Orijinalini görmek için tıklayınız : Acı kayıp
Serencebey
12-08-2011, 12:47
Arif, Allah mekanını cennet bahçesi yapsın.
Melek gibi adamdın. Allah taksiratını affetsin.
ecthelion
12-08-2011, 12:48
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Çok üzücü bir durum, hala inanamıyorum.
streetracer_nos
12-08-2011, 12:49
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun
Allah Rahmet Eylesin . Mekanı Cennet Olsun !!
Allah rahmet eylesin,yakınlarına,sevenlerine,arkadaşlarına sabırlar diliyorum.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
İbrahim Erdem
12-08-2011, 13:03
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin. :(:(
efendiliği ve kişiliği ile gerçekten inanılmaz iyi insandı. arifim çok erken gittin. allah ailene sabır versin. yokluğun herzaman hissedilecek. canım kardeşim. toprağan bol olsun.
Çok üzücü gerçekden. Allah rahmet eylesin ailesine bol sabırlar versin.
çok yazık allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun
Murat Süslü
12-08-2011, 13:07
başımız saolsun arif abimizin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın.ailesine de allah sabırlar versin,cok üzüldüm:(
şaka mı bu :S Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun çok üzüldüm :(
Shadow_Dancer
12-08-2011, 13:10
Mekanı cennet olsun.
Mikrop_Ali
12-08-2011, 13:11
allah rahmet eylesin.
Alicanrs
12-08-2011, 13:12
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin şoktayım ya forumda konuşuoduk bu gün ise ölüm haberini alıorm :(
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına ve ailesine sabırlar ihsan eylesin.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Diğer arkadaşada Allahtan acil şifalar :( :(
Mekanın cennet olsun kardeşim.
Allahım ailesine sabır versin.çok kotü bir durum.
dün öğlen almışlardı aracı akşamına kaza yapmışlar.inşallah diğer arkadaşı Allah sevenlerine bağışlar.
Allah rahmet eylesin.toprağı bol olsun..
mehmetRS
12-08-2011, 13:18
Çıldırmak üzereyim, arabanın devrini dün yapmıştık:( Tüvan'a Allah yardımcı olsun, Arif çok iyi bir insandı.. gerçekten o kadar yakın ve içten di ki, foruma girip teşekkür konusu acacakken, arkadaşım arayıp acı haberi verdi şok oldum. Allah rahmet eylesin Arif:( Zamansız oldu.. cok zamansız
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlarada Allah sabir wersin. Yarali kardesimede Allah tan acil sifalar diliyorum
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun,geride kalanlara sabırlar versin Mevlam.
Yaralı diğer arkadaşada Allah acil şifalar versin..
Mekanı cennet olsun...Diğer arkadaşımıza da Allah acil şifalar versin...
ProdriveSTI
12-08-2011, 13:24
Allah rahmet eylesin :(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Emir-Sb3R
12-08-2011, 13:25
Allah rahmet eylesin, toprağı bol, mekanı cennet olsun inşallah. :(
utkuselamoglu
12-08-2011, 13:26
Allah rahmet eylesin.
of ulan arifim daha çok erkendi... mekanın cennet olsun sevenlerine sabır ihsan eylesin, efendiliğinle cana yakınlığınla neşenle yeri dolmayacak biriydin, seni hiç unutmayacağız kardeşim benim
Allah diğer arkadaşada acil şifalar versin
Allah Rahmet Eylesin. Mekanı cennet olsun
Alllah kalanlara Sabır versin
halilcan9455
12-08-2011, 13:29
allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin çok üzücü
_driver_
12-08-2011, 13:30
Allah rahmet eylesin geride kalanlara da bol sabır versin....
SubieGuy
12-08-2011, 13:30
Allah gani gani rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarına sabır versin...
ensoztrk
12-08-2011, 13:34
Allah taksiratını affetsin
Yaralı olan abimizede acil şifalar versin. AMİN
Dün, 14:33 #66
R-Turbo
daha dün bu saatlerde buradaydı böyle bişey nasıl olur.. insanın inanası gelmiyor... Canım kardeşim daha şimdiden özledim.. Allah Tüm Dostlarına ve Ailesine Sabır Versin.. Nur içinde Yat Kardeşim :( :( :(
vtecburhan
12-08-2011, 13:41
mekanı cennet olsun
cıvıc_power
12-08-2011, 13:42
Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun :(
onursumer
12-08-2011, 13:43
cok uzuldum gencecık ınsan allah rahmet eylesın basımız sagolsun keyfım kactı gercekten :(
Burak E.
12-08-2011, 13:45
Allah Rahmet eylesin cok üzücü bi durum bu Geride kalanlara allah sabır versin Tekrar ve tekrar başımız sagolsun :( :(
allah rahmet eylesin. toprağı bol olsun ... çok üzücü böyle içimizden birilerinin vefat haberini almak
chiefkadir
12-08-2011, 13:51
Arif nereye laa ? Son günlerde hemen hergün görüşüyoduk sabah öğrendim kulaklarıma inanamadım şoktayım ,hastaneye gelen herkesin gözleri dolu şok ettin bizi yine Arif çok zamansız gittin tosunum ruhun şad olsun
mikahakinen
12-08-2011, 13:53
Mübarek Ramazan-ı şerifin yüzü suyu hürmetine Allah ım günahlarını af mekanını cennet eylesin. Allah ım kalanlarına sabır versin inşallah.
allahım sen geride kalanlara sabır ihsan et. İnanması çok güç. Arifim Mekanın Cennet olsun.. Seni hiç unutmicam :(
samimiyetim yoktu ama bi kaç defa denk gelip muhabbet etmiştik. çok efendi, çok düzgün bi arkadaştı. hepimizin başı sağolsun, allah yakınlarına sabır versin. düzgün adamlar teker teker gidiyor, çok üzücü çok..
Ferhat_V
12-08-2011, 13:54
allah rahmet eğlesin..ailesine ve sevenlerine sabır versin..:(
Allah rahmet eylesin. Allah'ım Ailesine dostlarına sabır versin. :(
Allah Rahmet Eylesin.. Ailesine sevenlerine dayanma gücü versin..:(
şuan nası üzgünüm anlatamam elim ayağım boşaldı :( telefonu şarjda unutmuşum elime aldım bi 15-20 tane cevapsız aramayı görünce kesin birine bişi oldu dedim ,,,keşke olmasaydı :( bu kadar neşeli girdiği her ortama keyif katan bi gencecik kardeşim nası olurda bu kadar erken aramızdan ayrılır :( çokk üzüldüm çok ,,,,
mekanın cennet toprağın bol olsun Arifcim ,,,Allah ailene geride bıraktığın tüm dostlarına sabır versin ................
allah rahmet eylesin. geride kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşALLAH.
turkerrr
12-08-2011, 13:58
mekanın cennet olsun arif ...
LegenD-R
12-08-2011, 13:59
Allah rahmet eylesin.. Sevenlerine, yakınlarına sabır versin.. Mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin. Genç yaşta ölüm :( Allah yakınlarına sabır versin başınız sağolsun. Yaralı olan arkadaşta inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur..
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun..
Allah geride kalanlara sabır versin.. mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
Allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin
Turbo Metin
12-08-2011, 14:15
2.3 Yıl önce bir çok ortamda birlikte olduğumuz güler yüzlü ve sıcak kanlı arkadaşım Arif, Bu tatsız haberi duyunca şok oldum.. Allah mekanını cennet eylesin, Geride kalan başta Ailene ve dostlarına sabırlar versin...
Allah rahmet eylesin.. Genç yaşta çok yazık.. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor.. Allah'ım geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin..
VTec_king
12-08-2011, 14:16
Allah Rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun
Yaralı arkadaşımıza acil şifalar umarım bir an önce eski sağlığına kavuşur..
JapanVsGermany
12-08-2011, 14:16
ne zaman nerede görsem hep gülümseme wardı yüzünde, Allah mekanını cennet eylesin, ailesine we sewenlerine sabır wersin....
Antalyalogy
12-08-2011, 14:20
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun..
ErenErdem
12-08-2011, 14:24
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin, yakinlarina bol sabir..
Hic tanimaz etmezdim.. Ruh varken bizim bi arabayla takas istemisti arladasimin arkadasi ordan biliyorum.. Tanimadigim halde su yazilanlari okudukca tuglerim urperiyor gozlerim doluyor. Genc yasta cok aci.. Allah rahmet eylesin yogun bakimda olan arkadasa acil sifalar versin.. Sevenlerine yakinlarina sabir versin..
her ölüm erken ölümdür. tanımazdım ama üzüldüm gerçekten. yalan dünya, bir varmış bir yokmuşuz. kalp kırmalardan, hırslardan vazgeçmek lazım. yarına kim kalır kimse bilmiyor. allah rahmet eylesin, kalanlara sabır dilerim..
Allah rahmet eylesin cok üzüldüm insan ister istemez bir garip oluyor eski yazdığı mesajları filan görünce dün o arkadaşında aklına gelirmiydi kendisi hakkında böyle bir konu açılıp hiç tanımadığı insanların ona rahmet dileyeceği hayat işte 1saniye sonra ne olacağını bilemediğimiz garip birşey....
Allah rahmet eylesin kardeşim nur içinde yat ....
ne yıllar gecırdık senle ılkokul sıralarından ortaokul sıralarına lısede ayrıldı yollarımız bır anda ıkımızde araba sevdasına yıne enkada bır araya geldık ayrılmaz olduk ogun bugun hergunumuz beraber gectı beraber yedık beraber eglendık yerı geldı polısten bıle beraber kactık hıc dusunmezdım bugun aramızdan ayrılcagını dun gece her zamankı gıbı bana neyabıon kankıııııı dıe bır ıletın vardı tabı ben o ıletıyı her zamankı gıbı gormedım gordugumdede cıkmıstın keske gorseydımde senı klawyenın basına mahkum etseydım cıkmasaydınız dısarı gıtmeseydınız oraya dıyecek soz bulamıyorum unutmayacagız senı herzaman kalbımınızın bır kosesınde yerın ol rahat uyu kardesım KALBIMIZDESIN:..(
RABBİM sırat köprüsünü hızlı geçenlerden eylesin,burda göremediği güzel günleri ahiretde yaşasın inşallah.
Okuduğumda inanamadım şaka sandım halada şokdayım. Allah rahmet eylesin güzel kardeşim, Allah geride kalanlara sabır versin. Yaralı arkadaşımızada acil şifalar diliyorum şu mübarek günde inşallah onu sevenlerine bağışlar yüce rabbim...
Bad-Fast
12-08-2011, 14:52
ALLAH rahmet eylesin ...
coolvtec
12-08-2011, 14:54
allah rahmet eğlesin .. mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
Facebookta Erayın Arifin duvarına yazdıgı iletiyi görünce basımdan kaynar sular döküldü...
Arifle toplamda 3-4 kez görüsmüsüzdür, sagolsun her Ankaraya geldigimizde yanımızda olmus, sıcaklıgıyla samimiyetiyle her görüsmede kendini daha cok sevdirmistir. Hala kokoreccide tanısmamız, aspavada yanyana yemek yememiz aklımdadır.
Hala inanamıyorum, dün o yüzünden gülüs eksik olmayan cocuk bugun yok...
Basımız sagolsun, Allah rahmet eylesin kardesimize...Ailesine ve dostlarına sabırlar diliyorum.
Su mübarek günlerde mekanı cennet olur insallah...
Greentiger01
12-08-2011, 15:00
Allah Rahmet eylesin.
2Fast4Me
12-08-2011, 15:00
allah rahmet eylesin :( , mekanı cennet olsun
Hakan Burak
12-08-2011, 15:03
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. :(
leventrc
12-08-2011, 15:03
Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun... Diyecek söz bulamıyorum:(
Allah rahmet eylesin. Bir fatiha okuyun ruhuna arkadaşlar...
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun.:(
Hala inanamiyorum arif nasil olur ya yazamiyorum cok kotu oldum cok allah mekanini cennet etsin cok temiz cok iyi kalpli biriydi
Westi555
12-08-2011, 15:13
pırlanta gibi bir insandın arifcim Nur icinde yat.
Allah rahmet eylesin.. Hiç tanışmamış olsam da forumdan gördüğüm kadarıyla çok neşeli biriydi.. Allah geride kalanlara sabır versin :(
İnanamiyorum yemin ederim ya.kader iste gencecik cocuk oldu ya. Basimiz saolsun piril piril birini olumune vesile olan bi teneke yigini yuzunden kaybettk..Allah sevdiklerine yani bizlere ve ailesine sabir versin..
ogunozcan
12-08-2011, 15:15
Abi simdi erkin her Verdi Daha 2 gun oldu gorduk simdi bu hbri alinda cok sok oldum Allah rah met eylesin,saka gibi adam a neler ya Tim gozumun onu de ya
OnurÖzden
12-08-2011, 15:16
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin,Allah geride kalanlara sabır versin :(
MatraX_07
12-08-2011, 15:17
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun
Gerçekten tanımadığım halde bende çok üzüldüm. :( talihsiz bir kaza sonucu gencecik bir arkadaş hayata gözlerini kapatıyor. Buna üzülmicek kişi tanımıyorum zaten... Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır sukunet versin. Yaralı arkadaşımızada dua edelim en azından şu mübarek günde allah onu sevdiklerine bağışlar inşallah.... :(
Allah rahmet eylesın kardeşimize
Aılesıne yakınlarına sabır versin gebç yaşta bir yakınını kaybetmek hiç kolay değil allah sabır versin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin cok zor..
Kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlardan mekani cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah
Hiç yakıştıramıyorum ona bunu.. Allah rahmet eylesin.. Aracı da gördük gerc4kten cok kotu durumdaydı.. Allah taksiratını affetsin..
Ertug_T.
12-08-2011, 15:24
Daha bir gun once konusup ardindan bunu ogrenmek kabus oldu..Nur icinde yat kardesim..seni hep gulerkenki hallerinle hatirliyacagiz...
overblack
12-08-2011, 15:33
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.
allah rahmet eylesin ailesinede sabır diliyorum.
driftnolimit
12-08-2011, 15:37
başımız sağolsun...
Mechanix
12-08-2011, 15:38
Allah rahmet eylesin , başımız saolsun. . .
Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin...
Ruh'un şaad olsun Arif kardeş....
Emre İlbi
12-08-2011, 15:43
allah rahmet eylesin, geride kalanlar'a sabır versin...
M///maniac
12-08-2011, 15:45
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsn geride kalanlara rabbim sabır versin insallah
Allah rahmet eylesin..Hiç tanımadıgım halde suan gözlerim doldu yutkunamıyorum..
Mekanı cennet olsun..Allah sevdiklerine,yakınlarına sabır versin :(:(
castelli
12-08-2011, 15:51
DoDo_hamann
12-08-2011, 15:59
Ne yazsam, ne söylesem boş burda, bıçak saplandı yüreklerimize..
Herkes şaka sanıyor, böyle bir adamın vefatına kimse inanamıyor.
Allah bana yaşatmasın diyordum dost,kardeş acısını.
O güler yüzünün, sohbetinin muhabbetinin yokluğunu biz nasıl kaldıracağız bilmiyorum.
Her günümüz gecemiz beraber aylardır, her akşam 'kuzen nerdesin?' diye kim arayacak beni?
İnsanlar kimi arayacak Arif'im deneyecek araba bul diye bize, ortamların güler yüzlü adamı kim olacak?
Bir günde canım sıkkın diye gelseydi, bir gün üzgün görseydik, hayat dolu yaşamın böyle sonlanmamalıydı kuzen.
Mübarek ramazan günü perşembeyi cumaya bağlayan gecede güzel kardeşimi kaybettik, her mübarek gün dualarımız ona olsun, dualarımızı eksik etmeyelim.
Allah mekanını cennet eylesin güzel kardesim.
Arayan, mesaj atan, herkese binlerce kez Allah razı olsun.
mertacar
12-08-2011, 16:04
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin..
Allah rahmet eylesin.Tanımasam da çok üzücü bir durum Allah kalanlara sabır versin
by serçe
12-08-2011, 16:06
allah geride kalanlara sabır versin allah rahmet eylesin başımız saolsun
Allah rahmet eylesin
Mekanı cennet olsun
hakotech
12-08-2011, 16:10
Allah(c.c) rahmet eylesin,ailesine sabırlar ihsan eylesin,mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın..
cabrioleter
12-08-2011, 16:11
Allah taksiratını affetsin. ona rahmet geride kalanlara sabır eylesin.
multispace
12-08-2011, 16:13
ölümün yüzü cok soguk cokkk :(
Allah günahlarını affetsin topragı bol olsun :(
erkin006
12-08-2011, 16:21
elim yazmıyor...melek kardeşim benim...
Ludacris
12-08-2011, 16:25
Allah gani gani rahmet eylesin. Şoktayım hala daha geçen konuştuk ya mekanı cennet olsun.dualarımızı eksik etmeyelim
exvitermini
12-08-2011, 16:30
Allah rahmet eylesin,allah taksiratını affetsin
Allah rahmet eğlesin. :( Mekanı cennet olsun. Yaralı arkadaşımızda inşallah durumun ciddiyetini atlatır ayağa kalkar. :(
Yakınlarının başı sağolsun, Allah sabır versin, mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm gerçekten.
allah günahlarını affettsın , topragı bol olsun.... :/
asmisinsan
12-08-2011, 16:46
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
_cAgdAsH_
12-08-2011, 16:47
Allah rahmet eylesin ailesine yakınlarına sabır versin inş. cok üzücü cok zor
Canım kardeşim benim güler yüzlü komik kardeşim çok erken gitti aramızdan ama eminim ki gene bakıyor bize gene makarasını yapıyor güzel kardeşim nur içinde yatsın mekanı cennet Arifim ...
allah tahmet eylesin cok zor gercekten. Geride kalanlara sabirlar diliyorum
Allah gani gani rahmet eylesin , yakınlarına baş saglıgı dilerim .. çook üzüldüm :(
Allah rahmet eylesin.c.c Allah mekanını cennet etsin inşaallah.
Ayrton Senna
12-08-2011, 17:03
Başınız sağolsun arkadaşlar. Ailesine Allahtan sabır dilerim,mekanı cennet olur inşallah.
şakamı ? inanın konu başlığını sohbette okurken içime doğdu arp nickli arkadasın yazdığını görünce,inanamadım nasıl olmus nerede olmus,allah rahmet eylesin daha 1 hafta olmadı kendisini görmüştüm bestekarda
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah...
Yakınlarına ve onu seven arkadaşlarına baş sağlığı diliyorum...Allah sabırlar versin..
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin yaralı arkadaşımıza da acil şifalar versin
LUTFU CNGNS
12-08-2011, 17:16
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
Allah gani gani rahmet eylesin , üzücü bir olay ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin ,
ANGEL'S 200SX
12-08-2011, 17:23
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
Cenaze yarın öğle namazına mütakiben Karşıyaka mezarlığına defnedilecekdir. Mezarlıkdaki yeni yapılan camiide kılınacakdır namaz.
34btr1907
12-08-2011, 17:28
Allah rahmet eylesin sabırlar versin ailesine.
halen inanamıyorum yaa nasıl olur arkadaş combo kardeşim benim :( yeni aldıgı czt yle mi kaza yaptı arkadaşlar bilen yokmu cebini arıyorum cevap yok delircem yaa bilen varsa yazsın arkadaşlar nasıl oldugunu delircem ya :(
nur içinde yat kardeşim allah razhmet eylesin canım kardeşim benim
allah rahmet eylesin toprağı bol olsun
sweet_vtec
12-08-2011, 17:33
hepimizin başı sağolsun diğer arkadaşımıza acil şifalar geride kalanlara allahım sabır versin.
E.ORANLI
12-08-2011, 17:34
Birisi Açıklama yapabılırmı ne oldu ? :S daha geçen gün telefonla konustum muhabbet ettik... m3u nasıl geçtıgını anlatıyordu bana :S :(
salih_560
12-08-2011, 17:34
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun ailesine ve geride kalanlara sabırlar diliyorum mekanı cennet olsun.....
PowerSample
12-08-2011, 17:35
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Çok üzücü bir olay :/
kerem_euk34
12-08-2011, 17:36
allahtan tüm yakınlarına bizlere sabir diliyorum mekanın cennet olsun combo :((((((((
Şok oldum. Daha yeni tanıdığım ama kanımın ısındığı çok sempatik muhabbetli bir kardeşimdi.Toprağı bol olsun,taksiratı affola.Yakınlarına sabır dilerim.
chiefkadir
12-08-2011, 17:42
Dün istanbuldan arkadaşına aldıkları Clio Rs ile oldu kaza..Czt yi zaten satmıştı..
allah rahmet eylesin...:(
Dün istanbuldan arkadaşına aldıkları Clio Rs ile oldu kaza..Czt yi zaten satmıştı..
kendisi sürmüyodu o zaman,cztsi duruyodu rud u da sattıysa haberim yok
kaza kursununa gitmek gibi bişey inanasım gelmiyor combo gitti
kendisi sürmüyodu o zaman,cztsi duruyodu rud u da sattıysa haberim yok
kaza kursununa gitmek gibi bişey inanasım gelmiyor combo gitti
Tüvan die bi arkadaşının arabasında İncekte giderken suya giriyolar uçup karşı şeride geçiyolar.Karşıdan gelen araçta Arifin olduğu bölümden vuruyor malesef durum bu güzel kardeşim benim haketmedi böyle birşey....
E.ORANLI
12-08-2011, 17:55
çok kotu yaaa :S Allagım sabır ver... kimseye yaşatmasın bole bı durum cok kotu ınsanın yakınını kaybetmesi. daha gecen gün konustuk m3le yürümüş onu anlatıyordu sevınclı bi şekilde :(
kerem_euk34
12-08-2011, 17:55
Tüvan die bi arkadaşının arabasında İncekte giderken suya giriyolar uçup karşı şeride geçiyolar.Karşıdan gelen araçta Arifin olduğu bölümden vuruyor malesef durum bu güzel kardeşim benim haketmedi böyle birşey....
kaza kalıntılarını sabah görmüştüm ama hiç düşünemedim :(
ErmanArseven
12-08-2011, 17:56
kaza kalıntılarını sabah görmüştüm ama hiç düşünemedim :(
Kimsenin aklın gelirmiydi ki hala kabullenmekte güçlük çekiyorum ben nasıl olduğunu anlayamıyorum böyle şaka gibi yani birden çıkıcakmış gibi geliyor ....
yucelebeci
12-08-2011, 18:05
ilkerbilim
12-08-2011, 18:07
Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır versin.
Allah sevenlerine sabır versin allah rahmet eylesin
anthinka
12-08-2011, 18:12
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...
focus musty35
12-08-2011, 18:15
allah ragmet eylesın :(
ALLAH rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
dragstar
12-08-2011, 18:19
alah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
allah ailesine sabır versein
Çok acı gerçekten,
Allah rahmet eylesin,
yeri mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
SekoLive
12-08-2011, 18:30
arkadaşlar yaralı arkadaşda sitemizdenmidir? ve giden oldumu yanına bi ihtiyacları kan v.s. durumu varmıdır yada son durumu nealemde?
turbo&quattro
12-08-2011, 18:32
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm ya :(:(:(
The_Doctor
12-08-2011, 18:38
Allah Rahmet Eylesin Çok Üzüldüm.
arkadaşlar yaralı arkadaşda sitemizdenmidir? ve giden oldumu yanına bi ihtiyacları kan v.s. durumu varmıdır yada son durumu nealemde?
Şuanda bilinci yerinde değilmiş aldığım bilgiye göre Gazi hastanesinde olduğunu biliyoruz.
İnsan inanmak istemiyor :(
Allah rahmet eylesin tüm sevenlerine,yakınlarına sabır versin.Mekanı cennet olsun...
Özgür Ozan
12-08-2011, 18:50
allah rahmet eylesin gerçekten çok üzüldüm ilk mesajı okuyunca şaka sandım fakat gerçekmiş allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah:(:(
Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...
Oğuzhan Ç.
12-08-2011, 18:56
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ..
Casper34
12-08-2011, 18:59
ALLAH rahmet eylesin
Hala İnanasım yok benim
şaka gibi şakaci Arif aksam çıkıp Parkta bulusacaz konusacaz
acaba hangi arabayı alsak
virajı donebılırmız dıye konusacagız kaynaacagız gıbı gelıyor..
ama sen yoksun guzel kardesım
Cok erken bıraktın bızı cok erken ayrıldın aramızdan...
Hala İnanasım yok benim
şaka gibi şakaci Arif aksam çıkıp Parkta bulusacaz konusacaz
acaba hangi arabayı alsak
virajı donebılırmız dıye konusacagız kaynaacagız gıbı gelıyor..
ama sen yoksun guzel kardesım
Cok erken bıraktın bızı cok erken ayrıldın aramızdan...
:(:(:(:( böyle olmamalıydı...
h.guroglu
12-08-2011, 19:05
allah rahmet eylesin :(:(:(
İBRAHİM_MEY_GTİ
12-08-2011, 19:06
ALLAH rahmet olsun tüm tanıdıklarına ve ailesine sabır diliyorum...
SERHATCAN
12-08-2011, 19:06
kısa süreliğine tanımış olsamda çok iyi bir insanı kaybettik duyduğumda gerçekten çok üzüldüm bu genç yaşta olması çok daha üzücü ailesine allah sabır versin hepimizin başı sağolsun ...
tuner faruk
12-08-2011, 19:09
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,Allah ailesine sabır versin..
pegeout 106
12-08-2011, 19:10
Allah rahmet eylesin yakınlarına Saßır versin Mekanı cennet olsun,çok üzücü ßir durum gani gani rahmet diliyorum
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
suan yogun bakımda yatıyor sıteye uye degıl sanırım herhangı bır kan vs ıhtıyacı bulunursa burdan haber verırım tum ıyı nıyetlerınız ıcın tesekkur ederız acımız gercekten cok buyuk...
Sportline
12-08-2011, 19:33
İnsanlar da görmeyi özlediğimiz şekilde cana yakın, güler yüzlü, iyi bir insandı, hala inanamıyorum, sürekli denk gelirdik bi yerlerde, mekanın cennet olsun Arif...
typermelih
12-08-2011, 19:33
böyle şeyler duyduğumda hobimdende nefret ediyorum,tüm şefkim kaçıyor,negerek var alümle dans ediyorum diyorum,direksiyon başına geçiyorum,melih yine aynı melih...umarım ölmeden kurtulurum bu hız işinden...allah rahmet eylesim ruhuna fatiha okuyalım
Mekanı cennet olsun...Allah kalanlara sabır versin. çok üzüldük.
typermelih
12-08-2011, 19:41
suan yogun bakımda yatıyor sıteye uye degıl sanırım herhangı bır kan vs ıhtıyacı bulunursa burdan haber verırım tum ıyı nıyetlerınız ıcın tesekkur ederız acımız gercekten cok buyuk...
:( sözün bittiği yer anı sanırım bu an olsa gerek...
SuperCorr
12-08-2011, 19:44
hayat hepimiz için mezar taşının üzerindeki doğum ve ölüm çizgisini ayıran tire kadar kısa,,, evine ateş düştü şu an
Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağolsun
emre1577
12-08-2011, 19:46
allah ailesine sabır versin..mekanı cennet olsun..Bende herkes gbi şoktayım..Hayat dolu bir arkadaşımızdı..
mert0640
12-08-2011, 19:46
çok üzücü...mekanı cennet olsun.Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin... mekanı cennet olsun... Allah geride kalanlara sabır versin
Allah Rahmet Eylesin Mekanı cennet olsun çok üzüldüm...
hız yapmamak lazım dikkatli olalım
BthnKrkt
12-08-2011, 19:51
Allah rahmet eylesın geride kalanlara Allah sabır versın
Vtec-SEDAN
12-08-2011, 19:53
Allah rahmet eylesin. Ailesine bol bol sabır versin.. :(
CasabLanca
12-08-2011, 19:56
tekrar hatırlatalım kardeşimizin cenazesi yarın öğle namazında karşıyaka mezarlığı içerisindeki camiden kalkacaktır. son yolculuğunda Arif kardeşimizi yalnız bırakmayacağız
ALLAH RAHMET eylesin mekanı cennet olsun cok üzüldüm gecen hafta tanışmışdık başınız sağ olsun ALLAH sabır versin Alesine.
Allah rahmet eylesin.. :(
konduramıyorum hala. eray, ben, arif eskişehire gitmiştik. çok eğlenmiştik..
http://i185.photobucket.com/albums/x188/TarikS/techturkey/IMGP5476.jpg
white light
12-08-2011, 20:02
Allah rahmet eylesın geride kalanlara Allah sabır versın daha 2 hafta once yasadım aynı duyguları :(
ersoyismet
12-08-2011, 20:04
arkadaşı tanımıyorum ama gerçekten çok üzüldüm allah rahmet eylesin, allah sevenlerine sabır versin.
Büyük camidemi olacak en son yapılan?
GokhanErol
12-08-2011, 20:12
sevdiğim bi kardeşimdi inanmak çok zor hala şoktayım mekanın cennet olsun Arifim nur içinde yat...
Allah ailesine dostlarına sabır versin...
başımız sağolsun...
Aslan kardeşim benim. yiğidim.. naptınız be kanka.. :(:(:(:(
Elim yazmaya gitmedi daha yeni kendime gelmeye çalışıyorum Sürekli şaka gibi geliyor
olmadı be Arifim şimdi kim güldürücek combom diyicek bize :( Daha dün öğlen selamlaştık :( Mekanın Cennet olsun kardeşim...
Diger arkadasimiz yogun bakimdan cikmisti tekrar durumu agirlasmis yogun bakima almislar. Hastanenin onundeyiz kan vs ihtiyac olursa diye.. Yine bir ihtiyac olursa buraya yazarim..
Allahü teala rahmet eylesin.
Allahi, rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.... :(
Allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun inşaallah.Ailesine ve bütün dostlarına sabır versin.
PPR engineering
12-08-2011, 20:25
ALLAH rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.
By_FresH
12-08-2011, 20:30
BMK TypeR
12-08-2011, 20:38
Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun, çok üzücü bi durum:(
Armageddon
12-08-2011, 20:42
Offffffff cok üzüldüm Allah rahmet eylesin diger arkadasa da acil şifalar versin inşallah... :(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
allah rahmet eylesin başınız sağolsun :(
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır verir inşallah.....
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm...
Güle güle kardeşim...
Sevenlerine sabır...
Cenaze yarın defnedilecekdir unutmayalım arkadaşlar.
bravo hgt
12-08-2011, 21:44
Sözün bittiği yer bu olsa gerek allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin ailesi ve sevenlerine sabır ihsan eylesin.
Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun:(
Tanımıyorum ama çok üzüldüm.. Allah rahmet eylesin..
arkadaslar yarın bulusalım konvoy halinde gidelim.. ögle namazını müteakip olarak karsıyakadaki buyuk camii de (son kapıdaki) cenaze namazı kılınacak. Bulusmak için yer ve zamanı yarın sabah burdan acıklarız ailenin cenazeyi alma zamanına göre..
Ahmet Saraçoğlu
12-08-2011, 22:13
yüzyüze görüştükmü hatırlamıyorum(kahvaltı-gokart a gelmişmiydi emin olamadım) ama okulla ilgili bikaçkez sohbetimiz olmuştu forumda.Gerçekten çok üzüldüm , Allahtan rahmet , tanıyan samimi olan sevenlerine başsağlığı diliyorum.Sabah ç.kaleden çıkıp akşam 5 gibi Ankaraya geldim , hiç beklemeden istanbula geçtim , şimdi eve geldiğimde okuyup haberim oldu.Ankaradayken görsem yarını bekler bende gelirdim cenazesine.Gerçekten çok üzüldüm.
TURBO CİVİC
12-08-2011, 22:15
Allah rahmet eglesin mekanı cennet olsun... :(
uluckaban
12-08-2011, 22:17
Allah rahmet eylesin..
allah gani gani rahmet eylesin. aktif ve yardımseverbir arkadaştı. geride kalanlara sonsuz sabır diliyorum
civicsi_r
12-08-2011, 22:30
CeM öZeR
12-08-2011, 22:31
Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun kardeşimizin...
MehmetCanA.
12-08-2011, 22:33
Allah rahmet eylesin. Sevdiklerine ve ailesine sabir versin. Umarim yanindaki arkadasi bi an once sevdiklerine kavusur. Allah acil sifalar versin.
Karsi tarafin durumunu bilen var mi ?
ibrahimefeoglu
12-08-2011, 22:34
allah rahmet eylesin...
BrakeHorsePower
12-08-2011, 22:42
Bugün öğlen onur dan aldık acı haberi abim ve babam cenaze için ankaraya gitti burdaki işlerden dolayı ben gidemedim allah gani gani rahmet eylesin acımız gerçekten çok büyük allah ailesine ve bizlere sabır versin bütün dünyamız yıkıldı şu mübarek ayda :(
Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin :(