Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Civarında Olan Tatil Yerleri ya da sizin önerebileceğiniz iller ?

VtecPower
01-08-2011, 08:09
her yaz yaptığım gibi izmire 1 aylığına kalmaya geldim ancak buradanda 1 kaç haftalğına şöyle güzel dinlendirici bir tatil düşünüyorum ailemle birlikte ilk öncelik olarak izmir civarı ama sizinde önerebileceğiniz özel güzel yerler varsa farklı illerden :) bunlarıda yazarsanız belki oraya bile gidebiliriz
mesela şu otel güzeldir oraya varınca otelden yerini alınca şöyle yap şuraları dolaş şu aktivitelere falan katıl yorumlarınızı bekliyorum :)

Son olarak izmir'de güzel go kart pistleri nerelerde ? :D bi arada go kart yapmak istiyorum özlemişim :)

Yardımı dokunanlara teşekkürler...

h.guroglu
01-08-2011, 08:26
gokart için ülkü yarış pisti yada seferihisar otobanında sell benzin istasyonu yanındaki iyidir

tatil için
urla
çeşmealtı
seferihisar
çandarlı
dikili
eski foça

bunlar ilk aklıma gelenler buraları tam ailecek gidilebilecek yerlerdir fiyat olarakta fazla tuzlu değildir

gökan
01-08-2011, 08:29
aılecek bı yazlık kıralayabılırsınız ıcınde hepınız kalırsınız urla çeşme altı foca gumuldur urkmez çeşme pahalı bıraz

h.guroglu
01-08-2011, 08:49
çeşme hem pahalı hemde çok kalabalık bodrumun tahtını sallamaya başladı çeşme ben 2 senedir gitmiyorum çeşmeye

bence tatil dediğin sessiz sakin olur zaten bütün yıl kalabalığın içinde boğuluyor insan

Jehuty
01-08-2011, 09:00
Bizim yazlık çeşmede her h.sonu gidiyorum artık b. çıktı biiçler ful çekiyor..
Bu haftasonu Akyarlara gittim ikibuçuk saat bilemedin mola ile falan 3 saat sürüyor cennet gibi sessiz ve sakin kafa dinlemek için biçilmiş kaftan..

DetailEF
01-08-2011, 09:02
çeşme hem pahalı hemde çok kalabalık bodrumun tahtını sallamaya başladı çeşme ben 2 senedir gitmiyorum çeşmeye

bence tatil dediğin sessiz sakin olur zaten bütün yıl kalabalığın içinde boğuluyor insan

Bazılarının yaz aşkı bulma çabası yüzünden çeşmeyi tercih ediyolar hacı. Abazalar gibi çadırı kuruyolar gidiyolar geceden ama hazırda tutacaksın.

Konuya gelecek olursan ürkmez tarafları güzeldir yerlerde gayet ucuz ve sakindir hafta içi olursa hele campingçilerden başka kimse olmaz denizide güzeldir temizdir ısısı iyidir bence ürkmezde bi yerde kalın kamping bungalov vs. :)

gökan
01-08-2011, 09:34
Bazılarının yaz aşkı bulma çabası yüzünden çeşmeyi tercih ediyolar hacı. Abazalar gibi çadırı kuruyolar gidiyolar geceden ama hazırda tutacaksın.

Konuya gelecek olursan ürkmez tarafları güzeldir yerlerde gayet ucuz ve sakindir hafta içi olursa hele campingçilerden başka kimse olmaz denizide güzeldir temizdir ısısı iyidir bence ürkmezde bi yerde kalın kamping bungalov vs. :)

çeşmede 95 doğumlu olupta hava atmayan yok :D karı kız av yeri çeşme sankı bana miami a.g

Omak
01-08-2011, 09:38
go kart için gaziemirde yeni bir yer açıldı sarnıç yolu üzerinde ben daha gidemedim ama büyük köprülü möprülü. şehir içindekiler çok ufak forum bornova egs park vs.vs.

tatil için ise ben olsam çeşme ılıcaya giderim ılıcanın plajı hiç bir yere benzemez ;) veya altınkum

!KO
01-08-2011, 09:41
Bizim yazlık çeşmede her h.sonu gidiyorum artık b. çıktı biiçler ful çekiyor..
Bu haftasonu Akyarlara gittim ikibuçuk saat bilemedin mola ile falan 3 saat sürüyor cennet gibi sessiz ve sakin kafa dinlemek için biçilmiş kaftan..

akyarlar on numaradır yaaa buyuk otelın oldugu ucta denıze gırın bıdaha geldıgınızde cok guzel oralar gecen sene gırıs vardı bu sene bılmıyorum otel beach fılan yapmıs olabılır

ben akyarlar merkezdekı plajı sevmıorum akcabugun ıcındekı guzel simin otelin orda fılan gırılır

esas meteorda girilir ama :cool:
http://www.bodrumaparts.com/mynet_resimlerim/meteorbeach.jpg

gp74
01-08-2011, 09:47
Çandarlıdaydım, Tavsiye ederim...

VtecPower
01-08-2011, 10:01
evet söylediğiniz yerler gerçekten kafa dinlemelik sessiz sakin yerler
pekii başka başka illerden neler var :D ?

kaan megi
01-08-2011, 10:30
kardeşim sen önce nereye gitceğine karar ver ona göre tavsiye etsinler sana kimse turizim rehberi değil sen kararını ver ondan sonra sana en güzel yerler napılır ne edilir sölenir

Ozzy45
01-08-2011, 11:57
mor doğan güzel yerdir tavsiye ederim

Bone-crusheR
01-08-2011, 12:13
kuşadasına gelebilirsin go kart burdada var kaplıcaları koyları jip safari turları şirince meryem ana ve en buyuk aquapark burda var diskoları otellleri cabası tekne turunada gidebilrsin piknik alanları ohooo full benim guzel şehirim

sanctuary35
01-08-2011, 13:24
izbanın sarnıç durağının karşısında yeni gokart acılmıs pist baya güzel köprü falan var ama henuz denemek nasip olmadı üşenmezseniz gidin derim

Dragger
01-08-2011, 13:26
Sessiz sakin kafa dinlemelik yer bakıyorsan Dikili iyidir.

Ben bu sene Özdereyi cok begendim, Cesmenin tahtını sallar yakında ;)

tolgaaydın
01-08-2011, 13:38
evet söylediğiniz yerler gerçekten kafa dinlemelik sessiz sakin yerler
pekii başka başka illerden neler var :D ?

Fethiye/Babadağ'ı önerebilirim kafa dinlemek için çok güzel bir yer. Denize biraz uzaktır. Ve yolun düşerde gidersen eğer tekne turlarına katılmanı, saklıkente uğramanı tavsiye ederim :)

VtecPower
01-08-2011, 14:54
kardeşim sen önce nereye gitceğine karar ver ona göre tavsiye etsinler sana kimse turizim rehberi değil sen kararını ver ondan sonra sana en güzel yerler napılır ne edilir sölenir

ailemle konuşup onlarında fikirlerini alıcağım şu anda ne kadar fazla yer öğrenirsem okadar iyi
en sonunda tamam şurayı sevdik gidelim dedikleri zaman atlarız gideriz :)

mgnPower
01-08-2011, 15:26
Sigacik nasil peki ? benimde aklimda olan bir yer bayram icin.

svt53
01-08-2011, 15:32
seferihisar emeklilerin yeri tam :)

h.guroglu
02-08-2011, 07:17
sığacık seferihisar tam bir balıkçı kasabası gibi sesiz sakin güm güm müzik sesi olmıyan misss gibi yerlerdir :D:D:D

ALPER-VNS
02-08-2011, 07:25
çeşmede 95 doğumlu olupta hava atmayan yok :D karı kız av yeri çeşme sankı bana miami a.g

95liler doğdu mu ya:beuj:

Ae86
02-08-2011, 07:31
Sığacık tam kafa dinlemelik hatta çok uzun süre kalmaya kalksan sessizlikten delirirsin.Çeşme iyi ancak haziran temmuz agustos haftasonu kalabalıktan nefes alınmıyor.Geçen hafta altınkuma gidelim dedik maşallah 1 km kuyruk var otopark önlerinde.Seferisar ürkmez arasındada sessiz sakin yerler var.Urla iskele ve çeşmealtı buralarıda sakin sayılır.

Jehuty
02-08-2011, 08:40
Urla oksijeni bol dinlenmelik yer. Deniz için Akyarları tek geçerim veya Çeşme Altın evler var oranın denizi de çok güzel beachlerden uzak durmak isteyenler için..

h.guroglu
02-08-2011, 09:02
bende 15 inde tatile çıkıyorum güzergahım biraz karışık izmire yakın birçok yere gitmeyi düşünüyorum

urla
çeşmealtı
seferihisar
sığacık
eskifoça
çandarlı
dikili

benim güzergah bu şekilde olacak büyük bir ihtimal gittiğim yerlerde en az 1 gece konaklamayı düşünüyorum bu yazmış olduğum yerler gürültüden kalabalıktan uzak ailecek gidilebilecek ekonomik sessiz sakin yerler