Orijinalini görmek için tıklayınız : SRKSHOP Müşterileri TV Ekranlarında...
Program devam ettikçe bakalım kaç müşterimizi daha ünlü yapacağız :p
bir teklif gelirse pasaport yarışmasında oldugu gibi kısa sürede olsa (ajandama bakayım:p ) sizdede ufak bir rol oynayabilirim:D:D
bugratemel
10-08-2011, 11:40
sunucu çoook yetrrsiz bilgisi yok arabada folyo var diyo camdamı diyo adam anlamıyo işden heralde anahaberden bu programa geçme o programa koycan hüseyin abiyi (hüseyin çevik) akhisar draglarında yorumcu olmuştu
makara tukara izlenirdi :D
coolvtec
10-08-2011, 12:03
tebrikler, ben de isterem.
biraz otobanda falan denemek amaçlı yüklenmesin arkadaş yanlız süleyin :) ya da mikrofonlara söylemesin. :)
hangi kanalda ilk defa gördüm :(
hangi kanalda ilk defa gördüm :(
kanal 35 ;)
tr de ne zaman herkesin merakla beklediği bi otomobil programı olacak acaba?
araca maşallah
Önümüzdeki bölümlerde kısmetse program sponsoru olarak yer alacağız. İzmir firması olarak İzmir kanalında İzmir araçlarına öncelik vereceğiz. Kimse alınmasın:P Tv çekimlerine katılmak isteyen özellik sahibi araçların sahiplerinin benimle ya da Deniz ile irtibata geçmelerini rica ediyorum. Hem tanıtım hem de güzel bir anı olacağından şüphesizim...
Emre Ekrem
11-08-2011, 10:50
İlk işiniz, farklı bir sunucu talep etmek olsun bence, adam çok yetersiz.
Vallahi o amca bence gitsin 2.baharını yaşasın.Adam bu işe çok yabancı.
Bu ne abi.
Araca dıcegım yok,zevkler renklerdir.Şayet görüntü açıları bile aşırı amatörce.Hakkınızda hayırlısı.
Kanala modifiye kısmını kendimizin sunmasını tavsiye edicez...
Videoyu izlemiyorum. Sakıncası yoksa videonun lisans haklarını açabilir misiniz?
Video izlenebilir durumda
By_HaNNibaLL
16-08-2011, 19:06
kusura bakmayin ama komik geldi bana sunucunun konuşmalari vs tv programi yapiyorsunuz ve sunucu cok bilgisiz camlara mi folyo yaptiniz diyo.
Lastiklerdede oldukca özellik cok diyo garip :D
Bende programin amaci güzel ama sunucu değiştirilip öyle devam etmesi gerek
Sunucunun sesi neden dublaj acaba? Böyle bişeyle ilk defa karşılaşıyorum. : ))