Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 xs için tavsiye
mhmtsrtp
26-07-2011, 23:26
arkadaşlar yeni aldığımız 106 xs için atmosferik olarak ufak çaplı neler yapabiliriz daha önce xs deneyimleri olanlar öneride bulunursa sevinirim 1.6 8v motora ne gibi iyileştirmeler yapılabilir şimdiden herkese teşekkürler.
Fatih Tosun
27-07-2011, 21:40
Güncel .......
ustalarımız yardım edecektir :)
yanlış liste için özür dilerim
ozanbulbul
28-07-2011, 09:58
turboforged piston takılabilir ayrıca kelebek emme manifoldda çok işine yarıyacaktır tp53 egzantirikde arabaya 10 hp civarında destek sağlıyacaktır
pt53 xslere oluyomu ki?ayrıca o egzantrikle yay,şapka,mekanik itici gerekiyor bir de xs 8000 üstü mü döncek?
boosted_pug
28-07-2011, 18:54
arkadaşlar yeni aldığımız 106 xs için atmosferik olarak ufak çaplı neler yapabiliriz daha önce xs deneyimleri olanlar öneride bulunursa sevinirim 1.6 8v motora ne gibi iyileştirmeler yapılabilir şimdiden herkese teşekkürler.
ufak çaplı bişi düşünüyorsanız headers, filtre portpolish ince conta felan yapabilirsiniz ebaydada egzantrik ile ayarlı kasnağı yay şapkası felan bulunabiliyo o tarzda ürünler alabilirsiniz ama fiyatı tuzludur ingiltereden geliceği için onun haricinde ben olsam gti kapak takarak yoluma devam ederdim
turboforged piston takılabilir ayrıca kelebek emme manifoldda çok işine yarıyacaktır tp53 egzantirikde arabaya 10 hp civarında destek sağlıyacaktır
hopbaalaa :beuj::beuj::beuj::icon13::icon13::icon13:
dostum lütfen ezberden bişiler yazma yazdıkların hem yanlış hemde alakasız şeyler
Fatih Tosun
28-07-2011, 22:25
gti kapagı oluyormu xs lara ?
pt 53 dediğiniz egzantrikler kaç derece acaba biliyormusunuz ?? + xs e takmakta ayrıca hayal o devirlere nasıl çıkacak oda başka bi soru ?
kardeş senin bilgine hayran kaldım şu kısa süre içersinde..
chıp + yazılım + 51 lık egzoz sıstemı ıle guzel yurur bı xs ın olabılır .
CorsaGSI
23-08-2011, 11:40
chıp + yazılım + 51 lık egzoz sıstemı ıle guzel yurur bı xs ın olabılır .
chıp + yazılım :beuj:
YavuzNaz
23-08-2011, 11:48
48lik boru sonda remuz tarzı bir susturucu, iyi bir filtre, emme kelebek portpolish, şanzuman zaten orjinalden kısa :) yemede yanında yat :D
Emre Akçay
23-08-2011, 11:49
Konu sapıtmış biraz :D
ulasoztas1
13-09-2011, 19:58
ne yapabileceğin senin bütçenle alakalı..
en basitinden yazılım+egzoz+filtre uygulayabilirsin. sağlıklı olması için XS'lerde sensörü iptal etmeden filtreyi uygulamalısın.
Daha da ileri gidersen diferansiyel + piston yaparsın xs için çok iyi sonuçlar alırsın
boosted_pug
13-09-2011, 22:14
gti kapagı oluyormu xs lara ?
al tak bolt on olarak oluyo birtek blok üzerinde bir delik yok triger bilyası için onu açtırıyosun okadar