Orijinalini görmek için tıklayınız : es7 civic için yay tavsiyesi
mamibusa
11-08-2011, 09:43
es7 makyajlı kasa civic aracıma yay takmak istiyorum fakat piyasadaki yaylarda bir dengesizlik var arkalar önlere göre fazla basık kalıyor bu sorunu çözen arkadaşlar varsa tavsiyelerine ihtiyacım olucak
bu arada FK yı denedim olmadı
herkeze şimdiden teşekkürler
5lik eıbach al önlerden 1 bakla kes mis gibi olur
vtec powe®
11-08-2011, 10:03
fk 6-4 de görüntüde bir sıkıntı olmaması lazım, tabi bagajda ağır bas v.s. gibi bir şey yoksa.
anıl turan
11-08-2011, 10:13
fk 6-4 daha uygundur ama ben olsam biraz daha para verir coilover olayina girerim...
es7 civicler 3 veya 5 cm yaylarla arkalar onlerden dhaa az dusuyor cok kotu gozukuyor..
mamibusa
11-08-2011, 18:03
5lik eıbach al önlerden 1 bakla kes mis gibi olur
kesince sekme sorunu oluyor
fk 6-4 de görüntüde bir sıkıntı olmaması lazım, tabi bagajda ağır bas v.s. gibi bir şey yoksa.
stepne bile yok bagajda, genede dengesiz
fk 6-4 daha uygundur ama ben olsam biraz daha para verir coilover olayina girerim...
es7 civicler 3 veya 5 cm yaylarla arkalar onlerden dhaa az dusuyor cok kotu gozukuyor..
coilover bulamıyorum yoksa hiç uğraşmam alır takarım
siteden biri satarsa hiç fena olmazdı hani
Benim arabada "Eibach Pro-Kit 4 cm" var.Önle arka nerdeyse aynı düştü.2 sene önce İzmitli bir beyaz Vtec2 kullanıcısından almıştım 2.el olarak.Bulabilirseniz tavsiye ederim..