PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kargo kapıda ödeme

Ahmet Saraçoğlu
30-07-2011, 01:15
Arkadaşlar sahibindende bana lazım olan bi parça var ama emin olamadım o olup olmadığından.(ilan parça parça satılık w126 sec ve istediğim parça resimde görülecek açıda değil) , mesajla sordum var dedi fiyat verdi...Fiyatıda güzel , uygun olduğu için sar yolla dedim.Ama emin değilim benim istediğim kondüsyonda ve istediğim gibi 3 parça olup olmadığına(bagaj çıtası) ,,, ilan sahibi parçacı anladığım kadarı ile , zati bu ilan zor açılmış , şimdi get aç falan diye uğraştırıp kaçırmayayım adamı...

bu kapıda ödeme sistemi nasıl oluyo?gönderen , kapıda ödeme şeklinde yollayacağım dediği zaman iş halloluyomu?bana geldiğinde açıp inceleyebiliyomuyum kargocunun yanında?okey verip kargo parasını ve ürün bedelini kargocuya verdiğim zaman para yollayanın eline ne çabuklukta ulaşıyo?Parayı kargo şubesinden mi teslim alıyo yoksa banka hesabınamı gidiyo?

Kullanan deneyen varmı?Sisteminden memnun olduğunuz bi kargo şirketi varmı?

Emre İlbi
30-07-2011, 01:17
http://www.techturkey.com/forum/members/17745-rousher.html
abi bu arkadaşa mesaj at en iyi cevabı O verir, çünkü sahibindende çalışıyor :)

DogukanB
30-07-2011, 01:20
ptt kargo ile gönderirse parayı vermeden ürünü alamıyosun. büyük ihtimal diğer kargolarda da öyledir. sonuçta kargo sadece malı taşıyo alışveriş felan ilgilendirmez onları

get açarsa dediğiniz olur, onda da beğenmeyip yollarsanız kargo parasını verirsiniz.

fatih(fb)
30-07-2011, 01:23
parayı almadan paketi açtırmıyorlar ama bekle daha önceden dolandırıldım falan dersen yanında bekliyor(insafına kalmış) açıp bakarsın. parayı verir alırsın parayı karşı taraf ptt şubesinden alır.
diğer kargo şirketleri sözleşme olmadan kabul etmiyor kapıda ödemeyi yani sadece ptt alternatifi var

Ahmet Saraçoğlu
30-07-2011, 01:24
arkadaşlar yanlış anlaşıldım veya yanlış anladım sistemi galiba...

Sahibinden den tamamen bağımsız bi biçimde ; bi ürün alsak , kargoyla yollandığında ürün bedelini kargoyu ulaştıran firmaya ödeyeceğimiz bi sistem yokmu?

DogukanB
30-07-2011, 01:24

Sahibinden den tamamen bağımsız bi biçimde ; bi ürün alsak , kargoyla yollandığında ürün bedelini kargoyu ulaştıran firmaya ödeyeceğimiz bi sistem yokmu?

ptt kargo da var. onda da siz parayı vermeden ürünün pakedini açamassınız. açtığınızda da yanlış veya beğenmediğiniz bişey varsa iade edemezsiniz.

ptt de satıcının posta çeki hesabı varsa ve onu kullanarak gönderirse ertesi gün hesabına yatar, yoksa bekle baba bekle 1 haftada anca gidiyo

fdogan
30-07-2011, 01:27
bence soyleyin sanalpazar da ilan acsın kargosu hem ucuz hemde bir gunde elinize ulasır siz pesin fiyatına 12 taksit yaparsınız satan kişiyede komisyon %5 kesilir
biraz reklam gibi oldu ama :D

CaNeR44
30-07-2011, 01:27
ptt kargo önce para diyo açtırmak değil elletmiyor bile haberiniz olsun

Ahmet Saraçoğlu
30-07-2011, 01:28
o zaman hem benim hem ürün sahibinin menfaatine bi sistem değil , en temizi ''abi kredi kartına taksit yapıcam durumum yok'' ayağına yatıp get açtırmak :D:D

fatih(fb)
30-07-2011, 01:28

parayı almadan paketi açtırmıyorlar ama bekle daha önceden dolandırıldım falan dersen yanında bekliyor(insafına kalmış) açıp bakarsın. parayı verir alırsın parayı karşı taraf ptt şubesinden alır.
diğer kargo şirketleri sözleşme olmadan kabul etmiyor kapıda ödemeyi yani sadece ptt alternatifi var

ptt kargo da var. onda da siz parayı vermeden ürünün pakedini açamassınız. açtığınızda da yanlış veya beğenmediğiniz bişey varsa iade edemezsiniz.

ptt de satıcının posta çeki hesabı varsa ve onu kullanarak gönderirse ertesi gün hesabına yatar, yoksa bekle baba bekle 1 haftada anca gidiyo
ben 15 günde alamamıştım bana yakın olan şubeye yollamışlar sistemde gözükmüyodu falan uğraşmıştık:)

Jem89
30-07-2011, 08:14
Bende Ups'te çalıştım 2 sene.. Şöyle söyleyeyim.. İmzayı atmadan kargoyu teslim alamazsın.. :) Ancak şunu yapabilirsin ama..

Parayı verdin.. İmzayı attın.. Kargo görevlisine beklemesini söyle.. Çünkü içeriğini kontrol edip almam gerekli kırılacak parçalar var de.. O şekilde bakabilirsin..

lnd_samet
30-07-2011, 09:17
onuda geçtim get ilanı açmaktan aciz bir adam ptt hesap-yada ödemeli calısan kargolarla sözleşme imzalaması gerekiyor-ki o dahada zor. o iş yaş firma harici calısanlar için:)

DR808
30-07-2011, 13:03
En ıyısı ordan bı arkadas bul tanıdık bırını sok araya bakıpta almanı tavsıye ederım bence en ıdeal yolu bu ınternetten bısey almanın her ınsan sözünde durmuyor !