PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Hurdacılar Yanıyorrrr..

crused
29-07-2011, 13:13
hurdacılar sitesindeki en büyük esnafı olan oto güven yanıyor

OSTİM'de yangın - Açık Gazete (http://www.acikgazete.com/guncel/2011/07/29/ostim-de-yangin.htm?aid=42572)

ömerve
29-07-2011, 13:15
allah yardımcıları olsun umarım en az zararla atlatırlar

zıpzıp
29-07-2011, 13:15
cok üzücü geçmiş olsn :(

lnd_samet
29-07-2011, 13:16
güven otomu?
oyy
yazık ya.

berkayGLRN
29-07-2011, 13:18
cok yazık ve üzücü bi olay
, geçmiş olsun ..

On3R
29-07-2011, 13:39
C20 ler yanıyor.

Ahmet Saraçoğlu
29-07-2011, 13:40
hangisi oluyo hurdacılar??ostim mi?

MeRtCaN
29-07-2011, 13:42
oto guvenın bmw parcası satıldıgı bolum komple yanmıs hıc bısı kalmamıs

BthnKrkt
29-07-2011, 13:44
yazık yaaa bizde çarşamba ordan bayağı parça almıştık ve esnaflıklarını çok beğenmiştik

nico
29-07-2011, 13:44
yazık Allah yardımcıları olsun...

onursumer
29-07-2011, 13:46
off çok kotu inş sigortaları vardır ...

Chatin
29-07-2011, 14:02
off çok kotu inş sigortaları vardır ...

acaba sigorta yangini mi? ama oyle veya boyle gitti opel parcalari. yazik olmus.

FaBeRgE
29-07-2011, 14:07
yazık yaaa bizde çarşamba ordan bayağı parça almıştık ve esnaflıklarını çok beğenmiştik

Batucum neyini beğendin :o

biz telefonla 3kapı corsa d arka koltuğu için anlaştık, basa basa 3 kapı dimi dedik evet dediler. Gittik koltuklar 5 kapı için çıktı. Bize git gel boşu boşuna 300tlye mal oldu :ofk:

SABRİVTEC
29-07-2011, 14:14
Günahı herkesin boynuna ama sigortası varsa son zamanlarda çok meşhur oldu işleride kötüyse kendi yakmıştır sigortadan para almak için tekrar söylüyorum belki bu gerçektir ama son zamanlarda çok parçacı bunu yapıyor.bu onlardan olmayabilir istisna sonuçta ama eğer gerçekten yanlışlıkla çıkan yangınsa Allah yardımcısı olsun.

oğuzk
29-07-2011, 14:14

Corsa C de marşpiyel yok diye iddaa ediyor adamlar ayrıca fiyatları sıfır gibi :)

BU®AK
29-07-2011, 14:19
Hiç üzülmedim esnaf değiller...

cem06
29-07-2011, 14:25
adamlar esnaf degil cakal resmen neyse yinede gecmis olsun

///KDrÖZER
29-07-2011, 14:37
oto güven bizim bu tarafta adamların kendi dükkanını kundaklıyacagını sanmıyorum.
o bölgenin yarısı onların

Selcuk_RoL
29-07-2011, 14:39
allah yardımcıları olsun

Chatin
29-07-2011, 14:40
sanirim herkesin fikri ayni. alma mazlumun ahini cikar aheste aheste...

Shekil
29-07-2011, 14:52
allah yardımcıları olsun

oğuzk
29-07-2011, 15:01
sanirim herkesin fikri ayni. alma mazlumun ahini cikar aheste aheste...

+123456789................:icon_tup:

lnd_samet
29-07-2011, 15:13
GÜven otoyla birebir tanışan varmı şu yazanlar arasında?
adamın dükkanı yanıyor.
yazık günah ya.
bu kadarda kötü niyetli bakılmaz.
ekmek kapısı orası sonuçta...

BU®AK
29-07-2011, 15:17
adamın dükkanı yanıyor.
yazık günah ya.

yoook canım bu kadar kişi can sıkıntısını gidermek için yazdık tanımayız bilmeyiz. Bence bu kadar kişi yazdıysak vardır bir bildiğimiz. Açığınıda yazarımda neyse şu mübarek cuma günü ağzımı bozmak istemiyorum ;)

driftboy
29-07-2011, 15:17
adamın dükkanı yanıyor.
yazık günah ya.

Tanımadıgım icin bende böyle düşünüyorum. Ama kasti bişey varsa sigortadan para almak gibi allah çıkarır bırakmaz ;)

lnd_samet
29-07-2011, 15:22
yoook canım bu kadar kişi can sıkıntısını gidermek için yazdık tanımayız bilmeyiz. Bence bu kadar kişi yazdıysak vardır bir bildiğimiz. Açığınıda yazarımda neyse şu mübarek cuma günü ağzımı bozmak istemiyorum ;)

adam zorlamı satıyor ürünü?
silah zoruylamı satmaya kalkıştı?
arabanızı çalıp parçaladılarmı?
yok.
adam mal satıyor isteyen alır isteyen almaz.
afrikada yaşamıyoruz istersen sıfırını getirtirsin(bulunmayan parca demeyin hiç:)) ister aynı fiyata hatta daha pahalısına çıkmasını alırsın.
bende o adamlardan yüzlerce parça aldım halen alıyor(gimat sanayideki iş yerimiz) bir sıkınıtısı görmedim.
hadi adamın şahsını geçtim-orda çalışan kaç kişi mağdur olacak onları düşünmek lazım.
ALLAH belasını versin demekle olmuyor o işler.
mazlum ah demekle olmuyor üzgünüm...
iyi forumlar...

Tanımadıgım icin bende böyle düşünüyorum. Ama kasti bişey varsa sigortadan para almak gibi allah çıkarır bırakmaz ;)

Orasını sigorta şirketi bile anlamazken böyle bir ithamda bulunmak iftiraya girer o yüzden yazdım.
--
sanayideki opel servislerinin hepsi memnun olupta tekel kullanıcılar memnun değilse ben bu adamların esnaflıklarını sorgulamam.
fiyatı bu mal bu-ister al ister alma.gayet basit...

dirk
29-07-2011, 15:25
volkswagen golf 5 arka silecek takılan bölüm Güven Oto = 40 Tl ikinci El
Servis = 17 Tl Sıfır =)

Dikkat etmek gerek orada cook fazla ürün olduğundan fiyatlandırmaların coğu sallamasyon. o yüzden kazıkcı durumuna düşüyorlar :) Sewdiğim tanıdığım insanlardır cook yardımcı oldular bu zman'a kadar..

Geömiş Olsun diyorum.. :((

cem06
29-07-2011, 15:28
sen memnun kalmıs olabilirsin ama adam mal satarken binbir yalan soyluyor.. yanlıs sanzımanı itelemeye calıstı neyseki almadık...

BU®AK
29-07-2011, 15:29
Belli yazdıklarından çok kurcalamamk lazım akraba bile çıkar şimdi :) Kötüye bişey olmaz sigortası vardır oranın kimse madur olmaz ama enayi yerine koyulacak çok adam var tabi yersen. Parça konusuna gelince benim hiç sıkıntım olmadı olmazda işi bilmeden boşuna laf konuşmamak lazım...
Sanada iyi forumlar....

Not: Yaşadığım yer hem Almanya hem de Türkiye-Ankara araçlarımın koduna bakarsan anlarsın ;)

lnd_samet
29-07-2011, 15:30
yok akrabalık filan.
hacı abiye ulaşsam sorucam-geçmiş olsun diyeceğim ama ulaşamadım telefonunda.
öğrenip yazarım buraya sigortası varmı yokmu...

neyse.
ALLAH kimsenin başına vermesin...

CGR328
29-07-2011, 15:30
arkadaslar kusura bakmayın guven oto tanıdıgım bır yerdır ayrıca sahıbı recep arıkan bır suru okuttugu ogrencı vardır cok yere yardım eden yanın da yuzlerce calısanı vardır lutfen bıraz duyarlı olalım bu kotu gunde .tekrar gecmıs olsun guven oto ve calısanları.ha sıgortadan para almk ıcın bole bıseyede ıhtıyacı hıc yoktur.ıns yakın zaman da her sey bellı olur.

driftboy
29-07-2011, 15:31
Orasını sigorta şirketi bile anlamazken böyle bir ithamda bulunmak iftiraya girer o yüzden yazdım.
--
sanayideki opel servislerinin hepsi memnun olupta tekel kullanıcılar memnun değilse ben bu adamların esnaflıklarını sorgulamam.
fiyatı bu mal bu-ister al ister alma.gayet basit...

Dedigim gibi tanımam etmem, ilk defa duydum isimlerini. Alışverişim olmadı. Allah yardımcıları olsun serveti gidiyo adamın şu an. Haa ama bilerek kendi yaptıysa '' öyle bi durum olabilir galiba yorumlara bakılırsa '' yanlarına kalmaz ;)

crused
29-07-2011, 15:37
olay yeri fotosu çekip geldim tech haber ajansııı :D

CasabLanca
29-07-2011, 15:41
olay yerinden şimdi geldim dükkanların olduğu kızım komple bitmiş opel parçalarının olduğu bölüm
fotolarını çektik ekliyoruz birazdan
sigorta mevzusuna gelince sigortaları yokmuş ordaki hiçbir dükkanın sigortası yok
iyiliklerini kötülüklerini günahlarını bilemeyizde sonuçta ortada milli servet var mahvolmuş

Orhan
29-07-2011, 15:43
geçmiş olsun bendede küçük bi kazıkları var sağolsunlar

Onuralp
29-07-2011, 15:44
Çok kazıklandık, çok yanlışları oldu ama yinede Allah yardımcıları olsun.

crused
29-07-2011, 15:47
10 dakka önce çekildi...

http://i51.tinypic.com/10zberl.jpg
http://i51.tinypic.com/2j130hv.jpg
http://i51.tinypic.com/2w3z881.jpg
http://i56.tinypic.com/2mzl6y0.jpg
http://i56.tinypic.com/2qbep0m.jpg
http://i54.tinypic.com/2bqssn.jpg
http://i55.tinypic.com/256slmq.jpg

MeRtCaN
29-07-2011, 15:49
10 dakka önce çekildi...

h://i56.tinypic.com/2mzl6y0.jpg

çok saglam yangın cıkmıs

yanlız soda ıcen adamı anlamadım
sankı ben yatım der gıbı soda ıcıyor :D

lnd_samet
29-07-2011, 15:50
sigorta mevzusuna gelince sigortaları yokmuş ordaki hiçbir dükkanın sigortası yok [/SIZE]

sabahtan beridir aynı şeyi düşünüyorum.
arayıp öğrenemedimde.
hurdacıya hangi sigorta şirketi sigorta yaparki?
hayır onuda geçtim yapsa yapsa dükkana yapar hangi malın faturası var?motorlar hariç?
o yüzden olsada hiçbirşeyi karşılamaz...
buyrun burda yakın.

adam terbiyesiz yaa.
yaktı kendi dükkanını...

crused
29-07-2011, 15:55
çok saglam yangın cıkmıs

kanka valla o dün gece kızılcahamadan kalma foto araya karışmış :D silmiyorum anı olsun :D

Onuralp
29-07-2011, 15:57
Soda içen kim ya? :D :D :D

dirk
29-07-2011, 15:58
Uğur abi seni görmesin Tekin =) hemen ispiyonluyorum

Low-Rider
29-07-2011, 16:01
soda içen mi yaktı:D

yanlız bu nasıl bir yangın çok fena olmuş ya

JapanVsGermany
29-07-2011, 16:01
çok saglam yangın cıkmıs

Dün akşam kızılcahamam da DEVA OTEL çıkışında sokakta atlet ile gezerken çekilen fotoğraf...
Fotoğraftaki şehir magandasının olay ile uzaktan yakından alakası yoktur :D

crused
29-07-2011, 16:04
o bi yanlışlıkla eklenen foto iş yerinde fotoları eklarken servisteki arkadaşlar çağırdı hiç bakmadan aşağıya indim mertcan soda içen kim deyince o nedemek diye resimlere baktım halla şoktayım nasıl girdi o foto oraya :D

BthnKrkt
29-07-2011, 16:18
Batucum neyini beğendin :o

biz telefonla 3kapı corsa d arka koltuğu için anlaştık, basa basa 3 kapı dimi dedik evet dediler. Gittik koltuklar 5 kapı için çıktı. Bize git gel boşu boşuna 300tlye mal oldu :ofk:

valla abicim biz ordaki tüm ford cuları dolandık orjinal ön kapıya 700 liranın altında kimse yanaşmadı bile ordan 200 e aldık orjinal boş kapıyı ve düğer parçalarıda aynı şekilde oranın piyasasının çok daha aldık ve toplam dan da %15 gibi indirim yaptılar. Birde o nasıl bir kaporta stoğudur maşallah kötüsü iyisi bayağı parça vardı.

Corsa C de marşpiyel yok diye iddaa ediyor adamlar ayrıca fiyatları sıfır gibi :)

Orda çok elaman var sanırım. Bizle bayağı ilgilendiler yemek yememiz için ısrar ettiler çayımızı soğuk suyumuzu eksik etmediler daha ne beklersinki:) Kaldıki diğer dükkanların çoğunda doğru dürüst yüzümüze bile bakmadılar

bykral
29-07-2011, 16:21
ulan tekin abi :D görende uğur abi yaktı sancak :D

cıvıc_power
29-07-2011, 16:22
sodayı da ayran bardağına döküyo :D

BthnKrkt
29-07-2011, 16:24
ayrıca işyeri ile ilgili ordayken yaşanan bi olayı ufaktan yazıyım bir teyze ve bir genç geldi. teyze başladı anlatmaya teyze el etmiş almış genç bunu teyze kapıyı kapatırken kapı kolunu kımış pug 307 nin genç sinirlenip arkasına dönerken orta koncal varmış sanırım onmu kırmış teyze durmum yok felan dedi ordaki abi sen üzülme felan dedi gerekli parçaları istedi teyzeyede 50 lira verdi taksi tut evine git diye bence herkez bu kadar duyarlı olmaz. Biz samsuna geldiğimizde burdaki esnafa anlattık çok iyi olduklarını ve kartını dağıtmıştık

oğuzk
29-07-2011, 16:26
Jant alacağım yerde gitmiş b.ku yedik :D

CasabLanca
29-07-2011, 16:26
ayrıca işyeri ile ilgili ordayken yaşanan bi olayı ufaktan yazıyım bir teyze ve bir genç geldi. teyze başladı anlatmaya teyze el etmiş almış genç bunu teyze kapıyı kapatırken kapı kolunu kımış pug 307 nin genç sinirlenip arkasına dönerken orta koncal varmış sanırım onmu kırmış teyze durmum yok felan dedi ordaki abi sen üzülme felan dedi gerekli parçaları istedi teyzeyede 50 lira verdi taksi tut evine git diye bence herkez bu kadar duyarlı olmaz. Biz samsuna geldiğimizde burdaki esnafa anlattık çok iyi olduklarını ve kartını dağıtmıştık

aynı güvenden mi bahsediyoruz? :soru: anlattıkların çok ilginç
hurdacıların hemen hemen çoğuyla yakın muhabbetimiz vardır hatta bir çoğu akrabam sayılır ama hiç biri böyle anlattığın gibi değil :D sinekten yağ çıkarırlar

driftboy
29-07-2011, 16:27

Bi saniye şimdi. 307 sahibi arabaya aldıgı ''teyze'' kapıkolunu kırdı diye alıp sanayiye mi getirmiş yenisini alması için ? Ohaa :eek::eek::eek:

esmerhan
29-07-2011, 17:13
gecmıs olsun

Ö.öztüRk
29-07-2011, 17:28
sonuç yanmış geçmiş olsun üzüldüm

On3R
29-07-2011, 18:21
hurdacıların hemen hemen çoğuyla yakın muhabbetimiz vardır hatta bir çoğu akrabam sayılır ama hiç biri böyle anlattığın gibi değil :D sinekten yağ çıkarırlar

Adamsın :)

Bu arada gördüğüm en düzensiz en karışık bölümü yanmış.Kendileri daha nerde ne olduğunu bilmiyor tuhaf esnaflıkları vardı.Yer büyük belki ondan mütevellit diyim.

BthnKrkt
29-07-2011, 18:42

valla abicim geldik gezdik bizim yaşadığımız buydu anlattığın gibi değil derken benim ne güvenden nede diğerlerinden bi çıkarım yada ticari ilişkim var kaza yaptığım focusa parça almaya geldik aldık döndük benim ilk gelişimdi ostime tüm ford amblemi bulunan dükkanlara girdik.

Bi saniye şimdi. 307 sahibi arabaya aldıgı ''teyze'' kapıkolunu kırdı diye alıp sanayiye mi getirmiş yenisini alması için ? Ohaa :eek::eek::eek:

valla aynen öyle kadın ağlıcak gibiydi bizede çok garip geldi

plekumat
29-07-2011, 18:49
Benim de eskiden çok parça almışlığım var ordan.

Ama son zamanlarda bozmuştu biraz..
Takımını başka yerden 200'e aldığım ballast duy ampül setininden sadece ballastlara "sana 450 olur" demişlerdi.
Önceki sene 300'e aldığım takm jantların aynısının tanesine 150 fiyat çektiler..

Allah kolaylık versin, en kısa zamanda toparlarlar inşallah..

Edit : Şanzıman, Far satılan yeri yanmış galiba, orda alt katta kaynak oks. kaynağı vs. işleri yapılıyordu gördüğüm kadarıyla

driftboy
29-07-2011, 19:28

Adamlık, delikanlılık bu değil. Adi şerefsiz..

chiefkadir
29-07-2011, 20:59
Recep abiye geçmiş olsuna uğradım çevik kuvvet,siviller vs baya karışıktı, Opel,ford bölümü ile " acanta"dedikleri sıfır parçaların bulunduğu bölümler kül...Yan komşuya bile sıçramış ,geçmiş olsun demek lazım neticede büyük maddi hasarlı bir olay..Haa altından kalkamazlarmı illaki atlatırlar.Hurdacılar kirli çıkıdır :) Yerde çivi bulsa cebine koyar :D Esnaflık muhabbetine gelince çok göreceli kalıyo çünkü malzeme alırken fiyat verebilecek belli başlı elemanları var sürekli parça alanlar zaten kendi gider malı bulur getirir üç beş sıkar kaçar :D Bu gaça olur diye sorarsan servis fiyatının yarısını söylemek usuldendir ama bazı parçalar vardır servisten bile yüksek çekerler ..Bir malı yana yana aradığını hissederlerse yine işin zor.. vs

ugurtiftik
29-07-2011, 21:24
o bi yanlışlıkla eklenen foto iş yerinde fotoları eklarken servisteki arkadaşlar çağırdı hiç bakmadan aşağıya indim mertcan soda içen kim deyince o nedemek diye resimlere baktım halla şoktayım nasıl girdi o foto oraya :D

tekin; yalancıyı ağaımda sektirip rovşata çakayım mı?

ugurtiftik
29-07-2011, 21:26
sodayı da ayran bardağına döküyo :D

napacuyuk ağzımızda mı karıştıracuyuk

AEAlmas
29-07-2011, 21:29
Geçmiş olsun güven oto ankara dan önce antalyada idi sonra ankaraya taşındılar bende bi kaç bmw parçası almıştım zamanında

CasabLanca
29-07-2011, 21:54
valla abicim geldik gezdik bizim yaşadığımız buydu anlattığın gibi değil derken benim ne güvenden nede diğerlerinden bi çıkarım yada ticari ilişkim var kaza yaptığım focusa parça almaya geldik aldık döndük benim ilk gelişimdi ostime tüm ford amblemi bulunan dükkanlara girdik.

sana bişe dediğim yok kardeşim :D sen çok şanslıymışsın valla :D:D

ben hemen hemen hergün ordayım parçayı raftan kendimiz alırız felan bize bile reste rest muhabbetleri var
yerden alırsın bir beyin bu kaç lira dersin 1000 tl derler aynı parçaya abs beyni de 250 derler :hehe:

06 ANIL 38
30-07-2011, 09:50
wallla yalan değilse görüştüğümde söyledikleri zarar 30 trilyon yaklaşık...

utkuselamoglu
30-07-2011, 11:12
çok geçmiş olsun. hurdacılarda çok büyük kayıp söz konusuymuş bende haberini aldım.

bora1311
30-07-2011, 11:18
cok gecmis olsun...

MuGeN_poWer
30-07-2011, 11:51
gecmis olsun ne mallar gitmistir beee

bahadı-R
30-07-2011, 14:16
30 trilyon ciddi rakam...

JapanVsGermany
30-07-2011, 20:06
30trilyonluk malin oldugu yerde sugorta parasindan kacmamali insan....

CGR328
30-07-2011, 21:42
hangi ürünün faturası varki adı üstünde çıkmacı sigorta şirketi hangi ürüne sigorta yapsın yapsa yapsa dükkanın boş haline sigorta yaparlar

Low-Rider
30-07-2011, 21:57
Söylenenlere göre dükkanda ki fazla parça sayısından dolayı neyin ne olduğunu kaç para olduğunu bilmeden fiyat çekipte 30trilyon kaybı nasıl hesap etmişler

Coco06
30-07-2011, 22:04
Müşteriye verdikleri (abartılmış) fiyattan hesap ettilerse 30 trilyon hasar gayet normaldir.

CasabLanca
30-07-2011, 22:04
bugün duyduğumuza göre olay kundaklama olayıymış

palamut
30-07-2011, 22:12
o şartlarda yangın olmaması imkansızdı zaten problem geliyorum diyordu üstüste yığılı koltuklar kablolar döşemeler ve herkesin girip çıktığı sigara içip yere attığı bir ortam.
herhangi bir sigortacıyı bırakın sigorta yapmaya ikna etmeye bi bloğun içini tamamen gezdirmeye bile ikna edemezlerdi gördüğüm en büyük ve en dağınık hurdacı oto güven. ama yinede üzüldüm az alışverişimiz olmadı umarım "gıymatlı" tabir ettikleri parçalar yanan bölümde değildir. opel parçalarına %2 zam yapsalar 2 günde eskisinden daha iyi durumda olacaklarına inanıyorum geçmiş olsun.

vkarayel
30-07-2011, 22:31
1'e maledip 100'e satıyolardı. Orjinal parça serviste 100 tl bunlar kafadan 150 çekip pazarlıkla 80e felan bırakıyolardı. Geçmiş olsun ... Çok kısa sürede telafi ederler eminim.

iynn-RS
30-07-2011, 22:45
bugun onunden gectım hala ıtfaıye flan vardı.

guven oto ıle bende yaşadım hoş olmayan bır olay.bı parca sordum var dedıler.fıyatta anlastık.arabadan sokulecek yarın verelım dedıler.ertesı gun gıttım fıyatı ıkı katına cıkarttılar.
parcanın clıo rs parcası oldugunu ogrenmısler.

tabı her ne olursa olsun su an baslarına gelen olayı Allah kımsenın basına vermesın.o kadar yatırımın kul olması (ne kadar zengınde olsa) altından kolay kalkılabılecek bısey degıl.

VWci
31-07-2011, 08:18
Buradaki dükkanlar 1990'lı yılların sonunda ferah yerlerdeki her şey üst üste değildi. Ama şimdi gör ki millet sürekli kat çıkmış. Kaçak yapılaşma gibi. 3-4 kat çelik konstrüksiyon. Dolayısı sakat yer. Şunu da eklemek gerekir 2007 yılında da bir çoğunun böyle çıkılmış katı yoktu.

mad_max1978
31-07-2011, 12:16
sanayideki ustalardan duyduğum kadarıyla kısa bir süre önce tüm çalışanlarını çıkarmış oto güven.