Orijinalini görmek için tıklayınız : BA TypeR vs. MAE Kadett GSi
BA TypeR
Gruppe m intake
Kidd headers
70mm ara borular
buddy club son susturucu
skunk2 emme manifoldu
skunk2 70mm gaz kelebeği
K-PRO
MAE Kadett GSi
ITB
piston
egzantrik
headers
beyin
kısa
LUsOnkmLtvk
‪Kadett GSI MAE43 vs BA Type-R‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LUsOnkmLtvk)
qVCttob8z_Q
‪Kadett GSI MAE43 vs BA Type-R - 2‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=qVCttob8z_Q)
7gqQVpeqJ_U
‪Kadett GSI MAE43 vs BA Type-R - 3‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=7gqQVpeqJ_U)
bu videoda ben kullanıyorum ama yine geçildik 200lerden sonra :)
m138VcMk6R0
‪IMG 0108‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=m138VcMk6R0)
Kocaman maşallah her iki aracada nazar değmesin
Güzel olmuş denemeler
Bu kısma yetişemedim
Göki dediğimi e-5 den gidiyorum diye anlamış ama arkadaşımı beklediğim için koptuk
Her iki aracada maşallah.
Selcuk_RoL
07-08-2011, 13:54
maşşallah araçlara ama BA yakışanı yapmış emre:)
mükemmel denemeler olmuş. en şaşırdığımsa c20xe üst viteslerde iddialıyken burdavarlık göstermemesi oldu
_muhaRRem
07-08-2011, 13:58
EMG sen geçilmeye ne zaman doyucaksın :D
Maşallah kaddet çok güzel gidiyor. araçlara maşallah.
mükemmel denemeler olmuş. en şaşırdığımsa c20xe üst viteslerde iddialıyken burdavarlık göstermemesi oldu
Aynen normal şartlarda 5. vites öldürücü vitesidir c20xe nin ama ben itb ye bağlıyorum, bizde emme arkada kaldığından yüksek hızlarda sorun oluyor.
Biraz çalışmak lazım o konuda
araçlara maşallah ama ben asıl camcarı merak ettim :)
araçlara maşallah ama ben asıl camcarı merak ettim :)
Astra GSi Turbo canım :)
ba typer masallah güzel arac enes kazasız belasız ..
kadett gidiceği kadar gidiyo diye düşünüyorum onada masallah
GökhanAk
07-08-2011, 14:11
maaşallah ikisinede
CeM öZeR
07-08-2011, 14:16
maşallah araçlara. 4 ve 5, 2 ve 3 ten daha sağlam yürümesi lazım. Biraz daha uğraşla daha iyi olacaktır sanırım. :)
Astra GSi Turbo canım :)
üflemeli olduğu belli canım :D onada maşallah :)
maşallah guzel denemeler olmuş cam car'da ayrı bi tad vermiş :)
maşallah guzel vıdeo ba hakkını vermış ama kadette bu yaşına rağmen cok ıyı
birkan01
07-08-2011, 14:28
her iki aracada maşllah BA typer hrzmn favorim olmuştur;)
M///maniac
07-08-2011, 14:31
kaddette ne beyin kullanıyorsunuz
kaddette ne beyin kullanıyorsunuz
omex kullanıyoruz
Ah Gecuu ah doy artik :)Masallah ikosinede rolling yapmayi ozledimm eness ahaha
Cok guzel deneme olmus, 2 aracada masallah ozledik sizi :)))
Alicanrs
07-08-2011, 14:38
Maşallah tombişim benim Kadet fenalarda :) Enesin araba her zamanki gibi ok ve güzel yürüyor Allah kaza bela vermesin ikisinede Nazar değmesin
son video super:D
2 arac arasindaki guc farki bariz su anda oda 200den sonra ortaya cikmis, gsia bir kac mudahele ile daha keyifli olucaktir..
2-3-4 vites gecislerinde patimi mi cekiyor ctr:D:D yuhh
Trance-R
07-08-2011, 15:01
maşşallah her iki araca da ... mükemmel olmuş ... :)
erkin006
07-08-2011, 15:12
maşallah hepsine:)
pegeout 106
07-08-2011, 15:35
2 aracada Maşallah ğüzel denemeler olmuş
maşallah kazasız belasız pampama :D.
chiefkadir
07-08-2011, 15:56
Zevkli deneme olmuş ikisinede maşallah
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım gitti, benim açtığım konu bana hiçbir sebep göstermeden siliniyor ama dün akşama ait başka videolar boy boy burada yer alıyor..
Dün akşam GNS geçti diye bu şekilde davranılıp peşine de dün akşama ait farklı videolar konulması insanın aklında farklı soru işaretleri oluşturuyor; ayrıca gebze dönüşünde bizi bekleseydiniz dönüş yolunda teketek de deneyecektik de ne olduysa kimseleri beklemeden gidilmesi bizi de hayrete düşürdü..
chiefkadir
07-08-2011, 16:12
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım gitti, benim açtığım konu bana hiçbir sebep göstermeden siliniyor ama dün akşama ait başka videolar boy boy burada yer alıyor..
Dün akşam GNS geçti diye bu şekilde davranılıp peşine de dün akşama ait farklı videolar konulması insanın aklında farklı soru işaretleri oluşturuyor; ayrıca gebze dönüşünde bizi bekleseydiniz dönüş yolunda teketek de deneyecektik de ne olduysa kimseleri beklemeden gidilmesi bizi de hayrete düşürdü..GNS hangi araç? kimi geçmiş az açıklasan bro
GNS hangi araç? kimi geçmiş az açıklasan bro
yaa sorma Kadircim dün gece GNS vs BA denedi gece bende o kadar uğraştık diye videoları sahurda forum a koydum ama sabah uyandığımda konu silinmiş ve bana bu durumla ilgili yönetim tarafından hiçbir mesaj yazılmamış ama youtube da videolar var isteyen oradan da bakabilirler; çok şükür orayı silemiyorlar..
Dün akşam GNS geçti diye bu şekilde davranılıp peşine de dün akşama ait farklı videolar konulması insanın aklında farklı soru işaretleri oluşturuyor; ayrıca gebze dönüşünde bizi bekleseydiniz dönüş yolunda teketek de deneyecektik de ne olduysa kimseleri beklemeden gidilmesi bizi de hayrete düşürdü..
Araç sahiplerinin haberi var konunun silindiğinden, otobandada bi yanlış anlaşılma olmuş e5ten döndüğünüzü sandık sonra yanımızdan geçtiniz zaten, hayrete düşmene gerek yok yani :)
chiefkadir
07-08-2011, 16:24
yaa sorma Kadircim dün gece GNS vs BA denedi gece bende o kadar uğraştık diye videoları sahurda forum a koydum ama sabah uyandığımda konu silinmiş ve bana bu durumla ilgili yönetim tarafından hiçbir mesaj yazılmamış ama youtube da videolar var isteyen oradan da bakabilirler; çok şükür orayı silemiyorlar..Açıklama için tenkss:icon_tup:
Araç sahiplerinin haberi var konunun silindiğinden, otobandada bi yanlış anlaşılma olmuş e5ten döndüğünüzü sandık sonra yanımızdan geçtiniz zaten, hayrete düşmene gerek yok yani :)
araç sahiplerinden bahsetmiyorum ben; ama konuyu ben açtığım için nezaketen de olsa konu sahibine de bir haber verilir ama geçilmeyi sindiremiyorsanız o apayrı birşey biz dün akşam da dedik bugün biz geçeriz yarın siz geçersiniz önemli olan gönüller bir olsun diye ama sizin bu tutumunuz bunların çok ötesinde..
Selcuk_RoL
07-08-2011, 16:27
yaa sorma Kadircim dün gece GNS vs BA denedi gece bende o kadar uğraştık diye videoları sahurda forum a koydum ama sabah uyandığımda konu silinmiş ve bana bu durumla ilgili yönetim tarafından hiçbir mesaj yazılmamış ama youtube da videolar var isteyen oradan da bakabilirler; çok şükür orayı silemiyorlar..
çok şükür!!! allah allah ya sen gns nin yeni sahibi falanmısın??
ardacngns
07-08-2011, 16:30
masallah enes rollinglere dewam :)
araç sahiplerinden bahsetmiyorum ben; ama konuyu ben açtığım için nezaketen de olsa konu sahibine de bir haber verilir ama geçilmeyi sindiremiyorsanız o apayrı birşey biz dün akşam da dedik bugün biz geçeriz yarın siz geçersiniz önemli olan gönüller bir olsun diye ama sizin bu tutumunuz bunların çok ötesinde..
Araç sahipleri konuşmuş ve yönetimden konunun silinmesini istemiş buna kimse bişey diyemez konuyu kimin açtığı önemli değil.
Geçilmeyi sindiremicek bi adam olsa enes zaten yanına adam alıp Dou'nun arabasını görmek istemesini kabul etmezdi.. Gerek yok böyle şeylere
çok şükür!!! allah allah ya sen gns nin yeni sahibi falanmısın??
bence sen benim yazdıklarımı hiç anlayamamışsın bir daha oku, benim bahsettiğim konunun silinip dün geceyle ilgili farklı bir konu açılması kafalarda soru işaretleri bırakıyor.. ;) madem araç sahipleri istemiyor o zaman neden farklı konu açılıyor..
Geçilmeyi sindiremicek bi adam olsa enes zaten yanına adam alıp Dou'nun arabasını görmek istemesini kabul etmezdi.. Gerek yok böyle şeylere
Emre eğer durum senin dediğin gibi olsaydı o konu silinmez ve yerine bugün öğleden sonra yeni konu açılmazdı..
_muhaRRem
07-08-2011, 16:41
kardeşim birşey sorucam yalnış anlamaşsan.. siz kimsiniz ? daha önceden ataşehire geliyormuydun.
Emre eğer durum senin dediğin gibi olsaydı o konu silinmez ve yerine bugün öğleden sonra yeni konu açılmazdı..
İyide bu konunun ba&gns ile ne alakası var. BA ile kadetti denedik videosunu koyduk araç sahipleri istememiş olsaydı koymazdık. Ki senin açtığın konudan Enesinde Doununda haberi yokmuş silinmesi gayet normal yani
Selcuk_RoL
07-08-2011, 16:44
bence sen benim yazdıklarımı hiç anlayamamışsın bir daha oku, benim bahsettiğim konunun silinip dün geceyle ilgili farklı bir konu açılması kafalarda soru işaretleri bırakıyor.. ;) madem araç sahipleri istemiyor o zaman neden farklı konu açılıyor..
ben anladım anlıycağımı merak etme sen ... çok şükür fln ne demek ya ne kadar önemliymiş sizin için bi şekilde BA nın önünde gitmek birde enes gibi bir insana hayret bişey ya şimdide konu niye silinmiş demekki bi terslik varki silinmiş burası babamızın çifliği değil herkeze her şart eşit ne demeye çalışıyosun yani??
senin videonla bu konunun ne alakası var?.konun sılındıyse gıt modlara msj at. buraya nıye yazıyosun.bu adam bırtek sızınle olan vıdeosunumu koyabılır sadece.öyle bir kuralmı var.sızene kım ne ısterse onu koysun vıdeoda.şikayetın varsa git modlara msj at buradakılere degıl.konuyu .... etme lütfen.
kardeşim birşey sorucam yalnış anlamaşsan.. siz kimsiniz ? daha önceden ataşehire geliyormuydun.
Yanlış anlaşılacak bir durum yok adım Erden, tanıtım mesajımda kendimle alakalı bilgileri de yazmıştım..
İyide bu konunun ba&gns ile ne alakası var. BA ile kadetti denedik videosunu koyduk araç sahipleri istememiş olsaydı koymazdık. Ki senin açtığın konudan Enesinde Doununda haberi yokmuş silinmesi gayet normal yani
şu alakası var Ba geçilince konu siliniyor geçince konu açılıyor, ayrıca dün gece enes e sorduk video çekelim mi foruma koyalım mı diye bir sorun olmadığını ben ondan duydum, bu da bu tip soruların hepsini cevaplıyor..
burası babamızın çifliği değil herkeze her şart eşit ne demeye çalışıyosun yani??
Keşke şartlar eşit olsa bizde farklı şeylerden konuşuyor olsaydık.. ne yani daha çok arkadaşı olan daha mı haklı oluyor..?
bir konu nasıl piç edilir örneğini görüyorsunuz.. dilin kemiği yok, ben susma hakkımı kullanıyorum..
2 Araca MaşAllah..Çok güzel denemelerdi, temiz 10 kere denenmiştir, kadet bi ara alev attı geceyi aydınlattı çok iyiydi..
Selcuk_RoL
07-08-2011, 16:58
Keşke şartlar eşit olsa bizde farklı şeylerden konuşuyor olsaydık.. ne yani daha çok arkadaşı olan daha mı haklı oluyor..?[/QUOTE]
ne alakası var ya ikiside arkadaşım ama babamın oğlu değiller sonuçta ben senin o çok şükür fln tavrına anlam veremedim nedir bu yani bu kadar hırs çok istiyorsan sor araç sahiplerine bir daha konu aç buda son msj konu piç oldu oky!!
KA®ANLIK
07-08-2011, 17:01
arkadaşlar,
itiraf ediyorum, o kahkaha benim :D
GSI Turbo gerçekten çok zevkli oldu maşallah...
bu arada aslında Kadett in asıl amacı Drag bu nedenle şanzımanı kısa.
aslında 5. viteste TYPE-R ın yürümesinin sebebi kısa şanzıman nedeniyle 5. viteste 210 dan sonra güç bandının dışında kalıyor olması Kadett in.
2-3-4 de BA Type-R ile kafa göz gitmesi gerçekten başarılı bir sonuç bizce.
BA Type-R a KOCAMAN BİR MAŞALLAH... gerçekten adama Type-R aldırır veya sattırır :D
LUTFU CNGNS
07-08-2011, 17:19
Güzel denemeler Ba Typera maşallah
MAE'de emeği olan herkese sonsuz saygılar..
Juggernaut
07-08-2011, 17:29
Full na yapılı tüy siklet kadeti geçmesi kolay olmasa gerek..Maşşallah Ba ya.
berkayGLRN
07-08-2011, 17:40
maşallah her iki aracada güzel denemeler olmuş..
Full na yapılı tüy siklet kadeti geçmesi kolay olmasa gerek..Maşşallah Ba ya.
aslında full na yapılı sayılmaz, 12.5 sıkıştırma ve itb biraz daha agresif egzantrik istiyor. Daha iyi gitmesi için yapılcak çok şey varda şimdilik yetiyor sahibine bu kadar, 200 hp 1.000 kg ye göre çok başarılı gidiyor bence
bizde tüy siklet sanıyorduk ama 1000 kg çıktı kantarda şaşırttı bizi :)
Juggernaut
07-08-2011, 17:57
1000kg da iyi bir ağırlık bence:)
Zevkli olmuştur kadet tam sleeper.
serdar_07
07-08-2011, 18:08
maşşallah araçlara..bu kadet akhisara gelen kadett mi acaba ???
evet o kadett
serdar_07
07-08-2011, 18:14
evet o kadett
maşşallahı var valla allah kaza bela vermesin...akhisarda benle kalkmıştı geçmişti.. benim segmentim değildi ama çok güzel yürüyor :)
m-power07
07-08-2011, 18:16
uzadıkca ara fazla açılmış sanırım maşallah araçlara :)
Bu konu ile ilgili son mesajımı yazmak istiyorum artık lütfen bu son olsun, lütfen daha da uzatıp konuyu piç etmeyin. Selçuk, Muharrem, Erden özellikle rica ediyorum.
Enes ağırlıkları eşitleyerek arabamı görme fırsatı sunmuştur, ki ağırlık eşitleme arabaların kondisyonunu-durumunu görebilmek için sıklıkla kullanılan bir yöntemdir özellikle sürücü ve yolcular arasında çok büyük ağırlık farkları varsa. Sağolsun bizi kırmadı.
Arabamın nasıl yürüdüğünü dün gece görmüş olduk zaten. Enesin arabasının da nasıl gittiğini genel olarak piyasadaki herkez zaten biliyor, bu da benim için iyi bir kıstas olmuştur. Dün gece gördüğüm kadarıyla benim aracım BA dan hızlıydı, bir başka gün tekrar denenir güzel güzel yorumlarız. Artık Allah aşkına namus meselesine dönmesin şu mevzu.
Eğer (keşke) Enes Opette sorulduğunda direk olarak "abi video koyulmasın" deseydi bu kadar sıkıntı olmayacaktı. Opette "O.K sıkıntı yok" diyipte, gece 3:30-4 te mesajla videoları koymassan sevinirim dediğinde benim olaylara müdahale edebilme şansım olmadı ne yazık ki.
Bu durumdan ötürü Enesin canı çok sıkıldığı için, Olgar abi aramızdaki problemi düzeltmeye uğraştı sağolsun. Enesle olan dostluğumuz ve hatır -gönül çerçevesinde, oluşan durumdan ötürü canı çok sıkıldığı için bende Enesin isteğini geçte olsa yerine getirip videonun forumdan kaldırılmasını uygun gördük. Durum bundan ibarettir.
Lütfen daha fazla uzatmayalım, anlaşamadığımız bir nokta varsa elbetteki bir cuma cumartesi günü ataşehirde oturur detaylı konuşuruz.
Konuyu böldüğümüz içinde konu sahipleri kusurabakmasınlar, teşekkürler.
Kadett guzel tutunmus enes te gerregini yapmıs vitesler takır takır masallah her iki aracada ..
Kadett_gsi
07-08-2011, 19:21
herkese yorumları ve Dua'ları için teşekkürler , Enes'e special thanks :icon_tup:
aracımızı ayar sonrası görmek adına bizi kırmadı , defalarca gazladı.
dün gece güzel vakit geçirdik , bol bol attık gazımızı.
BA iddialı bir Typer , Enes ile beraber güzel bir ikililer , 41 kere MAŞALLAH
Kadett düşündüğümüz , planladığımız duruma ulaştı ualaşacak , bi iki konuda ufak iyileştirmeler olabilir , yakın zamanda büyük bir değişiklik planlamıyorz zaten .
şanzımanda asıl amacımız 2-3-4 idi ve bu viteslerde iyiyiz bence , tabiki 5 tede aynı şekilde yürüyebilsek süper olur :D
Emre Kadetti kullanırken surat ifadeni görmen lazım , mutlu bir insan oluyorsun :icon_tup: arabanın hakkını da benden fazla veriyorsun o da bi gerçek :D
Kadett_gsi
07-08-2011, 19:33
Cok guzel deneme olmus, 2 aracada masallah ozledik sizi :)))
bizde sizi özledik :icon_tup: , eylüldeki tarihin netleşmesini bekliyoruz :D
son video super:D
2 arac arasindaki guc farki bariz su anda oda 200den sonra ortaya cikmis, gsia bir kac mudahele ile daha keyifli olucaktir..
2-3-4 vites gecislerinde patimi mi cekiyor ctr:D:D yuhh
patiyi Kadett çekiyor , tabii çektiren arkadaşında etkisi var :D
MAE'de emeği olan herkese sonsuz saygılar..
:) , Rs le denermiyiz
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş :)
Tabi deneriz kardeşim :D:D
2 araçada maşallah.kadette bi maşallah daha ayardan sonra bayağı farketmiş iyi olmuş.
RS mi aldın yavuzz:)
Her iki aracada maşallah.
Eray Yümsel
07-08-2011, 20:00
maşallah 2 aracada enesin gideri belli ztn o yüzden büyük tebrik kadet e :)
Emre Kadetti kullanırken surat ifadeni görmen lazım , mutlu bir insan oluyorsun :icon_tup: arabanın hakkını da benden fazla veriyorsun o da bi gerçek :D
yuruyen gsi gorunce mutlu oluyorum kullaninca orgazm oluyorum :D valla kadett benide zorladi dun ayardan sonra sapitti iyice 2de basinca bozuk yolda saga sola firlatiyo kendini:D Allah nazarlardan saklasin zamanla dahada iyi olcak insallah :)
2 araçada maşallah.kadette bi maşallah daha ayardan sonra bayağı farketmiş iyi olmuş.
RS mi aldın yavuzz:)
Bulursam alıcam Cenker. Eli kulağında ;)
KA®ANLIK
07-08-2011, 20:45
Bulursam alıcam Cenker. Eli kulağında ;)
RS miiii.
RSI al sen bence :D RS hızlı gelir...
2 aracada masllah . ba typer kullanan arkdas vites değiştirmenin hakkını veriyor .f1 gibi masllah :D
RS miiii.
RSI al sen bence :D RS hızlı gelir...
RSI 10 sene önce kullanıyodum len :D
2 tane çocuk oldu RS almam lazım acil olarak :D:D
bizde sizi özledik :icon_tup: , eylüldeki tarihin netleşmesini bekliyoruz :D
patiyi Kadett çekiyor , tabii çektiren arkadaşında etkisi var :D
dün atasehirde kaputun dikkatimi çekti ? malzeme nedir mrk ettim
Ahmet_28
07-08-2011, 20:53
maşallah her 2 aracada.kadet ciddi güzel yürümüş tebrikler
Kadett_gsi
07-08-2011, 21:12
dün atasehirde kaputun dikkatimi çekti ? malzeme nedir mrk ettim
Fiberglas elyaf ve polyester , kadett icin carbonfiber yada hazir polyester kqput yok , fibercilerde kalipta yok. Hepsi once kalip yapacaz diyip binli rakamlardan bahsedince orjinal kaputun uzerinde ben kendim yaptim. Goruntu guzel olmayabilir ama hava girisi icin yapmam gerekiyordu , orjinal kaputu kesmek istemedim oda bulunmuyorda maalesef :)
Maşallah araçlara.BA yine formunda.Kazasız belasız sürüşler inşallah.
2 aracada maşallah cok keyifli denemeler olmus kadetin üst devirlerini biraz beslemek gerekli daha iyi olur insallah
Kadet kendini gün geçtikçe geliştiriyor , ilk defa typerın sesini bastıran bir arabayla denedim :D
3-4 hafta önce yine denemiştik dün geceki gideriyle alakası yoktu hemen arkaya düşüp kayboluyordu ama bu gece mükemmel gitti..Berk abi eline sağlık,keyif aldım gerçekten :icon_tup:
Maşallah..
Bu arada turbo astra gsi da iyi şaka yaptı 200 üstünde hala arka tamponumda birşeyler var nasıl olur ya diyorum sonradan öğrendik tc mış :D Onada maşallah.
Fiberglas elyaf ve polyester , kadett icin carbonfiber yada hazir polyester kqput yok , fibercilerde kalipta yok. Hepsi once kalip yapacaz diyip binli rakamlardan bahsedince orjinal kaputun uzerinde ben kendim yaptim. Goruntu guzel olmayabilir ama hava girisi icin yapmam gerekiyordu , orjinal kaputu kesmek istemedim oda bulunmuyorda maalesef :)
görüntüsü kötü değilde ilginç :) vallaha bravo bi emek var o kaputta belli ediyor zaten
Kadett_gsi
07-08-2011, 23:16
görüntüsü kötü değilde ilginç :) vallaha bravo bi emek var o kaputta belli ediyor zaten
:D teşekkürler, aynından arka bagaj kağağımızda var , draglarda takmalık , arka bagaj kapağı 25 kilocuk geliyorda :(
Kadett çok iyiymiş, MaşAllah iki aracada...
Kadet kendini gün geçtikçe geliştiriyor , ilk defa typerın sesini bastıran bir arabayla denedim :D
3-4 hafta önce yine denemiştik dün geceki gideriyle alakası yoktu hemen arkaya düşüp kayboluyordu ama bu gece mükemmel gitti..Berk abi eline sağlık,keyif aldım gerçekten :icon_tup:
Maşallah..
Bu arada turbo astra gsi da iyi şaka yaptı 200 üstünde hala arka tamponumda birşeyler var nasıl olur ya diyorum sonradan öğrendik tc mış :D Onada maşallah.
Gazlarken aynadan bakisin gozumde canlandi bir an :hahaha:
Emre kullanirkenki hali baya sasirtici Kadett'in yav masallah :D
maşallah araçlara güzel bir roll olmuş. bu arada iki aracın dyno çıktısı var mı ve kilolar ne civarlarda?
maşallah araçlara güzel bir roll olmuş. bu arada iki aracın dyno çıktısı var mı ve kilolar ne civarlarda?
kadett 198hp çıktı dynoda. kilosuda tam 1.000kg.
enes dyno ya çıkmadı ama 240hp falan çıkıyor bu specteki typerlar sanırım
her ıkı arabayada masallah inş bende haftaya tam anlamıyla aranızda olucam
Bir soru sordum ama herkes sözleşmiş gibi üstüme geldi, gelenlere uygun bir uslupla düzgün bir seviye ile cevap yazdım ama ben kötü oldum.. o zaman şöyle yapalım; hepinize iyi forumlar..
olm git kilo ver senden iyi jokey bulunmaz bu ophell arabasına :)
eğer yakın kilolarda iseler kadett e bu yaklaşık 40 bg lik farka rağmen böyle yürümesinden dolayı bir maşallah daha yolluyorum.
mami_makinen
08-08-2011, 01:44
ıkı aracada maasallah ...ba typerın gıdısını dusunursek opel baya ıyı yuruyo...
VeNoM_35
08-08-2011, 01:52
tebrikler güzel bir n/a görebildik sonunda daha iyi olur umarım.
typer zaten herzmanki gibi iyi.
Bulut Y.
08-08-2011, 02:22
typer ne olursa olsun affetmemiş.
kadetti daha öncede izlemiştik.
deneyen araçlara maşallah.
Üç aracada maşallah cam car ı unutmamak lazım :) Kadet çok iyi tutunmuş inşallah dahada geliştirilir...
Masallaah kadett e daha cok gideri var bence yurtdisindaki ayni spec lerdeki kadettler fena can yakiyor buarada kisa sanziman olarak ne kullandiniz cok kisa mi kaldi acaba f20 4x4 sanziman ilac. Normal f20 den baya kisa.
KA®ANLIK
08-08-2011, 07:37
Masallaah kadett e daha cok gideri var bence yurtdisindaki ayni spec lerdeki kadettler fena can yakiyor buarada kisa sanziman olarak ne kullandiniz cok kisa mi kaldi acaba f20 4x4 sanziman ilac. Normal f20 den baya kisa.
Şanzımanın 3,94 son dişli oranı.
Aracın üstünde de F18CR var (halk arasındaki tabiri F18+) :)
Şanzımanın 3,94 son dişli oranı.
Aracın üstünde de F18CR var (halk arasındaki tabiri F18+) :)
Hehe atmo sanzimani ama buseferde cokmu kisa kalmis yinede masallah guzel proje sbd kadett aklima geldi jg
CorsaGSI
08-08-2011, 09:35
Berk abi ayar işi tamam sanırım :) eskisine göre farkta etmiş ayar.
MAE'ye ve BA'ya maşallah ;)
Yanlız projeyi bitiren arabayı yeni alan ayarı yapan soluğu Enes' in yanında alıyor :) Enes de sağolsun kırmayıp sonuna kadar deniyor. EZN' de de öyle olmuştu. Maşallah kardeşim araban çok güzel.
Kadett'e de ayrıca maşallah. Çok güzel tutunmuş.
slowmotion
08-08-2011, 09:55
bütün araçlara maşallah kadett ' i çok beğendim. hafiflik avantajını güzel kullanıyor galiba
maşallah her iki araca kadett güzel yürümüş erken bitmiş...
akhisarda güzel süreler bekliyoruz
Bekle bekle kardeşim :)
Kadett_gsi
08-08-2011, 10:27
inşallah orda olacağız.
hadi canım yoksa sende mi :D
onursoytam
08-08-2011, 10:36
evet panpa :D bişeylermi hatırlattı sana :D
Güzel espri :)
serdar_07
08-08-2011, 11:06
evet pampaa hatırlatmaz mı :D :D o ITB nin sesi kulaklarımda hala hahahah :)
olm git kilo ver senden iyi jokey bulunmaz bu ophell arabasına :)
deşme yaramı olm dertliyim :)
by serçe
08-08-2011, 13:48
maşallah güzel denemeler olmuş ...
19gokhan90
08-08-2011, 14:13
maşallah kadett e akhisarda 14.000 ı görür inşallah :)
yavuz abi senide bekliyorum...
eğer yakın kilolarda iseler kadett e bu yaklaşık 40 bg lik farka rağmen böyle yürümesinden dolayı bir maşallah daha yolluyorum.
KW donusumu dogru yapıldıgında 192 hp fılan gsı . enesın arabada 245 en az verır dusunceme gore, aradakı fark 55 bg cıvarı az deıl, yuksek suratte bu farkın ortaya cıkması normal. bıraz daha gucler yakın olsaydı daha keyıflı olurdu son hızlara kadar..
maşallah ıkı araca cok keyıflı olmus elınıze saglık kaddetn sesi cok guzel gelıyor draglardan bılıoz:D
type r 240 hp gelmez sanmam.230dur max.bende emme yoktu 226 gelmıstı.
GokhanErol
08-08-2011, 21:05
MasAllah guzel rolling olmus...
Bence pasaoglunda 240+ cikarir ba Ctr tahminim...
maşallah ıkı araca cok keyıflı olmus elınıze saglık kaddetn sesi cok guzel gelıyor draglardan bılıoz:D
type r 240 hp gelmez sanmam.230dur max.bende emme yoktu 226 gelmıstı.
Her araba aynı speclerde aynı HP gelcek diye bir kaide yok. :)
Ölçeriz sikinti yok :D Bencede 230 civarıdır Kamer gibi düşünüyorum.
ali elbasan
25-10-2012, 15:08
konuyu hortlatım maşallah mae ye güzel yürüyor allah utandırmasın
mae hala yürüyormu ya ? yaşıyormu araç hala ?
Kadett'e yaşı itibariyle kocaman Maşallah gerçekten.. süper yürümüş..
ali elbasan
25-10-2012, 15:17
mea cok de
gerli bır aractır nıye yurumesin :)
tayreep_john
25-10-2012, 15:40
cam - car çok iyimiş :)
Kadett_gsi
25-10-2012, 15:49
konuyu hortlatım maşallah mae ye güzel yürüyor allah utandırmasın
Sagol Ali , Amin
Kosturmaya devam ;)
Kadett'e yaşı itibariyle kocaman Maşallah gerçekten.. süper yürümüş..
Yasli kurttur o ;) , tesekkurler
cam - car çok iyimiş :)
Cam car o zamandan daha da hizli simdi , etrafimizda daha hizli dolaniyor :)
gayet güzel yürüyor :)
ali elbasan
25-10-2012, 15:52
4 kasım :)
minimal_freak
25-10-2012, 15:57
kadet'e maşallah yaşına rağmen iyi tutunuyor, tayyar a yorum yok :) :icon_tup:
vay anasını çok şaşırdım çokta sevındımmm :D kazasız belasız . biri mae biride kds yeri farklı Türkiyede :) zaten kds de gelmiş . 2 aracıda aktif görmek dileğiyle
ali elbasan
25-10-2012, 16:14
amin amin : )
mae bu videodaki halinden sonra baya yol katetti :) tekrar denemek lazım bi ara
brs_odbs
25-10-2012, 18:11
maşallah araçlara kazasız belasız
KA®ANLIK
25-10-2012, 20:47
MAE ne la,
düdük makarnası....
bayramdan sonra görüşelim EMG, şöyle S2000 MAE Bertone gecesi yapalım ama bu videodaki CamCar gelmesin :D:D:D
Kadett_gsi
25-10-2012, 21:41
MAE ne la,
düdük makarnası....
bayramdan sonra görüşelim EMG, şöyle S2000 MAE Bertone gecesi yapalım ama bu videodaki CamCar gelmesin :D:D:D
Duduk makarnasi ile ne zaman deniyon bi daha , KoCaman turbo da kurtaramiyor seni ne yapacan ki ....
Bana s2k getirin :)))
ali elbasan
25-10-2012, 21:43
haber verin seyretmeye gelelim
KA®ANLIK
25-10-2012, 21:59
Duduk makarnasi ile ne zaman deniyon bi daha , KoCaman turbo da kurtaramiyor seni ne yapacan ki ....
Bana s2k getirin :)))
la zübük necati 1.3 dizel turbosu boyutundaki turbo mu KoCaman :D
görende GT2871 var sanacak :D
senin yağ soğutma radyatöründen ufak la benim intercooler ım terbiyesiz.
kaputtan çıkan KOCAMAN ITB lerine bak önce sen.
neyse bayram sonrası cold air intake + yazılımdan sonra EMG nin sikibini alırız araya bi sen çakarsın bi ben çakarım sikibine sonra ben de sana çakarım
ohhh sabahlar olmasın...
hoş ben seni geçersem bir daha kadett in yüzünü göremeyiz la çekersin garaja hahahahaha :D
engın sen karanlıkta kalmısnn :D:D:D:D
ali elbasan
25-10-2012, 22:11
melü turbosu var adamın ateşi aydınlatıyordur onun :)
KA®ANLIK
25-10-2012, 23:00
engın sen karanlıkta kalmısnn :D:D:D:D
yahu beraber kantara çıktık,
şöförsüz yakıtsız bertone olduğu gibi 1345kg çıktı, sub anfi stepne üstünde ( rollinglere öyle olduğu gibi çıkıyorum ) :D
arkadaşın araba 970kg mu ne çıktı,
hala turbo diyiii,
aradaki 400kg ne olacak diye sorarlar adama :D
zaten kadett de yağ soğutucu diye bize yutturduğu intercooler mı diye de şüphelenmiyor değilim, keza benim intercooler ın 2 katı :D
neyse sıkıntı yok,
bayram sonrası buraya güzel bir video gelir kanımca :)
life is life
26-10-2012, 12:05
Yeni videoların beklentisi var , tekrardan maşallah
yahu beraber kantara çıktık,
şöförsüz yakıtsız bertone olduğu gibi 1345kg çıktı, sub anfi stepne üstünde ( rollinglere öyle olduğu gibi çıkıyorum ) :D
arkadaşın araba 970kg mu ne çıktı,
hala turbo diyiii,
aradaki 400kg ne olacak diye sorarlar adama :D
zaten kadett de yağ soğutucu diye bize yutturduğu intercooler mı diye de şüphelenmiyor değilim, keza benim intercooler ın 2 katı :D
neyse sıkıntı yok,
bayram sonrası buraya güzel bir video gelir kanımca :)
o zaman o yamyamaa soyle aradakı 400 kg ne olucak dıye :D
sikibinle alayınıza go honda pawaaa opele ölüm :D
sikibinle alayınıza go honda pawaaa opele ölüm :D
emre s2k almışsın hayırlı olsun:)
specler bana uygunsa deneyelim bayramdan sonra :)
ÇALIŞKAN07
26-10-2012, 14:51
Maşallah TYPE-R inceden inceden süzülmüş
emre s2k almışsın hayırlı olsun:)
specler bana uygunsa deneyelim bayramdan sonra :)
eyvallah alican saolasın, deneme yapasım yok denk gelirsek basarız :)
i-vtec07
26-10-2012, 19:08
maşallah:)
Kadett_gsi
26-10-2012, 21:38
la zübük necati 1.3 dizel turbosu boyutundaki turbo mu KoCaman :D
görende GT2871 var sanacak :D
senin yağ soğutma radyatöründen ufak la benim intercooler ım terbiyesiz.
kaputtan çıkan KOCAMAN ITB lerine bak önce sen.
neyse bayram sonrası cold air intake + yazılımdan sonra EMG nin sikibini alırız araya bi sen çakarsın bi ben çakarım sikibine sonra ben de sana çakarım
ohhh sabahlar olmasın...
hoş ben seni geçersem bir daha kadett in yüzünü göremeyiz la çekersin garaja hahahahaha :D
KuZen uzuldum ya la , cok icerlemissin Tamam sen nasil istiyon onu soyle , oyle yapalim deneyekim :)
Emreyi uyandirmayaydin iyiydiii , rahat durmaz o simdi ;)
İlk denemede cam car bi ciyakladı sardı heralde :) hepsine maşallah
SEÇKİN172
27-10-2012, 10:08
maşşallah iki araçta çok güzel yürüyor..