Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara-Çanakkale yol önerisi
Ahmet Saraçoğlu
01-08-2011, 22:44
Arkadaşlar, kısmetse perşembe akşamdan Ankaraya , cuma sabah erkenden de Ankara dan Çanakkale Bozcaada ya gidicem.Ank-Ç.kale arası yakın tarihte seyahet eden kimse varmı?Yol üzerinde herhangi bi çalışma veya önereceğiniz herhangi bi yol güzergahı varmı?
hddsheriff
01-08-2011, 22:47
1. seçenek eskişehir - bursa - bandırma - çanakkale
2. seçenek istanbul - tekirdağ - keşan gelibolu - ç.kale ( ağır sarhoş olman lazım bu seçeneği seçmek için )
Ahmet Saraçoğlu
01-08-2011, 22:59
aynen sağlam bi kafa yapmam lazım ikinci seçenek için:D
hddsheriff
01-08-2011, 23:00
Merso ile git için açılır rahatlarsın :D
Murat Özcan
01-08-2011, 23:09
1. seçenek eskişehir - bursa - bandırma - çanakkale
2. seçenek istanbul - tekirdağ - keşan gelibolu - ç.kale ( ağır sarhoş olman lazım bu seçeneği seçmek için )
aynen sağlam bi kafa yapmam lazım ikinci seçenek için:D
burdakı espiriyi anlamadım :D trakya insanı ayık değil gibi bır anlam cıkardım oyleyse dogru :D
hddsheriff
01-08-2011, 23:16
burdakı espiriyi anlamadım :D trakya insanı ayık değil gibi bır anlam cıkardım oyleyse dogru :D
trakya ile alakalı değil Murat yol neredeyse 2 katı artıyor o açıdan :)
Murat Özcan
01-08-2011, 23:20
trakya ile alakalı değil Murat yol neredeyse 2 katı artıyor o açıdan :)
he pardon sımdı anlasıldı olay :D
Ankara-Bursa-Balikkesir-Havran'dan sahil yoluna inin. Altinoluk-kucukkuyu kazdaglari-Ayvacik diye giderken zaten Geyikli limanina sola donus var. Daha Bu haftasonu Corlu ya gittim geldim Canakkale uzeri. Sizin guzergahta hic bir sorunlu yer yok. Bazi kesimlerde hafif virajli ama en mantikli yol Benim dedigim