PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tatil önerileri

cliver
04-08-2011, 14:46
http://1.bp.blogspot.com/_-4bJSLRjRgw/TB9ougoZJII/AAAAAAAAB_8/hax_fPpnJ6g/s400/holiday.jpg
Arkadaşlar tatile çıkmak istiyorum antalya taraflarına öncelikle sorum şu ''alanyamı'' ''bodrummu'' hangisi daha eğlenceli olur herşey dahil bi otele gitmek istiyorum önerebileceğiniz aktivitesi bol memnun kaldığınız oteller vardır elbet.. yorumlarınızı ve önerilerinizi beklıorum çalışmaktan bunaldım bu sene :)

ProdriveSTI
04-08-2011, 14:49
Belek Cornelia Diamond Resort :icon_tup:

ama çok tuzlu hemde baya bi :)

ÜSTÜNERC
04-08-2011, 14:50
2 yerde hemen hemen aynı gibi sımdı ramazan oldugu ıcın sakındır.Datça palamutbükünü bence deneyin oranın denizi mukemmel bıyer aklınızda bulunsun bence.Alanyada bodrumda kalabalık yaz gecıren bır yer denızlerı gercekten cok guzel...

nakayama
04-08-2011, 14:52
kemere git bence otel farketmez ama aktivite çok olur :D

cliver
04-08-2011, 14:59
kemere git bence otel farketmez ama aktivite çok olur :D

:D :D :D :D benımde istediğim zaten o ekşın olsun kalabalık olsun 3 beyaz olsun(rus-ukraynalı-moldovalı :))

fatih(fb)
04-08-2011, 15:01
durun ramazan ramazan:D bayramın 3. veya 4. günü antalyadayım inşallah 20 günlüğüne:)

nakayama
04-08-2011, 15:10
:D :D :D :D benımde istediğim zaten o ekşın olsun kalabalık olsun 3 beyaz olsun(rus-ukraynalı-moldovalı :))

Alanyaya gitme bence yerinde olsam kemeri tercih ederdim daha pazar günü ordaydım her gittiğimde birşey oluyor bu hafta 2 rus kız gördüm çırılçıplak geziyolardı noluyo dedim kendi kendime :D

cliver
04-08-2011, 15:33
Alanyaya gitme bence yerinde olsam kemeri tercih ederdim daha pazar günü ordaydım her gittiğimde birşey oluyor bu hafta 2 rus kız gördüm çırılçıplak geziyolardı noluyo dedim kendi kendime :D

tamam hocam aklımda olsun kemer iyidir o zaman ama güzel bi otelde lazım bol rus lu :D zaten abyramdan sonra gıdıcez kısmetse bilginizin güzel otel varmıdır oralarda?????

nakayama
04-08-2011, 15:39
tamam hocam aklımda olsun kemer iyidir o zaman ama güzel bi otelde lazım bol rus lu :D zaten abyramdan sonra gıdıcez kısmetse bilginizin güzel otel varmıdır oralarda?????

Bilgidiğim otel yok rasgele bi otele yerleş hergün inferno auraya git zaten otele boş dönmezsin :D