Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Acil Kan ihtiyacı (A Rh+) Mustafa Muştu
Muştunun Siyami Ersek hastanesinde ameliyata girecek olan Amcası için Yarın sabah erkenden saat 10 a kadar Kan ihtiyacı vardır .
Anadolu yakası avrupa yakası farketmez aracı olmayan için muştu alıp bırakabilir sizi .
Toplamda 6 ünite taze kan gerekmekte .
0545 910 40 63
Mustafa Muştu .
geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin.
kan grubu uyan istanbullu arkadaşların duyarsız kalmıyacağı kanısındayım.
Buğra abi bu tarkan abinin kan ihtiyacı konusunda bir önerim vardı onu değerlendirebiliymiyiz böyle ihtiyaçlar için? bir göz atsan.
geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin.
kan grubu uyan istanbullu arkadaşların duyarsız kalmıyacağı kanısındayım.
Buğra abi bu tarkan abinin kan ihtiyacı konusunda bir önerim vardı onu değerlendirebiliymiyiz böyle ihtiyaçlar için? bir göz atsan.
Yönetim olarak değerlendirelim bilgi veririm cnm .
İlgin için teşekkürler
ben 2-3 ay önce kan verdim gene verebiliyor muyum?
onursumer
01-08-2011, 11:08
geçmiş olsun acil şifalar
o taraftaki musait arkadaşlarıma ulaşıp yonlendirmeye çalışıcam
yarın sabahmı verilmesi gerekiyor ?
YavuzNaz
01-08-2011, 11:09
maalesef 6 ay gecmesi gerekiyor diye biliyorum.
soruyorum hemen muştu hastanede doktora soruyo şimdi .
geçmiş olsun acil şifalar
o taraftaki musait arkadaşlarıma ulaşıp yonlendirmeye çalışıcam
yarın sabahmı verilmesi gerekiyor ?
evet taze kan ihtiyacıymış yarın sabah erken saatlerden gene sabah saat 10 a kadar vermek gerekiyormuş .
İşten izin aldırabilirsem arkadaşlarıma alır gelirim sabah gelecek olursam akşama kadar haber veririm . Benim kan grubum uymuyor maalesef.
orhansah
01-08-2011, 11:12
Siyami Ersek Haydarpaşada mıydı?
geçmiş olsun Allah acıl şifalar versın
Tavsiye edilen 6 ay ama 3-4 ayda da verilebiliyormuş.
Siyami Ersek Haydarpaşada mıydı?
evet haydarpaşada civarında
onursumer
01-08-2011, 11:15
evet taze kan ihtiyacıymış yarın sabah erken saatlerden gene sabah saat 10 a kadar vermek gerekiyormuş .
benim tutuyor ama bugun istanbul dışına çıkıyorum :(
o çevreden arkadaşlarımı yonlendirmeye çalışıcam sabah saatlerinde
orhansah
01-08-2011, 11:15
ben tamamım. sabah görüşürüz muştu
driftboy
01-08-2011, 11:16
maalesef 6 ay gecmesi gerekiyor diye biliyorum.
hayır abi tam 3 ay dolduktan sonra verilebiliyo.
Kankacım 1 ünite benden ok. Şirketle konuştum izin aldım sıkıntı yok.
Kanımdada bir problem olacağını düşünmüyorum düzenli olarak bağış yapıyorum zaten en son 4 ay önce verdim sıkıntısız.
ben tamamım. sabah görüşürüz muştu
Abi sabah Muştu alacak bizi birlikte gider döneriz ;)
orhansah
01-08-2011, 11:24
Abi sabah Muştu alacak bizi birlikte gider döneriz ;)
Haydarpaşa gümrükte işim vardı zaten yarın sabah iyi denk geldi.
Sabah 8:30 da gümrüğe uğrayıp evrak bırakıp hastaneye geçerim. işim bitince de gümrüğe dönerim yine.
SekoLive
01-08-2011, 11:26
abi geçmiş olsn hemen buluncak bi grup zaten cok sürmez bulmamız.
bora1311
01-08-2011, 11:27
gecmis olsun, allah acil sifalar versin...
geçmiş olsun,
ben yakın zamanda verdim ama tarihi tam hatırlayamıyorum.
çok acilse beni ararsınız koray da telefon no var
geçmiş olsun Mustafa Abi,
yeterli kan bulunmazsa ben de iş çıkışı gidip verebilirim.
Kan verme işlemi oruçluyken herhangi bir zayıflık oluşturur mu acaba? Açken mi tokken mi verilmeli, bilen var mıdır?
Uygun olursa bu akşam Muştuyu arayıp hastaneye kan vereyim
arkadaşlar alakanız için teşekkür ederim.
Doktorlar kaç haftadır kan grubu farketmez takas ederiz diye oyaladılar tabiri caizse.Bugünde kalmış illa aynı grup olacak dediler.ok dedik ama akşam falan olmaz sabahtan olması lazım taze kan falan yani kıllık kıllık üstüne. Ramazan bi yandan işgüç bir yandan sıkıntı oluyor tabi
ben yinede akşam verme işini tekrar konuşacağım birazdan.
Ozan teşekkür ederim çok zorda kalırsak seni rahatsız ederim brocum.
Low-Rider
01-08-2011, 12:02
geçmiş olsun davşanım
yavuz a+ tı diye biliyorum ben geçenlerde sormuştum
Allah acil şifalar versin.
Çok geçmiş olsun. Siyami Ersek Kan Bankasında bizim cihazlarımızla testler yapılıyor eğer bir problem bir isteğiniz olursa Laboratuvardaki arkadaşlarla temasa geçebilirim.
arıyorum yavuzu :D
Çok geçmiş olsun. Siyami Ersek Kan Bankasında bizim cihazlarımızla testler yapılıyor eğer bir problem bir isteğiniz olursa Laboratuvardaki arkadaşlarla temasa geçebilirim.
sağolasın gülüm bakalım bi
Low-Rider
01-08-2011, 12:05
valla a+ diye hatırlıyorum hatta geyiğini bile yaptık kanın bile kalite a plus dediydim:D
fastchild
01-08-2011, 12:06
abi kan grubum olsa sabah ilk iş yanındaydım ama 0Rh+
H22Power
01-08-2011, 12:08
Kardesine alo deseydin keske abi kac kisi lazimsa soyle yarin sabah ordayiz benimde kanim tutuyor bizim yakada zaten atarim arabaya gencleri gelirim kolay bulunan kan zaten amele kani diyorlar herkeste var diye :) Allah acil sifalar versin
kanka cok gecmıs olsun dediğim gibi telefonum acık ihtiyacın olursa ara mutlaka
Çok geçmiş olsun kardeşim.
mustafam bize 5-6 ünite kan lazım
orhan abi
Xor ve tutuyorsa yavuz var şuanda sabah müsait olursan haberleşelim sende gel dadlım
Mmustu gecmis olsun kan grubum tutuyor yazliktayim aciliyeti varsa çıkar gelirim
dadlım sağolasın şuan için sıkıntı yok gibi 1-2 ünite daha bulursam iş biter
orhanşah
xor
yavuz
passatmustafa
H22Power
01-08-2011, 12:18
Ben aksam sabah her saat musaitim eksik olursada burda birsuru insan var arabayla gelicem zaten toplar getirirm bu arada sen siyami ersek te isen araba lazimsa sana birakmaya gelirim simdi lazim mi?
çok geçmiş olsun abi.çarşamba günüde lazım olursa sabah bende istanbulda olacam.bende verebilirim.
Ben aksam sabah her saat musaitim eksik olursada burda birsuru insan var arabayla gelicem zaten toplar getirirm bu arada sen siyami ersek te isen araba lazimsa sana birakmaya gelirim simdi lazim mi?
gülüm seni seviyorum :D
ben sabahtan oradaydım az önce geldim eğer buradan temin edemezsek bir iki arkadaşını alabilirsin sana haber veririm.
araba işine gelince Allah razı olsun arabam yok biliyon bugün değil ama yarın lazım olabilir.Sen yanımdasın zaten bişi olursa rica ederim.
H22Power
01-08-2011, 12:32
Tamamdir abi kac kisi istersen bulurum sorun degil aksam bana alo dersin sabah kacta kac kisi gelmemiz gerektigini Allah sifa versin
orkuteren
01-08-2011, 12:37
arkadaşlar kan merkezinde çalışıyorum kısaca bilgi vereyim size size bi bilgi formu doldurtacaklar öncelikle ama ondan önmeli olarakta son 3 gün içinde ağrı kesici içmemiş ve 24 saat içinde de aspirin kullanmamış olmanız gerekiyor hasta için önemli bu konu ikinciis ise oruçlu arkadaşlarda kan verebilirler ama bünye sağlam olması lazım yok ayılıp bayılırısınız son oalrakta ramazan ayına girdik gerçi ama son 24 saat içinde alkol alınmamış olması gerekiyor bu bilgilere göre giderseniz geri dönmezsiniz acil şifaar dilerim ...
yakın zamanda kan vermiş olanlar içinse en az 3 ay dolmuş olması gerekiyor ama 2ve 2,5 ay gibi olanlarda çaktırmasınlar kan tahlilkleri uygun çıkarsa kan bağışı yapabilirler
Ben okeyim yavrum ;)
Ataköye gecicem bugun, sabah korayı, seni alırım geceriz hastaneye.
Gecmis olsun tekrardan.
valla a+ diye hatırlıyorum hatta geyiğini bile yaptık kanın bile kalite a plus dediydim:D
:D :D
orhansah
01-08-2011, 12:46
sabah kaçta orda olursunuz?
Muştu 2-3 kişide yedek bulundurmakta fayda var derim. İnşallah olmaz ama olurda içimizden birilerinin kanını kabul etmezlerse hemen yedek oyuncuları devreye sokmak gerekir. Zaman kısıtlı sabah sıkıntılı olur tekrar birilerini bulmak.
Hal böyleyken PassatMustafa'da getirsin birilerini fazla kan göz çıkarmaz bağış yapılmış olunur sevaptır.
gülüm seni seviyorum :D
ben sabahtan oradaydım az önce geldim eğer buradan temin edemezsek bir iki arkadaşını alabilirsin sana haber veririm.
araba işine gelince Allah razı olsun arabam yok biliyon bugün değil ama yarın lazım olabilir.Sen yanımdasın zaten bişi olursa rica ederim.
Madem kan işi halledilmiş , benim diğer arbaayı vereyim abi araç yoksa lazım olur , satılık oldugu için garajda duruyor zaten boş boş... Alo demen yeter istedigin zaman alabilirsin. 0532 593 93 27 - 0542 210 32 86
geçmiş olsun allah acil şifalar versin bende vermek isterdim ama malsef şeker hastası oldugum için kimseye kan veremiyorum .
Geçmiş olsun Allah Acil Şifalar Versin Abicim..
Muştu sabahı riske atma gelebilecek olan arkadaşlar fazlada olsa gelsin derim. Olurda birinin kanında veremeyecek bir durum varsa yedek kişiler gerekir.
hem kanım tutuyo hemde yakın ama 1 ay oldu taze kan vereli hatta acil ameliyattı 2. üniteyide aldırttım sanırım olmaz veremem kan.
Muştu 2-3 kişide yedek bulundurmakta fayda var derim. İnşallah olmaz ama olurda içimizden birilerinin kanını kabul etmezlerse hemen yedek oyuncuları devreye sokmak gerekir. Zaman kısıtlı sabah sıkıntılı olur tekrar birilerini bulmak.
Hal böyleyken PassatMustafa'da getirsin birilerini fazla kan göz çıkarmaz bağış yapılmış olunur sevaptır.
kankacım mustafaya haber verecem zaten o konuda gelirken bir iki arkadaşını getirsin diye
Madem kan işi halledilmiş , benim diğer arbaayı vereyim abi araç yoksa lazım olur , satılık oldugu için garajda duruyor zaten boş boş... Alo demen yeter istedigin zaman alabilirsin. 0532 593 93 27 - 0542 210 32 86
anılım Allah razı olsun gülüm düşünmen bile yeter çok mutlu ettin beni
Muştu sabahı riske atma gelebilecek olan arkadaşlar fazlada olsa gelsin derim. Olurda birinin kanında veremeyecek bir durum varsa yedek kişiler gerekir.
kanka 2-3 ünite bizim akrabalardan var 4 ünite biz varız mustafayada söyleyecem zaten 2-3 arkadaşıyla gelsin diye ne olur ne olmaz
Orhan keptın sabah 8,30 gibi yavuz korayı alacak sonra beni :D ortalama 9,30 gibi oralarda oluruz.
PROMINENT
01-08-2011, 14:12
mustafa acil şifalar diliyorum..kan grubum uyuyor.not olarakda düşelim..ama ben ıraktayım malesef faydam dokunamıyor dua etmekten başka....
tarantino
01-08-2011, 14:21
muştu bana yakın zaten istersen akşam gelip vereyim kan A rh+
tertemiz kan alkol yok sigara yok :D
şaka bi yana akşam haber et 10 dk da ordayım
05352793533
Muştu geçmiş olsun çok . Ab- kan grubum uysa kosa kosa verim
buarada Korayın dediği gibi yedek şart geçen ben veremedim kanım çok yoğun diye almadılar bu gibi terslikler olabiliyor...
tarantula akşam bi işe yaramıyo sabah 10a kadar vermemiz lazım gündüz lazımsın bana :)
tarantino
01-08-2011, 15:18
sabah zor be kanka yarın saba 08.30 da dağıtım var ama daha erkan kalkarım diyorsan saat 06 gibi de gelirim haberin olsun telim var sen de haber et bana
muştu benide yaz bu geceden söyle eğer ihitiyaç olursa sabahtan ben koraya gelirim :)
Day Walker
01-08-2011, 16:19
Geçmiş olsun kankam benim kan uymuyor ama varmıyapılacak bişiler
berkayGLRN
01-08-2011, 16:36
abi geçmiş olsun Allah acıl şifalar versın :(
muştu benide yaz bu geceden söyle eğer ihitiyaç olursa sabahtan ben koraya gelirim :)
hahha abi şimdi passatmustafayla konuştum yıkıldım gülmekten :D
cem abi gelmesin onun kanında nitrojen, methanol falan var Allah korusun doktor iyi ayar yapmazsa hasta kırılır ameliyatte dedi adi :hehe:
MR.GADGET
01-08-2011, 16:39
Benide yazın...
Shadow_Dancer
01-08-2011, 16:40
muştu kan tutmuyor ama elden gelen başka bişe varsa başım gözüm üstüne..
Allah neşenizi kaçırmasın :) Acil şifalar.
Benide yazın...
kankacım bir terslik olursa sen ve cem abiyi gelip alıcam dükkandan sağolasın
iyi dilekleri için bütün arkadaşlara teşekkür ederim..
KANKA benim kanımda 110 oktan var daha fazla avans açarsınız hızlı iyileşir insanlar ama acele edin sınırlı bendeki kan :D
orhansah
01-08-2011, 19:12
kankacım mustafaya haber verecem zaten o konuda gelirken bir iki arkadaşını getirsin diye
anılım Allah razı olsun gülüm düşünmen bile yeter çok mutlu ettin beni
Orhan keptın sabah 8,30 gibi yavuz korayı alacak sonra beni :D ortalama 9,30 gibi oralarda oluruz.
tamamdır o saatte ordayım. Ararım sizi.
gecmıs olsun kardesım kanımız tutmuyo ama ne lazım olursa burdayız saglık onemlıdır sıkıntısını yakınen bılırım...
Florance Nightingale'den sonra Siyami Ersek Hastanesi kan verme hız rekorunuda egale etmiş bulunuyorum hayırlı olsun :D
Sırada Çapa var :D
Geçmiş olsun tekrar Muştu hayırlı bir ameliyat olur inşallah :)
eyvallah kankacım gittik geldik çok şükür :D
Hallolduğuna sevindim .Çok geçmiş olsun muştu inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur .
eyvallah kankacım gittik geldik çok şükür :D
bendeki methanollu tek üniite kan yeterdi ama neyse ben her daim hazırım :)
bendeki methanollu tek üniite kan yeterdi ama neyse ben her daim hazırım :)
110 oktan race blood verdim ben sıkıntı yok :D
110 oktan race blood verdim ben sıkıntı yok :D
kanka seninkide full methanoldür..:D
Ahahaha ulan koray geriden gelip arap atı gibi gectin :D