Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara İftar
Serkan06
10-08-2011, 02:05
Bu konu konuşuldumu bilmiyorum ama, iftar düzenlemeyi düşünüyomusunuz ankara ekibi olarak?
TolgaEsentepe
10-08-2011, 02:07
sen düzenlesene abi :D ben yiyici olarak katılırım :D
Serkan06
10-08-2011, 02:09
sen düzenlesene abi :D ben yiyici olarak katılırım :D
yardırıyodun bahçelide yine :D:D:D
organizasyon yeteneği güçlü biri lazım :D
her türlü organizasyona kalkışırım ama iftar ve yemekli orglara asla :) Geliyorum diye isim yazdırıp gelmeyen biçok kişi oluyo. Geçen senelerdede biçok yerde hatta bildiğim kadarıyla techtede aynı sıkıntılar oldu
ama bu işi iyi organize edebilcek birileri varsa biz bikaç kişi geliriz :icon_tup:
TolgaEsentepe
10-08-2011, 02:48
yardırıyodun bahçelide yine :D:D:D
organizasyon yeteneği güçlü biri lazım :D
bugünkü ekmeğimizi bulduk boşa yardırmıyoruz abi :D hahahahaha:cool::cool:
Mikrop_Ali
10-08-2011, 09:26
sağlam güzel bir buluşma düzenlenirse seve seve katılırız..
yanlış hatırlamıyosam kadir abi boyle bi org yapıyodu bi bağlantı kurun istiyosanız hatta bende haber vercektim bu konuyu gorunce aklıma geldi :D
CasabLanca
10-08-2011, 09:35
yemek konulu organizasyon benim işim :D ama iftar organizasyonuna karşıyım
yemek konulu organizasyon benim işim :D ama iftar organizasyonuna karşıyım
çarşıdanmısın sende :D
CasabLanca
10-08-2011, 09:47
çarşıdanmısın sende :D
ibadet etmek için oruç tutuyorum sonra dışarıda 10 liralık yemeğe 30 tl vereceğim orucumu öyle açacağım. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. bugüne kadar ne zaman dışarda iftarımı açsam sıcak çorba içmek nasip olmadı daha :D iftarda heryer kalabalık oluyor fiyatlar tavan yapıyor hizmet kalitesi dibe vuruyor
Haftaya Salı dan Cumaya kadar Ankaradayım. Beni bekleyin beraber yapalım :D Kadir panpaya da söyliyim bari :)
ibadet etmek için oruç tutuyorum sonra dışarıda 10 liralık yemeğe 30 tl vereceğim orucumu öyle açacağım. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. bugüne kadar ne zaman dışarda iftarımı açsam sıcak çorba içmek nasip olmadı daha :D iftarda heryer kalabalık oluyor fiyatlar tavan yapıyor hizmet kalitesi dibe vuruyor
salaş bir yere gideriz. Çok kalabalık yerlere gitmeyi bende sevmiyorum. Genelde dediğin gibi buz gibi bir çorba iki tane eve sokmayacağın kalitede zeytin ve hurma...
chiefkadir
10-08-2011, 11:44
yanlış hatırlamıyosam kadir abi boyle bi org yapıyodu bi bağlantı kurun istiyosanız hatta bende haber vercektim bu konuyu gorunce aklıma geldi :D
Haftaya Salı dan Cumaya kadar Ankaradayım. Beni bekleyin beraber yapalım :D Kadir panpaya da söyliyim bari :)
Haftaya yapcaz bro:icon_tup:
Telefonla haberleşiriz burdan konu açmıcaz
Serkan06
10-08-2011, 13:10
neyse yorumlardan durum anlaşıldı....
şehir fırsatı gibi sitelerde uygun yemekler oluyor aslında katılım sağlanılabilir...
bnce mangal yapalım kızlcahamam semalarında. iftarlık mangal org.
TolgaEsentepe
10-08-2011, 13:54
kadir abi noktayı koydu :)
Ben anlamam arkadaş beni Ankaranın sosyete mekanlarından birine götürün orucumu orada açmak istiyorum :D Ucuz yer olursa açmam ona göre. Günaha girersiniz:D
Ben anlamam arkadaş beni Ankaranın sosyete mekanlarından birine götürün orucumu orada açmak istiyorum :D Ucuz yer olursa açmam ona göre. Günaha girersiniz:D
Iftarda 2 porsiyon Aspava yiyip kulaklarımı çınlatırmısın :D
Aspava mı? :D O nekine :D
Eğer beğenirsem her yerlerini çınlatırım Koray :D
Aspava mı? :D O nekine :D
Eğer beğenirsem her yerlerini çınlatırım Koray :D
Aspavayı beğenmeyen vejetaryan olsun zaten :D
utkuselamoglu
10-08-2011, 16:21
şaşmaz kara ambar
CasabLanca
10-08-2011, 16:23
ya ikkkkkkkkksssor koray abi şu aspavayı çok abartıyonuz valla :D
5. sınıf lokanta 1. sınıf fiyat
Serkan06
10-08-2011, 17:26
en kötü ihtimalle, birlikte iftar yapmak ve bu güzel olayı arkadaşlarla sohbet muhabbet ederek geçirmek isteyenlerle birlikte kızlayda bi iftar çadırına gidip açarız orucumuzu, hemide ekonomik olur :D:D:D:
maksat gönüller bir olsun boşver iftarı yemegi :D :D
bugünkü ekmeğimizi bulduk boşa yardırmıyoruz abi :D hahahahaha:cool::cool:
senın bu mesajların takıp edılmıyor mu kanka_??:D
CasabLanca
10-08-2011, 23:08
maksat gönüller bir olsun boşver iftarı yemegi :D :D
gönüller her zaman bir şekerim :D
Gönül mönül birlik beraberlik dostluk uçan kuşlar sıçan martılar laflarıyla beni kandıramazsınız beyler :D Ben Hiltonun roofunda akşam iftarımı açmak istiyorum :D Ona göre organizasyonu yapın. Yoksa orucumu açmam fena günaha girersiniz ona göre :D
Tehtid de edeyim azcık :hehe:
balgat kilo ile köfte..hem uygun hem doyurucu
yusufcan_k
11-08-2011, 10:14
evet balgat kilo ile köfte mantıklı olabilir gerçekten :) hem toplu alımda indirimde yaparlar belki :P en iyisi burger da iftar yapalım :P :D :D :D
Emre Ekrem
11-08-2011, 10:28
Eğer olur ise, katılırım.