Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane rs Focus rs rocco R ve porsche :))
‪Fifth Gear: Scirocco R Vs Focus RS Vs Megane 250 Cup Vs Boxster‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=voY2Eu4JzWw)
hoş bir karşılaştırma olmuş
arabasızadam
28-07-2011, 21:29
sıralama ne oldu çözemedim .
JDMazda_GTR
28-07-2011, 23:24
sıralama ne oldu çözemedim .
1--1.26.42 megane 250 cup
2--1.27.91 focus rs
3--1.28.40 scirocco r
Megane 250 cup&Porsche boxster
Winner:Porsche Boxster:)
Meganin torsiyon arka aksamiyla focusu geçmesi ilginç, üstelik 55 hp kadar daha güçsüz megane :)
Boxster klasman dışı biraz ilginçlik katmak için koymuşlar sanırım
focus musty35
28-07-2011, 23:46
Meganin torsiyon arka aksamiyla focusu geçmesi ilginç, üstelik 55 hp kadar daha güçsüz megane :)
Boxster klasman dışı biraz ilginçlik katmak için koymuşlar sanırım
hafif olması gerekıo focustan
Meganen bu kasası gelirse çok iş yapar Türkiyede
JDMazda_GTR
28-07-2011, 23:47
megane hafıf ama arka camlar plastık birde
nasıl plastık anlamadım cam degıl mı arka taraf?
focus_musty:
arka camları plastik falan değil eski kasa rs r26r ile karıştırıyorsun sanırım, gayet seri üretim bir araç bir de tr ye gelse güzel olur
JDMazda_GTR
28-07-2011, 23:52
focus_musty:
arka camları plastik falan değil eski kasa rs r26r ile karıştırıyorsun sanırım, gayet seri üretim bir araç bir de tr ye gelse güzel olur
thank you:icon_tup:
focus musty35
28-07-2011, 23:58
valla videoyu ızleden yorum yaptım yenı kasa megane mıs 30 sanıye ıcınde duzelttım ama yınede yorumlar gelmıs saolun varolun :D
berkayGLRN
29-07-2011, 10:56
çok güzel bi video ..
paylaşım için teşekkürler:)
fokus hayal kırıklığı... megane'ın türkiyeye gelmesi iyi olurdu...
fokus hayal kırıklığı... megane'ın türkiyeye gelmesi iyi olurdu...
Focus hayal kirikligi demeyelimde dayi , megane virajlarda ve pist ortaminda baya iyi sinifinda yoksa bizim yaptigimiz gibi rollde felan ford geçer epey güç farki var....
boxster inde süresi ölçülüp oyle kapıssalar daha ıyı olurdu.
meg sürücü hataasından kaybettı gıbı geldı bana.
Yağmurlu havada süre mi ölçülür deneme mi yapılır diycem ama adamların memleketi güneş yüzü görmüyorki..Megane boxster'ın önünde de rahat yürürdü..
Torsiyonu neden sevmiyor insanlar anlamıyorum. FN2 gibi acemi işi değil ki o torsiyonlar. :D Bu işin ustası Fransız'lardan. :D:D
Torsiyonu neden sevmiyor insanlar anlamıyorum. FN2 gibi acemi işi değil ki o torsiyonlar. :D Bu işin ustası Fransız'lardan. :D:D
:icon_tup::icon_tup: