Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç tavsiyesi ?

Alper DEMİR
12-08-2011, 03:27
Merhaba herkese öncelikle..
Kafam karışık durumda söylemeliyim ki..mmt corollamı satıp düz vites bir araç arayışlarına girdim uzun süredir fakat bir türlü segmente karar veremedim.En fazla kafamdaki fiyat 33 binlira alım satım masraflarıyla beraber olucak şekilde 2007 aracımı satıp d ya da e sınıfı araç mı düşünmeliyim,
yoksa model düşmeyip aynı yıllara ait 07 ve üzeri c sınıfı araç mı düşünmeliyim.Aklmda binlerce soru var :S
Km düşük Dizel olucak kesinlikle ve passat superb alfa 159 gibi araçlar çok hoşuma gidiyor.Ancak kendi aracımı satıp model düşüp comfordan faydalanmak ne kadar doğru bilemedim.Dediğim araçlarında km leri hiç 130 binden aşağı değil ne kadar güvenilir ?
Küçük bir araç istemiyoruz sedan suv MCV tarzı bişeyler düşünüyoruz sizce bu fiyata zorda olsa neler olabilir üstadlarım şimdiden sağolun

RUMUZ : karmakarışık:D:):o

Type-R
12-08-2011, 03:31
kia ceed miydi dizel seçeneği var sanırım, güzel araba alınabilir.

Alper DEMİR
12-08-2011, 03:35
kia ceed miydi dizel seçeneği var sanırım, güzel araba alınabilir.

Corollayı bırakıp ceed ye geçmek nasıl bi duygu tatmak istemem şahsen abi ama saol teşekkür ederim

Type-R
12-08-2011, 04:03
Corollayı bırakıp ceed ye geçmek nasıl bi duygu tatmak istemem şahsen abi ama saol teşekkür ederimGidip test ettinmi:) Peki sen biliyon hangi araç uyarsa ona bak.:icon_tup:

Alper DEMİR
12-08-2011, 04:05
Gidip test ettinmi:) Peki sen biliyon hangi araç uyarsa ona bak.:icon_tup:

Yazı mı okudun mu ?

Type-R
12-08-2011, 04:14
Yazı mı okudun mu ?yok okumadan yazdım.:)

Alper DEMİR
12-08-2011, 04:20
Okuyupta yorumla o zaman abicim ? Benim mantığımı o yazıdan toyata gibi bi markayı bırakıpta daha yeni yeni biçimsiz arabalarla piyasa giren araçlar yatmıyor onlardan bahsetmiyorum gibime geliyor ayrıca station da demedim hacbackte ağır kalıplı araçlardan söz ediyorum sen böle bi aracı satıp malzeme kalitesi vasat hyundai kia gibi markalara yönelir miydin ? Neyse konuyu uzatmıcam yorumun düşüncen için sağol

Type-R
12-08-2011, 04:30
Okuyupta yorumla o zaman abicim ? Benim mantığımı o yazıdan toyata gibi bi markayı bırakıpta daha yeni yeni biçimsiz arabalarla piyasa giren araçlar yatmıyor onlardan bahsetmiyorum gibime geliyor ayrıca station da demedim hacbackte ağır kalıplı araçlardan söz ediyorum sen böle bi aracı satıp malzeme kalitesi vasat hyundai kia gibi markaara yönelir miydin ? Neyse konuyu uzatmıcam yorumun düşüncen için sağolSen liselimisin? Kullandığın araba ferrari yada mercedes değil kia falan *** atıyonda sen kia binip kullandınmı 2011 model araba.. öyle çok büyütme arabanı.. şuan 2011 model piyasada olan kia olsun hyundai olsun çok daha iyi gerek performans gerekse rahatlık anlamında. Gönül rahatlığıyla alınıp binelecek araçlar her konuda.:icon_tup:

Burda bi konu açmışsın bırak yorum yapalım fikir istemiyorsan konuyu açmassın. Benim düşüncem bunlar sana uymıyabilir bak geç.;)

Neyse hadi iyi geceler.

emrah-58
12-08-2011, 04:37
Sen liselimisin? Kullandığın araba ferrari yada mercedes değil kia falan *** atıyonda sen kia binip kullandınmı 2011 model araba.. öyle çok büyütme arabanı.. şuan 2011 model piyasada olan kia olsun hyundai olsun çok daha iyi gerek performans gerekse rahatlık anlamında. Gönül rahatlığıyla alınıp binelecek araçlar her konuda.:icon_tup:

Burda bi konu açmışsın bırak yorum yapalım fikir istemiyorsan konuyu açmassın. Benim düşüncem bunlar sana uymıyabilir bak geç.;)

Neyse hadi iyi geceler.aynen hocam katılıyorum size

gökberk
12-08-2011, 04:37
Ön yargılarından kurtulmalısın Alper..

Type-R
12-08-2011, 04:38
Nebu ön yargı anlamadımki bende..:)

Alper DEMİR
12-08-2011, 04:39
Git al o zaman bişeyi büyütüp küçültüğüm yok ferrari mercedes senin gibilerine mi kaldı artislik yapcaksan yazmıcaksın abicim başka forumlar mevcut oralara ? Bilmişlik taslamak senin gibilerinin harcı zaten ortaya fikir attın yok dedim altta kalmış hissettin laf sokmaya başladın hayret bişey gece gece hakkın yok huzurumu kaçırmaya !

gökberk
12-08-2011, 04:40
Hıyar mıyar deyip kendini de seviyeyi de düşürme... Burası öyle kafana estiğine kafana estiği gibi hakaret edebileceğin bir forum değil.

Alper DEMİR
12-08-2011, 04:42
Seviye düşürdüğüm yok abicim adam akıllı alaycı konusulmasın cevabını almasın bu kadar basit

Type-R
12-08-2011, 04:43
Git al o zaman bişeyi büyütüp küçültüğüm yok ferrari mercedes senin gibi hıyarlara mı kaldı artislik yapcaksan yazmıcaksın abicim başka forumlar mevcut oralara ? Bilmişlik taslamak senin gibilerinin harcı zaten ortaya fikir attın yok dedim altta kalmış hissettin laf sokmaya başladın hayret bişey gece gece hakkın yok huzurumu kaçırmaya !Sen bu forumda adam akıllı yazacak kadar büyüyüp pişmemişsin anlaşılan..:) Umarım mod arkadaşlar yazdıklarını görürde seni bi tatile gönderirler..:) Akıllanıp gelirsin, saygısız!

Alper DEMİR
12-08-2011, 04:46
Haklısın ne de olsa herkes birbirini tanıyor , bu davranışınla sen saygılı mı oldun canım güldürme beni herkes bi yerden bi şekilde bişeyler biliyor ben kia kalitesini toyataya tercih etmiyorum bu kadar basit arabamla kıyaslamam o da çok basit onun piyasası aracımın modeline göre piyasası belli oda basit sen o kadar dalgaya aldın yazdıkların hiçbişey oldu ben sinirimle olmadık bi kelime ettim hepsi bana mı yüklendi ? Saygılı abicim sorarım sana ?

Type-R
12-08-2011, 04:48
Karşındaki insanın yaşını başını bilmeden bu ithamlarda yazmak senin terbiyesizliğin.. Nitekim bilsen bile böyle bu şekil yazamassın dingonun ahırı değil burası.

Alper DEMİR
12-08-2011, 04:51
Gizleme yaşını madem bu kadar değerlisin bende karşımdaki kim ona göre hitaplarda buluyım dimi ? Bak sende bana hakeret seviyesine girdin alttan alttan? Kusura bakma o ithamımdan dolayı olayıda uzatmadan konumun cevabını düzgün bi şekilde vereceğini umuyorum :)

baha38
12-08-2011, 07:03
Bi konu açmışın adam gelmiş güzelce sana bi tavsiyede bulunmuş. Sende direk acayip bi şekilde cevap vermişin. Burda olayı büyüten sensin Alper kardeş.. Madem bu kadar biliyosun piyasayı Ceed kötü araba hiç konu açmasaydın keşke buraya nasılsa bütün arabaları biliyosun.

bykarakus
12-08-2011, 07:23
Beyler bence toyotayla kia karsilastirilmaz toyota herzaman satar kia yi herkes alip binmez ;)

peace
12-08-2011, 08:07
alper biraz daha soft yazabilirsin kardeşim. neyse, konuda sorduğun soru için ben dizel astra classic sedan diyorum.perf. fakiri olabilir biraz ama arabadan ne beklediğine bağlı.comfor donanım olarak iyi araçlar bence.modifiyeye de uygun bence sitede bi örneği vardı mesela.aracını sattığın paraya rahat rahat alırsın.kolay gelsin ;)

Emre Akçay
12-08-2011, 08:07
Hyundai - Kia son 2 yılda gerçekten güzel girişimler yaptı. Ama kafalarda halen 2000 model Rio lar 96 model Exceller H-100 ler var.Hyundai - Kia dedin mi bu geliyor insanların aklına.Bi Genesis - Elantra - Koup gelmez.

Alper DEMİR
10-09-2011, 17:58
Uygunsuz tek bir kelimeden elenen bir konu engel yemem ve halen bu olayın ardından o şahsın yaş vs.gibi bilgilerini gizli tutması ! bütün yazılanların bana yüklenmesi bu noktaya getirdi karşı taraf direk sen liseli misin vs gibi.denilenlerde hiç bişey yok , doru haklısınız suç benim ;)
Cevaplar için teşekkürler konu kapatılabilir..

AşkınS.
10-09-2011, 18:02
Gereksiz tartışmalardan ve marka fanatikliğinden kurtulun artık.Test edersin ondan sonra dersin ki ha bu alınmaz,ama benim gördüğüm kadarıyla kia çağ atladı.

Alper DEMİR
10-09-2011, 18:06
Bu konu üzerine beklemeden gittim test ettim zaten bu noktaya getiren araç bakalım nasıl bişey diye fakat gidişi hariç hiç bir + yönünü bulamadım kendi aracıma kıyasla..