PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Komosk 1. Mahalli Oto-Drag Yarışı 11 Eylül

bigiski
02-08-2011, 10:05
http://img805.imageshack.us/img805/1194/afiskucuk.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/805/afiskucuk.jpg/)

2. YARIŞIMIZLA TEKRAR SİZLERLEYİZ (İLK YARIŞIMIZ http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari/34241-komosk-1-mahalli-oto-drag-yarisi-16-agustos.html)

KURALLAR

* Araçlarda arka koltuk sökmek ve stepnesiz yarışmak serbesttir.
* Araçlarda en az 5 kg yangın tüpü zorunludur. Yangın tüpü pilot mahallinde ve sabit olmalıdır.
* Pilotların kask takma zorunluluğu vardır.
* Hiçbir grupta, motor hacmi ve ayar (chip, tunning vs) sınırlaması yoktur.
* Aşırı besleme; turbo, supercharger, NOS (nitrous okside), kompresör serbesttir.
* Motorlar içten yanmalı olacaktır ( piston ya da rotary/Wankel) gaz tribünü yasaktır.
* Araç üzerinde, kapılar ve çamurluk üstlerini organizasyon sponsorları için boş bırakılması gerekmektedir.
* Servis alanında sadece pilot ve 2 teknisyen bulunabilir. Onun dışında yarışta görevli olmayan hiç kimse servis alanına giremez. Start alanında ise görevliler ve o an yarışan aracın teknik elemanları yer alacaktır. Bu durumu göz önüne alarak teknik ekibinizi seçiniz.
* Start alanında fotoğraf veya video çekimi yapmak isteyen basın mensupları bizlerle irtibata geçmeleri gerekmektedir.

SINIFLANDIRMA
Sınıf 1 - Street (15 saniye üstü)
Sınıf 2 - Super Street (14-15 saniye arası)
Sınıf 3 - Pro-Street (13-14 saniye arası)
Sınıf 4 - Drag (12-13 saniye arası)
Sınıf 5 - Pro-Drag (11-12 saniye arası)
Sınıf 6 - Super Pro Drag (11 saniye Altı)

CEZALAR
İlk altı sınıfa, yarışma içinde, 0.25 saniye kadar gelişme-iyileşme toleransı tanınmıştır. Bu sınıflarda kayıt/start listesindeki zaman sınırlamasının tolerans payının altında kalan derecelerde;
0.25 - 0,4 saniye için 0,5 saniye
0,40 – 0,75 saniye için 1 saniye
zaman cezası uygulanacaktır.
Girdiği grubun alt limitine göre 1 saniyeden daha iyi bir derece yapan sürücü, yarışmadan ihraç edilir ve sonraki yarışlarda bu sınıfta yarışamaz. Bu durumdaki sürücüler, ancak otomobilin gireceği sınıfın tüm güvenlik önlemlerine uygun olması halinde, bir üst sınıfta yarışabilirler.

ÜCRETLER
Ferdi reklamlı: 200 TL (50 TL Sigorta Dahil)
Tüzel reklamlı: 250 TL (50 TL Sigorta Dahil)
Sezonluk lisans ücreti 60 TL dir. Eğer sezonluk lisansınız varsa kartını göstermek suretiyle ücret ödemenize gerek yoktur.
Eğer sezonluk lisans alırsanız size lisans kartınız tarafımızca ulaştırılacaktır.

KAYITLAR
Kayıtlar 02.09.2011 Cuma Saat: 09:00 da açılacak ve 08.09.2011 Perşembe Saat: 19:00 da kapanacaktır.
Kayıtlar, belirtilen hesap numarasına kayıt ücreti ödenip, dekont ile kayıt formunu doldurarak tarafımıza faks, e-posta veya elden ulaştırarak yapılacaktır
Bu tarih aralığında kayıt yaptıran arkadaşlarımız 10.09.2011 Cumartesi günü saat 15:00 Konya Drag Pisti'nde yapılacak olan antrenmanlara katılabilirler.
Antrenmana katılan yarışmacılar eğer yarış günü yarışa katılamayacaklarını bildirirseler kayıt ücretinin yarısını ve sigorta bedelini iade alacaklardır.

BANKA HESAP NUMARASI
Konya Otomobil ve Motorsporları
Türkiye İş Bankası Zafer Şubesi
Şube Kodu: 4509 Hesap No: 709749

KAYIT FORMU Download Kayıt_Formu.pdf for free on Filesonic.com (http://www.filesonic.com/file/1663107804/Kayıt_Formu.pdf)

EK YÖNETMELİK Download Ek_Yönetmelik.pdf for free on Filesonic.com (http://www.filesonic.com/file/1730477194/Ek_Yönetmelik.pdf)

İLETİŞİM
e-posta: iskenderkacar@komosk.org.tr
Faks: 0332 345 14 39

mmustu
02-08-2011, 10:32
yani biz arayıp istemezsek detaylı bilgi vermeyecekmisiniz :D

bigiski
02-08-2011, 10:42
Süprizi kaçmasın :)
Detaylı bilgiyi haftaya yayınlayacağız. Şimdilik bilgi amaçlı duyuru yapacağız.

miniks
02-08-2011, 10:46
CIA mi düzenlicek yarışı ?

bigiski
02-08-2011, 11:17
Aslında yarışın zamanı ve yeri belli, sadece gelecek haftaya kadar ek yönetmeliğini yayınlayacağız. Birkaç gün içerisinde de afişi yayınlarız.

MeRtCaN
02-08-2011, 16:27
Hadi bakalım güzel bir haber
Allah Kısmet ederse oradayız...

hakan
02-08-2011, 16:35
pist güzel.tribünde var.organizasyonuda eksiksiz yaparsanız on numara bi yarış olur.

ta_one
03-08-2011, 18:55
aynı tarıhte ankarada da drag yarısı var benden soylemesı

FaBeRgE
03-08-2011, 19:00
aöf sınavlarıda var sanırım...

emre yeşil
03-08-2011, 19:10
CIA mi düzenlicek yarışı ?

:D:D:D:D ajan hilmi kayıt masasına lütfen hahahahahah

mustafa_KYR
04-08-2011, 12:04
kaç araç katılımı olur acaba :D sırf o havayı solumak ıcın gıdesım var :D ankara yada konya ya :D

OMTech
04-08-2011, 12:28
Eğer bi sıkıntı çıkmazsa katılmak isterim. Kayıt için gereken bilgileri paylaşırsanız sevinirim.

bigiski
04-08-2011, 12:52
Ayrıntıları en kısa zamanda açıklayacağız. Sabrınız için teşekkür ederim.

başalp
08-08-2011, 08:56
inşallah güzel bir org. olur. şu araç parkı sorunuda çözülmüştür inşallah...

bigiski
13-08-2011, 15:20
Konuya yarış ayrıntıları eklenmiştir.

sword
13-08-2011, 17:07
bu 1 sn süre aralığı bana mantıklı gelmiyor 14.9 yapan bı araç istedıı kadar ıyı yarışsın 14 yapan aracları gecemez ilk 3 e gırmesı cok cok zor yanı pılotajla 1sn kapanmaz zaten kapatsa bıle 0,25den sonra ceza alıo bı anlamı kalmıyor 0,5 sanıye aralık daha mantıklı bence...

E30_ORHAN
13-08-2011, 17:47
Komosk ile Boos görüşme yaptımı 11 inde Ankarada da olacağı söylenilmişti gene aynı gün 2 yarış olmasın,Emekler boşa gitmesin 2 taraf içinde..

Umarım güzel bir yarış olur.

A.Cem
13-08-2011, 20:53
Konyadaki yarışlar hep başka bir yerdeki yarışla çakışmak zorunda mı...

bigiski
14-08-2011, 00:44
bu 1 sn süre aralığı bana mantıklı gelmiyor 14.9 yapan bı araç istedıı kadar ıyı yarışsın 14 yapan aracları gecemez ilk 3 e gırmesı cok cok zor yanı pılotajla 1sn kapanmaz zaten kapatsa bıle 0,25den sonra ceza alıo bı anlamı kalmıyor 0,5 sanıye aralık daha mantıklı bence...

Cezalar sınıf sınırları aşılması ile ilgili, mesela 12 sn - 11 sn arasındaki sınıfa 11.90 sn ile giren yarışmacı ceza alması için 10.75 in altına düşmesi gerekir.

trulli
15-08-2011, 11:19
Konyadaki yarışlar hep başka bir yerdeki yarışla çakışmak zorunda mı...

ankara daki yarışla ilgili ne bi ilan var nede bi söylenti kendi sitelerindede bi duyuru yok

E30_ORHAN
15-08-2011, 16:24
Resmi bir açıklama bekliyorduk aynı gün 2 yarış olacakmı diye Arkadaş sorumuzu beğenmemiş herhalde canı sağolsun.

bigiski
15-08-2011, 20:10
Resmi bir açıklama bekliyorduk aynı gün 2 yarış olacakmı diye Arkadaş sorumuzu beğenmemiş herhalde canı sağolsun.
Lütfen benden gelen cevapları dikkate alın.
Herhangi bir görüşme olmadı açıkçası, mahalli yarışlar olduğu sürece çakışmaların yaşanması mümkün kendi içimizde tarihi uygun gördük, Ankara nın yarışı hakkında herhangi bir açıklama duymadığımız için bir problem olacağını düşünmedik.

trulli
16-08-2011, 02:23
sadece resmi bir açıklama olmadığını söyledim arkadaşım.inşallah güzel organizasyon olur.herşey bunun için

s_su_s
18-08-2011, 14:08
pist mtoosiklet federasyonuna ait biliyosunuz o tarihte tr drag şampiyonasının resmi motodragın son ayağı var üzgünüm...organizasyon yapıldımı acaba?

serkanokan
18-08-2011, 14:08
11 Eylülde Konyada motodrag yok mu? Otodrag hangi pistte yapılacak?

s_su_s
18-08-2011, 14:50
11 Eylülde Konyada motodrag yok mu? Otodrag hangi pistte yapılacak?

başka pist yok bildiğim kadaryıla serkan bey muhtelemen aynı pist düşünülmüştür...

trulli
18-08-2011, 19:13
pist mtoosiklet federasyonuna ait biliyosunuz o tarihte tr drag şampiyonasının resmi motodragın son ayağı var üzgünüm...organizasyon yapıldımı acaba?

o pist gsgm ye ait.ordan izin alınmıştır.motodrag muhtemelen bi sonraki hafta yapılacaktır

ta_one
18-08-2011, 21:01
hayırlısı bakalım

s_su_s
19-08-2011, 20:19
o pist gsgm ye ait.ordan izin alınmıştır.motodrag muhtemelen bi sonraki hafta yapılacaktır

bir sonraki hafta tr pist şampiyonası var bu kadar saçmalık olurmu ya böyle yarışmı düzenlenir arkadaşlar hiçbi tarihlere bakılmıyor iki şampiyona aynı anda yapılacağını sanmıyorum çok saçma 2 şampiyonadada yarışıyorum ben herkes işlerini takvimde açıklanan tarihlere göre ayarlıyor birilerinin bi açıklama yapması lazım daha dün tr motosiklet federasyonundan drag için mail aldım tarihte bir sıkıntı yok deniliyor tekrar kontrol edilme ihtimali varmı???

bigiski
20-08-2011, 00:29
bir sonraki hafta tr pist şampiyonası var bu kadar saçmalık olurmu ya böyle yarışmı düzenlenir arkadaşlar hiçbi tarihlere bakılmıyor iki şampiyona aynı anda yapılacağını sanmıyorum çok saçma 2 şampiyonadada yarışıyorum ben herkes işlerini takvimde açıklanan tarihlere göre ayarlıyor birilerinin bi açıklama yapması lazım daha dün tr motosiklet federasyonundan drag için mail aldım tarihte bir sıkıntı yok deniliyor tekrar kontrol edilme ihtimali varmı???

Bu yazılardan sonra bizde şüphe edip bugün tekrar GSGM il müdürlüğü ile görüştük ve 11 Eylülde pistin kullanımının bize ait olduğunu, motodrag ın ise 25 Eylülde olduğunu belirttiler.

levent
20-08-2011, 00:39
ayarlayabilirsek kendimizi izlemeye geliriz :)

s_su_s
20-08-2011, 00:59
25 eylülmü şaka gibi?

Vts_Power
20-08-2011, 01:34
konyalı arkadaşlar kendi kendinizi neden baltalıyorsunuz. tek bir çatı altında yarış yapmalısınız. bu karışıklıkda kimse konyaya yarışa gelmez haberiniz olsun..

KingoAtmo
20-08-2011, 03:24
25 eylülmü şaka gibi?

ben anlamadim ki bu moto dragcilar padişah torunu Mu ?

douu
20-08-2011, 10:42
Al benden de o kadar. Ne zaman konu açılsa yok o tarihte pist bizim yOk bizden izin almadan yarış yapılamaz. Bu kadar profesyonel olarak araç hazırlanan bir ülkede otomobil yerine motosiklet draglarina daha fazla önem verilmesi garip..

s_su_s
20-08-2011, 12:40
kaç tane drag şamiyonanız var RESMİ merak ediyorum.....

s_su_s
20-08-2011, 12:42
Al benden de o kadar. Ne zaman konu açılsa yok o tarihte pist bizim yOk bizden izin almadan yarış yapılamaz. Bu kadar profesyonel olarak araç hazırlanan bir ülkede otomobil yerine motosiklet draglarina daha fazla önem verilmesi garip..

madem o kdar profsunuz neden hepsi mahalli?

senna
20-08-2011, 14:31
mahalli ulusal fark edermi yarış yarıştır sonuçta doğru organizasyon yapıldıktan sonra?

s_su_s
20-08-2011, 14:35
mahalli ulusal fark edermi yarış yarıştır sonuçta doğru organizasyon yapıldıktan sonra?

bnce fark eder prof olanlar resmi olur aradaki farkları tek tek saymayacağım bilen bilir zaten mahalliyle resmi arasındaki farkları otomobil federasyonun sizi ciddiye almadığını gösterir bu....

s_su_s
20-08-2011, 14:53
kimseyle polimğe girme derdim yok kimse üzerine alnmasın lafım kimseye değil kimse yanlış anlamasın....

ta_one
20-08-2011, 18:19
resmı yarıslardakı ıstenılen sacmalıkları yapmamak ıcın mahallı otodrag yapılıyo artı bence mahalllı resmı dragdan daha ıyı oluyo

s_su_s
20-08-2011, 18:50
resmı yarıslardakı ıstenılen sacmalıkları yapmamak ıcın mahallı otodrag yapılıyo artı bence mahalllı resmı dragdan daha ıyı oluyo

nedir resmideki saçmalaık anlayışınız?

trulli
20-08-2011, 19:31
konyalı arkadaşlar kendi kendinizi neden baltalıyorsunuz. tek bir çatı altında yarış yapmalısınız. bu karışıklıkda kimse konyaya yarışa gelmez haberiniz olsun..

kardeşim bi karışıklık yok merak ediyorsan 11 eylül de misafirimiz olursun komosk kulübü olarak biz bu zaman a kadar 1 yarış yaptık ve pistin düzelmesini bekledik tribün yapıldı çevresi düzenlendi bizde tekrar yapmaya karar verdik inşallah güzel organizasyon olur

abdullah songür
20-08-2011, 20:13
kardeşim bi karışıklık yok merak ediyorsan 11 eylül de misafirimiz olursun komosk kulübü olarak biz bu zaman a kadar 1 yarış yaptık ve pistin düzelmesini bekledik tribün yapıldı çevresi düzenlendi bizde tekrar yapmaya karar verdik inşallah güzel organizasyon olur

kardeşim dedigin 34 yaşında bi abimiz

kop42
20-08-2011, 22:50
ulusal ayrı mahallı ayrı. degısık olmus 2 sını aynı kefeye koymak

Vts_Power
21-08-2011, 02:10

sen önce insanlara nasıl hitab edeceğini öğren nerden kardeşin oluyorum??orada yaş bilgileri yazıyor daha forumu kullanmasını bilmiyorsunuz densizlik yapıyorsunuz..
bu kafayla kuş serisi yarışlarınıza devam..:icon13:

Vts_Power
21-08-2011, 02:16
bnce fark eder prof olanlar resmi olur aradaki farkları tek tek saymayacağım bilen bilir zaten mahalliyle resmi arasındaki farkları otomobil federasyonun sizi ciddiye almadığını gösterir bu....

ulusal yapılmayışının bir sürü nedeni var en büyük engel federasyon.. motorcular kendi federasyonlarını kurmadan öncede hep tomsfed iken ismi sizede engeldi hanımefendi.. ayrıca bizim yarışlarımız mahalli olunca illegal mi oluyor :D Tosfed onaylı resmi mahalli yarışlar yapılmaktadır.. Motodrag varken Otodrag da neymiş zihniyetindesiniz ancak bizler tüm spor dallarını destekliyoruz. Siz konu açtığınızda destekliyenlerin çoğu otodrag ile uğraşan insanlardı.MADEM AYRI GAYRI VAR GİDİN KENDİ YARIŞINIZI KENDİNİZ İZLEYİN KİMSEDENDE DESTEK UMMAYIN. yanlış bi düşünceye kapılmışsınız.

miniks
21-08-2011, 04:02

Sene sonunda bir sürü insan karşısına çıkıp 10 tl lik kupa alıp birde dügün yemegi yiyince çokmu özel oluyor şampiyonluk ?

Bizler Mahalli draglarda yarışıyoruz ve çok daha zevk alıyoruz en azından şu şampiyon bu bilmem ne muhabbetleri dönmüyor insanların dostlugu da bozulmyor

yarışlarda herkes birbiri ile yarışırken de birbirine yardım etmek içinde yarışıyor işte bizim ortamımız böle

maalesef motor dragcılar gibi birbirimizi yumruklamıyoruz ama olsun bölede bir kitlemiz var

ta_one
21-08-2011, 04:18
Sene sonunda bir sürü insan karşısına çıkıp 10 tl lik kupa alıp birde dügün yemegi yiyince çokmu özel oluyor şampiyonluk ?

Bizler Mahalli draglarda yarışıyoruz ve çok daha zevk alıyoruz en azından şu şampiyon bu bilmem ne muhabbetleri dönmüyor insanların dostlugu da bozulmyor

yarışlarda herkes birbiri ile yarışırken de birbirine yardım etmek içinde yarışıyor işte bizim ortamımız böle

maalesef motor dragcılar gibi birbirimizi yumruklamıyoruz ama olsun bölede bir kitlemiz var

ARTI YARISCILAR VE FEDARASYON BIRBIRLERINI BOYKOT ETMIYOLAR BIZDE..
artı sızler gıbı motorlarımızı yurd dısına gonderıp lkm.de fırmasına yaptırıp sadece kontak cevırıp yarısmıyoruz...artı su unutma sende araba kullanıyorsun yarıslara gırıyorsun ayrıca arabanda honda :)hatta bızı kucuk gordunuz ısmaıl cam sıze gercegı gostermıstı zamanında kendı emeklerıyle yurddısında yapılmıs motorlarla deıl

yusufcan_k
21-08-2011, 10:58
http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari/90521-turkiyenin-tek-bayan-yariscisina-destek.html

federasyondan destek isteyebilirsin mesela :D

AhmetDncr
22-08-2011, 09:17
türkiye'nin en güzel yarış pistini baltalıyorsunuz burada ya, yok motodragmış yok otodragmış, neyin kafasını yaşıyoruz acaba burada?
konya'da otodrag yarışlarana da gittik motodrag yarışlarınada gittik, herkes dürüst olsun herşeyden önce, motodrag yarışları ULUSAL olduğu halde izlemeye gelenler, MAHALLİ otodrag yarışlarından hep daha az dı..! bir de sinanın söylediklerine katılıyorum, önce motorlarınızı kendiniz modifiye edin, bizim arabalarımızı kendimizin yaptığı gibi, abilerimiz kardeşlerimiz gece gündüz demeden bir sürü emek harcayarak draglara araç çıkarıyorlar, biz burada desteklememiz gerekirken, yok efendim tosfed otomobilcileri sevseymiş ulusal yarış düzenlermiş, yarışlarımız mahalli olmazmış..bırakın böyle gereksiz muhabbetleri de emeklere saygı göstermeyi öğrenin önce..

Göki,ZD
22-08-2011, 09:41
ulusal yapılmayışının bir sürü nedeni var en büyük engel federasyon.. motorcular kendi federasyonlarını kurmadan öncede hep tomsfed iken ismi sizede engeldi hanımefendi.. ayrıca bizim yarışlarımız mahalli olunca illegal mi oluyor :D Tosfed onaylı resmi mahalli yarışlar yapılmaktadır.. Motodrag varken Otodrag da neymiş zihniyetindesiniz ancak bizler tüm spor dallarını destekliyoruz. Siz konu açtığınızda destekliyenlerin çoğu otodrag ile uğraşan insanlardı.MADEM AYRI GAYRI VAR GİDİN KENDİ YARIŞINIZI KENDİNİZ İZLEYİN KİMSEDENDE DESTEK UMMAYIN. yanlış bi düşünceye kapılmışsınız.

+sponsornuzu oralarda arayın..

s_su_s
22-08-2011, 14:44
ARTI YARISCILAR VE FEDARASYON BIRBIRLERINI BOYKOT ETMIYOLAR BIZDE..
artı sızler gıbı motorlarımızı yurd dısına gonderıp lkm.de fırmasına yaptırıp sadece kontak cevırıp yarısmıyoruz...artı su unutma sende araba kullanıyorsun yarıslara gırıyorsun ayrıca arabanda honda :)hatta bızı kucuk gordunuz ısmaıl cam sıze gercegı gostermıstı zamanında kendı emeklerıyle yurddısında yapılmıs motorlarla deıl

pardon şeyi anlayamadım kimi küçük görmüşüm ben? ismail cam arkadaşımız kim bana neyi göstermiş bunlara bi açıklık getirirmisiniz lütfen? arabamın honda olması neyi değiştirir şahinimde olabilirdi? emeğinize her zaman saygı buna bi lafım yok bnde kendi arabamı kendi emeklerimle yaptım bunu hepiniz biliyosunuz jantlarını bile elime fırça aldım öyle boyadım buda emek değilmi? tr de motosikletleri modifiye edecek biri varsa gösterin baana?motosiklet ile araba çok farklı.bnmde motosikletim almanyada yapıldı 10.000 euro ya.Ben federasyonun desteğini istemiyorumki ben ben takım istiyorum bi firma adına takımda yarışmak istiyorum iş sadece motosiklette bitmiyor arabamı satıp yine alabilirim motosiklet ben sadece bu sezonu tamamlayabilmek için sizlerden motosiklet istedim sürekli değilki ben prof. ortamda prof. takımda yarışmak istiyorum.federasyonu boykot ediyoruz doğru evet bunun sebebini bilen arkadaşlarımız mutlaka vardır içinizde çok merak eden olursa söyliyim bu zamana kadar bana hep destek veren mehmet şirin beyin babam yaşımda manevi babam olan mehmet amcayı benim sevgilim olmakla yarış alanında uygunsuz davranışlarda bulunmakla suçladılar bizi ne yapmamı beklersiniz.her yarıştan sonra şak şak beni alkışlayan sonuna kadar arkandayız diyen tmf nin bunu yapması saygısızlık ben bu lafı yediremem bni tanıyan tanıyor fakat bunu yediremem kendime .sevincimi mehmet amcayla paylaşıyorum çünkü bütün başarımı ona borçluyum o benim babam gibi ama bn sevincimi paylaşmak için ona sarıldığımda bunlar çıkıyorsa biz uyarı alıyorsak tabiki boykot ederim!!!

senna
22-08-2011, 16:31

organizasyon iyi olduktan sonra mahalli ile resmi yarış arasında fark olmaz, çok iyi organizasyonlar oldu mahalli olarak ki sonuçta neden yarışıyorsun, şurada yazanların çoğu puan vs kasmayacak adamlar arabasını görmek için piste götüren adamlar bu yüzden mahallide olsa resmide olsa iyi pist iyi organizasyon lazım, ister aynı olsun ister ayrı olsun yarış yarıştır pist iyi olduktan sonra farketmez

bladerk
23-08-2011, 00:18
konyada iki hafta artarda yarış olacağı söyleniyo ama yine net değil artık bi tarih netleşse fena olmaz akhisar belirsiz ankarada yarış yok netleşti araçlar tarihlere göre hazırlanıyo 11 inde kesin yarış var mı yok mu ona göre katılım hazırlığı yapıcaz

chiefkadir
23-08-2011, 00:34
.federasyonu boykot ediyoruz doğru evet bunun sebebini bilen arkadaşlarımız mutlaka vardır içinizde çok merak eden olursa söyliyim bu zamana kadar bana hep destek veren mehmet şirin beyin babam yaşımda manevi babam olan mehmet amcayı benim sevgilim olmakla yarış alanında uygunsuz davranışlarda bulunmakla suçladılar bizi Ya konu Konya Oto Dragdan fazla uzaklaşmasa iyi olur yoksa bizi pek ilgilendirmiyo onun sevgilisymiş ,değilmiş veya boykot etmişiniz vs.. Tarihe bakarız biz ona göre araba hazırlarız..Bu konuyu açanlar Konya Drag demiş tarih vermiş haa o tarihte motodrag var diyosanız başka tarihte oto drag yapılır bizde gelir yarışırız fazla dallandıkca tatsız biz hal alıyor..

Vts_Power
23-08-2011, 01:06
+sponsornuzu oralarda arayın..

+10000000000000000....

yellows2kturbo
23-08-2011, 03:34
pardon şeyi anlayamadım kimi küçük görmüşüm ben? ismail cam arkadaşımız kim bana neyi göstermiş bunlara bi açıklık getirirmisiniz lütfen? arabamın honda olması neyi değiştirir şahinimde olabilirdi? emeğinize her zaman saygı buna bi lafım yok bnde kendi arabamı kendi emeklerimle yaptım bunu hepiniz biliyosunuz jantlarını bile elime fırça aldım öyle boyadım buda emek değilmi? tr de motosikletleri modifiye edecek biri varsa gösterin baana?motosiklet ile araba çok farklı.bnmde motosikletim almanyada yapıldı 10.000 euro ya.Ben federasyonun desteğini istemiyorumki ben ben takım istiyorum bi firma adına takımda yarışmak istiyorum iş sadece motosiklette bitmiyor arabamı satıp yine alabilirim motosiklet ben sadece bu sezonu tamamlayabilmek için sizlerden motosiklet istedim sürekli değilki ben prof. ortamda prof. takımda yarışmak istiyorum.federasyonu boykot ediyoruz doğru evet bunun sebebini bilen arkadaşlarımız mutlaka vardır içinizde çok merak eden olursa söyliyim bu zamana kadar bana hep destek veren mehmet şirin beyin babam yaşımda manevi babam olan mehmet amcayı benim sevgilim olmakla yarış alanında uygunsuz davranışlarda bulunmakla suçladılar bizi ne yapmamı beklersiniz.her yarıştan sonra şak şak beni alkışlayan sonuna kadar arkandayız diyen tmf nin bunu yapması saygısızlık ben bu lafı yediremem bni tanıyan tanıyor fakat bunu yediremem kendime .sevincimi mehmet amcayla paylaşıyorum çünkü bütün başarımı ona borçluyum o benim babam gibi ama bn sevincimi paylaşmak için ona sarıldığımda bunlar çıkıyorsa biz uyarı alıyorsak tabiki boykot ederim!!!

bu sölediğin ağır olmuş birazcık ya türkiyede ne ustalarımız var motor da modifiye ediliyor yani mesela yıllardır yarışan çetin hilalin hiçbir motoru yurtdışında modifiye edilmedi yada mahmut cesurun motoru.ankarada yaşar usta yapıyor mesela mahmutun ve çetinin motorunu ??????

ta_one
23-08-2011, 03:42
turkıyede yarısan motorların 100/90 ı yurt dısında yapılıyo maleseft
http://img818.imageshack.us/img818/2955/efefk.jpg

anteplı motorsıkletler
dogan kırbas ustamızda motorlarını yunanıstanda yaptırıyolar

kop42
23-08-2011, 07:46
motorunu yurtdısında yaptırmıyorkı bazı yarısanlar mesela yaşar usta ankarada kendı yapıyor herseyıne bızzat şahıt oldum ve 10 numara yapıyor bayada bılgılıdır.

yusufcan_k
23-08-2011, 10:48
bu sölediğin ağır olmuş birazcık ya türkiyede ne ustalarımız var motor da modifiye ediliyor yani mesela yıllardır yarışan çetin hilalin hiçbir motoru yurtdışında modifiye edilmedi yada mahmut cesurun motoru.ankarada yaşar usta yapıyor mesela mahmutun ve çetinin motorunu ??????

istanbulda yaşar abi var keza boncuk YAŞAR derler rahmetli abimiz TELAT CAN bunların motorunu kim yapmış biraz araştırsınlar Mahmutun da

Vts_Power
23-08-2011, 11:00
Ankara da gurkan gurpinarin hayabusa motoru turbolandi..:icon_tup:

bigiski
23-08-2011, 12:07
Yarışımız kesin olarak 11 Eylül 2011 Pazar günüdür (Resmi makamlardan izinleri alınmıştır.). O gün Ulusal Motodrag yarışı yoktur.

Bütün detaylı bilgileri gerek sayfa başından gerekse www.komosk.org.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

Ayrıca rica ederim artık motorsiklet kousunu burada tartışmayalım. Şimdiden anlayışınız için teşekkürler.

bladerk
23-08-2011, 12:11
işte bikaç sayfadır duymak istediğimiz buydu aslında

KingoAtmo
23-08-2011, 14:35
işte bikaç sayfadır duymak istediğimiz buydu aslında

hayır olsun blader, pek ateşli gördüm seni, akşam söndüreyim yoksa komple alev alacak gibi duruyosun :D

bladerk
23-08-2011, 15:43
hayır olsun blader, pek ateşli gördüm seni, akşam söndüreyim yoksa komple alev alacak gibi duruyosun :D

ahaha pis rakibim seni :D gel de deniz kumuyla yutacağın tozun arasındaki beş farkı öğren :hahaha:

douu
23-08-2011, 16:19
Motorculara inat tüm tr oraya gelse ne güzel olur :) Akhisar muallaktayken :)

chiefkadir
23-08-2011, 23:19
Motorculara inat tüm tr oraya gelse ne güzel olur :) Akhisar muallaktayken :)Sen bu sefer giriyon mu bro ?

douu
24-08-2011, 00:41
Bi yerlere girecem abi ama hangisi olduğunu bilmiyorum :)

KingoAtmo
24-08-2011, 11:02
Yarışımız kesin olarak 11 Eylül 2011 Pazar günüdür (Resmi makamlardan izinleri alınmıştır.). O gün Ulusal Motodrag yarışı yoktur.

Bütün detaylı bilgileri gerek sayfa başından gerekse KOMOSK | Konya Otomobil ve Motorsporlari Kulb (http://www.komosk.org.tr) adresinden öğrenebilirsiniz.

Ayrıca rica ederim artık motorsiklet kousunu burada tartışmayalım. Şimdiden anlayışınız için teşekkürler.

10 eylül cumartesi günü antreman yapılabilecekmi ?

mad_max1978
24-08-2011, 12:16
Allahtan hızlı tren seferleride başladı ankara-konya.1:30 saatte konya

erayakar
24-08-2011, 12:26
türkiyenin enhızlı araçlarını gorme imkanı yakalıcazmı?? katılım ne aşamada acaba??

bigiski
24-08-2011, 20:05
10 eylül cumartesi günü antreman yapılabilecekmi ?

Son kayıt tarihine kadar kayıt yaptıran yarışçılar 10 Eylül de antreman yapabileceklerdir. Sayfa başında ayrıntı mevcuttur.

Vts_Power
27-08-2011, 01:31
süre sisteminiz düzgün çalışıyormu. zira sadece süre kasmak için geleceğiz.lütfen gerekli özeni gösterin.

bigiski
27-08-2011, 15:03
süre sisteminiz düzgün çalışıyormu. zira sadece süre kasmak için geleceğiz.lütfen gerekli özeni gösterin.

GSGM sezon başında sistemi yeniledi , bu sezon yapılan yarışlarda da bir problem yaşanmadı. GSGM ile görüşmemizde de herhangi bir problem olmadığını belirttiler.

28 AC 106
29-08-2011, 17:17
bı aksılık cıkmassa ordayız..

KCANN_220
29-08-2011, 19:37
sınaw gunu nıe yaparlar bu ıslerı hıc mı takwım bısey yok bu kadar zor mu bunun ayarını yapmak bn aracımı sadece drag yarısları ıcın hazırladım we toplamda 3-4 tane yarıs war bı yerın pıstı yetısmesın bı yerın tarıhı sınawlara denk gelsın ne zman bınıcem aracıma..:icon_wack

glockevo
29-08-2011, 23:02
Katılım guzel olursa Gaziantep ekibi olarak bizde konyadayiz...

serkanokan
01-09-2011, 12:40
Bi aksilik olmazsa katılacağım..

Kadett_gsi
01-09-2011, 14:34
Polyester kaput ve bagaj kapagi , kaput mandali ile sabitlenmek kaydi ile , serbest olacak mi ?

Kesin olmamakla beraber katilmayi istiyoruz ,

Simdiden tum katilimcilara basarilar , herkes icin guzel bir yaris olur umarim

bigiski
03-09-2011, 11:07
Polyester kaput ve bagaj kapagi , kaput mandali ile sabitlenmek kaydi ile , serbest olacak mi ?

Kesin olmamakla beraber katilmayi istiyoruz ,

Simdiden tum katilimcilara basarilar , herkes icin guzel bir yaris olur umarim

Haksızlık olmaması için TOSFED in kurallar kitabını uygulayacağız. Yani karbon fiber harici malzemelerden, kaput, bagaj kapağı ve çamurlukların kullanılması yasaktır.

Şimdiden ilginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim.

abdullah songür
03-09-2011, 11:56
inşallah bi aksilik olmazsa bizde yarışlara katılacagız

senna
03-09-2011, 14:19
Haksızlık olmaması için TOSFED in kurallar kitabını uygulayacağız. Yani karbon fiber harici malzemelerden, kaput, bagaj kapağı ve çamurlukların kullanılması yasaktır.

yanlış anlamazsan bir soru soracağım, daha önceki yarışlarda tosfedin kurallar kitabımı kullanıldı?

glockevo
03-09-2011, 14:35
yanlış anlamazsan bir soru soracağım, daha önceki yarışlarda tosfedin kurallar kitabımı kullanıldı?

Sözde kullanıldı...ama herkes kafasına göre.

06 ANIL 38
03-09-2011, 14:44
bırakın ya kim kullandı kitabı...yanımda yarışan honda komple tek kat fiberden yapmışbağaj sunroof kaput v.s.... ve bunllarıda koli bandıyla tutturmuştu ;)

Kadett_gsi
03-09-2011, 15:15

bu kesin ve son bilgidir değil mi ? çünkü geçen yarışta kullanılmış sanırım ve diğer illerden gelecekler yanında getirmezse ve yarışta bu malzemeler kullanılırsa oraya kadar geldikten sonra hoş bir durum olmaz.

bigiski
03-09-2011, 21:07

Estafirullah, geçen yarışları KOMOSK kulübü düzenlemedi, o nedenle uygulanıp uygulanmadığını bilemem. Ama hak verirseniz, bu tip araçlar diğer yarışmacılara haksızlık demektir.

Bu nedenle lütfen bu kurala uygun araçla yarışa katılın.

bigiski
03-09-2011, 21:19
bu kesin ve son bilgidir değil mi ? çünkü geçen yarışta kullanılmış sanırım ve diğer illerden gelecekler yanında getirmezse ve yarışta bu malzemeler kullanılırsa oraya kadar geldikten sonra hoş bir durum olmaz.

Bu kuralı uygulayacağız, kesin kararlıyız özellikle bu kural için çünkü kurallar kitabında yazan bazı kurallar uygulanmıyor (yarış tulumu gibi), ancak bu kural diğer araçlar için açık şekilde haksızlık demek, bu nedenle bu kural dışına çıkan araç hazırlayan arkadaşlar yarışmaya katılamayacaklarını bilsinler. Eğer kayıt yaptırıp teknik kontrole gelen arkadaşların, bu kural dışına çıktıkları tespit edilirse diskalifiye edildikleri gibi kayıt paralarınıda iade alamazlar.

Lütfen kurala riayet ediniz.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

serkanokan
04-09-2011, 22:55
Bu kuralı uygulayacağız, kesin kararlıyız özellikle bu kural için çünkü kurallar kitabında yazan bazı kurallar uygulanmıyor (yarış tulumu gibi), ancak bu kural diğer araçlar için açık şekilde haksızlık demek, bu nedenle bu kural dışına çıkan araç hazırlayan arkadaşlar yarışmaya katılamayacaklarını bilsinler. Eğer kayıt yaptırıp teknik kontrole gelen arkadaşların, bu kural dışına çıktıkları tespit edilirse diskalifiye edildikleri gibi kayıt paralarınıda iade alamazlar.

Lütfen kurala riayet ediniz.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

Umarım karar GERÇEKTEN uygulanır. İptal edilen Ankara yarışında,yarış öncesi görevli arkadaşı aradığımızda üstüne basa basa fiber kaput ve bagajın yasak olduğunu ve öyle bi durumda aracın yarışamayacağını söylediler kendileri.. O kadar katı söylenmesine rağmen teknik kontrolde bunların hepsi es geçildi.
Yana döne fiber kaputla bagaj arıyodum isabet oldu bi yerde :icon_tup:

kop42
04-09-2011, 23:12
Swap Turbo K24 Hacı Muro 0/402Mt 6.22sn. - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MYUT7TXundQ)

şimdi bu konyadakı fıber kaput bagaj kapı pencere olayı bıraz degısıktır gecen seneden ufak bır vıdeo gecen sene konya konusundakı lınkdekı postu bulabılırsem onuda eklerım kesınlıkle yasaktır kamıkaze seklınde fıber kaput bagaj vs olayları dendı hatta orjınal kılosundan koltuk vs sokmek bıle yasaktır dendı bızde kurallar neyse ole gıdelım dedık hıc bırsey sokmeden gıttık oraya bı gıttık :) nerdeyse fıberın ustunde yarısılıyor vs teknık kontrol vs hıc bırseye bakılmadı burdakı yazılarda eger koltuklar sokukse rakıbın buna ıtıra ederse bagajına bır jant lastık konulur kılon dengelenır denılmıstı ama ne kural vardı ne teknık ekıp :) oyuzden yarıscak arkdaslar yanlarında gotursunler nolur nolmaz derım ben

Selman
04-09-2011, 23:18
Son bikaç senedir nerdeyse her yarışı izledim. Fibersiz arabaların olmadığı bi yarış hiç görmedim. Şimdi inanasım gelmiyor yarışamayacaklarına. İnşallah kurallar uygulanır. Şimdiden kolay gelsin.

Göki,ZD
04-09-2011, 23:22
Swap Turbo K24 Hacı Muro 0/402Mt 6.22sn. - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MYUT7TXundQ)

4000 kişi izlemiş :D:D:D

ta_one
04-09-2011, 23:37
4000 kişi izlemiş :D:D:D

abı unutma sende komple sokuk yarısmıstın ne gunlerdı be :):)
http://img40.imageshack.us/img40/641/16873114674068871773514.jpg
http://img708.imageshack.us/img708/2213/16901214674060871774314.jpg

Eray Yümsel
04-09-2011, 23:39
haftaya kesin dimi yarış boşuna gelmeylim :) az yakmıyo namussuz 325 turbo nede olsa çok hızlı :D

Göki,ZD
05-09-2011, 00:14
abı unutma sende komple sokuk yarısmıstın ne gunlerdı be :):)

sen benim aracıma sökük mü diyorsun ! ahuahua sen askerdeydin o dönem hacı muro ların kapıları bile fiberdi hatta omo kartonu ile kapatmışlardı :D yoksa fiber kaput bagaj yıllardır mahallide olan birşey. ki konyada yine önüne geçemicekler kamikaze gelen çok olucak kesin :D

ta_one
05-09-2011, 00:38
sen benim aracıma sökük mü diyorsun ! ahuahua sen askerdeydin o dönem hacı muro ların kapıları bile fiberdi hatta omo kartonu ile kapatmışlardı :D yoksa fiber kaput bagaj yıllardır mahallide olan birşey. ki konyada yine önüne geçemicekler kamikaze gelen çok olucak kesin :D

ben askerden geldım duzelttım ıste abı sımdı yok :) hatırlıyorumda o zamanlar gencmıssın sen hatta bana demıstınkı sınan araba o kadar hafıf kı boludan gelırken kamyonlar gecerken takla atcak gıbı oluyo dıodun hatta hafıflıkten kazanıp yunus abıyle makara gecıodun pıste yalvarıyodu gecme benı dıe :)

Vts_Power
05-09-2011, 16:39
yarış varmı yokmu arkadaşlar bu ne şimdi??

Motodrag Şampiyonası 5. Ayağı - a2Teker (http://www.a2teker.com/showthread.php?t=8979)

hakan
05-09-2011, 16:50
benim duyduğum kadarıyla motodrag var.
ortada net bir bilgi varmı?yarış varmı yokmu?.şehir dışından gelecek kişiler var hazırlıklarını ona göre yapıyor herkez.yarışı kim düzenliyorsa çıksın net bir bilgi versin.Bu yarışta iptal olursa Konya'nın değeri iyice biter.Bilgi istiyoruz.

yellows2kturbo
05-09-2011, 16:56
benimde duyduğum moto drag var 4. ayakları geçen pazar yapıldı bu haftada 5.ayak var diye biliyorum

douu
05-09-2011, 17:04
bana da bu haftasonu motodrag var boşa gelmeyin şeklinde bir duyum geldi. ciddi anlamda öyle bir şey varsa ve insanlar ordan boş dönerlerse konya drag pisti otomobil draglarına kapanır o saatten sonra. ve insanlar size zarar vermeye de kalkarlar. bence yol yakınken acıklayın böyle bir durum varsa

Selman
05-09-2011, 17:07
Bırakın konya pistinin draglara kapanmasını şehir dışından gelip insanlar geri dönerse olacakları tahmin bile etmek istemem çok mantıksız bi iş olur.

Bugün pazartesi bikaçgün içerisinde net bi açıklama yapılmazsa zaten katılım sayısında baya bi azalma olur diye düşünüyorum.

yellows2kturbo
05-09-2011, 17:20
TMF - Trkiye Motosiklet Federasyonu - letiim (http://www.tmf.org.tr/takvim.asp)
motor federasyonu resmi olarak yarış takviiminde yer verdiğine göre durum ortada yani

chiefkadir
05-09-2011, 20:04
yarış varmı yokmu arkadaşlar bu ne şimdi??

Motodrag Şampiyonası 5. Ayağı - a2Teker (http://www.a2teker.com/showthread.php?t=8979)Akhisarda yaşanan olaydan sonra ikinci bir olay yaşanmaz diye düşünüyoduk ama görünen o ki belirtilen tarihte yarış marış yok..Yarış gününü kesin olarak almadan burda kendinden emin şekilde yazan ve yılların drag organizasyoncusu edasında davranan gençlerin bu işleri daha ciddiye almasını öneririm..

abdullah songür
05-09-2011, 20:09
[QUOTE=bigiski;2543711]Yarışımız kesin olarak 11 Eylül 2011 Pazar günüdür (Resmi makamlardan izinleri alınmıştır.). O gün Ulusal Motodrag yarışı yoktur.

Bütün detaylı bilgileri gerek sayfa başından gerekse KOMOSK | Konya Otomobil ve Motorsporlari Kulb (http://www.komosk.org.tr) adresinden öğrenebilirsiniz

kesin tarih deniliyor ama kesin olmuyor

bigiski
05-09-2011, 22:48
Herkese merhabalar,
Öncelikle evet 10-11 Eylülde Motodrag şampiyonası var. Bu sebeple yarışımız ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bunun sebebi ne bizim eksiklerimiz ne de süreç yönetimimizdir. Biz bu organizasyona bir buçuk ay önce hazırlıklarına başladık ve ilk iş olarak tarihi belirledik. Bunun için diğer kulüplerin açıkladıkları yarış tarihlerine, tosfed e ve pistin mülkiyetine sahip olan gsgm ye danıştık, sonuç olarak 11 Eylülün uygun olduğuna karar verdik ve tüm izinlerimizi aldık. Daha sonra buradan yazılan yazılarda 11 Eylülde motodrag yarışı olduğunun söylenmesi üzerine 19 Ağustosta ve 26 Ağustosta gsgm ye gidilerek tarih konusunda sıkıntı olup olmadığını sorduk ve cevap sıkıntı olmadığı yönündeydi. Bunun üzerine 5 Eylüle kadar tarihte ısrar etmemiz normal değilmi sizcede. Bu gün ise sabah erken saatlerde gsgm ye giderek ne aşamada olduğumuzu sormak istediğimizde bize yanıt olarak bize verilen iznin iptal olduğunu aynı tarihe motodrag yarışına izin verildiğini ve bunun yeni bir talep olduğunu ve ulusal bir yarış olduğu için bizim mahalli yarısından öncelikli olduğunu belirttiler. Bunun üzerine tosfed tmf ile telefon görüşmeleri yaptık, bununla beraber şube müdürü ile de görüştük ancak sonuç olarak cevap olumsuzdu, yani ulusal yarış oncelikliydi. Yani yarışa 5 gün kala madur edildik. Bu durumu anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. Ayrıca tmf sitesindeki takvim tarihsel olarak uygulanmadığı için dikkate alınmadı, bununla beraber bu süreçte tmf ylede yapılan görüşmelerde 11 Eylülde yarış yoktu. Bu durumu değerlendirerek yorum yazarsanız sevinirim.

KOMOSK Yönetim Kurulu adına
Iskender Kaçar

KCANN_220
05-09-2011, 23:01
sınawım wardı ıyı oldu bı sonrakı hafta olursa katılacagım Allah nasıp ederse..:icon_tup:

edıt: werılen tarıhte gerceklesmemesı bı o kadarda uzucu gercekten cok emek werıp hazırlanan araclar war gereken seyler yazılır zaten akabınde..

bladerk
05-09-2011, 23:06
bu yazdıklarınız aslında bahane değil insanlar o tarihe göre hazırlık yapıp memleketin heryerinden oraya gelecek bi açıklama ardından 5 gün kala motodrag varmış diyosunuz lütfen takvimleri takip edin siz farkında olmadan insanları mağdur ederseniz bunun özürü falan olmaz biz yazmasak açıklama bile yapmayacaksınız neredeyse siz birgün organizasyon yapacaksınız ama oraya gelen hiçbir araç bir günde yapılmıyo
bundan sonra yeni bi tarih verdiğinizde nasıl güvenelim peki
uzayda mı yaşıyosunuz siz
siz ilk konu açtığınızda konyadaki arkadaşları aradım o gün motodrag var öyle bi yarış olmaz hazırlanmayın dediler ve haklı çıktılar siz bu kadar süre bunu nasıl kavrayamadınız neredeyse kayıt bile alıyodunuz

şimdi ileri tarih diyosunuz yazdıklarınıza nasıl inanalım :beuj:

Vts_Power
05-09-2011, 23:18
bu iş çocuk oyuncağı değilki arkadaşlar?? para ve zaman harcıyoruz emek harcıyoruz.bana başından beri güven vermedi yazdıklarınız.bundan sonra ağzıyla kuş tutsa klübünüz bi tane ankara arabası gelmeyecek yarışınıza haberiniz var değilmi?? yani biz sıkıştırmasak insanlar yola düşecek istanbuldan ankaradan..

CGR328
05-09-2011, 23:50
bu sezonda böylece bittimi yani 0-400 yeni rekorlar göremicez mi ? ve ayrıca ankara yada istanbulda pist olmadığı müddetçe bu spor ilerlemiyor seneden seneye kan kaybediyor , bu işe devlet ve sponsorlar el atmadığı müddetçe hiç bi yerde yarış olmayacak gibi :soru:

mikahakinen
06-09-2011, 01:37
yazıklar olsun ya şu rezilliğe bak

GTR R32 Turan
06-09-2011, 03:15
çok üzücü bir durum.
antalyada başlayan ankarada devam eden oradan konya ve akhisara şıçrayan
KAN kaybetme devam ediyor...
NEREYE KaDAR BOYLE DEVAM edecek...

senna
06-09-2011, 07:38
son haftada tarih değişikliği iyimiş :)

yanlış anlamayın ama karbon fiber vs işlerine dikkat edeceğinize ilk başta daha önemli tarih vs işlerini bitirinde insanları madur etmeyin bu şekilde ister istemez tepki topluyorsunuz herkesten

douu
06-09-2011, 08:04
herşeyden ziyade dün aldıgımız duyumlar sonrasında biz burdan baskı yapmasak daha yazan falan da yoktu. konya da organize olabilen bir ekip yok arkadaşlar. kusuruma bakmayın hepiniz degerli insanlarsınız ancak ciddi manada organize olabilen bir kulüp yok konyada.

MKT
06-09-2011, 11:01
Emir demiri kesiyor yine her zamanki gibi işin içinde bürokrasi var anladığım kadarıyla.Nasıl ki daha önce akhisar ve ankara aynı güne denk geldi diye akhisarı iptal ettiler.Sadece ankarada yarış oldu.Buda onun gibi bişe işte.Motorcuların Arkası daha sağlam belliki. Bu ülkede Hala Ankarada Dayın olsun usulü ile bu işler yürüyorsa Ne bu spor dalı yükselebilr.Ne ilerleye bililir nede bir halt olur.Böyle 5-10 kişi ile senede 2-3 kez zorlada olsa yarış olur okadar işte.Yazıklar olsunnnnn

trulli
06-09-2011, 11:50
kesinlikle öyle bürokrasi olayı motorcuların ulusal yapmasından dolayı öncelik veriliyormuş siz tarih i önceden alsanız dahil sizinkini iptal edip onlara veriyorlar yarışı

dirk
06-09-2011, 13:26
Nedense hiç saşırmadım.. Zaten nerde drag var deseler bi aksilikk cıkıyor.

mmustu
06-09-2011, 13:38
yeni sezonda istanbul pistine bekleyecez tüm arkadaşlarımızı ;)

Selman
08-09-2011, 12:24
........

edit.