PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Akü Tavsiyesi.

Shadow_Dancer
03-08-2011, 01:39
Bu gece arkadaşımla çorba içmeye gittik, arabada hiç bişe yoktu. Döndügümüzde araba marş basmadı, göstergeler felan pırpırlamaya başladı. Motordan tık tık tık tık diye bi ses geldi. Aküden tahmin ettik yol yardımını aradım aküden oldugunu teyit ettiler.

Yarın mecburen bi akü alacam, yalnız almışken iyi bişe alayım diyorum. Tavsiye edeceginiz marka var mıdır? Yıllardır mutlu akü iyi diye bilirim.. Netten baktım kapıya teslim de yapıyorlar..

Konumuzu güzel bi video ile de şenlendirelim :)

‪Vizontele - Baba Akü Yok‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=WHA3KlPG090)

BU®AK
03-08-2011, 01:45
Mutlu - inci formula ve en son varta kullandım hepside güzel.Kaç amper akü kullanıyorsunuz ?

Dou
03-08-2011, 01:47
Mutlu ya da inci, aynı özelliklerde hangisi ucuzsa onu tercih ederim :)

cabriolet
03-08-2011, 01:49
Ben gecende mutlunun sari renkli akusunu aldim taksiciler icin uretmisler gayet memnunum akuden :)

Shadow_Dancer
03-08-2011, 01:51
55 Amper diyor fiatın sitesinde.. Yalnız gelen tık tık sesi biraz midemi bulandırdı. Ara kabloyla çalıştırdım arabayı, eve gelene kadar (2km.) farlar açıkken kendiliginden kapandı.. Diger elektrik donanımı da gitti.. Başka bi sorun olma ihtimali var mıdır acaba? Araba 2009 model bu arada..

Enes-x
03-08-2011, 01:53
Abi senin araban yatan bi araba , e dizelin doğasında da var akü katletmek bence çok normal bitmesi..Mutlu iyidir bencede..

brv
03-08-2011, 01:55
Yeni sistem kuru akülerde eskisi gibi takviye ile şarj olmuyo maalesef.Ömürlü aküler bittimi at çöpe misali.Arabada esktra alarm tesisat falan yoksa 55amper tak devam et Soner.

Shadow_Dancer
03-08-2011, 01:56
Abi senin araban yatan bi araba , e dizelin doğasında da var akü katletmek bence çok normal bitmesi..Mutlu iyidir bencede..

Tesisat vesaire olmayınca garipsedim Enesim.. Gerçi city mode biraz sömürüyor diyorlar fiat sitelerinde..

Cevap veren diger arkadaşlara da teşekkürler.

By_HaNNibaLL
03-08-2011, 01:57
Abi bendede oldu ayni sorun marş motoru kaciyormuş gibi bi ses geliyor değil mi bence cok korktum kontaği yarim cevirsen bile marş yapmaya calişiyor araba 2008den sonraki modellere koymuşlar o özelliği marş sistemini koruyormuş cok garip benimde akü almam lazim

FaBeRgE
03-08-2011, 01:58
Sonerim varta iyidir :)

yearone
03-08-2011, 02:00
İnci......

volume81
inci-mutlu ikisinden birini tercih edin bence :) yerli malı bu kadar kaliteli ürünler varken yabancı marka almaya gerek yok :)

BU®AK
Orjinal akü ve araç sürekli yatıyorsa normal. Bu arada Akü kutup başlarını kontrol etdinizmi ?
Oksitlenme vs varmı? İmkanınız varsa 60 amper e yükseltin inci mutlu fark etmez fiyatına göre uygun olanı tercih edin derim...

Shadow_Dancer
03-08-2011, 02:01
Abi bendede oldu ayni sorun marş motoru kaciyormuş gibi bi ses geliyor değil mi bence cok korktum kontaği yarim cevirsen bile marş yapmaya calişiyor araba 2008den sonraki modellere koymuşlar o özelliği marş sistemini koruyormuş cok garip benimde akü almam lazim

Aynen abim, bende marş motoru zannettim ilk başta ama göstergeler pırpırlayınca çaktım konuyu..

Sonerim varta iyidir :)

Yarın bi bakıcam valla kardeşim.. Vartanın fiyatlarına da bi bakayım..

Yeni sistem kuru akülerde eskisi gibi takviye ile şarj olmuyo maalesef.Ömürlü aküler bittimi at çöpe misali.Arabada esktra alarm tesisat falan yoksa 55amper tak devam et Soner.

Valla bunu çalıştırdık Hakanım üstündeki akü ne marka bilmiyom ama :)

levent
03-08-2011, 02:01
Normal abi yaşadıklarının aynısı benimde başıma gelmişti 2 yıl önce :)

Shadow_Dancer
03-08-2011, 02:10
Sagolun beyler. Yarın burda yazılanlara istinaden alırım artık birisini.

By_HaNNibaLL
03-08-2011, 02:17
Abi ne aldin yazarsan sevinirim fiyatini vs bende alicam yardimci olur

Shadow_Dancer
03-08-2011, 02:23
Abi ne aldin yazarsan sevinirim fiyatini vs bende alicam yardimci olur

;) özelden yollarım kardeşim.

onn_dear
03-08-2011, 03:41
Tesisat vesaire olmayınca garipsedim Enesim.. Gerçi city mode biraz sömürüyor diyorlar fiat sitelerinde..

Cevap veren diger arkadaşlara da teşekkürler.

bende geçenlerde konu açıp araştırmıştım MUTLU kesinlikle

mutlu al mutlu kal :D :D

waterboy07
03-08-2011, 07:06
Mutlu alın derim 60 amp gri olanlardan memmun kalırsın.

Shadow_Dancer
03-08-2011, 13:59
Mutlu akü 60 amper gümüşlü olanlardan alarak sorunu çözdük arkadaşlar.

Kampanya dahilinde İstanbul içinde adrese teslim ve montaj yapıyorlar. 140 lira kdv ve montaj dahil fiyatı, arzu ederseniz kredi kartı ile de ödeyebilirsiniz.

By_HaNNibaLL
03-08-2011, 14:05
Mutlu akü 60 amper gümüşlü olanlardan alarak sorunu çözdük arkadaşlar.

Kampanya dahilinde İstanbul içinde adrese teslim ve montaj yapıyorlar. 140 lira kdv ve montaj dahil fiyatı, arzu ederseniz kredi kartı ile de ödeyebilirsiniz.

Bizim orjinallerle ayni değil mi abi boyutu

Shadow_Dancer
03-08-2011, 14:08
Bizim orjinallerle ayni değil mi abi boyutu

yok kardeşim bizimkiler 50 amper, fiat süper işçiligi sayesinde tablanın oraya ek bir plastik parça koyarak alanı daraltmış. Servis akünün 50 amperine 130 lira dedi. Zaten tabla tam olarak 60 ampere uyumlu. Mutlunun silver serisi de bakım vesaire gerektirmiyor. Uzun zamandır bu kadar hızlı marşta çalışmamıştı araba. Zaten servis 60 amper tavsiye etti.

By_HaNNibaLL
03-08-2011, 14:11
yok kardeşim bizimkiler 50 amper, fiat süper işçiligi sayesinde tablanın oraya ek bir plastik parça koyarak alanı daraltmış. Servis akünün 50 amperine 130 lira dedi. Zaten tabla tam olarak 60 ampere uyumlu. Mutlunun silver serisi de bakım vesaire gerektirmiyor. Uzun zamandır bu kadar hızlı marşta çalışmamıştı araba. Zaten servis 60 amper tavsiye etti.

Dün konuya yazacaktim ben onu unutmuşum tablada düz bir ek var onu söktüğünde alan genişliyor bakalim bende haftaya alicam sanirim coil cart curt derken yedik parayi :D hayirli olsun abi güle güle kullan

Shadow_Dancer
03-08-2011, 14:13
Dün konuya yazacaktim ben onu unutmuşum tablada düz bir ek var onu söktüğünde alan genişliyor bakalim bende haftaya alicam sanirim coil cart curt derken yedik parayi :D hayirli olsun abi güle güle kullan

Sagolasın kardeşim coillerinde hayırlı olsun.

SekoLive
03-08-2011, 14:16
hayırlı olsn soner abi bende varta varşuan iyi :) mutluda kötü olamaz herhalde.

Shadow_Dancer
03-08-2011, 14:18
hayırlı olsn soner abi bende varta varşuan iyi :) mutluda kötü olamaz herhalde.

Hepsi hemen hemen aynı be Sekom, ***** cari açık var para dışarı gitmesin dedik :D