PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa Tatili...

cabrioleter
26-07-2011, 19:46
çanakkaleden sonra bursadayım kısa bi süre için burdayım tekrardan önerilerinizi almak istiyorum.

burda kesinlikle görülmesi gereken yerler neresi,
salaş fakat kaliteli yerler arıyorum.

Burak K.
26-07-2011, 20:02
Alkol vs. istiyosanız Arap Şükrü'de bi akşam Rakı-Balık yapmadan gitmeyin. :)

Takılmak için vs. FSM Bulvarına gidebilirsiniz.

Nasıl yer istediğinizi belirtebilirseniz ona göre daha iyi yerler önerebilirim...

emre.ates
26-07-2011, 20:06
konuyu takıpdeyım bnde yarın bursada olucağım gezılecek görüleçek yerlerı bılmek isterim :)

cabrioleter
26-07-2011, 20:20
birincisi gezilebilecek turistik yerler,
ikincisi ise ramazan gelmeden son alkollerin alınacağı salaş fakat kaliteli yerler,
son olarak ise bursa için özel olan kesin görmelisin dediğin kesin yapmalısınız dediğiniz şeyler hakkında bilgi verirseniz sevinirim

driftboy
26-07-2011, 20:24
Mudanyada bi deniz kenarında keyif yapabilirsiniz.
Gece arapşükrü'de bi rakı balıkk :)
Tophane-Ulucami-Setbaşı-Yeşil türbe-Emirsultan yapabilirsiniz.
Gece biranızı alıp tophane tarafından uludağa çıkarken 1. virajda ''arabaların kalabalık olduğu yerde'' bursaya karşı biranızı yudumlayabilirsiniz.
Akşam FSM'de klan,fink gibi mekanlarda oturabilirsiniz.
Cuma akşamı kalacaksanız her cuma 8bucukta kükürtlü starbucks'da hondacılarımız toplanır :)

brv
26-07-2011, 20:39
Bademli yolunda bademli et mangal eti mezesi 10 numara mekandır.

Burgaz'da beyaz kayalar denen yerde 1-2 balıkçı vardır deniz ayaklarının altında fiyatlarıda çok üzmez güzeldir

Mudanya'da mütakere evi var müze olarak ufak ama gidilebilir ara sokaklarda eski orjinal evler var hatta mütareke evinin yanında güzel bir kafe var yorgunluk kahvesi için güzeldir.

Ulucami-yeşiltürbe-Tophane kapalıçarşı tarzı yerler birbirine çok yakın olup tarihi yer olarak görülebilir.

Setbaşına çıkıp teleferikle dağa çıkabilirsin manzaralı manzaralı çıktığın yerde et mangal tarzı yerler de.

Cumalıkızığa da gidilebilir ayrıcı Nilüferin arkasında Misi köyü var ufak ama sevimli sempatik bir köy ama orayı bulmanız biraz zor.

Dağ yoluna çıkarken keskin bir sol virajı döndükten sonra karşılıklı 2 kafe vardır soldaki manzara açısından çok iyidir bursa'ya gittiğimde uğrarım mutlaka.

Fsm'de güzel mekanlar dolu zaten.

Maxiboost
26-07-2011, 20:57
Sabah saat 8 de altiparmaktaki zafer plaza karsisindaki tavukcuoglu iskembe salonunda iskembe corbasi :D turistik bir suru yer var, camiler vs uludag yolunda ulu cinar fln. Bir de uluyol caddesinde adliyenin yaninda koc cag kebap salonunda cag doner :)

SekoLive
27-07-2011, 08:09
Çanakkale gezisinde nerelere gittin nerede kaldın banada bunlar lazm bi pm alıyım :)

driftboy
27-07-2011, 09:07
. Bir de uluyol caddesinde adliyenin yaninda koc cag kebap salonunda cag doner :)

Ahahha :D bizim dayının namı istanbula kadar ulaşmış :D Erzurumlular Erzurumda bile böyler yapan yok diyo :D :D

overblack
27-07-2011, 10:33
Sabah saat 8 de altiparmaktaki zafer plaza karsisindaki tavukcuoglu iskembe salonunda iskembe corbasi :D turistik bir suru yer var, camiler vs uludag yolunda ulu cinar fln. Bir de uluyol caddesinde adliyenin yaninda koc cag kebap salonunda cag doner :)

kandırmışlar seni :D bi daha bursaya gelince beni ara ;)

16EC813
27-07-2011, 10:37

onun yanında da mezeleriyle ünlü rakı içilecek tarihi bi mekan var :D

Maxiboost
27-07-2011, 10:46
kandırmışlar seni :D bi daha bursaya gelince beni ara ;)

Haha niye abi :D bursadayim ben suanda :)

ErBAY
27-07-2011, 11:15

Benım inception kankam gıttımı bro :D

overblack
27-07-2011, 11:43
onun yanında da mezeleriyle ünlü rakı içilecek tarihi bi mekan var :D

allah belanı versin sana kalsa beşyoldaki travestilere yollarsın adamı :D

lnd_samet
27-07-2011, 11:47
en son çekirgede kaplıcaya:D

overblack
27-07-2011, 11:48

pm'ledim ;)

driftboy
27-07-2011, 11:48
allah belanı versin sana kalsa beşyoldaki travestilere yollarsın adamı :D

Beşyol değil kükürlü yeter ona. Ahahahah :D :D :D

turbo16
27-07-2011, 11:50
duetto cadde üstü klan benzin fsm bulvarı iyidir eğlence için iyidir :)

mrtngn
27-07-2011, 11:52
İskenderde bi kebap yendimi yeter :D

brv
27-07-2011, 12:26
İskender'i ya iskerder de yiyin yada Garaj'ın ordaki Uludağ kepabçısında fiyatları tuzludur ama hakkını verir ;)