Orijinalini görmek için tıklayınız : Modifiye tavsiyesi?
Merhaba arkadaşlar 2004 model bir range rover sahibiyim ve araçtan daha fazla güç almak istiyorum bunun için ne gibi modifikasyonlar önerirsiniz?Aracın motoru 4.4 286 hp(e39 5.40 la aynı motor).Ben hava filtresi ve chip düşündüm.Araçta K&N kutu içi filtre var fakat chip yaptırmadım çünkü superchips internet sitesine girdiğim zaman alacağım beygir 12 hp civarı olarak gözüküyor.12 hp için de o kadar para vermenin yazık olacağını düşünüyorum.Yada önerebileceğiniz daha fazla hp alabileceğim chiptuning yerleri var mı?Bir de kat iptali düşündüm fakat arıza ışığı yakıyor.Arıza ışığı yakmaması için yapabileceğim birşey var mı?İstediğim güç 340-350 hp civarı daha fazla olursa hayır demem tabi fakat maliyeti de önemli,yakıt tüketimi önemli değil araç zaten yakıyor=)Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...
güzel bir eksoz sistemi iyi gelecektir aracınıza
yusufcan_k
31-07-2011, 10:48
benzin sıkıntın yoksa taktır sc yi olsun bitsin ;)
Sağolun peki egsoz sistemi veya sc için önerebileciğiniz markalar ya da yerler nerelerdir?Şunun için soruyorum ss komple egsoz sistemi için fiyat almıştım yanlış hatırlamıyorsam 2700 euro civarıydı.Egsoz sisteminin aracıma katıcağı hp maksimum ne kadar olur?Fazla birşey katmayacaksa o kadar para vermenin anlamı yok sonuçta.
Konu günceldir.Aracıma uygun sc markaları hangileridir?En azından bir fiyat araştıması yapmış olurum.
BlackEmperor
03-08-2011, 16:45
kit almana gerek yok egsoz işini 1000 TL ye halledersin max. Son susturucuları iyi bi marka seçersen 1500 e çıkar
onun dısında atmosferik kalacaksan soguk hava alabileceğin custom bi filtre kiti yapabilirsin. 300 bg cıvarına cok rahat cıkarsın bu dediklerimle. yazılımla beraber 320 olursun herhalde.
Hiç uğraşma bas nosu gitsin
Sağolun peki son susturucu olarak hangi markaları önerirsiniz?Dediğim gibi benim aracıma uyarlanmış komple eksoz kitleri var fakat komple kitler çok pahalıya çıkıyor.Mesela aracıma hks son susturucu takabilir miyim?
Sağolun peki son susturucu olarak hangi markaları önerirsiniz?Dediğim gibi benim aracıma uyarlanmış komple eksoz kitleri var fakat komple kitler çok pahalıya çıkıyor.Mesela aracıma hks son susturucu takabilir miyim?
Eğer altta yer varsa ki vardır diye sanıyorum, istediğiniz her susturucuyu takabilirsiniz
Marka sisteme çok gerek yok aslında, komple yapılacağı için Maslak'ta İskender ustaya komple egzoz yaptırırken son susturucuları da ona yaptırabilirsiniz, az veya çok, tiz veya tok nasıl bir ses istiyorsanız ona göre bir şeyler yapar :icon_tup:
Sağolun peki sadece son susturucuyla yani orta susturucu veya kat iptali olmadan güç alabilir miyim?Bir de son susturucu olarak hks'yi tavsiye eder misiniz yada başka hangi markayı tavsiye edersiniz?
WarmongeR
06-08-2011, 01:32
kat iptalinde arıza ışığını yakmaması için yanıltıcı kullanılabilir. sadece egzoz ile verim alamazsın.
Teşekkür ederim.Ben de öyle tahmin etmiştim.O yüzden eğer egsoz yaptırırsam kat. iptali de yaptırmayı düşünüyorum.