PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya İftar Buluşması

ismail_karakas
03-08-2011, 12:21
Arkadaşlar belediylerimiz iftar çadırları kurarak ramazan ayında güzel bir etkinlik oluşturuyorlar. Benim bildiğim kadarıyla, hayırseverler de yardımcı olup o günün yemek masrafını üstlenebiliyor. Bizde Techturkey ekibi olarak biraraya gelip böyle birşey yapsak? Hem sevap kazanırız, hemde beraber orucumuzu açarız. Roll night yerine iftar meeting yapalım bu sefer ne dersiniz?:D

ali_utku
03-08-2011, 12:23
önümüzdeki hafta olursa bende katılırım.hemde tanışmış oluruz :)

önümüzdeki hafta salıdan itibaren 2 ay Antalyadayım

ismail_karakas
03-08-2011, 12:24
önümüzdeki hafta olursa bende katılırım.hemde tanışmış oluruz :)

önümüzdeki hafta salıdan itibaren 2 ay Antalyadayım

Günü ayarlarız. Önce belediyede tanıdığı olan bir arkadaş çıkarsa organizasyon için çok daha kolay olur herşey..

MatraX_07
03-08-2011, 12:26
Kardeşim bana Uyar ben Hazırım.Yeterkı Gün'ü uygun olsun

ismail_karakas
03-08-2011, 12:36
Kardeşim bana Uyar ben Hazırım.Yeterkı Gün'ü uygun olsun

Haftasonu yaparsak daha uygun olur sanırım herkese. Herkese uyacak şekilde güzel bir organizasyon yapalım..

Jön Türk
03-08-2011, 12:45
Bende varım İsmail.
Herkesin fikrini alırsak güzel bir org yapabiliriz.

ismail_karakas
03-08-2011, 12:46
Şu günlerde sevap kazanmak kadar kolay bişey yok. Bizde iyi değerlendirelim diye düşündüm:)

Jön Türk
03-08-2011, 16:15
Hangi belediyede var bu uygulama İsmail ? Büyükşehir mi Konyaaltı mı Kepez mi ? :soru:

EmrahERKAN
03-08-2011, 17:31
Tüm BElediyelerde var diye biliyorum ben ama yinede emin olmak lazım bende elimden gelen ne varsa yapmaya hazırım.

ismail_karakas
03-08-2011, 18:28
Biz kaç kişinin katkı sağlayacağını kesin kararlaştırırsak ona göre gider konuşuruz problem değil.

ceratoniaorg
03-08-2011, 18:39
o tarz günler çok önceden ayarlanmış belediyece kararlaştırılmış oluyor istediğimiz bir gün iftar çadırına katkımız olsun şeklinde birşey yapmak pek mümkün olmayabilir ama yinede araştırmak sordurmak lazım. 1 hafta sonra bende Antalyada'yım.

ismail_karakas
03-08-2011, 19:55
Hiçbirşey yapamazsak kendimiz iftar düzenleriz beyler düğün yemekleri yapanlarla anlaşıp. Yeterki katılım olsun..

MatraX_07
03-08-2011, 21:43
Çalıştığımız bi yemek firması var eğer uygun olursa ben sonuna kadar varım gerekn desteği gösteririm.İyi Fiyatta alırım

ismail_karakas
03-08-2011, 21:44
Bende de yer var. Bi de kiralık sandalye-masa bulursak 10 numara olur.

Jön Türk
03-08-2011, 21:48
Çalıştığımız bi yemek firması var eğer uygun olursa ben sonuna kadar varım gerekn desteği gösteririm.İyi Fiyatta alırım

Haydar girişimlere başla :D Metin ağayada yarın söylersin.komşuyuz ama adamı göremiyorum :D

Bende de yer var. Bi de kiralık sandalye-masa bulursak 10 numara olur.

mekan olarak nasıl olacak peki ismail.önceden haber vermeliyiz bu durumu yoksa o kadar yemek telef olur.

ARMADA_FB
03-08-2011, 21:55
Her Türlü dahil olurum yeterki ortak bi karar alınsın

ismail_karakas
03-08-2011, 21:59
Aga kendi aramızda olacaksa biliyorsun bizim garaj müsait. Hem orda 10-15 kadar şoförde var bu vesileyle onlarında duasını alırız. Kişi sayısı belli olsun, kendi aramızda yapacak olduktan sonra no problem:)

Jön Türk
03-08-2011, 22:04
Görünen o ki kişi sayısı bu kdar.sizin garajda yaparız madem.gayette güzel olur.

ismail_karakas
03-08-2011, 22:07
Bana uyar aga zaten buraya yazılan en fazla 10 kişi olacak:D Etli pide yaptırırız yanına ayran, bi tepside baklava 10 numara olur:D

m-power07
03-08-2011, 22:12
Aga kendi aramızda olacaksa biliyorsun bizim garaj müsait. Hem orda 10-15 kadar şoförde var bu vesileyle onlarında duasını alırız. Kişi sayısı belli olsun, kendi aramızda yapacak olduktan sonra no problem:)

Kemerden alper ve bende katılırız fakat yer mekan vs konularında uzakta olmamızdan ve işlerden dolayı katılamayız gün kararlaştırılırsa yardımcı oluruz bizde üzerimize düşeni yaparız yemek gününe orada oluruz.. iyi düşünmüşünüz :icon_tup:

Yada geçen sene düzenlediğimiz gibi Techturkey ANTALYA iftar yapabiliriz turgay organize etmişti geçen sene..

Alper_
03-08-2011, 22:17
ortağım yazmış :) arkadaşlar işlerimizi ayarlarsak geliriz :)

MatraX_07
03-08-2011, 22:31
Haydar girişimlere başla :D Metin ağayada yarın söylersin.komşuyuz ama adamı göremiyorum :D

mekan olarak nasıl olacak peki ismail.önceden haber vermeliyiz bu durumu yoksa o kadar yemek telef olur.
Yarından ıtıbaren baslıyorum.Metıne de soylerım onun Nostaljı ıle gelırım :)

Bana uyar aga zaten buraya yazılan en fazla 10 kişi olacak:D Etli pide yaptırırız yanına ayran, bi tepside baklava 10 numara olur:D
Valla 10numara olur kardeşim.Bunu detaylı sekılde yuz yuze ön görusme yapsak nasıl olur?

Kemerden alper ve bende katılırız fakat yer mekan vs konularında uzakta olmamızdan ve işlerden dolayı katılamayız gün kararlaştırılırsa yardımcı oluruz bizde üzerimize düşeni yaparız yemek gününe orada oluruz.. iyi düşünmüşünüz :icon_tup:

Yada geçen sene düzenlediğimiz gibi Techturkey ANTALYA iftar yapabiliriz turgay organize etmişti geçen sene..
10numara olur valla 1elın nesi var 2 elın sesı var mantıgıyla yaklasırsak guzel seyler yapabılırız

ortağım yazmış :) arkadaşlar işlerimizi ayarlarsak geliriz :)
Buyur gel kardesım her zaman ayıpsın )

ali_utku
03-08-2011, 22:35
Eğer Antalya da oldugum tarihde yapılırsa elimden geldiğince yardımcı olurum.masa sandalye fln taşınacaksa müsait aracım var :)

ismail_karakas
03-08-2011, 22:44
Eğer Antalya da oldugum tarihde yapılırsa elimden geldiğince yardımcı olurum.masa sandalye fln taşınacaksa müsait aracım var :)

Osman yarın bi masa sandalye ayarlasın da taşıma işini hallederiz kardeşim.

ugur_EN_
03-08-2011, 22:59
arkadaşlar güzel birşey düşünmüşsünüz bende bi kaç fikrimi sunayım sizlere...pide ayran tatlı olayı mantıklı ve çok güzel...pide için gerekli malzemeler alınır artık kaç kilo et biber vs..vs.. en son sadece pişmesi için lokantaya verilir hem daha hesaplı olur hemde daha çok pide yapılmış olur ve dağıtılır bu sayede... ayran içinde tanıdık bildik araştırırız en uygun fiyatlı düzgün bi marka alınır dağıtılır gene...bence sandalye masaya gerek yok neden derseniz; belediyeden izin alırız muratpaşa camiisinin orada dağıtırız plastik tabaklara koyarak yiyecek olan insanlarda camiinin bahçesinde rahatça yiyebilirler hem çarşı içerisinde hemde güzel bi yer bence...izin için elimden geleni yaparım muratpaşa belediyesinde ve vali şöförü tanıdık artık bütün tanıdıkları devreye sokarım yani bence izin işi kolay en sonundada temizlik kalır onlarıda hallederiz zaten diye düşünüyorum...

Birde şöyle bi durum daha var hazır konusu açılmış onun hakkındada bilgi vereyim sizlere...
Tuning07 & AntmoD sitelerinin sahibiyim 5 yıldır gelenekselleşmiş iftar yemeklerimiz oluyor kendi aramızda belli bi mekan ayarlıyoruz fix fiyat yemekler içecekler vs..vs.. toplanıyoruz hoş sohbet eşliğinde iftarımızı açıyoruz...Allah izin verirse bu senede 6.sını yapacağız inşallah...Gelirim katılırım bana uyar diyen arkadaşlar olursa kendi aramızdada bir iftar yapabiliriz...Şuan için mekan araştırmaktayız henüz bi mekanla anlaşma yapmadık ama önümüzdeki günlerde halledeceğiz...Bu konudada fikir ve görüşlere açığız...(Sitelerimiz Şuan İçin Bakımda Ondan Dolayı Erişim Yapılamamaktadır...)

ismail_karakas
03-08-2011, 23:02
arkadaşlar güzel birşey düşünmüşsünüz bende bi kaç fikrimi sunayım sizlere...pide ayran tatlı olayı mantıklı ve çok güzel...pide için gerekli malzemeler alınır artık kaç kilo et biber vs..vs.. en son sadece pişmesi için lokantaya verilir hem daha hesaplı olur hemde daha çok pide yapılmış olur ve dağıtılır bu sayede... ayran içinde tanıdık bildik araştırırız en uygun fiyatlı düzgün bi marka alınır dağıtılır gene...bence sandalye masaya gerek yok neden derseniz; belediyeden izin alırız muratpaşa camiisinin orada dağıtırız plastik tabaklara koyarak yiyecek olan insanlarda camiinin bahçesinde rahatça yiyebilirler hem çarşı içerisinde hemde güzel bi yer bence...izin için elimden geleni yaparım muratpaşa belediyesinde ve vali şöförü tanıdık artık bütün tanıdıkları devreye sokarım yani bence izin işi kolay en sonundada temizlik kalır onlarıda hallederiz zaten diye düşünüyorum...

Birde şöyle bi durum daha var hazır konusu açılmış onun hakkındada bilgi vereyim sizlere...
Tuning07 & AntmoD sitelerinin sahibiyim 5 yıldır gelenekselleşmiş iftar yemeklerimiz oluyor kendi aramızda belli bi mekan ayarlıyoruz fix fiyat yemekler içecekler vs..vs.. toplanıyoruz hoş sohbet eşliğinde iftarımızı açıyoruz...Allah izin verirse bu senede 6.sını yapacağız inşallah...Gelirim katılırım bana uyar diyen arkadaşlar olursa kendi aramızdada bir iftar yapabiliriz...Şuan için mekan araştırmaktayız henüz bi mekanla anlaşma yapmadık ama önümüzdeki günlerde halledeceğiz...Bu konudada fikir ve görüşlere açığız...(Sitelerimiz Şuan İçin Bakımda Ondan Dolayı Erişim Yapılamamaktadır...)

Kardeşim katılım az olduğu için ben pide olayını kendi aramızda yapalım diye düşündüm. Yaptırıp kendimiz yiyeceğiz yani artık:) Müsait yerim var benim. Ama senin dediğin gibi muratpaşa'da dağıtabiliriz pideyi izin işini halledebilirsek. O olursa daha iyi olur. Olmazsa kendi aramızda toplanıp yer içer sohbet ederiz.. Ama bi de şöyle bi durum var. İftar vakti orda kimi bulup dağıtacağız:)

MatraX_07
03-08-2011, 23:07

Oooo kanka sende mı burdaydın :)Bence senın dedıgınde mantıklı ama 3 5 kısının konusmasıyla olmuyor bu ısler Herkesın elını tasın altına koyup ıcraata dönusturecek yenılıkler yapmak lazım..
İsmaıl'gılın musaıt yerı varmıs ordada yapabılırız Muratpasa camısındede
Bunu bı sekılde karara baglayalım

ugur_EN_
03-08-2011, 23:34
kendi aramızda yapalım derseniz bana uyar zaten yapacağım ben böyle bi organizasyon dediğim gibi...gelecek olan arkadaşlar içinde sıkıntı olmazsa diğer benim gruptan gelicek olan arkadaşlarla hep beraber birlikte böyle bi iftar yapılabilir hem daha kalabalık olur hemde tanışma kaynaşma vesilesi olur...zaten gelecek olan diğer arkadaşlarda gene modifiye grubundan insanlar seviyesiz bi ortam değil yani...dağıtım olayı içinde elimden geleni yaparım ve sanırım üstesindende gelirim izinler için vs..vs.. siz nasıl isterseniz ben uyarım yani kısacası ama şahsi görüşüm madem buradaki arkadaşlarda kendi aralarında iftar yapmak istiyor hep birlikte yapalım derim...kanka bende burdayımda arada bi giriyorum osman link attı bi bakayım dedim...

ceratoniaorg
03-08-2011, 23:43
muratpaşada anca namazdan sonra tatlı dağıtırız iftar saati kimse olmaz:D iftar buluşması en mantıklısı. hayır işi yapılacaksada farklı şekillerde değerlendirmeler yapılabilir fikirler sunulabilir...

EmrahERKAN
04-08-2011, 11:01
Kendimi Aramızda bir yemek yapmak cok daha mantıklı hem tanışmış oluruz. iftar saati dediğiniz gibi orada kimseyi bulamayacağız.

MatraX_07
04-08-2011, 11:34
Bana da kendi aramızda buluşma yapıp ayarlamak daha mantıklı geldi..O zaman ona göre bi plan yapalım ayarlıyalım

Jön Türk
04-08-2011, 15:24
Düşünceler güzel fakat Antalya'dan bu kadar çok katılım beklemezdim..:no:

ugur_EN_
05-08-2011, 23:10
arkadaşlar madem böyle bi düşüncemiz var işi ciddiyete bağlıyalım ve bi an önce karar verelim derim??? 20 ağustos herkez için uygunsa mekan ayarlıyalım ya da ismail arkadaşımızın yeri varmış orda yaptıralım ben tatlı olayını görüştüm tepsisi 7 tl bize olur fiyatı sanırım 2-3 kilo gelir imalaathaneden direk alıcaz baklava sarı burma vs..vs..

MatraX_07
06-08-2011, 15:02
Tamam o zaman herkese uygunsa hadı canlanalım ayarlıyalım.Antalya Farkını Ortaya KOyalım

AEAlmas
06-08-2011, 15:05
E tamam olur gelirim geliriz yani bi kaç arkadaşı da alıp :)
Yer Zaman söylemeniz yeter
Bunun dışında eger etli pide vs konusu varsa malzeme alınır tanıdık fırın var yapan =)
Antalya etkinlikleriyle meshurdur herzaman =)

serdar_07
06-08-2011, 15:12

biz sayılmıyoruz nedense anlamıyorum :beuj::beuj: çağırılmaz olduk zaten artık....

levent
06-08-2011, 15:14
geçen sene katılmıştık bu sene de katılmaya çalışırız illaki hele bi dönelimde sağ salim :)

MatraX_07
06-08-2011, 15:15
happy_crazy_07@hotmail.com hem mail hem facebook adresi ekleyın o zaman arkadaslar detaylı konusalım bu ısı bır an önce gerceklestırelım

AEAlmas
06-08-2011, 15:33
Ekledim faceden

MatraX_07
06-08-2011, 15:48
tamam kardesım eyvallah

ugur_EN_
06-08-2011, 16:17
o zaman ayın 20 si olur diyosanız arkadaşlar tanıdık fırıncı varmış tatlıcıda bende var paraları topluyalım yaptıralım pidemizi alalım ayranımızı kolamızı yapalım salatamızı hep beraber eğlenelim muhabbet edelim???konuyu canlandıralım kesin gelirim diyenler kendini belirtsin ona göre plan proje yapalım hadi ANTALYAAAAAA İftara...

AEAlmas
06-08-2011, 16:38
Tarihleri belirleyip yeni konu acılıp oylamaya sunalım en düzgünü öyle olur

ali_utku
10-08-2011, 21:57
son durum nedir ? tarih kararlaştırıldı mı?

ugur_EN_
10-08-2011, 22:46
hâla bi karar alınmadı sanırım bu org yalan olucak gibi :S