs muhabbeti olmaz ...
ERDINC-VTI07
26-07-2011, 19:35
Erdinç vems beyin varmış diye duydum şimdi doğrumudur :beuj:
hacımm wemse verecek param olsaydı wems yerıne akhisara giderdik birlikte:D:icon_tup:
Gokalp-M
26-07-2011, 19:58
ikisininde maşallahı var.çekişmeli yarış olucak:icon_tup:
serdar_07
26-07-2011, 20:01
ben camcar olurum:p:p:p
Gokalp-M
26-07-2011, 20:06
bende spycam :hahaha:
m-power07
26-07-2011, 20:14
sana kaldıysa bu iş yandık sen bi 100 mt önden bas kanka :D
2 side aynı babadan psa dan ama farkli annelerden :D citroen ve peugeot :D
106 diyorum :D citroen isimden kaybediyor :D
şaka bi yana iyi olan kazansın =)
gaza kim iyi çökerse o kazansın:)
ds dedim bakalım , dostluk kazanır insallah
m-power07
26-07-2011, 21:39
ds dedim bakalım , dostluk kazanır insallah
Biz zaten dostuz bırakın arabalar kazansın... :icon_tup:
bırakmadiğimiz bi konu yok dost oldugunuzu bilsem yazmazdım zaten neyse iyi olan kazansın
aLperTunga
26-07-2011, 22:03
çok yakın gidilir gibi duruyor..ama yinede herşey ayarda bitiyor bence..
m-power07
26-07-2011, 22:36
bırakmadiğimiz bi konu yok dost oldugunuzu bilsem yazmazdım zaten neyse iyi olan kazansın
kardeş sanırım alındın söylediklerime yanlış anlama dediğimi :)
çok yakın gidilir gibi duruyor..ama yinede herşey ayarda bitiyor bence..
olacağı zaten az çok belli kafa burun gidilir 200 e kadar 200 den sonra ya o ya ben çıkarız ayar herşey dediğin gibi :)
ayar çok önemli mustafa abi yapmıştır ayarı....saxso güzeldi istanbuldan biliyorum ama egzantrikleri satmışlardı şu an nasıldır bilemem ama 106 alır düşüncesindeyim......
ÇALIŞKAN07
26-07-2011, 23:27
DS yi de biliyoruz HV yi de biliyoruz ne olursa olsun benim gönlüm HV den yana güzel bir yarış olacagını düşünüyorum.ikinizede allah kaza bela vermesin iyi vites atan kazansın :) :icon_tup:
ERDINC-VTI07
27-07-2011, 07:53
DS yi de biliyoruz HV yi de biliyoruz ne olursa olsun benim gönlüm HV den yana güzel bir yarış olacagını düşünüyorum.ikinizede allah kaza bela vermesin iyi vites atan kazansın :) :icon_tup:
;) :hahaha: kanka arabası giden değilde iyi vites atan diyosun yanııı. :soru:
bu yarısın sonucunu sadece pilotaş ve aracın söküklüğü belırler. specler bırbırnıne cok yakın.
iki arabada beLLi hemen hemen aynı speclere sahipler artık söz asfaltta yürüyen arabalarda :) gerisi boş ama gönlüm HV den yana :D forza HİLTİNİN BABASI
ERDINC-VTI07
27-07-2011, 10:14
bu yarısın sonucunu sadece pilotaş ve aracın söküklüğü belırler. Specler bırbırnıne cok yakın.
araçlar sökülmeyecek. Kabın full stock ve cadde lastıkleriyle denemeler yapılacak.
Sadece araçlar yarışacak dostluk her zaman kı gibi değişmeyecekk.
bütün oyLarım hv ye güzeL bir organizasyon olucak ...pilotaj ve araç olarak 1-0 hv önde başlar ...
araçlar sökülmeyecek. Kabın full stock ve cadde lastıkleriyle denemeler yapılacak.
Sadece araçlar yarışacak dostluk her zaman kı gibi değişmeyecekk.
önemlı olanda o zaten allah tadınızı bozmasın.
ıyı olan ıyı gıden kazansın ozman.
onursoytam
27-07-2011, 10:50
gönlüm her türlü VT den yana :D
aracım daha yeni muayneden çıktı aracım hazır değil
bende aracıma kendi çapımda bişeyler daha yapiyorum bitirdikten sonra 3 lü sıkarız
extra parça takılması söz konusu değildir kendi düşüncelerimle bişeylerrrr.... ilizyonssss :D
onursoytam
27-07-2011, 10:52
ayar çok önemli mustafa abi yapmıştır ayarı....saxso güzeldi istanbuldan biliyorum ama egzantrikleri satmışlardı şu an nasıldır bilemem ama 106 alır düşüncesindeyim......
kanka yedirtme ayarını :) ayar dediğin nedirki ayar = rüzgar :D
akhisarda saxo ile 106 aynı anda kalkıp aynı anlarda vites atıp aynı süreleri yakalamıştı buda aynısı alabilir :D
İki aracada masallah güzel zevkli bi deneme olacaga benziyor...specler birbirine cok yakın fark olursa cok ufak bi fark oda ayna mahrutinin oran ve pilotajlıkdan olur diye tahmin ediorum... İki aracada başarılar..
ERDINC-VTI07
27-07-2011, 10:54
bende aracıma kendi çapımda bişeyler daha yapiyorum bitirdikten sonra 3 lü sıkarız
extra parça takılması söz konusu değildir kendi düşüncelerimle bişeylerrrr.... ilizyonssss :D
ONUR ARABANI TOPLADA GEL BEBEĞİMMM BAKALIM RÜZGARA KAPILABILECEKMİSİNN :icon_tup::D
Gokalp-M
27-07-2011, 11:00
iliyonspeccc bizde kalsın :hahaha:
iki aracta antalyada isim yapmış araclar specler çok iyi ikisinin yürürüde aynı şekilde ..................
onur arabanı toplada gel bebeğimmm bakalım rüzgara kapılabılecekmisinn :icon_tup::d
:)
.................................................. .
hakantunali
27-07-2011, 11:41
ben hv saxo diyorum :)
dragon07
27-07-2011, 11:43
durumlar eşit 32-32 :D:D iyi fites atan saplar...
erdinç abi debriyaj işini çözdünüzmü birde benzin kesiyordu arada hala dvm ediyormu ?
ERDINC-VTI07
27-07-2011, 11:47
durumlar eşit 32-32 :D:D iyi fites atan saplar...
erdinç abi debriyaj işini çözdünüzmü birde benzin kesiyordu arada hala dvm ediyormu ?
KESİNTİ VAR ARA SIRAAA. GEÇİLMEK ÖNEMLI DEĞİL EFECAN.
MAKSAT ARABALARI GÖRMEKK. DÜN AKŞAM 2, VİTESİ YEDİK OO YAPILIYOO ŞİMDİİ BİTSİNDE HAYIRLISIYLA DENERİZZZZ...;):icon_tup:
hadi bakalım hayırlısı, 2 araçta da büyük emekler var.
iyi olan kazansın... :D
ARMADA_FB
27-07-2011, 15:41
gönlüm ds den yana :D
onursoytam
27-07-2011, 15:51
ONUR ARABANI TOPLADA GEL BEBEĞİMMM BAKALIM RÜZGARA KAPILABILECEKMİSİNN :icon_tup::D
bu kadar kesin konuşmamak lazım bi bakmışın rüzgarındayım bi bakmışın önündeyim :D:hahaha:
ERDINC-VTI07
27-07-2011, 15:56
bu kadar kesin konuşmamak lazım bi bakmışın rüzgarındayım bi bakmışın önündeyim :d:hahaha:
korkulursenden rüzgarın oğluuu zuahahahaha :d
Alicanrs
27-07-2011, 15:56
ds 106 geçer :D
ERDINC-VTI07
27-07-2011, 15:57
ds 106 geçer :D
:icon_tup:
Alicanrs
27-07-2011, 15:58
olacağı sölüyorum parmak filan anlamam ben =)
ERDINC-VTI07
27-07-2011, 16:00
olacağı sölüyorum parmak filan anlamam ben =)
büyüksün alicannn surprizzzzz
Alicanrs
27-07-2011, 16:01
büyüksün alicannn surprizzzzz
ahahaha =) artık deneyinde şu videoları görelim =) forewer HV saxo :rolleyes:
ERDINC-VTI07
27-07-2011, 16:05
ahahaha =) artık deneyinde şu videoları görelim =) forewer HV saxo :rolleyes:
hv saxo yürümüyorrr nereye geçicezz kankaaa. ds nın avantajları varrrr
Alicanrs
27-07-2011, 16:06
hv saxo yürümüyorrr nereye geçicezz kankaaa. ds nın avantajları varrrr
:hahaha::hahaha::hahaha: yürür yürür vur kırbacı vur kırbacı üzmez o seni :D
ERDINC-VTI07
27-07-2011, 16:09
:hahaha::hahaha::hahaha: yürür yürür vur kırbacı vur kırbacı üzmez o seni :D
peki sen öle diyosan vururuz kırbacıı bakalımmmm
jdmantalya
27-07-2011, 17:37
Ben Şahsen Hondacıyım Ama Bu Sorunun Cevabını DS Gti Olarak Veriyorum Maşallah DS Gti Nedenini Açıklarsak Neden DS Diye Geçenlerde Yanlış Hatırlamıyosan Onur Soytamla Denedikden Sonra HV Saxo İle Denemişlerdi Onda DS Gti Almıştı Maşallah Allah Kaza Bela Ceza Vermesin Her İki Aracada
Alicanrs
27-07-2011, 17:51
Ben Şahsen Hondacıyım Ama Bu Sorunun Cevabını DS Gti Olarak Veriyorum Maşallah DS Gti Nedenini Açıklarsak Neden DS Diye Geçenlerde Yanlış Hatırlamıyosan Onur Soytamla Denedikden Sonra HV Saxo İle Denemişlerdi Onda DS Gti Almıştı Maşallah Allah Kaza Bela Ceza Vermesin Her İki Aracada
ala ala bende videoda gördüğüm kadarı ile alıp başını en sağdan gidio bozuk olduğu halde benzin kestiği halde hmm nese sorunlarını gidersin hv saxo o zmn tüm herkez izlicek neyin ne olduğunu
specler de ince contayı kaldırın ince conta yok benim yerime abim konuşuyo herkeze laf yetiştiriyo deniyince görecez iki aracıda hv tonaj biraz daha fazla benden kaynaklanıyo bakalım hayırlısı:)ben sürüyüm diyo ben kendi aracımı sürerim burdan vites atamıyo diyen arkadaşlara yanıma oturtup bide vites attığım gibi bide ona atarım iddası olan varsa tel açık gece gündüz gelirim yanınaaa
m-power07
27-07-2011, 19:00
ala ala bende videoda gördüğüm kadarı ile alıp başını en sağdan gidio bozuk olduğu halde benzin kestiği halde hmm nese sorunlarını gidersin hv saxo o zmn tüm herkez izlicek neyin ne olduğunu
Alican kardeş HV desteklemekde haklısın nasıl olsa eski aracın :) videoda izlediğin pek gerçekci değil o yüzden görmeden yorum yapma derim video'da öyle görünüyor geriden hızlandığı için emreyle denediğimde malesef çıkıp gidemedi videoda göründüğü gibi sonucu ben değil görenler söylesin şunuda belirteyim HV gerçekten çok iyi yürüyen bir saxo:icon_tup: ... Bu arada kimin kullanacağı benim için önemli değil bahane olacaksa iyi süren kullansın emreyi beğenmeyenler için söylüyorum bunu emre yanlış anlama beni bu konuda onun bunun şöförlüğü beğenmeyen arkadaşlar acaba siz ne kadar şöförsünüz ? ... :)
abim yanlış anlamasın bende net yok şuan abim ilgileniyo demek istedim burdan duyrulur benim araba hakındaki yorumları abim cevapladı bende arkasındayım abi sen den kopamadım çünkü kornanı hiç duymadım senin yanına geldiğinde söyledim ama gene geçti dediniz önüme çıkyosun hemen ben 4 sonunda arayı kapatıyorum ve önüne çıkıyom kısa beşim yok sen gibi abi sende çok iyi biliyon hacı abi 215 sonra gelmende normal 14/60 var sende ama kornaya ben bastığımda enson denemede o gün hep ben öndeydim sende biliyon bunu arabam bozuldu orda ama bozulsada denedik sıkıntıyok arızalı diye arkasınada saklanmadım ama denedimizde görcez gene makinalarımızı hacı abi iyi olan araba geçer dostluk baki kalır. usta bizde
onursoytam
27-07-2011, 21:33
emre cim boş ver adamın 5 ine takılma 13/59 un var hertürlü saplarsın her iki araçta gerçekten kendi motor ve şanzuman da yapılan işlemleri ayrıntıları kullanılan parçaları en ince ayrıntısına kadar sölemiyor sölemek zorundada değil bende şunu biliyorum ki bu iki aacında specleri bu yazılanlardan çok daha zengin ortada bi deneme muhabbeti var bahane olmaz çıkarsınız gazlarsınız rüzgar müzgar bahane olmadan altta kalanın canı çıksın :D
m-power07
27-07-2011, 22:16
abim yanlış anlamasın bende net yok şuan abim ilgileniyo demek istedim burdan duyrulur benim araba hakındaki yorumları abim cevapladı bende arkasındayım abi sen den kopamadım çünkü kornanı hiç duymadım senin yanına geldiğinde söyledim ama gene geçti dediniz önüme çıkyosun hemen ben 4 sonunda arayı kapatıyorum ve önüne çıkıyom kısa beşim yok sen gibi abi sende çok iyi biliyon hacı abi 215 sonra gelmende normal 14/60 var sende ama kornaya ben bastığımda enson denemede o gün hep ben öndeydim sende biliyon bunu arabam bozuldu orda ama bozulsada denedik sıkıntıyok arızalı diye arkasınada saklanmadım ama denedimizde görcez gene makinalarımızı hacı abi iyi olan araba geçer dostluk baki kalır. usta bizde
Neyse tekrar dener görürüz 4 de geldiğin hatta burun çıkardığın doğru 5 de gene öne geçiyorum ve önde gidiyorum.. kısa 5. vitese gelelim 5. vitesimde sorun olduğu için değiştirdim aldığım 5. vites orjinalden 5km daha az sürat yapıyor 5 km hızda 200 devir bile etmiyor bumu sorun olan onu anlamadım.. denemesi bedava binersin yanıma kaç yapıyor kaç devir fark ediyor görürsün senin 13/59 un bu farkı fazlasıyla kapatıyor bende 14/60 var takılmayalım böyle ufak şeylere çay söyle geliyorum hafta sonu kanka :D
emre cim boş ver adamın 5 ine takılma 13/59 un var hertürlü saplarsın her iki araçta gerçekten kendi motor ve şanzuman da yapılan işlemleri ayrıntıları kullanılan parçaları en ince ayrıntısına kadar sölemiyor sölemek zorundada değil bende şunu biliyorum ki bu iki aacında specleri bu yazılanlardan çok daha zengin ortada bi deneme muhabbeti var bahane olmaz çıkarsınız gazlarsınız rüzgar müzgar bahane olmadan altta kalanın canı çıksın :D
onur herkez senmi rüzgar yapsın adil bir yarış olacak bizimki yarışdan sonra çaylar senden :hahaha::hahaha:
onursoytam
27-07-2011, 22:22
Neyse tekrar dener görürüz 4 de geldiğin hatta burun çıkardığın doğru 5 de gene öne geçiyorum ve önde gidiyorum.. kısa 5. vitese gelelim 5. vitesimde sorun olduğu için değiştirdim aldığım 5. vites orjinalden 5km daha az sürat yapıyor 5 km hızda 200 devir bile etmiyor bumu sorun olan onu anlamadım.. denemesi bedava binersin yanıma kaç yapıyor kaç devir fark ediyor görürsün senin 13/59 un bu farkı fazlasıyla kapatıyor bende 14/60 var takılmayalım böyle ufak şeylere çay söyle geliyorum hafta sonu kanka :D
onur herkez senmi rüzgar yapsın adil bir yarış olacak bizimki yarışdan sonra çaylar senden :hahaha::hahaha:
ahahah param yok cezaları ödeyiıp yenii muayneden geçtim :) paracıklar suyunu çekti çay demlicek su kalmadı bende :D
çok konuşulucak bi deneme olcak galba bu yorumlardan snra vidyoda geldiği zaman :D
ERDINC-VTI07
28-07-2011, 07:10
ne varmış laa onur bizim arabalarda extra olarak bızım bılmediğimiz yazda bizde öğrenelim rüzgar spec mı yoksa
ahahah param yok cezaları ödeyiıp yenii muayneden geçtim :) paracıklar suyunu çekti çay demlicek su kalmadı bende :D
cimrilik yapmaa evden su al gel bızım eksoz manıfoldunun üzerinde demleriz çayııı :):icon_wack
alikosar
28-07-2011, 08:21
neler oluyor orda maşallah
onursoytam
28-07-2011, 09:00
neler oluyor orda maşallah
sıkıyoz mu ali abi :D
erdinç yengeye söylerım bak seni...git kumda oyna:D
ERDINC-VTI07
28-07-2011, 09:07
erdinç yengeye söylerım bak seni...git kumda oyna:D
oğlum bak senı paspas ederim adamı hasta etmee :D (koca göbek)
oğlum bak senı paspas ederim adamı hasta etmee :D (koca göbek)
30yasını gectın cocugun olacak haalen kım gecer dıyosun yaa:D:hahaha:
ERDINC-VTI07
28-07-2011, 09:26
30yasını gectın cocugun olacak haalen kım gecer dıyosun yaa:d:hahaha:
haaaahaha bana diyene bakk. Cr-x alıp yarışcam dıye uğraşan sensın ihtiyarrr. Al gel arabanı sanada gider zuahahamauahauhaua
haaaahaha bana diyene bakk. Cr-x alıp yarışcam dıye uğraşan sensın ihtiyarrr. Al gel arabanı sanada gider zuahahamauahauhaua
OLM İÇİNİZDEN GECERİM:D bana saygınız yoksa arabamın yasına saygınız olsun:hahaha::hahaha:
inat deilmi a.q ds gecer al işde:D:D
m-power07
28-07-2011, 09:35
OLM İÇİNİZDEN GECERİM:D bana saygınız yoksa arabamın yasına saygınız olsun:hahaha::hahaha:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
ERDINC-VTI07
28-07-2011, 09:35
BEN BILIYOM ZATEN DS GEÇERR. HASTASIYIZ BABA EFSANE CRX İN TAMAM TAMAM GAZ SALCAM SÖZZZZ GEÇİLİRSENNN :eek::soru:
BEN BILIYOM ZATEN DS GEÇERR. HASTASIYIZ BABA EFSANE CRX İN TAMAM TAMAM GAZ SALCAM SÖZZZZ GEÇİLİRSENNN :eek::soru:
nerden bılıon ds nın gececegıne alalaal:D kim hafifse o gecer kanka benden sölemesi:) olm az bı bekle ıfadenı alcam senın az kaldı:D dede yorgun kalp ameliyatı geciriyo doktor az bı zamana kalkar 18lik delikanlı olur dedi:D erdıncım sevıyorum seni kardesim bnm:D
serdar_07
28-07-2011, 09:43
çok güzel olucak bu denemeler yaa merakla bekliyorum...bu denemeyi bu hafta mı yapmayı planlıyosunuz ???
ERDINC-VTI07
28-07-2011, 09:48
nerden bılıon ds nın gececegıne alalaal:d kim hafifse o gecer kanka benden sölemesi:) olm az bı bekle ıfadenı alcam senın az kaldı:d dede yorgun kalp ameliyatı geciriyo doktor az bı zamana kalkar 18lik delikanlı olur dedi:d erdıncım sevıyorum seni kardesim bnm:d
ne hafifliği olum standart dolu arabalarla yarışcazz hafifletme yok. Slık lastik yok. Saxo, 106 dan ağırmı onu bılmıyorumm. Ama ds avantajlıı kankaaa
çok güzel olucak bu denemeler yaa merakla bekliyorum...bu denemeyi bu hafta mı yapmayı planlıyosunuz ???
serdarım yarın 2, vites dişlimiz gelsınde bı yürüsün araba haberleşcezz
m-power07
28-07-2011, 10:02
Serdar bu aralar çok meraklısın dikkat et :D
ne hafifliği olum standart dolu arabalarla yarışcazz hafifletme yok. Slık lastik yok. Saxo, 106 dan ağırmı onu bılmıyorumm. Ama ds avantajlıı kankaaa
serdarım yarın 2, vites dişlimiz gelsınde bı yürüsün araba haberleşcezz
araba yatıyormu şimdi ne oldu 2. vitese :soru: ekmek arasımı yaptınız benim gibi :D
ERDINC-VTI07
28-07-2011, 10:16
araba yatıyormu şimdi ne oldu 2. vitese :soru: ekmek arasımı yaptınız benim gibi :D[/QUOTE]
ÇORTİNGEN HACII ANKARADAN PARÇA BEKLIYORUZZ. YARIN ÖĞLEN GELECEK BAKLAIMM BI TOPLANSINDAAA
m-power07
28-07-2011, 10:20
ÇORTİNGEN HACII ANKARADAN PARÇA BEKLIYORUZZ. YARIN ÖĞLEN GELECEK BAKLAIMM BI TOPLANSINDAAA[/QUOTE]
hımmm geçmiş olsun yetişirmi hafta sonuna :soru:
ÇORTİNGEN HACII ANKARADAN PARÇA BEKLIYORUZZ. YARIN ÖĞLEN GELECEK BAKLAIMM BI TOPLANSINDAAA
hımmm geçmiş olsun yetişirmi hafta sonuna :soru:[/QUOTE]
Abi yetştirmeye çalışcaz ama zor gibi ama denem yaparken sen ben bide cam car olsun yoksa çok araba oluyo tadı kalmıyo yanlız yapalım ve videoları atalım öyle daha iyi olur hafta sononu bırakmayak hafta içi yapalım polisler çok oluyo hacı abi telefonlaşak :icon_tup:
2.vites dişlisi bulamazsanız bunun sebebi hacı :D:D
m-power07
28-07-2011, 11:18
hımmm geçmiş olsun yetişirmi hafta sonuna :soru:
Abi yetştirmeye çalışcaz ama zor gibi ama denem yaparken sen ben bide cam car olsun yoksa çok araba oluyo tadı kalmıyo yanlız yapalım ve videoları atalım öyle daha iyi olur hafta sononu bırakmayak hafta içi yapalım polisler çok oluyo hacı abi telefonlaşak :icon_tup:[/QUOTE]
tmm kardeş nasıl derseniz hazır olunca haberleşelim geliriz sorun değil :icon_tup:
kagan-07
28-07-2011, 11:21
Bırak alper abi sende adama yüklenme :))
bişey olmaz yanlış anlamaz o beni :D
m-power07
28-07-2011, 11:31
Bırak alper abi sende adama yüklenme :))
hahaha antalyada kalmadı 2. vites dişlisi şehir dışından bulurlar ancak :hahaha::hahaha::hahaha:
ERDINC-VTI07
28-07-2011, 12:29
hahaha antalyada kalmadı 2. vites dişlisi şehir dışından bulurlar ancak :hahaha::hahaha::hahaha:
KASAPLIK MI YAPIYO YANI HACI.SEN BURDAN ONUMU DEMEK İSTİYOSUN ALPER :D
ŞENKULAK AİLENİZİN KASABI İTİNAYLA ŞANZIMAN PARÇALANIRR :icon_tup:
m-power07
28-07-2011, 12:40
valla dragda bile kıyamadım kibar kibar 2ye çektim yeter az binim masraf etmeden ilerde gene kırarız :hahaha:
Bulut Y.
28-07-2011, 13:29
valla dragda bile kıyamadım kibar kibar 2ye çektim yeter az binim masraf etmeden ilerde gene kırarız :hahaha:
abi 2ye nazik attında o 3 e çakışlar hala kulagımda valla ahahahahaha :hoo:
m-power07
28-07-2011, 14:00
abi 2ye nazik attında o 3 e çakışlar hala kulagımda valla ahahahahaha :hoo:
3 4 5 acımam çubuğu bile kırabilirim :D
kagan-07
28-07-2011, 14:19
3 4 5 acımam çubuğu bile kırabilirim :D
Cok nazik kullanır hacı abim cook şahitligim var vites attıgını bile anlamazsın dimi abi :icon_tup:
hiç acıması yok hunharca vites değiştiriyor :D
birsen07
28-07-2011, 17:39
bol yemeli içmelii, kırmalı dökmelii, rüzgarlı selli bi adrenaliin patlaması yaşanıcak :D
alikosar
28-07-2011, 19:04
sıkıyoz mu ali abi :D
sıkıyoruz onur :D
alikosar
28-07-2011, 19:06
hv ile ds bana yol açsın ortalarında
m-power07
28-07-2011, 19:24
DS Alacaktır bencede...
Cok nazik kullanır hacı abim cook şahitligim var vites attıgını bile anlamazsın dimi abi :icon_tup:
hiç acıması yok hunharca vites değiştiriyor :D
:icon_wack :eek::Deli:
Arkadaşlar hv geçer.
:soru:
bol yemeli içmelii, kırmalı dökmelii, rüzgarlı selli bi adrenaliin patlaması yaşanıcak :D
:hahaha:
sıkıyoruz onur :D
Abi onurla deneme gerenk yok :D
:eek::eek::eek:
onursoytam
28-07-2011, 19:45
mavi bi 106 var dikkat edin :D
m-power07
28-07-2011, 21:12
mavi bi 106 var dikkat edin :D
mavi 106 mı var antalyada :hahaha:
hepinize adalet yapacam az kaldı :D
m-power07
28-07-2011, 22:54
hepinize adalet yapacam az kaldı :D
Yükle allah yükle işin yoksa Loading devam baco yetiş bizeee :hahaha:
KCANN_220
28-07-2011, 23:01
2.sıde bnm aracım gıbı sonucu merakla beklıorum en onemlı dostluk kazancak..:icon_tup:
hv nın son hallerını gormedım yarıs mewzularından uzak kaldık ortamdan falan ama ds hazır bakalım gusel yarıs olucak masAllah araclara...:)
Yükle allah yükle işin yoksa Loading devam baco yetiş bizeee :hahaha:
kısa ve pt 52 :D içinden geçecem :D
Ö.öztüRk
28-07-2011, 23:24
Hv diye dusunuyorm ama belli olmaz süpriz olabilir:) sabırsızlıkla beklıyorum
m-power07
28-07-2011, 23:44
2.sıde bnm aracım gıbı sonucu merakla beklıorum en onemlı dostluk kazancak..:icon_tup:
hv nın son hallerını gormedım yarıs mewzularından uzak kaldık ortamdan falan ama ds hazır bakalım gusel yarıs olucak masAllah araclara...:)
haklısın kardeşim valla bende sabırsızlanıyorum artık denesekde kurtulsak :D
kısa ve pt 52 :D içinden geçecem :D
Git kumda oyna bacanam :D sen onlarla anca tünelden geçersin önce onuru geç sonra bana gel :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Hv diye dusunuyorm ama belli olmaz süpriz olabilir:) sabırsızlıkla beklıyorum
olabilir kardeş... :)
Git kumda oyna bacanam :D sen onlarla anca tünelden geçersin önce onuru geç sonra bana gel :hahaha: :hahaha: :hahaha:
ben seni oynatıcam merak etme sen :D
m-power07
28-07-2011, 23:55
ben seni oynatıcam merak etme sen :D
‪Azer Bülbül 2007 - Zorunami Gitti (Kalemin Kirildi) BARO41‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1jKR6b5xfzY) :hahaha:
ERDINC-VTI07
29-07-2011, 07:54
‪Azer Bülbül 2007 - Zorunami Gitti (Kalemin Kirildi) BARO41‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1jKR6b5xfzY) :hahaha:
ZAZAUHZUHUAHAUZHZZZAAAA yarıldım gülmekten alemsiniz biladerrrr
birsen07
29-07-2011, 09:41
:bravo: :hehe: :hehe:
az kaldı hacı abi sabırsızlanma az daha sık dişini:D
alp07vti
29-07-2011, 10:53
alim alimmmmmmm nettin endeni demecedin:::)))))
m-power07
29-07-2011, 10:55
Nosmu takıyorsunuz napıyonuz hazırlayın artık arabayı :D
ERDINC-VTI07
29-07-2011, 11:05
ABOOO AALİDE BİR HALLER VARRR AÇILIN YOLDAA ZAAAZAAAAAA :D
alim alimmmmmmm nettin endeni demecedin:::)))))
KANKAA BU ADAM ÇILDIRMIŞ OLMALII SİNEMALARDAA :)
NE NOSU HACI SAF METANOL LE ÇALIŞTIRIYORUZZ ALETİ ZUAHAHAHAH :D:icon_tup:
serdar_07
29-07-2011, 12:29
vay arkadaş nos'lar methanoller havada uçuşuyo iyice ısınmış burası :D :D
serkan sendende bekliyoruz bi aydogdu spec 106 :icon_tup: :D :D :D
nakayama
29-07-2011, 12:43
serkan sendende bekliyoruz bi aydogdu spec 106 :icon_tup: :D :D :D
tunç hatları karıştırdın Ali abi o :D
tunç hatları karıştırdın Ali abi o :D
ali abidende bekleriz sıkıntı yok :D :D
nakayama
29-07-2011, 12:47
ali abidende bekleriz sıkıntı yok :D :D
:hehe: 106ya bincek son kişi :p :D
m-power07
29-07-2011, 13:16
vay arkadaş nos'lar methanoller havada uçuşuyo iyice ısınmış burası :D :D
ben korkmaya başladım kanka fena olacak bu yarış fenaa :D
:hehe: 106ya bincek son kişi :p :D
valla bende binmem diyordum ama zevk için katlanıyoruz minik fareye :D
kagan-07
29-07-2011, 13:37
ben korkmaya başladım kanka fena olacak bu yarış fenaa :D
valla bende binmem diyordum ama zevk için katlanıyoruz minik fareye :D
Eee gemi gibi 520den sonra fare minik gelir tabii.nerde o 520le yan yan günlerrr :)
binmekte en güçlük çeken kişi patenti bendedir arkadaşlar :)
m-power07
29-07-2011, 14:06
Eee gemi gibi 520den sonra fare minik gelir tabii.nerde o 520le yan yan günlerrr :)
binmez oldum zaten bmw ye bindiğimde jeep gibi geliyor yay olmasına rağmen :D
binmekte en güçlük çeken kişi patenti bendedir arkadaşlar :)
tunç o boyla bırakda arada zorlan ya maşallah :)
Yok abi sende ya bizde öyle şeyler olmaz az kaldı ama bitmek üzere parça yeni geldi akşama bakacaz şanzumana yarışdan önce incelerik makinaları ikimizde bizde yanlış olmaz aga:D
Kahraman castle
29-07-2011, 18:25
güzel bir karşılaştırma her iki araç'da hemen hemen aynı speclere sahip.iyi olan kazansın.Gönlümüz hv den yana.
birsen07
29-07-2011, 19:34
valla dün biraz gazladıkda DS fenalardaaa yani :D
m-power07
29-07-2011, 19:46
Redline bile atmadık ne fenası ben normal kullanıyordum :hahaha::hahaha::hahaha:
birsen07
29-07-2011, 19:57
normal anlayışın bozulmuş senin hacıı :D DS adamın feleğini ... neyse :D
hauhauhauhah:D:D
m-power07
29-07-2011, 23:20
Emre uyumadıysan bi ara beni yarın ant gelicem gelmişken aradan çıkaralım bu işide ara uzak ***** bizim fare çok içiyor.. D
kagan-07
30-07-2011, 07:56
Redline bile atmadık ne fenası ben normal kullanıyordum :hahaha::hahaha::hahaha:
Araya il mi ilçemi girdi :)
birsen07
30-07-2011, 09:38
Araya il mi ilçemi girdi :)
ehu ehu :D ben DS yle sıkıcak kadar akli dengemi kaybetmedim daha kağann :) içindeydim :)
onursoytam
30-07-2011, 10:03
ehu ehu :D ben DS yle sıkıcak kadar akli dengemi kaybetmedim daha kağann :) içindeydim :)
ablacım kibar bi VT var denermisin :D
sizin aracınız antalya da cec plaka lı gri 106 vardı onu mu aldınız
birsen07
30-07-2011, 10:11
ablacım kibar bi VT var denermisin :D
sizin aracınız antalya da cec plaka lı gri 106 vardı onu mu aldınız
yok denemem abicim :D evet onu aldık
onursoytam
30-07-2011, 10:31
yok denemem abicim :D evet onu aldık
tertemiz 106 almışsın gülü gülü kullan
birsen07
30-07-2011, 10:33
tertemiz 106 almışsın gülü gülü kullan
teşekkürler..:icon_tup:
onursoytam
30-07-2011, 10:36
şu denemeyi bu gün gece yapın da izleyelim
kagan-07
30-07-2011, 10:41
Ne bilim öle ds fenalarda deyince heralde sıktılar dedim:))
kagan-07
30-07-2011, 10:45
şu denemeyi bu gün gece yapın da izleyelim
Hee vala yaa şöle bi ortalık şenlensin:D
birsen07
30-07-2011, 10:54
Ne bilim öle ds fenalarda deyince heralde sıktılar dedim:))
yok ya ne sıkması :D DS boing indirir araya 2. viteste :D
ERDINC-VTI07
30-07-2011, 10:55
Kimsenın keyfine göre deneme yapmıyoruzz arkadaşlar. Biz hacıyla konuşuruz ayarlarız deneriz videomuzu çekeriz sizde izlersiniz.
Fazla sabırsızlanmayın. Sonuç zaten bellli ds geçer :)
onursoytam
30-07-2011, 11:06
Kimsenın keyfine göre deneme yapmıyoruzz arkadaşlar. Biz hacıyla konuşuruz ayarlarız deneriz videomuzu çekeriz sizde izlersiniz.
Fazla sabırsızlanmayın. Sonuç zaten bellli ds geçer :)
hem konu açın hemde kimsenin keyfine göre deneme yapyoruz diyin iyimiş valla :)
ERDINC-VTI07
30-07-2011, 12:25
hem konu açın hemde kimsenin keyfine göre deneme yapyoruz diyin iyimiş valla :)
ne oldu yavrum zoruna mı gitti :d sen istiyon dıye denemıyorummm
erdinç, onur ile denediniz mi ? çok atışıyodunuz king saxo kim antalya nın :D
ERDINC-VTI07
30-07-2011, 13:00
erdinç, onur ile denediniz mi ? çok atışıyodunuz king saxo kim antalya nın :D
göki onur yalan oldu enson videolarla pek işim olmadığı için koymadıkk bıladerımmm
onursoytam
30-07-2011, 13:39
göki onur yalan oldu enson videolarla pek işim olmadığı için koymadıkk bıladerımmm
ben eklerim videoları merak etmeyin gırtlak yüklü bi bi araba bnm le nasıl yürüyormuş izletelim,tech ailesine
göki kanka 3 kere kalktık ilkinde TY saxo geçti ikincide ben geçtim 3. de tamponla TY geçti
iki arabadanda hiç birşey sökülmeden denedik
0-400 son 25 metre kala ucucuna geçti, sonuçta geçti tebrik ettim.
aracımın en son yani hali ile denemedik son bir iki değişikliğim ddaha var kafam da onu da yapınca tekrar dan deneriz
onurcuğum yazmayım dedim ama benim arabanın debriyajın perçinleri volana sürte sürte ve silindir kapak çontası yanık şakilde ve benzin kese kese geçtik seni kendini bir tampon diye ovut hala kardeşim sıkıntıyok şuan arabamda herşeyi yaptık sorunum yok gene deniyelim istarsen ama bizde kalkana bikere oturtulur
vay vay vay :D neler konuşuluo yaa
ERDINC-VTI07
30-07-2011, 14:23
ben eklerim videoları merak etmeyin gırtlak yüklü bi bi araba bnm le nasıl yürüyormuş izletelim,tech ailesine
göki kanka 3 kere kalktık ilkinde TY saxo geçti ikincide ben geçtim 3. de tamponla TY geçti
iki arabadanda hiç birşey sökülmeden denedik
0-400 son 25 metre kala ucucuna geçti, sonuçta geçti tebrik ettim.
aracımın en son yani hali ile denemedik son bir iki değişikliğim ddaha var kafam da onu da yapınca tekrar dan deneriz
onur geçildiğini duymak harbıden zoruna gidiyoo yaa. oğlum benım ne kadar kötü saxo ve 106 kaldırdığımı herkez bılıyor. vti olsa oo dolulukta fark çok değişir paşam bılıyosunn.
hv saxoyu ıyı kullanacak bırısı sürsün bak ne kadar fark oluyoo.
ben bıle arabayı kaldıramadığım halde senı 2 araba geçtıysem. galıba ıyı drag yapacak bırıde sana çok pis hard core yapar kardeşimmm....:beuj:
Kahraman castle
30-07-2011, 15:49
vallahi bende sabırsızlandım.heyecan hatsafada....
onursoytam
30-07-2011, 20:46
................................................
onursoytam
30-07-2011, 20:50
.................................................. ...............
ERDINC-VTI07
31-07-2011, 01:01
Evet arkadaşlar bu ankette son buldu. Hacı bıladerıme burdan tekrar teşekkür ediyorum.
çok güzel bir deneme oldu. 60-220 roll yapıldı. Yol ve trafık şartları *****.
Kıngo hv saxo. Burdan bize ankette tıklayan herkese çok teşekkürler
hiltinin babası spec hv 252 saxo mk2.
Not: Antalyanın en ıyı n/a 1,6 araçları. Maşallah tekrar 2 arabamızada.
Videolar en kısa zamanda eklenecek. Sevgiler techturkey ailesi.
Alicanrs
31-07-2011, 01:08
beklediğim gibi olmuş =) maşallah HV forewer:D geçilmezgeçilmez:D
ERDINC-VTI07
31-07-2011, 01:21
beklediğim gibi olmuş =) maşallah hv forewer:d geçilmezgeçilmez:d
geçilmez değil kanka her araba geçilir. Maşallah 2 side çok sıkı ;)
kcl_saxo
31-07-2011, 02:01
masallaha hv saxo ya ;)
ÇALIŞKAN07
31-07-2011, 02:20
kardeşim tebrik ederim iki aracada maşallah gönlümüzden geçen oldu. HV SAXO:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
cok güzel bi geceydi her acıdan :D 2 aracada maşallah
ama HV SAXO :D kazandıgı ıcın ayrıca mutluyuz forza hiltinin babası :D
KCANN_220
31-07-2011, 03:55
ewt gusel bı yarıstı masAllah araclara..denk arabalardı zaten kısa-uzun sanzıman farkını gormus olduk.. :)
masAllah emre bıladerım erdınc abımm kazasız belasız..
sonradan tayyarların yarıslarıda cok zewklıydı keske kalsaydınız..?
Kahraman castle
31-07-2011, 10:40
iki aracında performansı gerçekten çok iyi,ama beklenen oldu hv one number.
çok güzel bir geceydi orkun kardeşime tekrar teşekkürler ve diğer arkadaşlarıma Kcann,efeye hepinize ......
gerçekten hv ve ds çok iyiydi ....... her ikisinide başarılar diliyorum
alikosar
31-07-2011, 10:51
gelemedik her halde güzel denemeler olmus hv sakso ya tebrikler ds de tebrikler
alikosar
31-07-2011, 10:52
sercan sana da maşallah