Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uçak bileti için tanıdık acenta sahibi / çalışanı ???

hakan308
03-08-2011, 20:44
Tayinimin Siirte çıkması dolayısıyla ailem ve ben sık sık Ankara /Siirt veya Batman arası uçacağız.Sitede acentası olan veya çalışan tanıdığı olan ucuz yollu bilet bulabilicek olan varmıdır?

Cliosportve
03-08-2011, 20:49
Acentalar zaten 5-10 TL kar ile yurt içi bilet satışı yapıyorlar.
A - B - C acentalarının fiyatlarının pekte farklı olacağını düşünmüyorum 1.5 sene turizmcilik yaptım en fazla oynıycağı rakam 5-10 TL lik farklardır.
İşin özü çalışanın farklı alternatifleri önünüze sunup farklı firmaların olanaklarını size anlatıp kafanıza yatmasıdır

Kadyr
03-08-2011, 21:06
Netten alirsan 5 tl ucuz olur hepsi bu

WarmongeR
03-08-2011, 23:18
netten alınca genelde daha pahalı oluyor aslında, ya da bana öyle denk geldi. o kadar sık uçacaksan eğer tanıdık çıkmazsa bence hep aynı ve ufak bir acentadan biletleri alın zamanla kaynaşşırsınız uygun birşeyler yapar ancak diğer arkadaşların dediği gibi 5 10 tl fark eder tabii bazen acentelerin toplu kota halinde bilet olayları var uygunda düşebiliyor arada.

hakan_akin
03-08-2011, 23:45
yada miles özelliği olan bir kredi kartı alın 10 uçuştan biri bedavaya gelir hemen hemen yoksa yurtiçi uçuşlarda acentalara 10 lira kalıyor kişi başı

imparatoR
04-08-2011, 01:02
bende sık sık gidip geliyorum,havayollarında çalışan yakın akraban
(thy-pgs vs..senelik belirli bilet hakları bulunuyor cüzzi rakamlarla)
olmalı yoksa ekonomik bilet için gidip gelme durumunu önceden belirleyip biletini almanın dışında yapabileceğin pek bişi olmuyor.bayram biletimi 2 ay önce almıştım mesela.

BerkayKamaci
04-08-2011, 01:04
arkadaslar bızımde seyahat acentamız var ancak artık sıstem degıstı. komısyon almama gıbı bır durum yok. artık hıc bır sırket acık hesap calısmıyor kredı kartı sart.
yolcu nakıt odıcekse bıle ben kendı kartımı kullanıp bıletı satın alıyorum . komısyonuda bır cekıyor.
sadece pegasusta komısyon ayrı cekılıyor.