PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Focus ST130 vs. Astra 1.4T 140hp

OnurD.
02-08-2011, 23:55
Normalde Bir arkadaşımın ST si ile deneyecektik ama sağolsun son dakikada R yaptı. Bende gezinirken Doğan'ı(Alf) aradım ateşimizi alcak araba varmı diye :) Sağolsun Çağdaş'ın araçla deneyelim de görmüş olun dedi.

Biz Hem benzinde hemde LPG ile deneyip Yapılan yazılımı ve işlemleri test edelim dedik. LPG Emerotogaz marka ve araç alındığı hafta takıldı ve hala aynı kalibrasyonda. Daha sonra KAt iptali, yazılım ve Cai den sonra hiç ayara girmedi o haldeyken gazlıyoruz.

LPG ile olan videoda kısa kesiyorum çünkü küfür etmişim :) Ama orjinali bende kestiğim yerdeki farkla 4ün sonuna kadar aynı devam ediyor sonrasında astra uzama niyetli olunca bırakıyoruz Benzindeki gibi :)

iyi-kötü yorumlarınızı esirgemeyin

Yeni AStra 1.4turbo 140HP standart
Focus Sport Trend (ST130) Aem Cai , KAt iptali ve Yazılım

iyi seyirler...

Sport Trend Benzindeyken:

zGw_JUVE1wI

SportTrend LPG deyken:

VjAWesmz7DY

Ufuk
02-08-2011, 23:57
Maşallah..Abi bu lpg'de daha iyi gidiyor.:D

BU®AK
03-08-2011, 00:01
İki aracada maşallah. Focus un ağırlığı nedir Onur? Son yapılanlarla beklenen performans değerlerinide merak etdim :) kazasız belasız...

oğuzk
03-08-2011, 00:08
Maşallah LPG'de ciğerliymiş :)

OnurD.
03-08-2011, 00:09
Maşallah..Abi bu lpg'de daha iyi gidiyor.:D
Benzinde daha tepkili buda normal zaten. Var bir gariplik ya hadi hayırlısı.

İki aracada maşallah. Focus un ağırlığı nedir Onur? Son yapılanlarla beklenen performans değerlerinide merak etdim :) kazasız belasız...

1150kg boş ağırlık +50kg lpgden desen 1200kg yapar ki hala astradan 200kg hafif. Şuanki yapılanlarla 145-150hp arası olması lazım ama hiç öyle gitmiyor :(

OnurD.
03-08-2011, 00:27
Maşallah LPG'de ciğerliymiş :)

Ustam iyidir :)

106arts
03-08-2011, 00:40
güzel deneme olmuş focus dyno girdimi hiç yazılım öncesi sonrası

106arts
03-08-2011, 00:43
vitesleride baya kibar atmışsın:)

focus musty35
03-08-2011, 02:29
onurcum focus bana gorede olması gerekn gıbı gıtmıyor cunku lpg ge 3 4 boy gecılse tamam dıcemde neredeyse benzındekı gıbı gıdıck ufak tefek bujı bujı kablosu vs baktır ateşlemesıne yada bı headers şart ust devırler ıcın

OnurD.
03-08-2011, 07:25
vitesleride baya kibar atmışsın:)
Kayda deger bi dyno verisi yok, vitese gelince; ben video cekiyodum kim napti bilmem :D

onurcum focus bana gorede olması gerekn gıbı gıtmıyor cunku lpg ge 3 4 boy gecılse tamam dıcemde neredeyse benzındekı gıbı gıdıck ufak tefek bujı bujı kablosu vs baktır ateşlemesıne yada bı headers şart ust devırler ıcın

Kanka dedigin yerler tek tek kontrol edildi, ilk yazilim yaptigimizda bi benzin pompasi gitti( zaten son zamanlarini yasiyomus) oda halloldu. Atesleme lpg de daha hassastir fusiondan biliyorum en ufak bi skintida benzinde hissetmesemde lpg de hissettiriyor o yuzden orasi normal.
Benim deneme firsatim olmasada abimin dedigine gore benzin pompasi degistiginde orjinal yazilimi atmislar ve ustayla oyleyken denemisler ve o anki gibi hic gitmedi bu arac. Ya psikolojik yada baska bi skinti var. Birsey deniyorum, İlk firsatta cagdas musait olursa debeyip farki gorucez.

pepecura
03-08-2011, 08:58
maşallah,,

focuslar lpg de daha ıyı gıdıyor sanırım :) en azından benımkı lpg de daha ıyı gıdıyor.

pepecura
03-08-2011, 09:00
bu arada beyin hata oluşturmuş olabılır, fakir karışım mevzusu yapıyor lpg sagolsun onada baktır , benim o yuzden benzınde yurumuyo

KVB
03-08-2011, 10:19
Onur, benimle niye denemiyorsun :D

berkayGLRN
03-08-2011, 11:34
maşallah her 2 aracada..

Emre İlbi
03-08-2011, 12:12
Benzinde daha tepkili buda normal zaten. Var bir gariplik ya hadi hayırlısı.

1150kg boş ağırlık +50kg lpgden desen 1200kg yapar ki hala astradan 200kg hafif. Şuanki yapılanlarla 145-150hp arası olması lazım ama hiç öyle gitmiyor :(

abi yanlış anlama, Focus sahipleride yanlış anlamasın,

geçen konudada demek istedim ama vazgeçmiştim;
benim arkadaşım 4yıl bindi(2005-2009 arası) 2.0 Sedan Focus'a, Air İntake, kat iptali, düz boru, son susturucu vardı, satmadan 7-8 ay önce Yazılım atıldı araca, yazılımdan önce daha iyiydi araç, ya bişeyler eksik yapıldı, yada Focus'lar arzu edilen değerleri yansıtmıyor :confused:

OnurD.
03-08-2011, 12:26
Onur, benimle niye denemiyorsun :D
Aksam aricaktim numarayi bulamadim, doganla konusmadim daha Cagdas musait olurda cikarsak haberleselim. Ozelsen numarani atsana kanka :)

bu arada beyin hata oluşturmuş olabılır, fakir karışım mevzusu yapıyor lpg sagolsun onada baktır , benim o yuzden benzınde yurumuyo
Lpg eger pipolu denen zimbirtili kitten takilmissa Zaten benzinde performans beklenmez. Hadi diyelim etkiledi, suan ayni gidiyor arac. Orjinal yazilimla lpg ye gore 8-10boy geri dusmem lazim ozaman ***** chipli iken ayni gidiyor.

maşallah her 2 aracada..
tesekkur ederim

abi yanlış anlama, Focus sahipleride yanlış anlamasın,

geçen konudada demek istedim ama vazgeçmiştim;
benim arkadaşım 4yıl bindi(2005-2009 arası) 2.0 Sedan Focus'a, Air İntake, kat iptali, düz boru, son susturucu vardı, satmadan 7-8 ay önce Yazılım atıldı araca, yazılımdan önce daha iyiydi araç, ya bişeyler eksik yapıldı, yada Focus'lar arzu edilen değerleri yansıtmıyor :confused:Kardesim oncelikle yorumun icin tesekkur ederim. Yanlis anlasilcak bisey yok ;) bende senin gibi dusunuyorum focuslarda eecv denen ogrenmeli beyin var, yazilim yapilamamasi lazim( hic yoktan sadece obd baglayarak olamamasi lazim) ha beyin yazilimi kabul etmis yuklenmis herhangibirseyler degismis sorun yok. Ben degisenin arti yondemi eksi yondemi oldugunu merak ediyorum o yuzden butun kaygim.

B.Koçer
03-08-2011, 12:30
Denediğiniz yer yokuş yukarı sanırım biraz ?

life is life
03-08-2011, 12:40
maşallah araçlara..

OnurD.
03-08-2011, 13:06
Denediğiniz yer yokuş yukarı sanırım biraz ?
Yok kardesim ya, cigli kipanin onunden sasaliya dogru deniyoruz dumduz yol.

maşallah araçlara..

Tesekkur ederim.

B.Koçer
03-08-2011, 13:33
Yok kardesim ya, cigli kipanin onunden sasaliya dogru deniyoruz dumduz yol.

Tamamdır yanılmışım o zaman müsait bir zamanda benim dizelide deniyelim görelim :) Bu arada MAŞŞALLAH focusa :)

onur_S
03-08-2011, 13:44
bende tam 1.4 tsi la deneyin yazmıstım 1.4 astra bulmussunuz.yalnız focus 3.vitesin sonlarına doğru yığılmaya başlıyor

efe_
03-08-2011, 14:09
Maşallah araçlara , astra ağır gibim...
Golf 5 140lık olsaydı sonuç farklı olurdu sanki

OnurD.
03-08-2011, 18:11
bende tam 1.4 tsi la deneyin yazmıstım 1.4 astra bulmussunuz.yalnız focus 3.vitesin sonlarına doğru yığılmaya başlıyor
Bu aksam birdaha denicez bakalim,

Maşallah araçlara , astra ağır gibim...
Golf 5 140lık olsaydı sonuç farklı olurdu sanki

golf dahami iyi hic gormedim gididini falan

KVB
03-08-2011, 18:25
Onur PM gönderdim, ulaştı mı?

OnurD.
03-08-2011, 20:26

Tamamdir ulasti.

B.Koçer
03-08-2011, 20:28

Banada ulastı sanırım gelemiycem iyi eğlenceler size :)

onur_S
03-08-2011, 20:49
140 lık golfle denemeyin bu astra 122 ayarı gibi bişey heralde hatta azıcık yavaş bile olabilir.122 lik golf geçiyo filan diye gormustum astrayı

106arts
03-08-2011, 22:27
usta bu sonuç hiç normal değil focus için

efe_
03-08-2011, 22:31
140 lık golfle denemeyin bu astra 122 ayarı gibi bişey heralde hatta azıcık yavaş bile olabilir.122 lik golf geçiyo filan diye gormustum astrayı

niye denemesin olm alla:D

OnurD.
03-08-2011, 23:49
Bu akşam Emrecan(KVB) ile denedik. Astralı arkadaş neyazıkki gelemedi.

ilk denemede Ben kullanıyorum; Turbo Getz 2 kişi Focus 3kişi, genel olarak dünkü Astrayla aradaki fark kadar fark vardı ama hiç kafa çıkaramadım.
Sonrakinde Ben indim Abimle CUB'u bıraktık araçta onlar denediler. geriden geldi bizim focus yine. KVB nin getzin maşallahı var seside gidişide çok güzel.

Dip not: Turbo Getz 16"jantlarıyla Astrayı 1-2 boy geçiyormuş, Bugün getz te tenekeler vardı, Bize dün astranın attıgı kadar anca fark attı.

Dİp dip not: dün bizde yazılım vardı ama bugün yazılım yok artık serviste orjinal yazılımı yüklettik. Yani sadece KAt iptali ve filtre var.

Asıl sonucu müsait olursa yarın astrayla yürüyünce görücez.

KVB
04-08-2011, 00:07
Zevkli denemeler oldu teşekkür ederim ayağınıza sağlık. İyi dilekleriniz için de çok teşekkürler. Bizdeki videoları yüklüyorum şimdi, birazdan link veririm.

Krank
04-08-2011, 00:10
sıralı sistem lpglerde sağlam işcilik ve kaliteli malzemelerle araçların performansında farkedilecek bi değişme olmuyor

JapanVsGermany
04-08-2011, 00:14
Focusun yazılım aem cai we kat iptali ile uzayıp gitmesini bekliyordum wideo başlarken...

Şaşırdım yani...

Üstelik 200kg daha hafifmiş...

Bir terslik war mutlaka bir yerlerde demek ki...

rebel
04-08-2011, 00:18
hocam bornova konak tarafı fılan denıyormusunuz? bidaha toplu deneme olursa bende gelmek ıstıyorum maksat muabbet olsun :)

focus musty35
04-08-2011, 00:19
hanı bana msj unuttun benı onur :D orjınal yazılım daha mı ıı oldu sımdı fark varmı ? bu arada revo ford a da el atmıs dıe bılıyorum araca focus st 225 lık ler ıcınmı gecerlı sadece eger ole deılse 1 kere para verıp en ıyısınden yaptırmk daha ii

106arts
04-08-2011, 00:20
Bu akşam Emrecan(KVB) ile denedik. Astralı arkadaş neyazıkki gelemedi.

ilk denemede Ben kullanıyorum; Turbo Getz 2 kişi Focus 3kişi, genel olarak dünkü Astrayla aradaki fark kadar fark vardı ama hiç kafa çıkaramadım.
Sonrakinde Ben indim Abimle CUB'u bıraktık araçta onlar denediler. geriden geldi bizim focus yine. KVB nin getzin maşallahı var seside gidişide çok güzel.

Dip not: Turbo Getz 16"jantlarıyla Astrayı 1-2 boy geçiyormuş, Bugün getz te tenekeler vardı, Bize dün astranın attıgı kadar anca fark attı.

Dİp dip not: dün bizde yazılım vardı ama bugün yazılım yok artık serviste orjinal yazılımı yüklettik. Yani sadece KAt iptali ve filtre var.

Asıl sonucu müsait olursa yarın astrayla yürüyünce görücez.

yazılımı kime yaptırmıstın paranı geri aldınmı_?

DetailEF
04-08-2011, 00:25
Yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim, Turbo Getz LPG'lidir. Deneme LPG'de yapılmıştır :D

106arts
04-08-2011, 00:27
nasıl yanı dizel degılmı getz :S:S

KVB
04-08-2011, 00:27
TurboKVB - Focus ST Deneme Videoları İçin Tıklayınız (http://www.techturkey.com/forum/videolar/91378-hyundai-getz-13-turbo-ford-focus-st130.html#post2489561)

DetailEF
04-08-2011, 00:28
nasıl yanı dizel degılmı getz :S:S

Hayır, benzinli 1.3 :) Sonradan Turbolu 0.4 bar basıyor, turbosu KKK K16 ve LPG'li :) Çok eğlenceli :D

OnurD.
04-08-2011, 00:31
Focusun yazılım aem cai we kat iptali ile uzayıp gitmesini bekliyordum wideo başlarken...

Şaşırdım yani...

Üstelik 200kg daha hafifmiş...

Bir terslik war mutlaka bir yerlerde demek ki...
İlk fırsatta AStrayla deniyince tekrar daha net konusucam.

hocam bornova konak tarafı fılan denıyormusunuz? bidaha toplu deneme olursa bende gelmek ıstıyorum maksat muabbet olsun :)
Biz genelde mavişehirde takılıyoruz. denemeyle falan çok işimiz olmaz amacımız sadece aracın durumunu netleştirmek istiyoruz

hanı bana msj unuttun benı onur :D orjınal yazılım daha mı ıı oldu sımdı fark varmı ? bu arada revo ford a da el atmıs dıe bılıyorum araca focus st 225 lık ler ıcınmı gecerlı sadece eger ole deılse 1 kere para verıp en ıyısınden yaptırmk daha ii
Kanka misafirim geldi, Astra gelemedi, Emrecanlada bostanlıda bulusup bi denedik. 10dakika anca durduk yani ta ordan gelmeni istemedim. Şu yazılımlı nasıl yazılımsız nasıl işini netleştirince bi st bulup güzel bir deneme yaparız yine.

yazılımı kime yaptırmıstın paranı geri aldınmı_?
Ben kıçımın altındaki araçtaki aradaki negatif farkı hissediyorum ama dediğim gibi sadece hissedebiliyorum, somut bir örnek olsun elimdeki net konuşabileyim. Belki bizim aracımızda sorun vardır diyorum hala Astrayla deneyip görcez. şimdi birşey söyleyip kimseyi haksız yere zan altında bırakmak istemem.

rebel
04-08-2011, 05:41
anladım kardeşim . zaten araç stock oğlu stock b5 1.8 125 ps atmo :) benimde amacım aracın nasıl gittiğini görmek yoksa geçtik geçildik muabbeti yapacak değilim.ayrıca üzerinde emeğim yokki hırs yapıp geçmeye çalışayım :D zatn normal şartlarda boy boy koyman lazım. tabi st de gerçekten problem yoksa ...

OnurD.
04-08-2011, 07:03
anladım kardeşim . zaten araç stock oğlu stock b5 1.8 125 ps atmo :) benimde amacım aracın nasıl gittiğini görmek yoksa geçtik geçildik muabbeti yapacak değilim.ayrıca üzerinde emeğim yokki hırs yapıp geçmeye çalışayım :D zatn normal şartlarda boy boy koyman lazım. tabi st de gerçekten problem yoksa ...

Ya gecenin korunde oyle yarim cumle yazmisim yok istemem gibi olmus :)
Firsat bulunursa denenir herturlu. Hatta varsa tanidik standart bi st yaninda getir, ben bulamadim da :)

yakuza
04-08-2011, 08:45
focus gene gitmesi gerektiği kadar gitmiş çok öyle ultra perf. bi araç değilki ztn, gene iyi yürümüş diye düşünüyorum, deneyenlerin ayağına sağlık

bugratemel
04-08-2011, 09:14
afr yi görmeden bnce yazılım çip vss saçma geliyor bana çünki bi anlamı yok yaptığın işe yarıyormuu yatamıyormuu göremiyorsun

OnurD.
04-08-2011, 09:21
afr yi görmeden bnce yazılım çip vss saçma geliyor bana çünki bi anlamı yok yaptığın işe yarıyormuu yatamıyormuu göremiyorsun

İllaki dedigin gibi daha iyi anlasilir. Astrayla yazilimli haliyle nasil gittigi belli, bide orjinal dener anlariz neyin ne oldugunu

flexamin
04-08-2011, 09:45
focus gene gitmesi gerektiği kadar gitmiş çok öyle ultra perf. bi araç değilki ztn, gene iyi yürümüş diye düşünüyorum, deneyenlerin ayağına sağlık

bu specler deki focus'un bundan daha iyi gitmesi gerekiyor.

@Fusion35 :

aracını iyi kontrol ettir bence. yazılımı kim yaptı ve neye göre yaptı yapan arkadaş?

OnurD.
04-08-2011, 10:07
bu specler deki focus'un bundan daha iyi gitmesi gerekiyor.

@Fusion35 :

aracını iyi kontrol ettir bence. yazılımı kim yaptı ve neye göre yaptı yapan arkadaş?

Dedigin gibi hersey yolunda olsa; chip+cai+kat iptaliyle 15-20hp arasi almasi gerekiyor. Ama videoya gore gic 145lik bir focus gibi yurumuyor. Yazilimi sildirtip orjinale donduk serviste. Orjinalde ayni bilemedin biraz daha iyi gibi geliyor. Ama iste astrayla tekrar ayni sartlarda denemeden birsey yazmam yada demem dogru olmaz. Suan kat iptali ve filtreli olarak turbo getz le yuruttuk 160a kadar arkasindan ayrilmadik cok fazla ama ustune zaten yetismemiz imkansiz focusun ne oldugu belli sonucta. Focusun suanki (katiptali ve cai li) performasi olmasi gerektigi gibi gibi. Kiyas yapabilcek bir arac bulur bulmaz dener anlariz zaten ona gore degerlendiririz.

rebel
04-08-2011, 11:16
kardeşim 3 sayfa oldu herkes bişey söylüyorda bencede yaklaşık 150 bg ye yakın bi st de bole gıtmez kağnı gibi resmen bunda var bişey . tamam st ler aman aman gitmiyorda bukadar da olmaz yani . getz i geçme imkanın yok hafif ve turbolu zaten ama stock astrayı geçmen lazımdı hem ağır hemde öle TSİ tarzı bi gidişi yok astralar biraz eco motor kalıyo

ayrıca st araç bulursam getireyım gerci etrafta hiç st yok bizim buralarda

rebel
04-08-2011, 11:20
ha bişsey daha zetec motor lar ne yapılsa randıman vermıyo bu bi gerçek motora dokunup ta ahım şahım güç alan yok. arakadaşın dediği gibi afr yi görmeden sağlıklı gidip gitmediğini anlayamassın anca böle oldumu olmadımı diye düşünürsün. eğer stock binmekse bilememde biraz zevkini alayım dersen bi wideband al ve sonra tekrar yazılım yaptır lpg yide afr ayaralrına göre kalibre ettir

cloverleaf
04-08-2011, 23:11
Dedigin gibi hersey yolunda olsa; chip+cai+kat iptaliyle 15-20hp arasi almasi gerekiyor. Ama videoya gore gic 145lik bir focus gibi yurumuyor. Yazilimi sildirtip orjinale donduk serviste. Orjinalde ayni bilemedin biraz daha iyi gibi geliyor. Ama iste astrayla tekrar ayni sartlarda denemeden birsey yazmam yada demem dogru olmaz. Suan kat iptali ve filtreli olarak turbo getz le yuruttuk 160a kadar arkasindan ayrilmadik cok fazla ama ustune zaten yetismemiz imkansiz focusun ne oldugu belli sonucta. Focusun suanki (katiptali ve cai li) performasi olmasi gerektigi gibi gibi. Kiyas yapabilcek bir arac bulur bulmaz dener anlariz zaten ona gore degerlendiririz.

Dostum bende 145 QV var150'lik. 1240kg +lpg:D suan sadece filtre ve egzoz var.Sanki benim qv'de biraz nazlı gibi:confused: istersen bi ara deneyebiliriz ikimiz içinde deneme şansı olur belki seninde aklındaki:confused:netleşir.Ben hatay tarafında oturuyorum bi yerde buluşup bikaç muhabbet üstü deneme yapabiliriz.Özellikle önümüzdeki hafta içinde olursa harika olur.

DetailEF
04-08-2011, 23:13
Dostum bende 145 QV var150'lik. 1240kg +lpg:D suan sadece filtre ve egzoz var.Sanki benim qv'de biraz nazlı gibi:confused: istersen bi ara deneyebiliriz ikimiz içinde deneme şansı olur belki seninde aklındaki:confused:netleşir.Ben hatay tarafında oturuyorum bi yerde buluşup bikaç muhabbet üstü deneme yapabiliriz.Özellikle önümüzdeki hafta içinde olursa harika olur.

Terbiyesizlik yapma adamı 50 boy geçicen :D

cloverleaf
04-08-2011, 23:31
Yok artık daha neler:D:Dfazla ağırım;)Valla dostum bi sorun var sankiyaa sıkıntılı gidiyor:beuj:
bu arada Q4 kokuları alıyorum:D

DetailEF
04-08-2011, 23:34
Yok artık daha neler:D:Dfazla ağırım;)Valla dostum bi sorun var sankiyaa sıkıntılı gidiyor:beuj:
bu arada Q4 kokuları alıyorum:D

Evet canım biraz öyle prensipte anlaşılmışlıklar var tabii ki önümüzde e21 maçlarına bakıyoruz :D

cloverleaf
04-08-2011, 23:39
Evet canım biraz öyle prensipte anlaşılmışlıklar var tabii ki önümüzde e21 maçlarına bakıyoruz :D

Hocam başarılar dilerim o zaman:D bol TL'li bi maç olsun:D:D

OnurD.
05-08-2011, 07:22

Onerin icin tesekkurler ancak dedigim gibi su astrayla denemeden neyin ne oldugu belli olmadan birsey yapmak istemiyoruz. Daha sonra denk gelirsek neden olmasin.

alper1001
05-08-2011, 20:39
astraya maşallah gerçekten, içinde olmasa bile kamera, gidişindeki kararlılık belli, sağlıklı yürüyor, ama bende focustan daha yüksek performans bekliyorum, bence bi yerlerde ufak tefek sorunlar var, lpg de ve benzinde aynı gitmesini doğal karşılayamıyorum, bence gideri bu değil focusun, son olarakta lpg nin araçlara zarar verdiğini savunuyorum hala

OnurD.
05-08-2011, 23:59
astraya maşallah gerçekten, içinde olmasa bile kamera, gidişindeki kararlılık belli, sağlıklı yürüyor, ama bende focustan daha yüksek performans bekliyorum, bence bi yerlerde ufak tefek sorunlar var, lpg de ve benzinde aynı gitmesini doğal karşılayamıyorum, bence gideri bu değil focusun, son olarakta lpg nin araçlara zarar verdiğini savunuyorum hala

Konu içerisinde olsun Diğer 1-2 konuda olsun Yazdık hep. Araç yazılımlı hali bu videoda, Getzle yürüdüğünde standart yazılım var ve daha iyi gibi. Astrayla en yakın zamanda yürüyüp sağlıklı bir sonuç ve video elde etcez hayırlısıyla.

alper1001
06-08-2011, 00:35
Konu içerisinde olsun Diğer 1-2 konuda olsun Yazdık hep. Araç yazılımlı hali bu videoda, Getzle yürüdüğünde standart yazılım var ve daha iyi gibi. Astrayla en yakın zamanda yürüyüp sağlıklı bir sonuç ve video elde etcez hayırlısıyla.
tabiki, bende yazdıklarınızı dikkatle okudum, sorunun yazılımdan olduğunu çözmüşsünüz o zaman açıkca, doğru bir yazılımla çok güzel noktalara geleceğine inanıyorum, videolarınızı bekliyorum

OnurD.
06-08-2011, 16:06
tabiki, bende yazdıklarınızı dikkatle okudum, sorunun yazılımdan olduğunu çözmüşsünüz o zaman açıkca, doğru bir yazılımla çok güzel noktalara geleceğine inanıyorum, videolarınızı bekliyorum

Teşekkür ederim ilk fırsatta yeni videolar gelir İnşallah.

focus musty35
06-08-2011, 18:35
kardesım bırdaha deneme olursa benıde ara mutlaka bende gelmek ıstıyorum belkı bızım focusun yanında senınkı gaza gelır :D

OnurD.
06-08-2011, 21:02
kardesım bırdaha deneme olursa benıde ara mutlaka bende gelmek ıstıyorum belkı bızım focusun yanında senınkı gaza gelır :D

Bizim focus düzeldi canım maşallahı var. Yürümesi gerektiği kadar yürüyor artık. Atmosferik araca chip falan aman uzak olsun artık :)

focus musty35
06-08-2011, 21:16
Bizim focus düzeldi canım maşallahı var. Yürümesi gerektiği kadar yürüyor artık. Atmosferik araca chip falan aman uzak olsun artık :)

ıı barı düzeldiğine sevindim chip i ya bilindik denenmiş bırsy olucak yada hıc olmucak :) headers beklıyorum artık senden o baya iş yapar