Orijinalini görmek için tıklayınız : selam turkey..
sitenin yeni üyesiyim tanıtacak arkadaslar varmıdır eskileri müdaimleri üst devreleri fln ;) organizasyonel yapı warmı etkinlik oluomu fln :o
DetailEF
06-08-2011, 10:58
sen kimsiniz ?
Yapma diyom yine yapıyosun ama :hehe:
SekoLive
06-08-2011, 10:58
dün organize vardı kacırdın da isim nedir kimsiniz nasıl tanıyacak eskiler sizi? yoksa eskiler bilir yeniler örnek mi alır diyip gecicksnz :)
hoşgeldnz
SekoLive
06-08-2011, 11:14
pardoon arkadaşlar site de yeniyim.. ismim kerim evliyim 26 yasındayım arkadaslar hızlı we seri arac kullanmayı sewerim forum sitelerini arastırdım en kapsamlı bu site kafama yattı arac satmak mühim deil sadece konuşma ve tartısma uzerine burdayım.. saygılar...
Techturkey.com Post 4
arkadaşlar arkadaşın satılık ilanında böyle bişey buldum en azından 2.kez yazmaması adına kopyalıyorum.
pardoon arkadaşlar site de yeniyim.. ismim kerim evliyim 26 yasındayım arkadaslar hızlı we seri arac kullanmayı sewerim forum sitelerini arastırdım en kapsamlı bu site kafama yattı arac satmak mühim deil sadece konuşma ve tartısma uzerine burdayım.. saygılar...
Techturkey.com Post 4
arkadaşlar arkadaşın satılık ilanında böyle bişey buldum en azından 2.kez yazmaması adına kopyalıyorum.
bunu okudum,senin 2. üyelik falan sandım yaa :D uykudan yeni kalkmanın etkileri :D
Sercan K.
06-08-2011, 11:51
Forum üyesi olmak zor zanaat valla ..:)
Shadow_Dancer
06-08-2011, 14:08
Hoşgeldin fln.
hoşgeldnz
''bizi eskiler tanır yeniler örnek alır'' misali:D:D
Hikmet Gönül
07-08-2011, 23:36
hos geldınız ıyı forumlar...
hoşgeldin iyi forumlar...