Orijinalini görmek için tıklayınız : Merakımdan clio rs mi?-gc8 imprezamı
SEÇKİN172
02-08-2011, 15:10
Ardaşlar merakımdan soruyorum .daha dogrusu bi abimizin merakından
stok bir subaru gc8 ile veya stok bir evo ile
clio rs:wimmer yazılımlı
port polish
aem filtre
geniş egzoz boruları
üst kapakta port polish
stok bir gc8 i napar :) veya evoyu yorumlarını bekliyorum
nitrO_Oxide
02-08-2011, 15:13
rs geçilir :)
:D:D:D rs den her türlü don lastiği yaparlar
Cliosportve
02-08-2011, 15:14
Clio Rs - Stock GC8 i ayıklar
SEÇKİN172
rs geçilir :)
yok diyor abimiz olamaz dior bu subaru dior :))))))
ali_utku
öyle şeyler yaparki dilini yutarsın :D
SEÇKİN172
02-08-2011, 15:15
zaten ayıklıyoda abi sende çok iyi iblirsin bu işleri geçiyoda yani bunu çok denedik dedigim gibi sende çok iyi bilirsin :)
hacı çok iddialı yazmışsın ben çekiliyorum :D
KingoAtmo
02-08-2011, 15:17
Rs'de iki kat portpolish varsa işin rengi değişir
Cliosportve
02-08-2011, 15:18
....... geçenler izlesinler :D:D
‪Clio Rs 172 (CliOkaN) - Subaru İmpreza WRX gc8‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0uGuUWCNTpU)
0uGuUWCNTpU
port polish
aem filtre
geniş egzoz boruları
üst kapakta port polish
Bu işlemlere sahip bir Clio Rs, full stok Gc8'i geçer
SEÇKİN172
02-08-2011, 15:19
Rs'de iki kat portpolish varsa işin rengi değişir
evet kardeşim iki kat var ve buraya daha yazmadıklarım var biz zaten evoyu geçiyoruz ama stok evo vs gc8 bunu zaten o aracı kullananlarda bilir
stock gc8 i rahat geçer. ama evo kaç? yada evoya hıc bulasmamak en ıyısı:D
stock wrx lede guzel bı deneme olur gıbıme gelıyo:D
SEÇKİN172
02-08-2011, 15:21
port polish
aem filtre
geniş egzoz boruları
üst kapakta port polish
Bu işlemlere sahip bir Clio Rs, full stok Gc8'i geçer
bizde zaten bizim bi abimize konuyu açması için söyledim açmadı .
ama şöyle bişede var stok evo veya gc8 ile deneyim video koyucam arkdaşlar.
Cliosportve
02-08-2011, 15:21
Stock Gc8 varsa her türlü her yerde denemye hazırım :)
Shadow_Dancer
02-08-2011, 15:25
Bahsedilen disiplin rolling; yani 4 çeker her zaman dezavantaja sahip.
Bahsedilen araçların hacimleri aynı, ve birinde atmosferik araçlar için iyi sayılacak modifiye var.
Digerinin kat'ı bile üzerinde..
Amerikayı yeniden keşfetmenin ne alemi var ki?
Cliosportve
02-08-2011, 15:29
Sizin yüzünüzden video eklerken ceza aldık :)
Makara yapanlar videoyu izlediyse ve yorumları okuduysa problem yok :)
bizde zaten bizim bi abimize konuyu açması için söyledim açmadı .
ama şöyle bişede var stok evo veya gc8 ile deneyim video koyucam arkdaşlar.
Stock Gc8 varsa her türlü her yerde denemye hazırım :)
Sonucunu bildiğiniz denemeler için benzin harcamayın litresi 4,5 TL ;)
Egsoz, D/P, yazılımlı 1.2 - 1.3 basan Gc8'le deneseniz mesela ? :)
Cliosportve
02-08-2011, 15:32
Ben o Clio Rs ayıklar diyipte makaraya alan arkadaşlara iltafen yazdım
Sanki Clio Rs at arabası bilmeden yazılınca böyle sinir olmamak elde değil zaten oruçta kafama vurmuş ...
Valla dediğin speclerlende denerim nasıl zevkli olcaksa öylede denenir.110 boy yiyceksemde denerim her devirde denerim benzin 4.5 TL ;)
ben hala sağlıklı stok gc8 (ki varsa öyle bişey) in boyle bi setuplı rs le denemesinde boyle bı sonuç görüleceğine inanamıyorum.
ben benim wrx le baya bi geçmiştim Rs i ... ama benimki forget motordu.
full stok gc8 kaldımı egzozsuz 0.8barda. sadece stok turbolu dersek ama basınc acık egzoz vs olursa gecemez..
Sanki Clio Rs at arabası bilmeden yazılınca böyle sinir olmamak elde değil zaten oruçta kafama vurmuş ...
Valla dediğin speclerlende denerim nasıl zevkli olcaksa öylede denenir.110 boy yiyceksemde denerim her devirde denerim benzin 4.5 TL ;)
O kısmını anlayamamışım kusura bakma, arabam stokken ben denedim sonucu bildiğimden yazdım tecrübe sahibi olarak.
Makaraya alanlar önce bir Clio Rs sürsün isterim :)
Cliosportve
02-08-2011, 15:36
Videoyu izleyenler aradaki farkın sadece Subaru için eksoztla kapanacağından bahsetmesinler bana :)
bana yazdın ya onu onun için ben söyliyim sinir olman benim için bişey ifade etmiyor tamam mı . Gc8 in sağlık problemlerinin ne kadar bol oldugunu bılıyoruz ve RS i de ilk defa görmüyoruz.
SEÇKİN172
02-08-2011, 15:39
sizinlede nedeneriz hiç fark etmem ama biz burda bir idda üzerine yorum yapıoruz full stok bir gc8 ile normal olmayan bir rs den ama dedigim gibi deneriz.:)
ben hala sağlıklı stok gc8 (ki varsa öyle bişey) in boyle bi setuplı rs le denemesinde boyle bı sonuç görüleceğine inanamıyorum.
Denedik biz Faruk zamanında gayette güzel geçiyo Rs :)
Cliosportve
02-08-2011, 15:39
O kısmını anlayamamışım kusura bakma, arabam stokken ben denedim sonucu bildiğimden yazdım tecrübe sahibi olarak.
Makaraya alanlar önce bir Clio Rs sürsün isterim :)
Rica ederim bende ne demek...
Denk gelirse dediğin speclerde bir subaru gc8 ile yarışmak isterdim.
sizinlede nedeneriz hiç fark etmem ama biz burda bir idda üzerine yorum yapıoruz full stok bir gc8 ile normal olmayan bir rs den ama dedigim gibi deneriz.:)
Benim aracım bahsettiğim özelliklerde değil yanlış anlama ama denememiz saçma olur :)
Dediğim gibi ilk mesaja göre Rs baya baya geçer Gc8'i
Videoyu izleyenler aradaki farkın sadece Subaru için eksoztla kapanacağından bahsetmesinler bana :)
videodaki subaru bariz bitik hatta insignia videosundan hatırladım insigniaya bile gecilmisti....
Cliosportve
02-08-2011, 15:42
bana yazdın ya onu onun için ben söyliyim sinir olman benim için bişey ifade etmiyor tamam mı . Gc8 in sağlık problemlerinin ne kadar bol oldugunu bılıyoruz ve RS i de ilk defa görmüyoruz.
Ne güzel açıklamış Xor abimiz sen halan biliyoruz görmüyoruz de
ben wimmerlısını gördümde bu setup da bı RS i yürürken görmedim ne yapıyor port polish sadece wimmerlı egsozlu filtreli rs e direk boyu fark mı atıyor yani
SEÇKİN172
02-08-2011, 15:43
amann arkdaşlar kavgaya dönüşmesin bakın şurda bişeler yazıyoruz kimse kimseye gider yapmasın .
Cliosportve
02-08-2011, 15:44
Belkide ölü bir Clio Rs e denk geldiniz :D
Belkide ölü bir Clio Rs e denk geldiniz :D
heh işte bende sizin dendiğiniz gc8 için aynısı düşünüyorum :D
Ahmet_28
02-08-2011, 15:45
bence hiç deneme onunla sen stock bi gc8 bul :)
ben wimmerlısını gördümde bu setup da bı RS i yürürken görmedim ne yapıyor port polish sadece wimmerlı egsozlu filtreli rs e direk boyu fark mı atıyor yani
Ben bindim kendim kullandım Stok Gc8'e göre çok farklı gidiyor.
Amaç bilgi paylaşımı birbirini bozmak değil atışmaya gerek yok sonuç acı ama gerçek :D
önce kağıt üzerinde bi yarıştıralım :D
stok gc8 tekerde ne güç verir? clio RS ne güç verir?
sürtünme katsayıları nelerdir? ağırlık/hp oranı nedir? bundan sonra aşağı yukarı belli olur kimin geçeceği :)
vf 35 nasıldı ki 35R düşünemiyorumm.. :)
üzülerek rs gc8'i geçer diyorum :D
Cliosportve
02-08-2011, 15:47
heh işte bende sizin dendiğiniz gc8 için aynısı düşünüyorum :D
Açıkcası bende yazılım yok mesela oem fabrika barzo yazlılımı mevcut :D
Fakat wimmerlı o kadar çok Clio Rs ile denedim ki hepsi gerimde kaldılar :D
Wimmer pek birşey ifade etmiyor benim için port polishli olan makbuldur.
Port polish bu aralarbaları kaderini etkiliyor
Fakat durum şu seninde kabullenmek istemediğin durum şu
Ey gidi renault toros imajıı
ey gidi koskoca subaru imajı
Fakat sonuç acıda olsa gerçek şu ki bu setuplarda veya eksoztlu filtreli bir gc8 setupundada iki araçta sağlıklı olursa clio rs gene ayırcaktır gene ayırcaktır :D
Tr de turbo Rs var mı merak ettim. ?
KRC Vti vs Kb RS - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/krc-vti-vs-kb-rs_2085347.htm)
Krc Vti vs Gc8 vs Audi S3(old) - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/krc-vti-vs-gc8-vs-audi-s3old_2204980.htm)
white rs dısında rsle denemedim ama vtiyla denemesine gore gecemez. rs vti denemesinde vti sokukmu bilmyirom ama benile denerken teketek sokuk sac jantlıydı. 1.1bar stok turbolu
Cliosportve
02-08-2011, 15:51
Tr de turbo Rs var mı merak ettim. ?
Turbo yapan yok henüz çok teferruatlı oluyor buranın şartlarına göre
2-3 ayda bir kırmaktan korkuyoruz turbo yapanları gördükçe:D
Ayrıca turbolayıp 40-50 milyarlara satamamaktan korkuyoruz :D
KRC Vti vs Kb RS - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/krc-vti-vs-kb-rs_2085347.htm)
Krc Vti vs Gc8 vs Audi S3(old) - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/krc-vti-vs-gc8-vs-audi-s3old_2204980.htm)
white rs dısında rsle denemedim ama vtiyla denemesine gore gecemez. rs vti denemesinde vti sokukmu bilmyirom ama benile denerken teketek sokuk sac jantlıydı. 1.1bar stok turbolu
Dediğime örnek olarak videolar burada 1.1 basan stok turbolu ve egsozlu Gc8'i Rs geçemez, sizin setupdaki bir Rs stok Gc8'i fena üzer :)
Ben bindim kendim kullandım Stok Gc8'e göre çok farklı gidiyor.
Amaç bilgi paylaşımı birbirini bozmak değil atışmaya gerek yok sonuç acı ama gerçek :D
Açıkcası bende yazılım yok mesela oem fabrika barzo yazlılımı mevcut :D
Fakat wimmerlı o kadar çok Clio Rs ile denedim ki hepsi gerimde kaldılar :D
Wimmer pek birşey ifade etmiyor benim için port polishli olan makbuldur.
Port polish bu aralarbaları kaderini etkiliyor
Fakat durum şu seninde kabullenmek istemediğin durum şu
Ey gidi renault toros imajıı
ey gidi koskoca subaru imajı
Fakat sonuç acıda olsa gerçek şu ki bu setuplarda veya eksoztlu filtreli bir gc8 setupundada iki araçta sağlıklı olursa clio rs gene ayırcaktır gene ayırcaktır :D
fanatiklik yapıcak marka babamın malıymış gibi sahiplenicek bozulcak atışılcak bişey yok, konu mekanıkse sonuçta değişkendir. kimi stock araba bi çok etkileşimden dolayı modlanmışından iyi gidebilir ama o istisnadır ben nerden biliyim senin stock araban wimmerlıdan boy boy iyi gidiyor.
Maşallah allah hepinizin arabasına inşallah daha daha hızlı olurlar :icon_tup:
Turbo yapan yok henüz çok teferruatlı oluyor buranın şartlarına göre
2-3 ayda bir kırmaktan korkuyoruz turbo yapanları gördükçe:D
Ayrıca turbolayıp 40-50 milyarlara satamamaktan korkuyoruz :D
bence stock motora basılsa çok zevkli bişey çıkar ortaya hacimde var.
Cliosportve
02-08-2011, 15:56
Burdaki KRC VTİ da çok sağlam sıkıştırmalı piston ve yazılım olduğunu duymuştum...
Yanılıyor muyum ?
Alicanrs
02-08-2011, 15:58
faruk çok knşma gece çıkıp seni delerim bak ahahaha ulan seçkin hit yapmışsın konuyu :D
Cliosportve
02-08-2011, 15:59
fanatiklik yapıcak marka babamın malıymış gibi sahiplenicek bozulcak atışılcak bişey yok, konu mekanıkse sonuçta değişkendir. kimi stock araba bi çok etkileşimden dolayı modlanmışından iyi gidebilir ama o istisnadır ben nerden biliyim senin stock araban wimmerlıdan boy boy iyi gidiyor.
Maşallah allah hepinizin arabasına inşallah daha daha hızlı olurlar :icon_tup:
Fanatiklik yapmıyorum
Doğru olanı aktarmaya çalışıyorum
Wimmerlı veya değil olayın özü geçer mi geçmez mi
Benim kimseye karşı araba için saygısızlığım veya atarım olmaz
Gerçek hayatta yaşayan birisiyim gelenekselciyimdir eskilerlen yaşarım diye gider:D:D
....... geçenler izlesinler :D:D
‪Clio Rs 172 (CliOkaN) - Subaru İmpreza WRX gc8‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0uGuUWCNTpU)
0uGuUWCNTpU
ewet turbosu bitik motoru bitik bi gc8 ile böyle olur
bu bi arkadaşımın tanıdığının araçıydı o zmn lar ordan biliyorum daha sonra kol cıkartıp baya bi süre yatan araçtı
Burdaki KRC VTİ da çok sağlam sıkıştırmalı piston ve yazılım olduğunu duymuştum...
Yanılıyor muyum ?
piston oldugu dogru ama detayını tam bilmiyorum sahibi uye zaten siteye...
faruk çok knşma gece çıkıp seni delerim bak ahahaha ulan seçkin hit yapmışsın konuyu :D
Faruğun araba seni matkap eder :hehe:
Cliosportve
02-08-2011, 16:01
ewet turbosu bitik motoru bitik bi gc8 ile böyle olur
bu bi arkadaşımın tanıdığının araçıydı o zmn lar ordan biliyorum daha sonra kol cıkartıp baya bi süre yatan araçtı
Diğer yarışan Clio Rs in 9 kere kol çıkarttığını baz alırsak daha sağlammış diyebiliriz
Alicanrs
02-08-2011, 16:02
ama stock deil azuhzauazhaz :D stock getirinde egsozluda olr kabulüm ben matkab ediyim :D
hee oldu gel gir gel :D:D taşına toprağına :D:D
Alicanrs
02-08-2011, 16:05
hee oldu gel gir gel :D:D taşına toprağına :D:D
ip bağlarız 1-2 bpoy yerim en fazla zauahzuazh :D
Diğer yarışan Clio Rs in 9 kere kol çıkarttığını baz alırsak daha sağlammış diyebiliriz
Oda gitsin 10. köye ozaman :D
ama stock deil azuhzauazhaz :D stock getirinde egsozluda olr kabulüm ben matkab ediyim :D
Egsoz d/p 1.1 basan Gc8'i geçemez Alican Rs :)
Alicanrs
02-08-2011, 16:06
abi dp filan bşver =) stock dediniz onun üzerinden yorum yaptım yoksa gc8 yarar:D
Cliosportve
02-08-2011, 16:08
Şu an İstanbulda 10.kez toplanıyormuş bir garajda umarım bu sefer tutar mayası :)
abi dp filan bşver =) stock dediniz onun üzerinden yorum yaptım yoksa gc8 yarar:D
E egsozlu getirin dedin :D
komple egsoz yapınca zaten otomatik olarak basınç artıyo :)
d/p'da benden olsun dedim :p ilk d/p taktığımda kendini kaybetmişti araba dedim noluyoruz :D d/p Turbo araçlarda ciddi fark yaratıyor :)
Şu an İstanbulda 10.kez toplanıyormuş bir garajda umarım bu sefer tutar mayası :)
Samimiyetimiz yok ama yazmadan edemeyecem o götte daha don durmaz :D
Day Walker
02-08-2011, 16:11
Kuray bey don lastiği var lastik bağlarız :D
Ben hangisini kullanırsam o geçer... :D
Alicanrs
02-08-2011, 16:11
E egsozlu getirin dedin :D
komple egsoz yapınca zaten otomatik olarak basınç artıyo :)
d/p'da benden olsun dedim :p ilk d/p taktığımda kendini kaybetmişti araba dedim noluyoruz :D d/p Turbo araçlarda ciddi fark yaratıyor :)
tabiki ciddi farkedio abi bizim gürayın tt abi sadece downpipe ile nasıl deişmişti :D
ip bağlarız 1-2 bpoy yerim en fazla zauahzuazh :D
la uşağım oturursun yan koltuğa kafa kafaya gideriz bi de çekirdek çıtlatırız :D:D:D ayıp sana
Cliosportve
02-08-2011, 16:12
Hahahah :D:D Fena bir açıklama oldu
Ona Fransadan sandık motorda getirsen koysan adam olmaz :D İçine işlemiş bir kere kırmayı seviyor araba :D
Alicanrs
02-08-2011, 16:12
la uşağım oturursun yan koltuğa kafa kafaya gideriz bi de çekirdek çıtlatırız :D:D:D ayıp sana
hee arabanın içinde çekirdek serbestse tamamdır sıkıntı deil kanka :D:D
tabiki ciddi farkedio abi bizim gürayın tt abi sadece downpipe ile nasıl deişmişti :D
Bu arada beni delen UR rs'di :hehe: hadi ağzın varsın kulaklarına :D
Alicanrs
02-08-2011, 16:14
ahahaha abi varmaz ağzım kulaklarıma UR şuan bizden bi 10 boy yavaş zauhzauazhazuh harbiden yürümeyen araç yürümüo bakım olucak vs vs turşu bulan geçtim die sevinio =)
Day Walker
02-08-2011, 16:14
kadir başkanın kulakları çınlasın o zaman :D
Hacı yalnız senin araba stock değilmiydi o zaman
Cliosportve
02-08-2011, 16:15
Ben hangisini kullanırsam o geçer... :D
Yaza yaza bunu mu yazdın 7tower lı
Hem o arabalar bölümündeki 2 arabanı sil artık
Sattın onları halanfantezi yapıyorsun :D:D
Yaza yaza bunu mu yazdın 7tower lı
Hem o arabalar bölümündeki 2 arabanı sil artık
Sattın onları halanfantezi yapıyorsun :D:D
Maziyle yaşamayı seviyorum... :D
ahahaha abi varmaz ağzım kulaklarıma UR şuan bizden bi 10 boy yavaş zauhzauazhazuh harbiden yürümeyen araç yürümüo bakım olucak vs vs turşu bulan geçtim die sevinio =)
Valla bizim sattığımız kişi nasıl kullandı sana geçti bilmiyorum bizdeyken çok iyi gidiyodu :)
kadir başkanın kulakları çınlasın o zaman :D
Hacı yalnız senin araba stock değilmiydi o zaman
Akifindi hacı UR :) stokdu benim araba.
Cliosportve
02-08-2011, 16:17
Maziyle yaşamayı seviyorum... :D
Yoksa sende mi gelenekselci olup yenilikçilere karşısın :D:D
Yoksa sende mi gelenekselci olup yenilikçilere karşısın :D:D
Ben ilk karadüzenciyim... :D
Alicanrs
02-08-2011, 16:18
Valla bizim sattığımız kişi nasıl kullandı sana geçti bilmiyorum bizdeyken çok iyi gidiyodu :)
evt ben aldğmda stock r53 mcs ile denedik baya geçmiştim benimki turşu baktım o benden turşuydu ahaha araba harbi yürümüodu abi ne bakım ne yağ filtre en önemlisi 2.0 yerine 1.6 enjektör çıkması hangi akla hizmet öküz koyduysa :D nese geçti gitti :D ahaha şimdi senimi geçiyim faruğumu abi :D yazı tura atın :D
Cliosportve
02-08-2011, 16:19
Ben ilk karadüzenciyim... :D
Seviyorum seni
Zeytinburnunu bırakta gel kop gel günahlarından Büyükçekmeceye gelde kral sorfrası kuralım :)
Day Walker
02-08-2011, 16:19
Doğru akifindi salihlerin yazlığa gelmişti sürüne sürüne :D
Dün bi tane gördüm ASF renoda çok güzel duruyodu walla yanımda da makine vardı dalgınlığa geldi resim çekmedim
Seviyorum seni
Zeytinburnunu bırakta gel kop gel günahlarından Büyükçekmeceye gelde kral sorfrası kuralım :)
Zeytinburnudan koparsam zor yapıştırırlar bi daha beni...:D:D
Day Walker
02-08-2011, 16:21
evt ben aldğmda stock r53 mcs ile denedik baya geçmiştim benimki turşu baktım o benden turşuydu ahaha araba harbi yürümüodu abi ne bakım ne yağ filtre en önemlisi 2.0 yerine 1.6 enjektör çıkması hangi akla hizmet öküz koyduysa :D nese geçti gitti :D ahaha şimdi senimi geçiyim faruğumu abi :D yazı tura atın :D
Korayın arabanın arkasına bağlayalım senin arabayı topspeed görsün biraz makine :D
Ziyan olan arabalardan'dır benim gözümde :(
Faruk don lastiği yapar seni uyandırıyım :D ama biz deneyelim 170'e kadar kafa kafaya pammmpppaaaaa :D :D
Cliosportve
02-08-2011, 16:23
Zeytinburnudan koparsam zor yapıştırırlar bi daha beni...:D:D
Evlilik adamı böyle bozar işte :DNerde o eski karadüzen Tony çağırınca gelirdi :D
Alicanrs
02-08-2011, 16:24
Ziyan olan arabalardan'dır benim gözümde :(
Faruk don lastiği yapar seni uyandırıyım :D ama biz deneyelim 170'e kadar kafa kafaya pammmpppaaaaa :D :D
auazhzauazhazuh farktmz deneriz maksat sohbet muhabbet:D
istersen 100 kere kol cıkart doğru toplasın gider araç :icon_wack
:D:D:D rs den her türlü don lastiği yaparlar
zuhahah muahahah hakikoko hakikikooo:D:D:D:D:D
‪Yahşi cazibe ziverbey gülüşü :D‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MU0MHKXD7DI)
Alicanrs
02-08-2011, 16:40
zuhahah muahahah hakikoko hakikikooo:D:D:D:D:D
‪Yahşi cazibe ziverbey gülüşü :D‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MU0MHKXD7DI)
zauhzauazh bizden deilde senden yaparlar kanka :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
ozanbulbul
02-08-2011, 16:42
Dün bi tane gördüm ASF renoda çok güzel duruyodu walla yanımda da makine vardı dalgınlığa geldi resim çekmedim
asfde çalışan birinin arabası eski 20 AE 499 plakalı rs ve boyası en güzel yapılmış rs bence
Rs ne arabamış ya yakında yüklü araçlarda gider yapacak
Day Walker
02-08-2011, 16:45
asfde çalışan birinin arabası eski 20 AE 499 plakalı rs ve boyası en güzel yapılmış rs bence
Aynen boyasi falan cok guzeldi
Cliosportve
02-08-2011, 16:52
Rs ne arabamış ya yakında yüklü araçlarda gider yapacak
RS sevmiyor olabilirsin
Ama mantıklı konuşmak gerek
RS zaten kendinden yüklü bir araçtır
11.1 sııştırmalı pistonlar
Kendinden 4-1 headırs
Ve birçok etken beraberinde
Sen her ne kadar kabullenmesende bu araçlar artık gidiyor...
Ee tabiki nerde durcağımızıda çok iyi biliriz.Onuda biz biliriz.
Gidipte 300 HP Type R lara kafa tutmuyoruz
Rüya aleminde değiliz gerçek alemdeyiz
Cliosportve
02-08-2011, 16:58
Arkadaşında kaportacı oluşu ASF de boyasındaki güzellik gerçekten bu kadar olabilirdi.
Belden altını öyle bir boyamışki Mais görse sıfır boya bu diye geri alır komple arabayı.
Aşık etti resmen kendine 34 GE li birşeydi en son hali
RS sevmiyor olabilirsin
Ama mantıklı konuşmak gerek
RS zaten kendinden yüklü bir araçtır
11.1 sııştırmalı pistonlar
Kendinden 4-1 headırs
Ve birçok etken beraberinde
Sen her ne kadar kabullenmesende bu araçlar artık gidiyor...
Ee tabiki nerde durcağımızıda çok iyi biliriz.Onuda biz biliriz.
Gidipte 300 HP Type R lara kafa tutmuyoruz
Rüya aleminde değiliz gerçek alemdeyiz
neyin ne oldugunu biliyoruz anlatmana iza etmene gerek yok :icon_tup:
ben sewmiyorum nedenmi sırf böyle sizin araçınız cok üstün muş gibi göstermenizden sewmiyorum yoksa ilk araçlarım reno ydu benm.
gerçek alemdeysen biraz mantıklı konuşun ya katagornizle denkleşin öle yorum yapın :icon_tup:
Cliosportve
02-08-2011, 17:02
neyin ne oldugunu biliyoruz anlatmana iza etmene gerek yok :icon_tup:
ben sewmiyorum nedenmi sırf böyle sizin araçınız cok üstün muş gibi göstermenizden sewmiyorum yoksa ilk araçlarım reno ydu benm.
gerçek alemdeysen biraz mantıklı konuşun ya katagornizle denkleşin öle yorum yapın :icon_tup:
Yazılanları okursan çoğul olarak bu işi deneyenlerde dahil yazılan çizilen RS demiş.
Stock GC8 için bunda hem fikiriz
Yorumları yaparken çokta biliçliyiz ayrıca ??*Bundada hekrez birbirine sorarak yorum yapacaksa izin alalım istersen ?
Uzatmaya ne gerek var ?
altın yumurtlayan Rs clio
Alicanrs
02-08-2011, 17:05
altın yumurtlayan Rs clio
bizim nelerle denememiz lazım .. 160 hp rocco egsoz filtre hjeaders lı vtec.. stock typer filan mı:)
bizim nelerle denememiz lazım .. 160 hp rocco egsoz filtre hjeaders lı vtec.. stock typer filan mı:)
egosz filtreli rs niz varsa vtec le deneyin ;)
Alicanrs
02-08-2011, 17:10
egosz filtreli rs niz varsa vtec le deneyin ;)
vtecle sarmıo =) bende yazılım egsoz cai polish var nelerle denemem lazım haddimizi bilerek
Cliosportve
02-08-2011, 17:13
vtecle sarmıo =) bende yazılım egsoz cai polish var nelerle denemem lazım haddimizi bilerek
Estrafurullah ne haddimize ....
1.3 Corolla terra var yan komşumda onla rollinge çıkıcam birazdan :D:hahaha:
herkes herşeyi bilir olmuş.
306 gti mı vardı sende melih?
astra gsi ve turbo 307 vardı zamanın da
ygtkrmdnz
02-08-2011, 17:58
Sanırım o videodaki subaru Gaziantep'te şu an.
En son e36 m3 ile dragda 2 boy önde gitmişti.
Konya'da 11-12 sn kategorisinde birinci olmuştu. Araçları karıştırıyor olabilirim ama görünüm olarak aynı.
edit : fotolarıda ekleyeyim
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/207127_1997262530659_1216376424_2423777_2078586_n. jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/168166_1826071130981_1216376424_2143162_6787034_n. jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/180721_1877476096073_1216376424_2243908_7880487_n. jpg
Juggernaut
02-08-2011, 17:59
Egsozuna kadar standart gc8 veya wrx bahsedilen özelliklerdeki rs i geçemez.
stock gc8 çok giden bi araba değil mıncıklanmış bi rs önde gider bence
vıdeodakı gc 8 hakkında arkadaslar ılerı gerı konusmus bıraz ama o vıdeodakı gc8 cok sağlam ve sağlıklı yuruyen bı arabaydı kı aynı sekılde vıdeodakı rs resmen uçan bi rs idi eğer orjınal bı gc8den bahsedıyorsak rs önde olucaktır kı 2 örnek gördum ...
vıdeodakı gc 8 hakkında arkadaslar ılerı gerı konusmus bıraz ama o vıdeodakı gc8 cok sağlam ve sağlıklı yuruyen bı arabaydı kı aynı sekılde vıdeodakı rs resmen uçan bi rs idi eğer orjınal bı gc8den bahsedıyorsak rs önde olucaktır kı 2 örnek gördum ...
gc8de bariz sıkıntı var arac muhtemelen standart sadece filtre egzoz var. filtreli egzozlu bi rs standart subaruyu gecer ama hicbi zaman boyle aca aca gidemez...
senin mantıga gore iyi yuruyen gc8 td04lu foresterdan ciddi yavas...
SEÇKİN172
02-08-2011, 18:57
:):)))))))
SEÇKİN172
02-08-2011, 19:09
Nerden açtık anasını satim konuyu ya ben size fikirlerini sordum :)))
siz burda roll yapıosunuz :))))
gc8de bariz sıkıntı var arac muhtemelen standart sadece filtre egzoz var. filtreli egzozlu bi rs standart subaruyu gecer ama hicbi zaman boyle aca aca gidemez...
senin mantıga gore iyi yuruyen gc8 td04lu foresterdan ciddi yavas...
sen lz 112 yı bılmedığın ıcın böyle yorum yapabılrsın ama ben gayet ıyı bılıyorum sen kafanı yorma ayrıca hala bu kanaldan çıkamamış olmanıza şaşırıyorum takıntılımısınız arkadaş siz
sen lz 112 yı bılmedığın ıcın böyle yorum yapabılrsın ama ben gayet ıyı bılıyorum sen kafanı yorma ayrıca hala bu kanaldan çıkamamış olmanıza şaşırıyorum takıntılımısınız arkadaş siz
plaka falan anlamam cliyo okan yazıyor videoda sadece filtre egzoz yokmu.. ayrıca takıntılıyız biz xor frk ben falan manyagız hepmiz isimiz gucumuz yok konu takip ediyoz polemik cıkarmak icin:D
gc8 denemesinden 1 hafta sonrası kadir abiye izmit draglarde geçildi, kadir abide filtre egsoz s2k ya geçildi. evet lz yi biliyoruz..
SEÇKİN172
02-08-2011, 19:18
Evet okdar iyi biliyoruzki onu sadece 5 boy atmış benim araç :)
okan kim geçti trailon hatırlayan yokmu arkadaşlar turşu -zy:)))))))
plaka falan anlamam cliyo okan yazıyor videoda sadece filtre egzoz yokmu.. ayrıca takıntılıyız biz xor frk ben falan manyagız hepmiz isimiz gucumuz yok konu takip ediyoz polemik cıkarmak icin:D
okan yazabılrde bu ss rs değilkı okanın eskı rs sı bu ayrıca madem takıntılı değilsen eskı konulara dönmekten vazgecmek polımık yapmak boşa burda çunku kımın aracı yuruyosa alah tekerını duz bastırsın ben yorumumu ve görudklerımı yazarım okadar
SEÇKİN172
02-08-2011, 19:21
Ss clio rs ile denemek isterdim gerçekten tekrar :))
alicanda çok heyecanlı onla denemek için ama :)))
SEÇKİN172
02-08-2011, 19:26
ZY RS --SS RS :) 1. ayın denemesidir .:)
ZY Clio RS vs SS Clio RS - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/zy-clio-rs-vs-ss-clio-rs_2191857.htm)
gc8 denemesinden 1 hafta sonrası kadir abiye izmit draglarde geçildi, kadir abide filtre egsoz s2k ya geçildi. evet lz yi biliyoruz..
evet gecıldı aracı bılyıorsun kafa burun gıttıklerınıde bılıyorsun hakkını yememek lazım kayıp okanın acemılığı ve taş gıbı silik lastık takmasındandı.bahane bulmak ıcın yazmıyorum tabıkı bunları.bence rs önde olur herkesın fıkrınede saygım var ss le denemek ısteyen arkadas buyrun gelın mısafırımız olun hatta bızzat benım mısafırım olun zmn gecırırz denemeyede cıkarsınız ss ile
SEÇKİN172
02-08-2011, 19:28
evet gecıldı aracı bılyıorsun kafa burun gıttıklerınıde bılıyorsun hakkını yememek lazım kayıp okanın acemılığı ve taş gıbı silik lastık takmasındandı.bahane bulmak ıcın yazmıyorum tabıkı bunları.bence rs önde olur herkesın fıkrınede saygım var ss le denemek ısteyen arkadas buyrun gelın mısafırımız olun hatta bızzat benım mısafırım olun zmn gecırırz denemeyede cıkarsınız ss ile
eyvallah kardeşim saolsın :)
okan yazabılrde bu ss rs değilkı okanın eskı rs sı bu ayrıca madem takıntılı değilsen eskı konulara dönmekten vazgecmek polımık yapmak boşa burda çunku kımın aracı yuruyosa alah tekerını duz bastırsın ben yorumumu ve görudklerımı yazarım okadar
okanıda tanımana lz112yide bilmem bildigim tek 112 hızır acil. 30 kisi yazmıs nasıl yuruyecegini gorunen koy kılavuz istemez...
tmm senın ıcın gc8 geçmiş olsun ;)problem yok
SEÇKİN172
02-08-2011, 19:33
arkdaşlar kavgaya gerek varmı sizce soruyorummmmmmmm
ne uzamıs be :D:D rs cıler gc8 cıler hemen cepheler olusmus :D
stock gc 8 i gecer bunu denedigimizden biliyoruzda evoya yaklasmasa daga ii olur rs icin.....:)
:D
SEÇKİN172
02-08-2011, 19:44
Rs e bişle olmaz arkdaşım en fazla evo geçer :)
Rs e bişle olmaz arkdaşım en fazla evo geçer :)
rs ine bisey dedigimiz yok arkadsm yaklasmaması gerekir dedigim gecer anlamında zaten bosver rs olsunda arkasından gitsin neolcak...
konuyla biraz alakasız ama geçen ay görmüştüm bitane zır stock impreza , ma aile gidiyolardı içinde uzun süre sora ilk defa o kadar sade bi gc8 görünce tüylerim diken diken olmuştu , 34 ft 671 di sanırım plakası
SEÇKİN172
02-08-2011, 23:27
rs ine bisey dedigimiz yok arkadsm yaklasmaması gerekir dedigim gecer anlamında zaten bosver rs olsunda arkasından gitsin neolcak...
öyle tabi cnm benim kimseyle seni geçerim onu geçerim derdim yok herkez beni geçer :)
ozanbulbul
02-08-2011, 23:58
videoda ki lz rs denen araba eski 35 rs 600 plakalı türkiyede ilk yüklenen rstir ve normal bir clio rsten çok daha hızlıdır.ben sonradan lz plakalı halini bilmiyorum (daha doğrusu lz iken değişik oranlı kısa şanz,dereceli egz.filan üstündemiydi) ama zamanının en ciddi yürüyen rsidir bu forumda da s2000lerle drag videosu var
SEÇKİN172
03-08-2011, 10:16
Ozaman maşşalh dielim o rs e :)
mechanic
03-08-2011, 10:44
komple rslere maşallah yaw :D