Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehir!!
cabrioleter
14-08-2011, 18:37
şimdiki durağım Eskişehir.
Eskişehir'in gezilip görülecek takılacak salaş mekanlar ve varsa forum etkinliği hakkında önerilerinizi bekliyorum.
Eskisehirde hersey gezilip gorulmeyi hakediyor bence, kafeler dahil
Su anda havelkadayim gel gezdireyim :) saka maka esk cok guzel biz kutahyadan kacip geliyoruz buraya, kentparka gidebilirsin,
espark ve neo alisveris, lemanda ortaya ortaya karisik yiyebilirsin :)
cabrioleter
16-08-2011, 15:39
Su anda havelkadayim gel gezdireyim :) saka maka esk cok guzel biz kutahyadan kacip geliyoruz buraya, kentparka gidebilirsin,
espark ve neo alisveris, lemanda ortaya ortaya karisik yiyebilirsin :)
Valla biz de bunu ariyorduk daha bi hafta kadar burdayiz gezdirebilme ihtimalin varsa mukemmel olur. Biz arkadasin sinavi icin baska bi arkadasin evine geldik ama ev sahipleri hem memlekette bi odun pazarini gezdik bi de porsuk cayinin oralari daha detayli gezmek istiyoruz aslinda
esparkın yanındaki kahve dünyası ya da kanatlı alışveriş merkezinin zemin katındaki starbucks muydu neydi orda da bi kahveci vardı. gidilebilir. (kahve hastası olduğum belli di mi :D)
adalarda bi tur atın kesinlikle ve akşam üzeri güneş batmaya yakın olsun illa ki. en tatlı zamanı o zaman.
doktorlar ikieylül baymıştı beni tavsiye etmiyorum artık. :D
neo ya kadar gitmenize gerek yok. çünkü gidilecek yola değmiyor.
anadolu üniversitesi civarında gezinin. uçakları seviyorsanız hava müzesine gidin.
üniversiteye girebiliyorsanız yemekhanenin orda içerdeki migrosun karşısındaki parkta oturun. güzel şeyler düşüyor :D
offf. özledim yaa. bi kaçamak yapmak lazım da tek başına olmuyor
i starbucks muydu neydi orda da bi kahveci vardı. gidilebilir. (kahve hastası olduğum belli di mi :D)
starbucks yoktu eskisehirde daha yeni aciyolar :)