Orijinalini görmek için tıklayınız : Colt czt kredi uygunmudur ?
Bayrampaşalı
06-08-2011, 20:49
Mitsubishi Colt 1.5 CZT 2007 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 35320530 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-colt-230-hp-sozde-degil-ozde-dolu-35320530/detay/)
arkadaslar bu aracı almayı dusunuyorum fakat kredi ile araç kredisi çekmeyi düşünüyorum verirlermi acaba yanlız 3 ay önce 15 bın cekmıstım ıhtiyaç kredısı olarak sımdı arac ıcın kredı alabılırmıyım yardım edersenız cok sevınırım :icon_tup:
hakan115
06-08-2011, 20:57
yapi kredinin 2. elde yas sinirlamasi 5 yildi yanilmiyorsam, diger bankalari bilmiyorum. ayrica 2. kredi genelde zor olur.
2011 deyiz -6 yapın yani 2005 e kadar kredi alabilirsiniz
garanti ve finansbank veriyor bilginize
Ahmet_28
06-08-2011, 22:30
araç için kredi kullanabilirsin ancak daha öncede kredi kullandığından bu tamamen gelir durumunla alakalı.diğer ödediğin kredi + bu araca kullanacağın kredi için biraz yuksek bi gelir belgen olmalı yada vergi levhası olmalı
volume81
06-08-2011, 23:35
20k tl için kaç aylık maaş geçmişimiz olmalı ve kaç tl maaş bodrosu gerekli :)
Dokunulmamış CZT verelim.
Mitsubishi Colt 1.5 CZT 2007 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 55021286 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-coiloverli-ve-masrafsiz-colt-czt-55021286/detay/?)
Yüklü Czt :D
Mitsubishi Colt 1.5 CZT 2006 Model 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 54668552 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-230-hptakasli-54668552/detay/)
CZT ler dökülüyor :) hayırlı satışlar herkese :)
vtecmaniaa
07-08-2011, 01:19
kasko değeri 27bin küsür olması lazım...yarın net şekilde öğrenip yazarım...Yüzde 80 ine kadar kredi alabilirsin ancak arkadaşların da dediği gibi senin gelir durumuna bakar kredi çıkması
taşıt kredisini genelde verirler ama ödeyebileceğini hem kanıtla hem de o güveni bankaya ver ;)
benim tavsiyem özel bankalardan al krediyi,çünkü devlet bankaları çok didikliyo bi de salak adama filan denk gelirsen olumsuz çıkabilir
olumlu olumsuz isteklerinin hepsini bankalar görebiliyor, ona göre iyi araştır tek seferde halletmeye çalış ;)
Alacağın czt de şimdiden hayırlı olsun...Ucuzuna da kaçma fazla :)
Alacağın czt de şimdiden hayırlı olsun...Ucuzuna da kaçma fazla :)
+Czt :icon_tup:
Kesinlikle ucuzuna kaçma iyice araştırıp al ;)
pegeout 106
07-08-2011, 01:48
CZT candırrr
Duruşu ve Ruhu Yeter
Kısmetse ikinci Czt'miz yolda gelicek :D
Bayrampaşalı
07-08-2011, 08:44
arkadaslar üzerime şirket var o yuzden sordum verırlermı dıe eger kredı işini halledersem czt bakıcam bu arac bızım burdan bı abının eskı aracı cok temız ve kazasız dedı o yuzden bunu koydum ama kredı halledersem ötekılerede bakıcam 1.5 arac ıcın mukemmel yürüyolar en cok kafama yatan araç bu zaten uzun olmıcak kredı ısı en fazla bı senelık cekıcem eger vermezlersede yılbasına kadar beklıcem nakıt olarak alıcam
herkeze verdıgı bılgıler ıcın tesekkurler
bı sorum daha olucak ılk defa colt czt kullanıcam herhangı bı sorunu hastalıgı varmıdır acaba:beuj:
vtecmaniaa
07-08-2011, 10:32
bı sorum daha olucak ılk defa colt czt kullanıcam herhangı bı sorunu hastalıgı varmıdır acaba:beuj:
benim araç 2007 yaklaşık 1.5 senedir bende,bakımlar haricinde daha hiç servise gitmişliğim yok :)
Bayrampaşalı
07-08-2011, 10:34
benim araç 2007 yaklaşık 1.5 senedir bende,bakımlar haricinde daha hiç servise gitmişliğim yok :)
anladım acıkcası vıdeoları izleyınce cok aklıma yattı hıç dusunmedıgm bı arabaydı sımdı favorım oldu kredı cıkarsa kesın alıyorum cıkmazsada yılbasında kesın alıyorum baska arac bakmam bundan sonra :)
vtecmaniaa
07-08-2011, 10:35
hayırlısı olsun inş pişman olmayacağını düşünüyorum ;)
Bayrampaşalı
07-08-2011, 10:38
hayırlısı olsun inş pişman olmayacağını düşünüyorum ;)
eywallah hocam son bısey daha sormak ıstıyorum cok oldu ama kusura bakmayın :)
oynanmıs bı czt alırsam gunluk kullanıcam ben herhangı bı sıkıntı olurmu yanı evdekı herkez kullanıcak aracı :beuj:
vtecmaniaa
07-08-2011, 10:42
:) benim araç da hiç oynanmamış sadece sticker var
günlük kullanım için zaten biçilmiş kaftan özellikle istanbul trafiği için, her türlü deliğe girer çıkar
araç zaten 3k devirden sonra canlı, normal kullanımda bildiğin 1.5 motor araba nası gidiyosa öyle gidiyo... en güzel yanı da az yakıyo ;)
tek kapı arabaya aşinalık yoksa ailenden canını sıkan yorumlar gelebilir :D bana çok geliyor çünkü ;)
Alicanrs
07-08-2011, 10:43
eywallah hocam son bısey daha sormak ıstıyorum cok oldu ama kusura bakmayın :)
oynanmıs bı czt alırsam gunluk kullanıcam ben herhangı bı sıkıntı olurmu yanı evdekı herkez kullanıcak aracı :beuj:
walla ahmet abininki gırtlak adam günlük kullanıyor =) sıkıntı çıkarmaz kesinlikle ..
aldığındada 1-2 1-2 yapma sürekli :D şanzıman kulağını koparmışımtım motor asena gibi oynuodu direk safe moda aldı :D
Bayrampaşalı
07-08-2011, 11:16
:) benim araç da hiç oynanmamış sadece sticker var
günlük kullanım için zaten biçilmiş kaftan özellikle istanbul trafiği için, her türlü deliğe girer çıkar
araç zaten 3k devirden sonra canlı, normal kullanımda bildiğin 1.5 motor araba nası gidiyosa öyle gidiyo... en güzel yanı da az yakıyo ;)
tek kapı arabaya aşinalık yoksa ailenden canını sıkan yorumlar gelebilir :D bana çok geliyor çünkü ;)
yok yok babam daha cok 3k sevıyo zaten o yuzden sıkıntı olmaz :D
Bayrampaşalı
07-08-2011, 11:17
walla ahmet abininki gırtlak adam günlük kullanıyor =) sıkıntı çıkarmaz kesinlikle ..
aldığındada 1-2 1-2 yapma sürekli :D şanzıman kulağını koparmışımtım motor asena gibi oynuodu direk safe moda aldı :D
yok kanka öle zırt pırt gazlıcak degılım normal kullanıcaz gunluk olarak sadece haftada ayda bır rolıng falan olur o kadar normal aıle olarak kullanıcaz :D
pegeout 106
07-08-2011, 14:02
Taßiri Caizse TAŞŞŞŞ gißi araßa :) 1.5 motor için inanılmaz güç alıyorsun o paraya o kadar hem az yakıp hemde güçlü araßa yok sonuçta yeni teknolojik ßir araßa ßen ßir kullanıcı olarak kısmetse ikinci CZT yi alıcaz yakın zamanda..
bu benim 2. czt'm ikisindede hiçbi sıkıntı yaşamadım. Biri orjinaldi diğeride Tr'nin en dolu cztsi ikisinide günlük kullandım halada kullanıyorum. Kronik bi sıkıntısı filan yok kolay kolay üzmez memnun kalcağını düşünüyorum :)
Taßiri Caizse TAŞŞŞŞ gißi araßa :) 1.5 motor için inanılmaz güç alıyorsun o paraya o kadar hem az yakıp hemde güçlü araßa yok sonuçta yeni teknolojik ßir araßa ßen ßir kullanıcı olarak kısmetse ikinci CZT yi alıcaz yakın zamanda..
ß'nin ss anlamına geldiğini bilmiyorsun herhalde. B harfinin neresi kötü?
http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%9F
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/90956-2006-czttakas-olur.html
ciillopp gibi czt
yusufaltintepe
08-08-2011, 10:51
Mitsubishi Colt 1.5 CZT 2007 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 35320530 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-colt-230-hp-sozde-degil-ozde-dolu-35320530/detay/)
arkadaslar bu aracı almayı dusunuyorum fakat kredi ile araç kredisi çekmeyi düşünüyorum verirlermi acaba yanlız 3 ay önce 15 bın cekmıstım ıhtiyaç kredısı olarak sımdı arac ıcın kredı alabılırmıyım yardım edersenız cok sevınırım :icon_tup:
Araç arkadaşımın aracı ve gerçekten on numaradır kendiside ileri derecede titiz ve pipiriklidir tavsiyem olur satma sebebi yanlış bilmiyosam iki tekerlek sevdasına tutulmuş olması şimdiden hangi aracı alırsanız alın hayırlısı olsun
-HAKTAN-
08-08-2011, 11:20
Araç benim eski aracımdır A'dan Z'ye hatasızdır.Kazası ve boyası yok.Sadece Ön tamponu değişmişti oda Mitsubishi Mar oto yetkili servisinde orjinal parçalarla onarılmıştır.Tüm bakımları Mar oto'da yapılmıştır ve kayıtlıdır.Cihan'da en az benim kadar arabasına iyi baktı.Motor almak için satıyor diye biliyorum.Gözün kapalı alabileceğin bir araçtır.
Bayrampaşalı
08-08-2011, 11:38
Araç benim eski aracımdır A'dan Z'ye hatasızdır.Kazası ve boyası yok.Sadece Ön tamponu değişmişti oda Mitsubishi Mar oto yetkili servisinde orjinal parçalarla onarılmıştır.Tüm bakımları Mar oto'da yapılmıştır ve kayıtlıdır.Cihan'da en az benim kadar arabasına iyi baktı.Motor almak için satıyor diye biliyorum.Gözün kapalı alabileceğin bir araçtır.
bizim burda bı abımız oda dedı zaten benım arkadasım sahıbı cok temız aractır dıe hatta telefonda orjınal halını falan gosterdı öncekı sahıbını bıle tanıyorum dedı hem fıyatı uygun hem temız araba o yuzden en cok bunu dusunuyorum suanlık :icon_tup:
34tb9544
08-08-2011, 11:43
Mesut bana kalırsa o paraları edecek bı araba degil kanka ben senden cok baktım cat zamanında 18500 e satılanlara 25 26 istediler kanka bence ederi o degil güzel arabamı güzel bı kaç ufak tefek dokunusta güzel hp ler alınıyor yol tutmuyor ama coille desteklemen lazım ekollerde bazen sıkıntı oldugunu duydum safe mode oluyomus boss cut mı neydi kalinca direk safe moda aldığını duymustum yinede kullananlar benden iyi bilir
Bayrampaşalı
08-08-2011, 14:21
Mesut bana kalırsa o paraları edecek bı araba degil kanka ben senden cok baktım cat zamanında 18500 e satılanlara 25 26 istediler kanka bence ederi o degil güzel arabamı güzel bı kaç ufak tefek dokunusta güzel hp ler alınıyor yol tutmuyor ama coille desteklemen lazım ekollerde bazen sıkıntı oldugunu duydum safe mode oluyomus boss cut mı neydi kalinca direk safe moda aldığını duymustum yinede kullananlar benden iyi bilir
kanka baska ne alıcazkı cok yuksek fıyatlara cıkamıyorum bana uygun gelen yanı hem az yakıyo hem ıyı gıdıyo aklında varsa guzel bıseyler bizede cıtlat onlara bakalım
standart beyinle 0.8 barın üzerine çıkarsan türlü türlü arızalar yakar czt.
Hiç bir kronik sorunu yoktur, yol tutuşu kötüdür
ß'nin ss anlamına geldiğini bilmiyorsun herhalde. B harfinin neresi kötü?
ß - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%9F)
boyle etiket oluyor :D
boyle etiket oluyor :D
Doğru söylüyorsunuz "eTichetchi cocuq" tarzında konuşsaydım olurdu herhalde. :D