Orijinalini görmek için tıklayınız : ARS2000 go pro test
ademsezer
31-07-2011, 15:48
lutfunun sert bakışı :D
‪ARS2000 turbo Gopro deneme çekim‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=UmBujttJTys)
deneme 2
http://www.youtube.com/watch?v=6X4JaUWgBl0
3ncü video da geldi bu video nun sonunda manıfol catlıo moral sıfır :)
http://www.youtube.com/watch?v=AY9RPuD82Ek
VTec_king
31-07-2011, 15:56
Turbo s2000 seviyoruz maşallah
kullanırken kamera ile ilgilenmek bayağa tehlikeli hareket olmuş
ama s2000 efsane olmuş maşallah...
LUTFU CNGNS
31-07-2011, 15:59
Hahaha. Cekiyormu diye bakarken öyle cikmisim:D
Painkiller
31-07-2011, 16:03
maşallah makineye kullar sapağı ile sanayi ışıklar arası sanırım çekim yapılan yol
LUTFU CNGNS
31-07-2011, 16:07
maşallah makineye kullar sapağı ile sanayi ışıklar arası sanırım çekim yapılan yol
Video çekilen yer yalova
ardacngns
31-07-2011, 16:18
saolun arkadaslar ılk bı deneme cekım yaptım son bi video eklıcem onda manıfold catlıyor westagate n dıbınden orda kufur edıorm +18 :)
nazar degdi daha sonra kadran bırde gece cekımı yapıcam test amaclı go pro yu cozmeye calısıyorum
ademsezer
31-07-2011, 17:01
3ncü video da yuklendi
Arda, maşAllah Allah kaza bela vermesin çok güzel gidiyor aracın..
ardacngns
31-07-2011, 17:43
Arda, maşAllah Allah kaza bela vermesin çok güzel gidiyor aracın..
saol abi tesekkur ederım
ademsezer
31-07-2011, 17:50
2, video cok iyimiş
_muhaRRem
31-07-2011, 18:08
3.kişi olarak s2000 deyiz sanki çok güzel olmuş videolar :)
maşallah kardeşim..
video super ama kemerde lazim beyler ;)
Alicanrs
31-07-2011, 18:13
maşallah canavar Allah kaza bela vermesin
TYPERHAKAN
31-07-2011, 18:15
MAŞAALLAH hakikaten çok keyifli olmuş,RABBİM kazadan beladan korusun.
2. video 6-7. saniye. garip :)
maşallah kardeşim cok guzel olmuş sorunsuz gunlerde bınersın İnşallah
Panpiş maşallah çok beğendim çok güzel, inline pro out full race in diyoruz ozaman :D
maşallah arda iyi günlerde kullan inşallah
bu arada lütfü o nasıl vites atma şeklidir :D dedim viteç çubuğuyla birlikte kalacak elinde şimdi :D
Kanka masallah suphanallah mukemmel olmus. Kamera acisina bayildim haci. Lutfu tirsmisin sanki citir :)
Ahmet
LUTFU CNGNS
31-07-2011, 19:05
bu arada lütfü o nasıl vites atma şeklidir :D dedim viteç çubuğuyla birlikte kalacak elinde şimdi :D
Arabayı Arda kullanıyor ben değilim
ardacngns
31-07-2011, 19:07
3.kişi olarak s2000 deyiz sanki çok güzel olmuş videolar :)
maşallah kardeşim..
saol kardesım vıdeoda bı tek kendımı begenmedim :)
Panpiş maşallah çok beğendim çok güzel, inline pro out full race in diyoruz ozaman :D
nasıl in diyim knka 1700 dolar bnde bu manıfoldu o paraya aldım bunu satmadan mumkun degıl yrn son kez yaptırcam
saol abi vites yavas atıorm deneme vs bıse olmadıgı ıcın ufak bır kere devır kestırıp ole atıyorum ama egzosttakı patlamalar cok net degıl
LUTFU CNGNS
31-07-2011, 19:08
Kanka masallah suphanallah mukemmel olmus. Kamera acisina bayildim haci. Lutfu tirsmisin sanki citir :)
Ahmet
İlk defa bindim arkası gezince biraz tirstim ama sonradan alıştım
ardacngns
31-07-2011, 19:08
Ahmet
saol ahmet abi ben bı ara bu tarz arabaya bınmemıs bırısını bındırıp vıdeo cekıyım dıorm
bol kufurlu + 18 haha
VteC_MaNiaC
31-07-2011, 19:55
mükemmel tek kelimeyle ...
bu gidişe manifold çatlasın nazarı ordan çıksın denir :)
arda mükemmel olmuş bu yaaaaaaaa:)))))videolardaki basınc nedir.yaw çok güzel olmuş böyle resmen koltuğa perçinliyor sizi bu s2kt:))kamera açısı çok güzel ama kesinlikle kadran videosu bekliyorum.söyle güzel bir asvaltta 2.vitesten başlayıp 6. vites 240 gibi biten bir video çok iyi olur:))
ardacngns
31-07-2011, 20:35
arda mükemmel olmuş bu yaaaaaaaa:)))))videolardaki basınc nedir.yaw çok güzel olmuş böyle resmen koltuğa perçinliyor sizi bu s2kt:))kamera açısı çok güzel ama kesinlikle kadran videosu bekliyorum.söyle güzel bir asvaltta 2.vitesten başlayıp 6. vites 240 gibi biten bir video çok iyi olur:))
Videodaki basinc 1.2 bar kardesim kamerayi kadranin oraya nasil sabitlicem bilmiorm ama en kotusu yanda oturana vericem elle cekicek bi sekilde zate videoda 4ncu vites bitio 5 yapiorm 200 km olmus oluyor zate kadran cekerim yakinda birde drift olabilir izmitin kaymak asfaltinda :)
dragon07
31-07-2011, 20:38
zevkle izledim çok güzel maşallah....
DetailEF
31-07-2011, 20:40
Videodaki basinc 1.2 bar kardesim kamerayi kadranin oraya nasil sabitlicem bilmiorm ama en kotusu yanda oturana vericem elle cekicek bi sekilde zate videoda 4ncu vites bitio 5 yapiorm 200 km olmus oluyor zate kadran cekerim yakinda birde drift olabilir izmitin kaymak asfaltinda :)
Hacı sen çok tutan asfalttada iş yaparsın hayvan terli nasıl olsa :D
Güzel olmuş sonu talihsiz olmuş biraz ama halledilemeyecek şey değil o yüzden sıkılmaya değmez hacı. Güzel olmuş kazasız belasız :)
ardacngns
31-07-2011, 20:45
Hacı sen çok tutan asfalttada iş yaparsın hayvan terli nasıl olsa :D
Güzel olmuş sonu talihsiz olmuş biraz ama halledilemeyecek şey değil o yüzden sıkılmaya değmez hacı. Güzel olmuş kazasız belasız :)
Haci otoban gibi asfaltta sikinti yok cok iyi tutunuyor. Yarin halledicem sorunu saolasin
Yer sanırım topçular-eskihisar vapurundan yalovaya giden yol.Maşallah.Güzel eğlenceli alet bu go pro.
berkayGLRN
31-07-2011, 21:03
maşallah cok iyi ..
maşallah çok güzel be.
olm lütfü kırıldım amk gülmekten okadar net çekiorki videoyu başlattım bi an harbiden bana bakış atıosun sandım sahshahsahs
senin o bakışlarını yerim ben :D :D sen de ne cevherler varmış :D
kullanımı nasıl 131 den kolaymı :D
LUTFU CNGNS
31-07-2011, 21:15
Saol bro 131 den kolay kullanımı yarın Cem'in oraya gidicez gelirsen görüşürüz
Go Pro Cekiyormu diye bakarken öyle çıkmisim :)
maşallah güle güle kullanın kamera nın yeri de güzel olmuş :)
gökh@n_gr
31-07-2011, 23:27
2. video çok keyifli olmuş maşallah:)
ensoztrk
31-07-2011, 23:38
İlk video çiftlikköy fordun önü
ikinci video yalova merkez
üçüncüde çiftlikköy özdilek dönüş:)
Abi bu araba bizim kapının önünden mi geçti yaa:D:D nasıl duymadım nasıl görmedim arkadaş yaa:D
Maşallah subanallah Allah tekerini düz bastırsın abi:)
m-power07
31-07-2011, 23:47
Cihan çizmeci'nin bize bahsettiği araba sanırım maşallah..
mahş sk2ya abimiz çok fena bakmış :D
gayet ciddi gazlamışssınız:D ama maşallah ok gibi olmuş s2000 sesı gıdısı super.
manıfold nıe çatlıyor cok mu ısınıyor
Masallah abi allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin:))izmitte ciftte terörrr:)))))
Maşallah kazasız belasız sürüşler inşallah :)
maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız
Ek.Civic_Spoon
01-08-2011, 11:49
maşallah çok iyi olmuş talihsiz bi an yaşanmış ama o manifoldun patladığını ikinizinde anladığı an süper :) yanlış anlaşılmasın
olsun genede cok güzeL masaLLah..
Kenan Özdemir
01-08-2011, 13:10
Kanka kazasız belasız sorunsuz kullanırsın inş ...
ErmanArseven
01-08-2011, 13:20
masallah kazasız belasız :)
ardacım maaşşallh. sanki az daha kilo mu almışın ne:):):):)
Çatarraaaaaaaaa Çuttaarraaaaa :D:D Maşallah
TURBO_S2K
01-08-2011, 22:46
41 kere maşallah harika hızlanıyo
100-200 çekmek lazım acilen
şu manifold daki cenabetliği bi çözsek süper olacak. ben anlamadım TR nin havasından mı suyundan mı? 2 tane inlinepro manifold çatladı ikiside TR deki
ALLAH muhabetinizi bozmasın olur öyle şeyler :)
Ya lütfü o kameraya bakışına öldüm ya. Tek göz kapalı uhauuahuaha. Arda emeğine sabrına sağlık kardeşim çok güzel olmuş.
Arda maşallah kardeşim çok iyi Allah utandırmasın inşallah..
subaru_41
02-08-2011, 09:36
maşallah kardeşim makina gerçekten çok iyi gidiyor beklediğine,emeğine değdi,Allah kaza bela,sorun problem yaşatmasın...
lütfü arda gazlarken için gidiyor değilmi sık dişini tayyar çıktımı acısı çıkar
ardacngns
03-08-2011, 10:33
İlk video çiftlikköy fordun önü
ikinci video yalova merkez
üçüncüde çiftlikköy özdilek dönüş:)
Abi bu araba bizim kapının önünden mi geçti yaa:D:D nasıl duymadım nasıl görmedim arkadaş yaa:D
Maşallah subanallah Allah tekerini düz bastırsın abi:)
cınarcık yolundakı yıkamacıya gıtmıstım kardesım ıyı dıleklerın ıcın saol
Cihan çizmeci'nin bize bahsettiği araba sanırım maşallah..
aynen cihan yakın arkadasım bahsettıgı turbo s2000 :)
gayet ciddi gazlamışssınız:D ama maşallah ok gibi olmuş s2000 sesı gıdısı super.
manıfold nıe çatlıyor cok mu ısınıyor
saol kardesım manıfold bu sıcakta fazla ısınıyor herhalde kaynak yerınden kopuyor veya catlıyor ayak yaptık hep catlayan yerlere bakalım bıdaha nerden catlıcak :)
maşallah çok iyi olmuş talihsiz bi an yaşanmış ama o manifoldun patladığını ikinizinde anladığı an süper :) yanlış anlaşılmasın
saolasın neden yanlıs anlıyalım kardesım abımde bu ısle cok ılgılenıyor bnde yıllarımı verdım cıkan sorunları anlıyoruz hemen :)
ardacım maaşşallh. sanki az daha kilo mu almışın ne:):):):)
saol yasıncım aldım bıraz ya ama verıcem hp kaybetmıyım fazla :)
41 kere maşallah harika hızlanıyo
100-200 çekmek lazım acilen
şu manifold daki cenabetliği bi çözsek süper olacak. ben anlamadım TR nin havasından mı suyundan mı? 2 tane inlinepro manifold çatladı ikiside TR deki
knka bende anlamadım bu manıfold nıe bole her catlayan yere daha iyi kaynak ve destek ayak yaptırdım bakalım nasıl olucak
Ya lütfü o kameraya bakışına öldüm ya. Tek göz kapalı uhauuahuaha. Arda emeğine sabrına sağlık kardeşim çok güzel olmuş.
saol erdem abıcım abımın bakıs fena kameraya kızmıs :p