Orijinalini görmek için tıklayınız : E30 3.25 Cabrio Sorgusu ?
Arkadaşlar Gaziantepden bir arkadaşımız bu aracı düşünüyor. Ankaradan geleli 1 seneye yakın bir zaman oldu caddede göründüğü kadarıyla temiz bir araca benziyor. Ancak ankaradaki evveliyatını bilenler varsa ve bilgi verebilirse seviniriz. Ona göre götürüp göstericez aracı çünkü.
EDİT : ARAÇ 06 VOP 15 PLAKA
Bmw 3 Serisi 3.25i 1986 Model 21.000 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 54653999 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bekereci-otomotiv-den-3-25-i-cabrio-54653999/detay/)
Şimdiden teşekkürler...
E30_ORHAN
09-08-2011, 17:46
Takip ettiğim kadarasıyla sağda solda gezen e30 lardan biri değildi ancak şunu söylemeliyim cabrio e30 da makyajlı kasaya yani plastik tampon ve geniş stoba 91 de geçildi tek takıldığım yönü bu bunun dışında benim verebileceğim bir bilgi yok ancak tekrar söyleyim her buluşmaya gelen sağda solda sıfır çizen bir araçta değildi bildiğim kadarasıyla...Kolay gelsin
h.guroglu
09-08-2011, 22:39
araç hakkında bir bilgim yok ancak resimlere bakarak yorum yapıyorum
araç sonradan mk2 ye çevrilmiş orj.de metal tamponlar ve arka stopların dar olması lazım bu kasa 90 dan sonra kullanılmaya başlandı
aracın bakışlarında bir tuhaflık var benim pek içime sinmedi sanki şaşı bakıyor gibi
Evet arac bizimde pek icimize sinmedi sahibi cumartesi goruselim
Dedi cumartesi bakicaz araca belki. Model olayina girince dediginizi yeni farkettim acaba sahibi modeli yanlismi girdi? Yada arkadan kazasi vardir toplarken kalin stop takilmistir. Cok bilinmezli denklem gibi oldu migde bulandirdi. Yinede yorumlariniz icin tesekkurler
E30_ORHAN
10-08-2011, 17:07
Modelini yanlış girdiğini sanmıyorum Ankara da satılıkken bu durumu farketmiştim o zamnda 86 model yazıyordu..
Bazı araçlarda gümrükten geçerken modelini düşürüyorlar belki öyle bir durum olabilir..
Bu durum bence kafanızı pek karıştırmasın büyük bir kazası yoksa alınabilir bence fiyat biraz düşürülürse piyasadaki fiber araçlara göre gayet güzel görünüyor..
turbo&quattro
10-08-2011, 18:00
e30 fiyatlarinin masallahi var,.
tekerlekli macun arabası uydurma kaydırma bi araç belli
fasterhan
10-08-2011, 19:41
tekerlekli macun arabası uydurma kaydırma bi araç belli
yanlış anlamayın bilmedigimden soruyorum....aracı tanıyormusunuz yoksa resimlerden mi anladınız macunlu oldugunu :confused:
yanlış anlamayın bilmedigimden soruyorum....aracı tanıyormusunuz yoksa resimlerden mi anladınız macunlu oldugunu :confused:
51 yaşındayım allaha şükür 25 senedir e30a biniyorum ve içli dışlıyım BMW hastasıyım neyin ne olduğu resimlerinden anlaşılıyor zaten
cembozbey
10-08-2011, 22:34
bencede bakılmasına gerek yok gibi yani gorunen köy kılavuz ilişkisi =)
Eray Yümsel
10-08-2011, 22:41
51 yaşındayım allaha şükür 25 senedir e30a biniyorum ve içli dışlıyım BMW hastasıyım neyin ne olduğu resimlerinden anlaşılıyor zaten
abicim sizin şu turbo e30 un plakasıyla detaylı fotoraflarını alabilirmiyiz
gümrükten çekerken öyle yazlımıştır araç çünkü m20 nin fardan ziyade arkası baya değşik