Orijinalini görmek için tıklayınız : Çin- Shanghai 14 Ağu-20Ağu Öneriler
İş seyahati sebebiyle 14 Ağustos (23:40) - 20 Ağustos(22:45) Çin Shanghai'da olacağım.
Daha önce giden tecrübe sahibi arkadaşların önerilerini rica ediyorum.
15 Ağustos P.tesi 15:05 ordayım bu saatten geceye kadar.
20 Ağustos C.tesi uçuş saatine kadar tam gün
Diğer günler her gün 17:00 sonrası boş olacağım.
Burda kalıyorum
Majesty Plaza Shanghai Hotel
700 Jiujiang Road, Huangpu - People Square & South Bund, Shanghai, China
Nanjing Road ve the People’s Square çok yakınındaymış iş yaparmı buralar ?
Alışveriş, yeme-içme ve gece hayatı konusunda tavsiyeleri bekliyorum. Net üzerinden gerekli tavsiyeleri okudum ama birebir sizlerden duymak daha değerli benim için.
Teşekkürler,
Koray
Allahtan eyfel yok orda :) Koray ahahahah
Allahtan eyfel yok orda :) Koray ahahahah
Onun yeri ayrı bunun yeri ayrı bulaştırma şimdi Paris'i :D
Evet önerileri alalım bilgisi olan arkadaşlardan lütfen.
SekoLive
01-08-2011, 14:15
koray abi sağ salim git gel inş :)
bu arada çindekiler seni duyunca yeni seddi çekmeye başlamışlar :hehe:
Serencebey
01-08-2011, 14:17
guru massage? yok canım
guru massage? yok canım
Nedir ne değildir bu masaj ?
@Sekolive, saolasın :)
DetailEF
01-08-2011, 14:21
Nedir ne değildir bu masaj ?
@Sekolive, saolasın :)
Bizim buradaki sonu mutlu biteni diyeyimde o Love Guru Massage oluyodu :D
AHMET1907
01-08-2011, 14:49
Koraycım 2 hafta kaldim ben, ararim seni
Koraycım 2 hafta kaldim ben, ararim seni
Süpersin Ahmet abi 17:00 sonrası müsait olursan telefon bekliyorum :)
Shadow_Dancer
01-08-2011, 15:20
Koraycım ilk önce seni yaklaşık 11 saatlik bir uçuş bekliyor.
Dünyanın en kalabalık şehirlerinden biridir Shang Hai, yaklaşık 25 milyona yakın bir nüfusu var. Şehirin iki farklı karakteri var, birisi eski çin şehiri digeri ise dünyanın en modern şehirlerinden birisi. Oldukça büyük bir nehir şehiri ikiye bölüyor, Huangpu bu nehirin adı. Nehir kenarında turistler için gözetleme yerleri, kafe restoran tarzı yerler bulmam mümkün.
ulaşım için taksi ideal, fiyatlar istanbula oranla çok hesaplı. Bol miktarda volkswagen Santana göreceksin :D ayrıca metro agıda oldukça gelişmiş. Eger kullanırım diyosan sıkıntı yaşamazsın.
Çinde binalar isimleri ile degilde numaraları ile adlandırılır. Örnegin koray apartmanı demezsin de, 34 nolu apartman dersin. O yüzden gidecegin binanın numarasını ögrenmen sana kolaylık saglar.
Eskiden replika ürünler (giyim,aksesuar) vs. çok daha yaygındı ama bu aralar hükümet o işe biraz düzen getirdi. Bişe alırken ölümüne pazarlık yapmayı ihmal etme.. Örnegin 20 dolar dedigi bir mal içi kapıyı 2 dolardan aç, yüksek ihtimal 4 dolara anlaşırsınız. Bol miktarda abercrombie, hollister marka ürün bulacaksın, kalitesine bak öyle al.
Yeme içme konusunda sıkıntı yok, hemen hemen tü global markaları bulabilirsin. O cografyanın mutfagı ile pek aram yok o yüzden şunu yemelisin diyemem. Deniz ürünleri bol miktarda mevcuttur.
Gece hayatı için windows1-2 ve Rouge club'ı şiddetle tavsiye ederim. Lokal degil de genelde avrupalılar takılır bu klüplere..
Güvenli bir şehir olmasına ragmen, arada sırada kapkaç vesaire olayları oluyor. İstanbuldan giden adama koymaz gerçi :)
E biz geldik buraya hani simit şapkalı abiler, mistik cografya deme yanılırsın. :) Bol miktarda ferrari, lamborghini göreceksin şaşırma.. Bildigin kocaman metropol çünkü.
Soracagın detay olursa pm at, yada msnden dürt.
Şimdiden iyi eglenceler.
Edit: masaj konusuna deginmişler, çok güzel masaj salonları var. Ama bizde ki anlamıyla degil, yaklaşık 1 saatlik ayak masajı 10 dolar felan.. Özellikle uçuştan sonra mutlaka yaptır. Ve Cingseng çayı iç. Yorgunlugundan eser kalmaz.
Kankacım değerli bilgilerin için çok teşekkür ederim.
Deniz ürünlerinin her türlüsü yerim severim o yüzden sıkıntı olmaz :)
Taksi kullanmayı düşünüyorum sürekli fiyatlar oldukça ucuzmuş taksilerin bize göre, bunu çok duydum.
Ayak masajını uçuş sonrası mutlaka yaptırırım sonunun nasıl bittiği önemli değil :D
Shadow_Dancer
01-08-2011, 15:30
Kankacım değerli bilgilerin için çok teşekkür ederim.
Deniz ürünlerinin her türlüsü yerim severim o yüzden sıkıntı olmaz :)
Taksi kullanmayı düşünüyorum sürekli fiyatlar oldukça ucuzmuş taksilerin bize göre, bunu çok duydum.
Ayak masajını uçuş sonrası mutlaka yaptırırım sonunun nasıl bittiği önemli değil :D
Kanka boy ortalaması 1.50 olan, degişik bir vucud kokusu olan ırkın yaşadıgı yerdir Çin midem kaldırır kanka diyosan o tarz yerlerde mevcut tabi :D
Kolpa olan herşeye dikkat :D
Kanka boy ortalaması 1.50 olan, degişik bir vucud kokusu olan ırkın yaşadıgı yerdir Çin midem kaldırır kanka diyosan o tarz yerlerde mevcut tabi :D
Yok kanka otelden biliyorum sarı tenlileri fena kokuyolar bitanesiyle mevzu olduda duştan çıkartmadım hiç :hehe:
Avrupalı denk gelirse olabıleybıl :D
Neyse konumuz bu değil şimdi :p
Bilumum vantuzlu ürünleri getirecem aklımda çılgın bir proje var satış patlaması bekliyorum :D
Shadow_Dancer
01-08-2011, 15:38
Yok kanka otelden biliyorum sarı tenlileri fena kokuyolar bitanesiyle mevzu olduda duştan çıkartmadım hiç :hehe:
Avrupalı denk gelirse olabıleybıl :D
Neyse konumuz bu değil şimdi :p
Bilumum vantuzlu ürünleri getirecem aklımda çılgın bir proje var satış patlaması bekliyorum :D
Pekin, Shang Hai, Guanzhou uçuşlarından sonra gümrük her zamankinden daha dikkatli olur. :) Dikkat et, vantuzlar sana yapışmasın kanka :D
Pekin, Shang Hai, Guanzhou uçuşlarından sonra gümrük her zamankinden daha dikkatli olur. :) Dikkat et, vantuzlar sana yapışmasın kanka :D
Yok kanka sample getirecem test atışından sonra karar vericez ortağımla konuyu okuyor zaten kendisi :D
hacu vantuz mantuz ne ayaksın sen :D
Low-Rider
01-08-2011, 15:51
Yok kanka sample getirecem test atışından sonra karar vericez ortağımla konuyu okuyor zaten kendisi :D
:hehe::hehe:
sana güveniyorum:D
ayfon kac paraymis mesela orda?
zehirli mantar macera paketi varmıdır orda?
SekoLive
01-08-2011, 15:53
abi diecastcı falan denk gelirsen benim aracın diecastını alma imkann nedir :D varsa ihtimal telde görüşek
Low-Rider
01-08-2011, 15:53
hacı gitmişken şunlarada bir uğrasana
garantili makinanın parçası için para istiyor ürünü hasarlı yolladığı halde:D
http://www.zs-shiyu.com/
ayfon kac paraymis mesela orda?
Ordan gelenler burda çalışmıyo diye duydum ama doğruluk oranı nedir bilemem :)
Bide adamlar Apple Store'un bile replicasını yaptılar, telefonların durumunu sen düşün :D
Shadow_Dancer
01-08-2011, 15:57
Çinden ayfon alınmaz, hong kong ve kanada ideal. Arap yarımadasında da dubai.
Serkan die castçi çok var.
göki o işler çinlilere ters.
abi diecastcı falan denk gelirsen benim aracın diecastını alma imkann nedir :D varsa ihtimal telde görüşek
Bakarım Seko denk gelirsem eğer alırım zaten :)
hacı bırak diecastı falan sen dediğim ürünlere yönel :D
Day Walker
01-08-2011, 16:10
kardeşim benim akşam ben bi sipariş listesi yapıyım whatssupp dan yazarım :D
SekoLive
01-08-2011, 16:53
mustu abiyi esefle kınadım. diecastı bırak dediği için... :D koray abi ölcek cok buyuk olmasada olur 1.24 .1.32 falanda olur yani :) bakarsan özellikle bordo ve makyajlı kasa laguna1 :D
dönüşünü bekliyorm abi simdiden :D :D
BlackEmperor
01-08-2011, 16:58
tavsiye değilde bişey soyliim., Çindeyken yediğin yemeklerin resmini feyse koyup bizi bayıltamayacaksın ya açlıktan yeter... :D
turbo&quattro
01-08-2011, 18:55
Is seyehati demissinde plana bakiyorum bildigin tatil amacli bir seyehat :)
Iyi eglenceler ;o
Is seyehati demissinde plana bakiyorum bildigin tatil amacli bir seyehat :)
Iyi eglenceler ;o
Kanka 3,5 günü iş kalanı a bit vacation :D
zehirli mantar macera paketi varmıdır orda?
ahahahaha aklıma aynı düşünceler geliyo benimde buarada zehirli değil kanka sihirli sihirli magic hahahah
Gece hayatı konusunda bende Windows ve Rouge u tavsiye ederim.Yemek içinse Natural Point isimli bir mekan var.Japon restoranı olarak geçer ama kesinlikle muhteşem bir yer.160 yuan dı en son fiyatı.Yemek,bira,şarap limitsiz her şey.En sonda alevli şovla pişirilen muzu dondurmayla servis ediyorlar ki şuan bile ağzım sulandı.Gitmeden mutlaka rezervazyon yaptırılmalı.Buranın hemen yakınında Zapatas isimli bir bar var.Belli aralıklarla bir müzik çalıyor ve kızlar barın üzerine çıkıp isteyenlerin ağzına tequila boşaltıyor.Keyifli bir mekan.Çok isterdim şimdi Şangay da olmayı.İyi eğlenceler.
Adres:Natural Point No:15 DongPing Road shangai 200031
Tel: (8621)6445 4774 - (86) 150 2182 3057
ahahahaha aklıma aynı düşünceler geliyo benimde buarada zehirli değil kanka sihirli sihirli magic hahahah
kanka scream i görüp eyfel kulesi ile sohbet etmek istiyorum ahuahuah
Gece hayatı konusunda bende Windows ve Rouge u tavsiye ederim.Yemek içinse Natural Point isimli bir mekan var.Japon restoranı olarak geçer ama kesinlikle muhteşem bir yer.160 yuan dı en son fiyatı.Yemek,bira,şarap limitsiz her şey.En sonda alevli şovla pişirilen muzu dondurmayla servis ediyorlar ki şuan bile ağzım sulandı.Gitmeden mutlaka rezervazyon yaptırılmalı.Buranın hemen yakınında Zapatas isimli bir bar var.Belli aralıklarla bir müzik çalıyor ve kızlar barın üzerine çıkıp isteyenlerin ağzına tequila boşaltıyor.Keyifli bir mekan.Çok isterdim şimdi Şangay da olmayı.İyi eğlenceler.
aynen kesinlikle git abi yemekleri güzeldi özellikle balık tarzı şeyleri seviyosan.. o tatlısı da çok güzeldi valla aklıma geldi benimde şimdi :)
biz nanjing road da kalmıştık galiba radissonda, o taraf bayağı canlı kısmıymış sanırım.. gırla alışveriş yeri ve bar vardı etrafta, masaj salonları filan da vardı da pek detaylı inceleyememiştim onları aileyle gitmek gibi bi taktik hatası yapınca :D alışveriş konusunda da imitasyon filan arıyorsan her yerde kalitelisi yoktu, kaldığımız otelin yakınında iş hanı gibi bir yer vardı meşhurmuş hatta bütün thy ekibi filan oraya gidiyormuş onlar tarif etmişti, orda ne ararsan var kaliteli de.. fiyatlar konusunda da acayip pazarlıkçılar bin tepelerine :)
genel olarak çok beğenmiştim bi önyargıyla gittim ama daha havalanından çıkınca o yollarını görünce bile aptal olmuştum acayip derecede gelişmiş bildiğin yavru manhattan gibi bir yer :)
bence bu kısım yeter zaten Koraya
kanka scream i görüp eyfel kulesi ile sohbet etmek istiyorum ahuahuah
ahahahaha :rolleyes: :hahaha::hahaha:
Aklıma gelen bikaç şey daha alışveriş için 580 iyidir.Buranıın 2.katıydı yanlış hatırlamıyorsam GSTAR ürünlerini satan ufak bi dükkan vardı.Pazarlık yapmaz kesinlikle ama kalitesi süperdir.
Radisson hotelin arkasındaki masaj salonunda ayak masajı çok keyiflidir limitsiz yasemin çayı eşliğinde.Yine bu masaj salonuna yüzünüzü verdiğinizde soldaki ana caddeden aşağıya doğru giderken sağda ismini haırlamadığım ancak camında "we make best noodles" yazan yerde inanılmaz ucuza süper makarnalar yemek mümkün.Bir sürü kızarmış üründe var ve hepsi nefis.
İyiymiş fikirler teşekkür ederim :)
aynen kesinlikle git abi yemekleri güzeldi özellikle balık tarzı şeyleri seviyosan.. o tatlısı da çok güzeldi valla aklıma geldi benimde şimdi :)
biz nanjing road da kalmıştık galiba radissonda, o taraf bayağı canlı kısmıymış sanırım.. gırla alışveriş yeri ve bar vardı etrafta, masaj salonları filan da vardı da pek detaylı inceleyememiştim onları aileyle gitmek gibi bi taktik hatası yapınca :D alışveriş konusunda da imitasyon filan arıyorsan her yerde kalitelisi yoktu, kaldığımız otelin yakınında iş hanı gibi bir yer vardı meşhurmuş hatta bütün thy ekibi filan oraya gidiyormuş onlar tarif etmişti, orda ne ararsan var kaliteli de.. fiyatlar konusunda da acayip pazarlıkçılar bin tepelerine :)
genel olarak çok beğenmiştim bi önyargıyla gittim ama daha havalanından çıkınca o yollarını görünce bile aptal olmuştum acayip derecede gelişmiş bildiğin yavru manhattan gibi bir yer :)
Teşekkür ederim kardeşim bilgiler için benim otelde Nanjing'e çok yakın onu okuyup seçtim oteli :D
Aklıma gelen bikaç şey daha alışveriş için 580 iyidir.Buranıın 2.katıydı yanlış hatırlamıyorsam GSTAR ürünlerini satan ufak bi dükkan vardı.Pazarlık yapmaz kesinlikle ama kalitesi süperdir.
Radisson hotelin arkasındaki masaj salonunda ayak masajı çok keyiflidir limitsiz yasemin çayı eşliğinde.Yine bu masaj salonuna yüzünüzü verdiğinizde soldaki ana caddeden aşağıya doğru giderken sağda ismini haırlamadığım ancak camında "we make best noodles" yazan yerde inanılmaz ucuza süper makarnalar yemek mümkün.Bir sürü kızarmış üründe var ve hepsi nefis.
Masaj ve yasemin çayını kesinlikle deniycem :D
Low-Rider
02-08-2011, 10:31
zort benide alsana bee duvar kağıdın olayım:D
hddsheriff
02-08-2011, 10:36
Cool Gadgets at the Right Price - Worldwide Free Shipping - DealExtreme (http://www.dealextreme.com/)
Cool Gadgets, Electronic Gadgets on Sale, Free Shipping for all New and Cool Gadgets at MiniInTheBox (http://www.miniinthebox.com/)
Buradan kıyas yapabilirsin alacağın ürünleri :) 2 haftada gönderiyorlar kargo ile
korayla alışveriş listesini yaptık bomba gibi bir ticari portföy hazırladık :D
Eğer otel tutmadıysan le meridien şangay tavsiye ederim hemen karşısında arada kervan türk lokantası var türkiyeden daha lezzetli yemekleri var bar olarak ta rouge tavsiye edebilirim pazarlık konusunda arkadaşlar doğruyu söylemiş 400 yuen den kapı açıp 40 yuene veriyorlar bizimkilerin turiste yaptığını bize yapıyorlar bu söylediğim otel de kalırsan heryere yürüme mesafesinde ulaşırsın sakın şangayın arka sokaklarına çok girme tehlikeli önde parlak bir dünya arkada acından ölen bir millet var masaj denemelisin kesinlikle :)
zort benide alsana bee duvar kağıdın olayım:D
Gel vantuzum :D
korayla alışveriş listesini yaptık bomba gibi bir ticari portföy hazırladık :D
Listeni burda yayınlarsam rezil olursun :D
Eğer otel tutmadıysan le meridien şangay tavsiye ederim hemen karşısında arada kervan türk lokantası var türkiyeden daha lezzetli yemekleri var bar olarak ta rouge tavsiye edebilirim pazarlık konusunda arkadaşlar doğruyu söylemiş 400 yuen den kapı açıp 40 yuene veriyorlar bizimkilerin turiste yaptığını bize yapıyorlar bu söylediğim otel de kalırsan heryere yürüme mesafesinde ulaşırsın sakın şangayın arka sokaklarına çok girme tehlikeli önde parlak bir dünya arkada acından ölen bir millet var masaj denemelisin kesinlikle :)
Yok oteli ayarladım malesef :) Türkiye mantığıyla hareket etmeye çalışacam bu durumda :)