Orijinalini görmek için tıklayınız : EVO 8 sorgusu
Emre İlbi
12-08-2011, 01:43
Mitsubishi Lancer Evolution VIII 2005 Model 43.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 48652556 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-orjinal-kazasiz-48652556/detay/)
bu araçla ilgili bilgisi olan var mı?
açıklama iddalı.plaka ortada...
Emre İlbi
12-08-2011, 01:48
açıklama iddalı.plaka ortada...
aynen, ve Type R parasına, eğer aracın geçmişi söylenildiği gibiyse, abimi ikna etmeye çalışırım, Type R yerine EVO'ya bineriz :)
yalnız ılan eski kalmış biraz...arayıp güncel mi ona bi bakmanız daha iyi olur önce
Emre İlbi
12-08-2011, 01:52
yalnız ılan eski kalmış biraz...arayıp güncel mi ona bi bakmanız daha iyi olur önce
eski olduğunu biliyorum, fiyatı düştü, daha önceden 50bin gibi bi fiyattı yanlış hatırlamıyorsam :)
arada EVO'lara bakıyorumda :D
acıklaması sıkıntı, nedir o yazı öyle.. birde diğer audi ilanında önden fotosuda var,görmediysen
böyle agresif ilanlara ayar oluyorum :)
Emre İlbi
12-08-2011, 02:02
acıklaması sıkıntı, nedir o yazı öyle.. birde diğer audi ilanında önden fotosuda var,görmediysen
çok teşekkür ederim, aklıma hiç gelmemişti başka ilanı var mı, yok mu diye bakmak :D
O ilandada aynı şekilde yazmış, bir parça lokal boyalı, Oda sürtmeden, birde EVO'nun kafa görüntüsü neymiş öyle, şuan resmen soğudum :(
GokhanE.
12-08-2011, 02:03
2-2bucuk sene once evo 8lere bi ara bende bakiyordum o zamandan beri ilani durur,boyle iddiali iddiali yazmasindan hatirliyorum,bir ara evo 10la yanyana cekip yenisini aldim gbi bi yazisi da vardi hatta,kah yeni arac yuzunden kah acil nakit ihtiyaci yuzunden kah keyfe keder yazan aciklamalarla 2 senedir sahibindeni isgal etmekte bakalim ne zaman satilcak.. Ilan aciklamasi da gel benim agzimi burnumu kir dercesine,arayip biktiranlar illaki vardir anliyorum ama kendileri sanki nasa uzay ussunde calisiyor,bu arabayi alacak kisiler de buyuk ihtimalle genc arkadaslar olcak bu kadar sacmalamanin alemi yok,isinde gucunde 50yasindaki amcalarimiz almicagina gore..
Emre İlbi
12-08-2011, 02:09
2-2bucuk sene once evo 8lere bi ara bende bakiyordum o zamandan beri ilani durur,boyle iddiali iddiali yazmasindan hatirliyorum,bir ara evo 10la yanyana cekip yenisini aldim gbi bi yazisi da vardi hatta,kah yeni arac yuzunden kah acil nakit ihtiyaci yuzunden kah keyfe keder yazan aciklamalarla 2 senedir sahibindeni isgal etmekte bakalim ne zaman satilcak.. Ilan aciklamasi da gel benim agzimi burnumu kir dercesine,arayip biktiranlar illaki vardir anliyorum ama kendileri sanki nasa uzay ussunde calisiyor,bu arabayi alacak kisiler de buyuk ihtimalle genc arkadaslar olcak bu kadar sacmalamanin alemi yok,isinde gucunde 50yasindaki amcalarimiz almicagina gore..
bilgiler için teşekkürler, ben bu kadar zamandır durduğunu bilmiyordum :)
en iyisi biz Type R bakmaya devam edelim, EVO rüyam kısa sürdü :D
Randevu alınıyormuş :D
GokhanE.
12-08-2011, 02:25
bilgiler için teşekkürler, ben bu kadar zamandır durduğunu bilmiyordum :)
en iyisi biz Type R bakmaya devam edelim, EVO rüyam kısa sürdü :D
takip ettiğim kadarını söyledim,ben bu tip altındakinin ne olduğunu bilmeyen kullanıcılardan şahsen korkuyorum,arabaya gidip baktırmak sana kalmış nilüfer hanımı ara bi sor istersen araba nasıl diye :)
sitede daha önce açılan konularda iyi olduğu söylenen birkaç evo 8 olması lazım,geçmiş konulara da bir göz atabilirsin.umarım içine sinen bir araç bulur ve ağız tadıyla binersin ;)
ygtkrmdnz
12-08-2011, 02:40
Böyle bir adamdan araç almayı düşünmezdim şahsen tek fotoğraf koyup resmen sövmediği kalmış insanlara
Arayıp görüştünüzmü bu arada sahte ilan gibi bir his verdi açıkcası
Emre İlbi
12-08-2011, 02:55
Böyle bir adamdan araç almayı düşünmezdim şahsen tek fotoğraf koyup resmen sövmediği kalmış insanlara
Arayıp görüştünüzmü bu arada sahte ilan gibi bir his verdi açıkcası
hayır aramadım,diğer ilanı gördükten, ve GK007'nin yorumundan sonra vazgeçtim bu araçtan, zaten saat çok geç, sabit bir numara vermiş ilanda :rolleyes:
Type R aramaya devam :)
@GK007; yorumlar için çok teşekkür ederim :)
Bu surekli cobancesme spotcularin onunde duran evo galiba ?
lnd_samet
12-08-2011, 13:35
gidip gören bakan eden varmı?
adamın yaklaşımını boşverin-alın götürün-ustanızla bakın kafanıza yatarsa alırsınız:)
Ferhat_V
12-08-2011, 13:40
adam doğru yazmış niye kızıyosunzki :) boş beleş muhabbete arayan o kadar kişi oluyorki böyle arabaları adam bıkmış en sonunda..fiyatta gayet uygun ustanız baksın onay verirse alın bu kadar basit..
fotoğrafı çok dandik ve bir tane, gerçi plaka yazmış iddialı duruyo ama ilan o kadar itici ki, bedava verse alası gelmez insanın
onu bilmemde konu evo 8 ise buna kefil olurum.
Mitsubishi Lancer Evolution VIII 2004 Model 54.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 55582952 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-ruhsat-sahibinden-hatasiz-evo-8-55582952/detay/)
arkadaşlar bu araç nasıldır..en ucuz fiyat da bunda..ne plaka var ne bişey..plakayı öğrenince yazarım..
Mitsubishi Lancer Evolution VIII 2005 Model 41.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 55172877 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-kazasiz-sorunsuz-beyaz-evo-8-55172877/detay/)
ondertopcu
18-09-2011, 14:49
dnz evo olması lazım beyaz kaplama
GokhanE.
19-09-2011, 04:30
arkadaşlar bu araç nasıldır..en ucuz fiyat da bunda..ne plaka var ne bişey..plakayı öğrenince yazarım..
Mitsubishi Lancer Evolution VIII 2005 Model 41.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 55172877 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-kazasiz-sorunsuz-beyaz-evo-8-55172877/detay/)
buraya yazmadan önce sahibiyle konuştunuz mu? biz sahibiyle telefonda konuşmuştuk gerekli açıklamaları yapmıştı,sahibinin bana söylediklerini buraya ben yazacağıma sizin aramanız daha mantıklı olur.
sinan ççok dürüst bir arkadaşımızi beyaz evoyla ilgili eksiksiz bilgi verecektir. bence görüşün