Orijinalini görmek için tıklayınız : :bravo: HV SAXO (KINGO SAXO) & DS 106 60-220 ROLLİNG DENEMESİ
ERDINC-VTI07
01-08-2011, 15:14
ARKADAŞLAR DENEMELERİMİZ 60-220 KM HIZLARI ARASINDA YAPILMIŞTIR.
ARAÇLAR 190 KMLERE KAFA BURUN MISALI AMA 220 KM YE KADAR HV SAXO NUN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE BİTMİŞTİR.
HACI BİLADERİİMİNDE BİLDİĞİ ÜZERE KENDİSİ TARAFINDAN DA AKSİ İDDAA EDİLMEMİŞTİR. :icon_tup:
2 ARABAMIZADA MAŞŞŞALH 2 Sİ DE BAZI İNSANLARIN ZORUNA GİDECEK KADAR PERFORMANSLI. 1,6 SINIFININ ANTALYADA KING ONE VE KING TWO SU OLARAK BENIM GÖZÜMDE ON NUMARALAR.
MAŞALLAHH ARABALARIMIZAA. ALLAH TEKERİMİZE TAŞ DEĞDİRMESİN..
NOT: SAKIN ARABANIZA SEBRİNG EKSOZ TAKMAYIN :mad: BEDELİNİ 2,5 ARABA GERİLEYEREEK ÖDERSİNİZ SAYGILARRR:icon_tup::D SS MAGNUM NUMBER ONE
‪DS 106& HV SAXO‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=NoOr8OcPiGI)
‪HV SAXO&106‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=bP3xgvQwf94)
http://www.youtube.com/watch?v=D-dx_lv2Cgc
http://www.youtube.com/watch?v=0076JNGv4m0
by serçe
01-08-2011, 15:19
maşallah araçlara ....
ERDINC-VTI07
01-08-2011, 15:28
diğer videolar daha iyi gibi geldi bana..maşallah araçlara ..
sen onları izleye bılırsın.olan bıten butün videolar bunlar işte. Hacıdakıler ve bendekıler.
Soru işareti kalmasın dıye hepsınız koyduk iyi seyirler
şimdi türkiyenin en hızlı atmosferik gti'ları bu iki araç mı? :)
ERDINC-VTI07
01-08-2011, 15:34
şimdi türkiyenin en hızlı atmosferik gti'ları bu iki araç mı? :)
antalyanı soner farklı yere çekmeyelımmmm
EDİT: SONER ABİ
aman aman bi fark olmasada gecmek gecmektir masallah yanlız antalyada söle doldurduk böle yükledıler su hpler yakalandı diye baya bi haber duyduk suan en hızlıları bu 2 araç yani ölemi _?
m-power07
01-08-2011, 15:38
burda doğru düzgün 1 video var benim 1 boy geriden başlayıp yetişip 1 boy öne geçtiğim video erdinç kardeş ben geçildim ettim demedim sana 220 kadarda hiç basmadık sağlıklı deneme olmadı korna duymuyoruz dedim sebring egsoz 2.5 boy arabayı geriletiyorsa ben seni 2.5 3 araba geçmişim demektir bende sebring vardı madem öyle..kingo vs yok bu durumda bizim eklediğimiz videoda belli yolun boş olmasına rağmen emre bana çok yakın yürüdü hatta 2. videoda yanaşmış bildiğin tünel var benim çıktığım sırada.. isterseniz tekrar deneriz benim arabam 2. araba değil kimse kusura bakmasın.. Tekrar deneyelim dediğimde kabul etmediniz..
Not şanzumanları denkleştirmek için 13 leri takmak istediğimde kabul edilmedi ve 15 jantlarla yürüdüm..
antalyanı soner farklı yere çekmeyelımmmm
antalyada daha çok king gti vardır bilinmeyen.. acele etmeyin hemen en hızlı olmak konusunda :)
güneşbalkan
01-08-2011, 15:51
burda doğru düzgün 1 video var benim 1 boy geriden başlayıp yetişip 1 boy öne geçtiğim video erdinç kardeş ben geçildim ettim demedim sana 220 kadarda hiç basmadık sağlıklı deneme olmadı korna duymuyoruz dedim sebring egsoz 2.5 boy arabayı geriletiyorsa ben seni 2.5 3 araba geçmişim demektir bende sebring vardı madem öyle..kingo vs yok bu durumda bizim eklediğimiz videoda belli yolun boş olmasına rağmen emre bana çok yakın yürüdü hatta 2. videoda yanaşmış bildiğin tünel var benim çıktığım sırada.. isterseniz tekrar deneriz benim arabam 2. araba değil kimse kusura bakmasın.. Tekrar deneyelim dediğimde kabul etmediniz..
Not şanzumanları denkleştirmek için 13 leri takmak istediğimde kabul edilmedi ve 15 jantlarla yürüdüm..
onu diyicektim bende.son videoda özellikle
ERDINC-VTI07
01-08-2011, 16:05
hacı şimdi denemediniz demen yalnış olur enson çıktığınızda farları kapatıp tekrar gazlamadınızmı. şimdi niye böle yazdın merak ettim. en hızlı olma konusunda bır iddam yok geçilmiyecek bır arabada yok. bılıyosunkı parayı basan maalzemı alan yürütür arabasını.
benım araabamın senın arabandan eksıklerı olmasına raağmen bu haalde gidiyosa senden burda tepki değil tebrik .
sonuçta 220 ye kadar basıcaz dendi 220 kadar basmadık dıyosun o zaman nıye 5. viteste bizim saxo her defasında 200 km hızların üstünde önüne çıkıyo tekrardan.
ayrıca senın araban 14/60 felan değil saxo 4. vitesi bitirdiği anlarda sen zaten 5. vitese atıyosun. teknık konuda ölçüleri bilen varsa burdan yazsın oo zaman karşılaştıralı.
ayrıca kısa 5. vitesın var ve bız 240-250 kadar çıkan 5. vitesımizden hiç korkmadan 5 te bıle bastık. biz demedik yarış 4. vitesın kesiccisinde bitsin diye. adam gibi yarışdık dostluk kazandı benım için arabaların önemı yok. hv saxo nun eksıklerı bitince tekrar deneriz yabancımız değilsin..:icon_tup:
ERDINC-VTI07
01-08-2011, 16:14
Ayrıca hacı sebrıng eksozu bız taktık saxo ya gerıleyen bizi bılader senin eksozuna laf söyleyen yok.
Ayrıca lastiği bahane ediyosun bende sana kilodan bah sedeyım
emre: 105 kilo hacı:60-70 kılo bıladerımm herşey ortada
m-power07
01-08-2011, 16:18
Ayrıca hacı sebrıng eksozu bız taktık saxo ya gerıleyen bizi bılader senin eksozuna laf söyleyen yok.
Ayrıca lastiği bahane ediyosun bende sana kilodan bah sedeyım
emre: 105 kilo hacı:60-70 kılo bıladerımm herşey ortada
keşke 60 70 kilo olsam filinta gibi olurum :D onur soytam 60 kilo incecik adam allah aşkına 90 91 kiloyum yapmayın lütfen bu yazdığını beni tanıyanlar okursa gülerler inanki...:icon_tup:
keşke 60 70 kilo olsam filinta gibi olurum :D onur soytam 60 kilo incecik adam allah aşkına 90 91 kiloyum yapmayın lütfen bu yazdığını beni tanıyanlar okursa gülerler inanki...:icon_tup:
1 haftada ölüm diyetimi yaptın hacı :D banda söylesene şu taktiği :)
ERDINC-VTI07
01-08-2011, 16:31
HACIM BU TAM BILMEDİĞİM İÇİN YAZDIM. SORUN DEĞİL 20 KILO : 13 JANT EDER
BU ARALAR BAZI SIKINTILAR VAR HALLEDELİMM DENEMEYE DAHA ÇOK FIRSATIMIZ OLACAK
YENI HV SAXO DAHA İYİ OLACAK SENİNDE DAHA İYİ OLMANI İSTERIMMM BILADERIMM:icon_tup:
HACI abi o gün akşam geçtim seni dediğimde hiç inkar etmedin doğrumu 5 viteste beni yakaladığın doğru beşin sonunda gene önüne çıkıyorum sende bunu çok ama çok iyi biliyosun abicim orda kabul ediyon burda etmiyosun ben 220 km hızı kadranımda gördüm yada benimki fazla ölçüyo dün beni aradığında da konuştuk senle aynı şakilde gene konuşma yaptık senin neden beşte geldiğine ben şadırdığımı söyledim ama gene önüne çıktığımı ve ben önüne çıktığımda hemen yarışı bırakıon hatta ve hatta bana gene sen kendi ağzınla araban eskisi gibi değil diyende sendin abi telefonda kabul ediyosun nette herkezin olduğu yerde inkar etmeye çalışma abicim hemde benden önce gazladığınıda unutma ve denemelerde sende ben geçince şaştın biraz ve 4 kere daha gazlamada hep 3 kaçırdın öyle onluncada benim zevkim kaçtı sende iyi billiyosun 5 sonunda geçildiğiniii:icon_tup:
berkayGLRN
01-08-2011, 17:08
maşallah araçlara..
bu saxo kafayı çıkardıktan sonra neden hacı abiye milim milim yaklaşmaya başlıyor bunun adına tünel diyolardı antalyada.. yanlışım warsa düzeltin..
m-power07
01-08-2011, 17:30
HACI abi o gün akşam geçtim seni dediğimde hiç inkar etmedin doğrumu 5 viteste beni yakaladığın doğru beşin sonunda gene önüne çıkıyorum sende bunu çok ama çok iyi biliyosun abicim orda kabul ediyon burda etmiyosun ben 220 km hızı kadranımda gördüm yada benimki fazla ölçüyo dün beni aradığında da konuştuk senle aynı şakilde gene konuşma yaptık senin neden beşte geldiğine ben şadırdığımı söyledim ama gene önüne çıktığımı ve ben önüne çıktığımda hemen yarışı bırakıon hatta ve hatta bana gene sen kendi ağzınla araban eskisi gibi değil diyende sendin abi telefonda kabul ediyosun nette herkezin olduğu yerde inkar etmeye çalışma abicim hemde benden önce gazladığınıda unutma ve denemelerde sende ben geçince şaştın biraz ve 4 kere daha gazlamada hep 3 kaçırdın öyle onluncada benim zevkim kaçtı sende iyi billiyosun 5 sonunda geçildiğiniii:icon_tup:
emre ya senin kadran bozuk yada benimki telde dedim sana ordada dedim 220 falan görmedim max 210 oldu tampon çıkınca bıraktın ben ne geçtim dedim ne geçildim dedim ona bakarsanda sen burun çıkarana kadar ben önde gidiyorum arabamı biliyorum 220 önde olacağımı video izleyince gördüm bariz bir şekilde yanaşmışın orda üstüne basarak dedim sağlıklı bir deneme olmadı diye bizde tünel vs olmaz dediniz ama videoda tünelin atası var anlamadığım şey 4 arabanın sığacağı yere benim denediğim adamlar neden sığamıyor videoları izle ben hep aynı şeridimde gidiyorum ama sen yanaşıyorsun sürekli hafta içi deneriz tekrar bu durumda geçildimde demem geçtimde demem 1 boy atmadıktan sonra...:icon_tup:
baslık ılgınc olmus bu arada kıng saxo :) herkes kral zaten bu ortamda herkes kıng..roll falan bos işler yoq surda bastım yoq sanzuman oranından dolayı kaybettım digeri der aramızda 5 kılo war ben daha agırım falan en iisi drag er meydanı kımın ne oldugu bellı olur orda gıdın akhısara konyaya mılletın onunde hakemlerın huzurunda sonuc ortaya cıksın kim paşa kim padişah:icon_tup:
ERDINC-VTI07
01-08-2011, 17:57
baslık ılgınc olmus bu arada kıng saxo :) herkes kral zaten bu ortamda herkes kıng..roll falan bos işler yoq surda bastım yoq sanzuman oranından dolayı kaybettım digeri der aramızda 5 kılo war ben daha agırım falan en iisi drag er meydanı kımın ne oldugu bellı olur orda gıdın akhısara konyaya mılletın onunde hakemlerın huzurunda sonuc ortaya cıksın kim paşa kim padişah:icon_tup:
dragta yapılır ferro sıkıntı yok. herkezin bır halı vaktı vardır. ak hisara gelemedık dıye sölüyosan bunu durumlar düzelince en kısa zamanda yanınızdayızzz:icon_tup:
dragta yapılır ferro sıkıntı yok. herkezin bır halı vaktı vardır. ak hisara gelemedık dıye sölüyosan bunu durumlar düzelince en kısa zamanda yanınızdayızzz:icon_tup:
giderli yazılara triplere gerek yoqq ben gercek olanları söledim önce hakediceksin bi ünvanı sonra kullanıcaksın ki onuda kendin degil baskaları dicek sana babasın pasasın die o zaman olmustur biseyler:)herzaman beklerim adres belli...:heyoo:
aviator35
01-08-2011, 18:03
specler tam ne araçlarda? her iki araçta gayet iyi maŞALLah
ERDINC-VTI07
01-08-2011, 18:07
giderli yazılara triplere gerek yoqq ben gercek olanları söledim önce hakediceksin bi ünvanı sonra kullanıcaksın ki onuda kendin degil baskaları dicek sana babasın pasasın die o zaman olmustur biseyler:)herzaman beklerim adres belli...:heyoo:
ferro türkiye geneline atar yapıyom sanıyosun heralde boşuna gerilmene gereek yok. adresin belli olduğu her dragta senınle yarışmak için gelicem paşada sensin babada sensin çünkü şu an:icon_tup:
ferro türkiye geneline atar yapıyom sanıyosun heralde boşuna gerilmene gereek yok. adresin belli olduğu her dragta senınle yarışmak için gelicem paşada sensin babada sensin çünkü şu an:icon_tup:
benım öle bi iddam yok yazılardan diger antalyalı arkadslarda öle anladı öle bi adam degilim..geçilmemde demiyorum sizin arabanızın bile benden artıları war neden gecemıyesınız..sadece kınglık olayına takıldım büyük konusmak allahın zoruna gider herkes emek weriyor cünkü..:icon_tup:
m-power07
01-08-2011, 18:25
benım öle bi iddam yok yazılardan diger antalyalı arkadslarda öle anladı öle bi adam degilim..geçilmemde demiyorum sizin arabanızın bile benden artıları war neden gecemıyesınız..sadece kınglık olayına takıldım büyük konusmak allahın zoruna gider herkes emek weriyor cünkü..:icon_tup:
feRRo geliyorum eylülde bir aksilik olmazsa :icon_tup:
ERDINC-VTI07
01-08-2011, 18:26
sana katılıyorumm ferro sıkıntı yok. bizim kıng lığımız antalyada şu an bızde geçiliriz kıng yerıne kedi oluruzzz sorun yok
feRRo geliyorum eylülde bir aksilik olmazsa :icon_tup:
hacı debrıyaj alıcam senın gibi bende baqq ona göre kacırmıcak bu sefer:)saka bi yana gelın yıne aksamdan takılırız..:)
sana katılıyorumm ferro sıkıntı yok. bizim kıng lığımız antalyada şu an bızde geçiliriz kıng yerıne kedi oluruzzz sorun yok
ıns hv saxoyuda görürürz pistlerde kazasız belasız..:)
yapıcam bi siarex bütün fransızlara atlıycam :D Antalya küçük ingileteredir. Kimisi havaalanı yyolunun düküdür kimiside kepezin siri kimide üniversitenin kingi işte herkesin ayrı bi bölgesi var. :D
m-power07
01-08-2011, 18:45
[QUOTE=feRRo;2483083]hacı debrıyaj alıcam senın gibi bende baqq ona göre kacırmıcak bu sefer:)saka bi yana gelın yıne aksamdan takılırız..:)
siz cts gelicez dediğiniz için geldik yoktunuz pazar günü geldiniz takılırız sıkıntı yok sen geç beni bu arada arabamda debraj seti yok :D sadece bronz balata var baskı ve volan orjinal :)
[QUOTE=feRRo;2483083]hacı debrıyaj alıcam senın gibi bende baqq ona göre kacırmıcak bu sefer:)saka bi yana gelın yıne aksamdan takılırız..:)
siz cts gelicez dediğiniz için geldik yoktunuz pazar günü geldiniz takılırız sıkıntı yok sen geç beni bu arada arabamda debraj seti yok :D sadece bronz balata var baskı ve volan orjinal :)
olurmu canm geceden geldık geceden tanıstık solda duruyodunuz pistin icinde oturduk :) diger konuda dsde bi ben yokum debrıyaj dahil öle yazılmıs yani:)
gündüz den geleceğinizi düşündük :D tabi ki gece muhabbetimizi ettik :icon_tup:
m-power07
01-08-2011, 20:08
[QUOTE=m-power07;2483118]
olurmu canm geceden geldık geceden tanıstık solda duruyodunuz pistin icinde oturduk :) diger konuda dsde bi ben yokum debrıyaj dahil öle yazılmıs yani:)
yazılana çizilene aldırma sen ben ne var ne yok biliyorum kusura bakma ya hatırlayamadım biran haklısın starta oturup sohbet etmiştik o bilenen senmiydin diye sormuştun şimdi hatırladım :hahaha:
Antalyalogy
01-08-2011, 20:17
Valla çok zevkli denemeler olmuş.Ayağınız sağlık..
ERDINC-VTI07
02-08-2011, 10:00
Valla çok zevkli denemeler olmuş.Ayağınız sağlık..
senıde beklıyoruzz abıı aramızaa sen bilirsinnn
Güzel Antalya,nın güzel arabalarına Maşallah..
cam car ne? seslendirmeler kime ait videoda, aslanlı kaplanlı :D
aslanlı kaplanlı arkdaş benım :D cam car :D HV tayyar
ERDINC-VTI07
03-08-2011, 14:17
aslanlı kaplanlı arkdaş benım :d cam car :d hv tayyar
sankı at yarışı izliyodun bee kardeşimmmmm :d
herşey mükemmel gece güzeldi videoları izleyince tekrar o gece aklıma geldi
HACI ya ERDİNÇ VE EMRE ye teşekkürler harika sesler eşliğinde nefesleri kesen bir denemeydi
herşey bi tarafa mükemmel ederecede iyi yürüyen bir saxo on numara maşallah takdire değer
aynı övgüleri hak eden bir 106 Hacı nın ve Erdinç kardeşimin emeğine sağlık
başarılarınızın devamı .......
ERDINC-VTI07
03-08-2011, 15:54
herşey mükemmel gece güzeldi videoları izleyince tekrar o gece aklıma geldi
HACI ya ERDİNÇ VE EMRE ye teşekkürler harika sesler eşliğinde nefesleri kesen bir denemeydi
herşey bi tarafa mükemmel ederecede iyi yürüyen bir saxo on numara maşallah takdire değer
aynı övgüleri hak eden bir 106 Hacı nın ve Erdinç kardeşimin emeğine sağlık
başarılarınızın devamı .......
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup: