Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk Telekomdan 2 Ay Ücretsiz İnternet İsteyen Var Mı?
CasabLanca
28-07-2011, 10:47
Bilginiz var mı bilmiyorum ama Telekomun kampanyası var. Yeni adsl aboneliği başlatıyorsunuz hiçbir ücret ödemeden 6 GB kota ve 8 mbit hız. 2 ay hiçbir ücret ödemeden kullanıyorsunuz 2 ay sonunda isteğe bağlı devam ettiriyorsunuz veya iptal ettiriyorsunuz. İptal ettirdiğinizde sizden hiçbir konuda ücret talebi olmuyor. İnternet bağlatmayı düşünenler varsa yardımcı olabilirim bu konuda bu güzel kampanyadan yararlanmalarını sağlarım hiç sıra beklemeden tek telefonla işlemlerini halledebilirim :D
dip not : Mübarek Ramazan ayının yaklaştığı şu mübarek günlerde komşunun wirelessını kaçak kullanan sevgili arkadaşlarımı helal internete davet ediyorum :hehe: :D:D
driftboy
28-07-2011, 10:58
dip not : Mübarek Ramazan ayının yaklaştığı şu mübarek günlerde komşunun wirelessını kaçak kullanan sevgili arkadaşlarımı helal internete davet ediyorum :hehe: :D:D
Ahahha :D Evdeki interneti kapattım karşıdan hastaneden araklıyorum interneti :D 32 tane modem var hastanede ve %60 ı full çekiyo, hızıda mükemmel :D allah hastanemize zeval vermesin :D
hazır konu açılmışken sorayım yeni internet bağlatmayı planlıyorum bulunduğum sitede bazı bloklarda metro.net diye bişey varmış araştırdım yüksek hızda sınırsız 33 liraymış ama malesef benim blokta yokmuş. böyle buna benzer başka varmı bildiğiniz?
(not: adsl en son seçenek olarak düşünüyorum)
CinAli_06
28-07-2011, 11:22
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ahahha :D Evdeki interneti kapattım karşıdan hastaneden araklıyorum interneti :D 32 tane modem var hastanede ve %60 ı full çekiyo, hızıda mükemmel :D allah hastanemize zeval vermesin :D
Yaptıgının dogru bir iş oldugunu düşünüyorsun değilmi ?
Başkasının malını haber vermeden aldıgın sürece çalmış oluyorsun .
Üstüme farz değil kardeşim lakin hatırlatmak için söyledim :icon_tup:
otuzdört
28-07-2011, 12:37
Modem ayarı yapmak zor bişey değil, bilgi işlemdeki elemanlarına söyleseler 5 dakika sürmez modemlerini kapatmak. acıksa kullanıcaksın. doğrusunu yanlışını bilmem burda size yanlış olan cogu kişiye dogrudur.
Ben bugune kadar hiç kimseyi görmedim baskasının internetini kullanıpta lan yanlış bişey yapıorm dien :) siz daha önce hiçmi kaçak internet kullanmadınız hehe
Modem ayarı yapmak zor bişey değil, bilgi işlemdeki elemanlarına söyleseler 5 dakika sürmez modemlerini kapatmak. acıksa kullanıcaksın. doğrusunu yanlışını bilmem burda size yanlış olan cogu kişiye dogrudur.
Ben bugune kadar hiç kimseyi görmedim baskasının internetini kullanıpta lan yanlış bişey yapıorm dien :) siz daha önce hiçmi kaçak internet kullanmadınız hehe
Kullanmadım hehe
şuan kuşadasındayım ama kocaeli'ye dönünce kaçak interneti bırakayım o zaman 1 ay kalacağım zaten izmitte nasıl yapacağız detay alsak biraz
CasabLanca
28-07-2011, 13:06
şuan kuşadasındayım ama kocaeli'ye dönünce kaçak interneti bırakayım o zaman 1 ay kalacağım zaten izmitte nasıl yapacağız detay alsak biraz
normal adsl başvurusu yapılıyorda ayın 1i son gün galiba
telefon no ile kimlik fotokopisi yeterli
İnternetim sınırsız olsa ciddiyim haftaiçi, istanbulda olmadığım zamanlar, şifreyi kaldırır haftasonu yine koyarım. :)
anladım ama evde sabit telefonda yok kablotv var evde olmazsa oradan internet bağlatırım birde kuşadasında sabit telefonsuz yalın internet kullanıyorum bu kampanyanın böyle bi hizmeti yok mu :D
İnternetim sınırsız olsa ciddiyim haftaiçi, istanbulda olmadığım zamanlar, şifreyi kaldırır haftasonu yine koyarım. :)
kuşadasında değildim 1 ay kadar şifreyi kaldırmıştım bende kocaeli'de tatile çıkarkende kaldırıyordum internetim olduğu zamanlar :D
annemler yazlıkta ve telefonu yok yazlığın acaba yenı telefon alıp bu işlemleri ayın 1 ine kadar halledebilirmiyiz?
Garip bi savunma tarzı olmuş.
Ben bir seferinde marketten şarap çalarken yakalanan bir akranımın yaptığı şeyi anlatışını dinledim, "sonra karakola gittik ağladık zırladık bizi saldılar ya bişey yok" demişti. Emin olun "lan yanlış bişey yaptım, hatta yakalandım bile, keşke yapmasaydım" demedi.
CasabLanca
28-07-2011, 13:23
anladım ama evde sabit telefonda yok kablotv var evde olmazsa oradan internet bağlatırım birde kuşadasında sabit telefonsuz yalın internet kullanıyorum bu kampanyanın böyle bi hizmeti yok mu :D
yalın internet şeklinde yok malesef ücrete tabi oluyor o zaman
annemler yazlıkta ve telefonu yok yazlığın acaba yenı telefon alıp bu işlemleri ayın 1 ine kadar halledebilirmiyiz?
telefonun bağlandığı gün hemen internetide bağlatırım ben
isterseniz telefonu kendiniz bağlatın veya ben ankaradan telefon ve adsl işinide hallederim
0532 344 22 46 telefondan daha kolay yardımcı olurum
telefonun bağlandığı gün hemen internetide bağlatırım ben
isterseniz telefonu kendiniz bağlatın veya ben ankaradan telefon ve adsl işinide hallederim
0532 344 22 46 telefondan daha kolay yardımcı olurum
şimdi konuştumda komşudan wireless şifresini almışlar
ilgin için teşekkür ederim:)
Nokia Pc Suite üzerinden bağlanıyorum.Son derece memnunum :D
CasabLanca
28-07-2011, 13:39
şimdi konuştumda komşudan wireless şifresini almışlar
ilgin için teşekkür ederim:)
komşuya teşekkürler :D
driftboy
28-07-2011, 15:35
Hastanenin başhekimi eniştem, kendisi kullan dedi zaten.. Ayrıca zaten şifreli ve şifresinide kendisi verdi. Habersiz iş yapmıyorum bilginize..
driftboy
28-07-2011, 15:37
o arakladıgın hastane devlet hastanesiyse +70 milyon insandan helallık alman gerek güzel kardeşim.
Özel hastane ;)
Ahahha :D Evdeki interneti kapattım karşıdan hastaneden araklıyorum interneti :D :D
Buraya hastane baş hekimi akrabam vs vs yazsaydın ona göre yorum yazardım kardeşim senin yazmış oldugun yazıya istinaden öyle bir yazdım .
Direk araklıyorum yazmışsın :icon_tup:
cıvıc_power
28-07-2011, 18:02
araklama yok. Parasını verip kullanıyorum.. ;)
hastanenın adı ACIBADEM mi acaba :D :D
serkan_2120
29-07-2011, 08:19
gündüzleri evde yokum netin şifresini kaldırıyorum kim girmek isterse girsin zaten sınırsız ama akşamları bazen abartıyorlar hiçbir sayfa açılmıyor o zaman kapatıyorum :)
Paarasıyla doğru düzgün hizmet veremiyorlar bedava yapsalar ne hal alıcak allah bilir,3 senedir iş yerimdeki yawaşlık sorununu gideremediler.
Bende arada komşudan dalıyorum :D Benim yarı akıllı wireless yoldaki otobüsü alglıyor.Varan turizm diye :D
Dün babam başvurdu ttnet'e 2 ay bedavamı kullanacaz şimdi eray:)
CasabLanca
29-07-2011, 09:04
Dün babam başvurdu ttnet'e 2 ay bedavamı kullanacaz şimdi eray:)
hangi pakete başvurdunuz hacı?
CasabLanca
30-08-2011, 13:34
bayram günü haber geldi kampanya devam ediyormuş var mı isteyen hemde ücretsiz modemle :D
bunuda gördük sonunda kaçak elektrik,,kaçak su,derken bide kaçak internet cıktı valla şu çılgın türkler sözü aklıma geldi:)
CasabLanca
31-08-2011, 00:44
kaçak derken?