Orijinalini görmek için tıklayınız : Yc clio rs 5 kişi Apachilik =)
Alicanrs
07-08-2011, 19:56
arabada 5 kişiyiz koltuk vs olmadığı için herkes yerde gülmekten koptuk =)
gürkan birkan mert songül ethem =)
birazdan aktif olur :)
vimeo linki
http://www.vimeo.com/27405899
Alicanrs
07-08-2011, 19:58
birazdan aktif olr yeni koydum :)
Cliosportve
07-08-2011, 19:58
Çıtırdan bana gönderme var :D
Tamam Kaan gibi 130 KG lik birisini yanıma aldım 3 kişiye bedel ama :D
Video aktif olsun izliycem :D
Alicanrs
07-08-2011, 19:59
ehehe yok be ne göndermesi benim arabadakiler daha ağır emin ol :D:D ben ethem birkan :D:D
ehehe yok be ne göndermesi benim arabadakiler daha ağır emin ol :D:D ben ethem birkan :D:D
Konuyla alakasiz ama bana rs bulun gti takasli :) ozume donmem lazim
Cliosportve
07-08-2011, 20:03
Bizim dünyamıza hoşgeldin Eser :D
Bizim dünyamıza hoşgeldin Eser :D
Lutfen Selcuk lutfen,ben zaten cliocuydum kisa bir reklam arasi verdik sadece o kadar ;)
Lutfen Selcuk lutfen,ben zaten cliocuydum kisa bir reklam arasi verdik sadece o kadar ;)
lan kel megane verelim? :)
lan kel megane verelim? :)
Olum artik saclarim var laaan :) megane a sen bin ben rs e binicem
Alicanrs
07-08-2011, 20:08
ahaha video yüklenmedin muhabbet döndü :D:D
Olum artik saclarim var laaan :) megane a sen bin ben rs e binicem
Sen ne yaparsan yap her daim benim kelimsin:) sen rs al bende sen deleyim:D. benimde su sira gti askim kabardi gene:s
Sen ne yaparsan yap her daim benim kelimsin:) sen rs al bende sen deleyim:D. benimde su sira gti askim kabardi gene:s
Yawrum beni delemezsin,benim rolle falan isim yok trafik varsa gel del bakiim ;) saka bir yana bu lanet gti da gozlugumu koyucak tek bir yer yok uyuz oluyorum benim tekrar clio ya gecmem lazim
Yawrum beni delemezsin,benim rolle falan isim yok trafik varsa gel del bakiim ;) saka bir yana bu lanet gti da gozlugumu koyucak tek bir yer yok uyuz oluyorum benim tekrar clio ya gecmem lazim
valla kanka ozune donmen iyi olur:) madem trafik adamisin makyajli 1.6 al renk secenegin olsun sunroofun olsun:)
valla kanka ozune donmen iyi olur:) madem trafik adamisin makyajli 1.6 al renk secenegin olsun sunroofun olsun:)
Faz 1 1.6,faz 2 1.6,faz 2 1.5 dci,faz 2 1.4 symbol,faz 2 rs bugune kadar bunlara bindik tek faz 1 rs kaldi onada gti dan sonra binicem insallah,faz 1 daha cok hosuma gidiyor faz 2 ye karsiyim
Cliosportve
07-08-2011, 20:27
Hahaa Eser seviyoruz seni :)
Biliyorum eski Cliocusun ama etrafta alıncak RS bırakılmadı
Ben bile şu an 15-16 milyarım olsa alamam :D
Hahaa Eser seviyoruz seni :)
Biliyorum eski Cliocusun ama etrafta alıncak RS bırakılmadı
Ben bile şu an 15-16 milyarım olsa alamam :D
Ilanlarda sanki 1-2 tane var gibi duruyor ama gti i sattiktan sonra cok kafani sisiririm,Alicanin konuyuda hic ettik valla
Alicanrs
07-08-2011, 20:32
Ilanlarda sanki 1-2 tane var gibi duruyor ama gti i sattiktan sonra cok kafani sisiririm,Alicanin konuyuda hic ettik valla
canınız saolsun videolar hala yüklenmedi ahaha :)
Cliosportve
07-08-2011, 20:33
:D:D İstediğin zaman istediğin yerde ara dostum problem değil
Bugüne kadar 4-5 kişiye RS aldırdım hepsi memnunlar
Uyardıklarımı almadılar gene memnunlar :)
O yüzden biraz beklemekte fayda var
Fakat şu an gördüğüm Baturalpin Ankaradaki RS i gerçekten çok başarılı
Onu düşünebilirsin mesela
:D:D İstediğin zaman istediğin yerde ara dostum problem değil
Bugüne kadar 4-5 kişiye RS aldırdım hepsi memnunlar
Uyardıklarımı almadılar gene memnunlar :)
O yüzden biraz beklemekte fayda var
Fakat şu an gördüğüm Baturalpin Ankaradaki RS i gerçekten çok başarılı
Onu düşünebilirsin mesela
Keske orjinal marspiyelleri ustunde olsaydi
Cliosportve
07-08-2011, 20:46
Keske orjinal marspiyelleri ustunde olsaydi
Evet her güzelin bir kusuru vardır demişler ama bence güzel bi spoilerci veya fiberci RS marşpiyeli çok rahat dökücektir onu dert etme
Sizin gibi kıro kardeşlerim olduğu için çok mutluyum :D Biri yanına 130 kiloluk Kaanı alır arabayı kesicide bağırtır diğeri sökük arabasına 5 kişiyi istifler cadde cadde gezer :D Çok güzel hareketler bunlar. Kırocanlar sizi :D
Alicanrs
07-08-2011, 20:56
Sizin gibi kıro kardeşlerim olduğu için çok mutluyum :D Biri yanına 130 kiloluk Kaanı alır arabayı kesicide bağırtır diğeri sökük arabasına 5 kişiyi istifler cadde cadde gezer :D Çok güzel hareketler bunlar. Kırocanlar sizi :D
auazhazuzahuh abi mecbur binmek zorunda kaldık araba olmadığı için napalım yemek yemeye gidioduk ahaha dönüşte video çekelim dedik :D
auazhazuzahuh abi mecbur binmek zorunda kaldık araba olmadığı için napalım yemek yemeye gidioduk ahaha dönüşte video çekelim dedik :D
Olm restorana ne gerek var. Alın lahmacunları kurun arabanın içine bi yer sofrası içinde yiyin işte nasıl olsa içi boş arabanın :D
Kırocanlar :D
Alicanrs
07-08-2011, 20:58
Olm restorana ne gerek var. Alın lahmacunları kurun arabanın içine bi yer sofrası içinde yiyin işte nasıl olsa içi boş arabanın :D
kıskanç insan :D sen derbi'de burda ol ;) haftaya inşallah.. şu işi halldelim :)
Cliosportve
07-08-2011, 20:58
Hahahahaha :D:D:D:D Şu an geberdim Bora emmi
Bir gün kısmetse ben yancın olmak isterim
Sende beni kesiciye boğ Emmi :D
Olm durun X-Men First Class DVD si aldım onu izliyorum kafamı karıştırmayın :D
chiefkadir
07-08-2011, 21:01
Keske orjinal marspiyelleri ustunde olsaydiBro o araba benimm eski Rs benden öncede Berksan diye bir arkadaştaydı araba temiz, marşbiyele takılma yenisi alınır sen niyetlen yeterki ben ona aldırırım:hahaha:
Evet her güzelin bir kusuru vardır demişler ama bence güzel bi spoilerci veya fiberci RS marşpiyeli çok rahat dökücektir onu dert etme
Ebay da 20-30 pound a orjinalleri olması lazımdı..
Bu arada ne güzel devir çeviriyor yc maşallah..
Cliosportve
07-08-2011, 21:28
Ebay da 20-30 pound a orjinalleri olması lazımdı..
Bu arada ne güzel devir çeviriyor yc maşallah..
Sırf orjinallerinin geliş maliyeti 250-300 TL leri buluyor
Bro o araba benimm eski Rs benden öncede Berksan diye bir arkadaştaydı araba temiz, marşbiyele takılma yenisi alınır sen niyetlen yeterki ben ona aldırırım:hahaha:
Biliyorum abi senin eski araba oldugunu,bakalim 106 yi sattiktan sonra bakicaz seceneklere kismetimizde ne varsa artik
selçuk hacı önce bana.. sırada ben varım :) bana bulalım temiz bir rs...
selçuk hacı önce bana.. sırada ben varım :) bana bulalım temiz bir rs...
:) Allah ikimizinde hakkında hayırlı olanı verir inşallah
Konuyla alakasiz ama bana rs bulun gti takasli :) ozume donmem lazim
clıo nun amblemı warya amblemıı :D
clıo nun amblemı warya amblemıı :D
clionun logosuna bakıosun,ama hiç kendi arabanın modeline bakmıyorsun pis saksocu ;) nasıl olucak?
clionun logosuna bakıosun,ama hiç kendi arabanın modeline bakmıyorsun pis saksocu ;) nasıl olucak?
bısı derdım de nesee :D :D yarın gelıcem işlerım war o taraflarda ıns :):):)
:) Allah ikimizinde hakkında hayırlı olanı verir inşallah
amin hocam sğlasın. işin esprisi tabi. umarın sende en kısa zamanda istediğin gibi bi tane alırsın...
siz naberrrr ya :D güzel video :icon_tup:
Alicanrs
08-08-2011, 14:41
amin hocam sğlasın. işin esprisi tabi. umarın sende en kısa zamanda istediğin gibi bi tane alırsın...
çok kurcalamayın sizde alın bi tane rs :) ankarada bs plaka baturalp abininki filan var gerçekten almak istedikten sora alırsın :)