Orijinalini görmek için tıklayınız : astra h vs. megane?
astra h 1.3 cdti (classic 3) mü yoksa megane 3 1.5dci mı?
(not babam içindir öyle uçsun kaçsın pek önemli değil)
bakım fiyatları kronik problemleri hakkında bilgi almak istiyorum. ayrıca siz hangisini neden alırsınız/aldınız?
astra diyorum..hem konfor hemde sağlamlık açısından daha tatmin eder,tek handikapı yüzü eskidi artık astra h'nin.
hacı adayı megane 3 düşünürseniz. sport edition modeli var 4 kapıların onlardan bakın. Fransız üretimi onlar dijital kadranlı. Türkiye'de üretilenlerden farklı
Ahmet_28
09-08-2011, 20:03
1.5 dci 105 hp megane olmalı bence.tamam uçup kaçmasında astra cdti haddinden fazla hantal
astra derdım ama cok eskidi biz yeni aldık 2011 model astra h gören diyor kac model kac binde bu araba:D sıfır demıyr artık kmse
astranın yüzünün eskimesi ama daha az paraya daha fazla donanım vermesi buna karşına megane ın 105hp olması daha yeni olması fakat daha fazla paraya daha az donanım vermesi, opele alışkın olmak ama renault da ise oyak üye indirimi ıvırı zıvırı olması gibi bi sürü artılar eksiler arasındayım.
megane ın veya 1.5dci motorun kronik sıkıntıları nelerdir?
hacı adayı megane 3 düşünürseniz. sport edition modeli var 4 kapıların onlardan bakın. Fransız üretimi onlar dijital kadranlı. Türkiye'de üretilenlerden farklı
Digital kadran evet ama , ithal degìller maalesef :)
ithal almayacaksan megane 3 alma.. ama ithal alacaksan kesinlikle megane 3.. astradan daha dolu ve ciğerli bir arabadır.. ;)
opelin parçası pahalı diye duydum.sanki 1.3 motora görede kasa büyük geldi bana.ben 1.5 megandan yanayım birazda araba gidecek yani
ithal almayacaksan megane 3 alma.. ama ithal alacaksan kesinlikle megane 3.. astradan daha dolu ve ciğerli bir arabadır.. ;)
Binen bilir binmeyen reno daha der geçer :DDDDD