Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Muayeneden gececekler, muayeneden gecemeyecekler

Time-R
15-08-2011, 16:09
Aracim 92 - 95 Honda Civic Sedan Si rengi fume, diri bir durusu var, mekanigi komple gozden gecirildi ve alttaki yag sizintilari giderildi..

Arkadaslar 7 Eylul'de muayenem var, aracimi sizce muayeneye nasil hazirlamaliyim neler yapmaliyim? Neleri sokmeliyim, neler gerekli yardimci olursaniz sevinirim.. Suan aracimda;

- 4/2/1 krom headers (isi yalitim sargili),

- 51'mm'lik potsuz duz boru DKP,

- Otto spec karbon son susturucu,

- Aracin orjinal filtre borusuna takilmis Universal Filtre (cok gosterisli birsey degil ve filtre kutusu asagi inen orjinal borulari vs. yok),

- Amerikan Parklar,

- Siyah Tavan Folyo Kaplama,

- Elektrikli spoon aynalar,

- 15" beyaz spoon jantlar,

- Düşük Yaylar (Onceki muayneden oem 14" jantlariyla gecmisti),

- Xenon farlar,

- Sari sisler,

- Mugen on ek,

- Arka tampon altinda kirmizi çakar ve beyni iceride direksiyon altinda,

- On arka ceki demirleri SARI,

- On arka kirmizi usdm honda logolar

- Stickerlar

- Sari motor kurbrtor kapagi...

Bunlar extralarimdi, birde aracin hic degismemis parcalari var o yonden mutluyum, ic aksamlar komple oem (vites topuzu, gostergeler, direksiyon, konsol, koltuklar ve dosemeler), farlar ve stoplar orjinal, arka ve on tampon orjinal, kaput, bagaj ve kapilarda bir degisiklik yok, kapi kollari olmasi gerektigi gibi, arac ici aydinlatmalarda sorun yok, klima ve kalorifer olmasi gerektigi gibi aktif calisiyor sorunsuz, emniyet kemelerim arka koltuklar olmak uzere kilitlerine geciyor ve tutuyor, sadece sag tarafta kemeri biraktiginda geri sarma sorunu var, aracin davlumbazlari uzerinde, kapilardaki aydinlatma sensorlerinde problem yok, birinin lastigi biraz asinmis ve lastiklerim henuz 1000 km'lik syron race1 marka 4 su kanalli.

B.Koçer
15-08-2011, 16:12
- 15" spoon jantlar,

- Düşük Yaylar (Onceki muayneden oem 14" jantlariyla gecmisti),

- Xenon farlar,

- Sari sisler,

- Mugen on ek,

- Arka tampon altinda kirmizi çakar ve beyni iceride direksiyon altinda,

- On arka ceki demirleri SARI,

- On arka kirmizi usdm honda logolar

Şunlar dahilinde birşey olmaz gibi gözüküyor ama egzoza garanti takarlar :D Dizel arabada bile taktılar bana :)

Spawn
15-08-2011, 16:13
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/67537-tuv-muaynesinin-puf-noktalari-yardim.html

belki burada vardır cevap sorularına

Time-R
15-08-2011, 16:20
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/67537-tuv-muaynesinin-puf-noktalari-yardim.html

belki burada vardır cevap sorularına

Tesekkurler

ToNy
15-08-2011, 16:21
Eğer kılın biri çıkarsa bu kadar extra malzemeye takar mı takar...
Allah yardımcın olsun...

Low-Rider
15-08-2011, 16:21
O konuyu okursan yeteri kadar bilgi ve tecrübe var zaten

FaBeRgE
15-08-2011, 16:22
ben olsam hiç burada vakit kaybetmem, alır aracımı direk tüve götürürüm, nasıl olsa tek harçla 3 defa girebiliyorsun, sana verecekleri raporda ne eksik olduğu hafif kusur ve ağır kusur olarak yazacaktır.Orada yazanlara göre eksiklerini tamamlar 2.de rahat rahat geçersin.Ben şahsen öle yaptım şans eseri geçtim :)

Time-R
15-08-2011, 16:24
Şunlar dahilinde birşey olmaz gibi gözüküyor ama egzoza garanti takarlar :D Dizel arabada bile taktılar bana :)

Simdi zaten son susturucuyu oem bulup takicam, fakat headers ve duz boru var onlar problem olur mu? sonucta 92 - 95'lerde katalizor ve orta susturucu gerekliligi yok diye biliyorum, sanirim 96 ustu istiyorlar

Evrenoz
15-08-2011, 16:34
Headers,Kat iptal tüpü, magnaflow ara borular, magnaflow orta susturucu, stock son susturucu ile 2009 da geçmiştim muayeneden..

18" jant vardı, değiş de gel dediler. Yaylarımı da muayene öncesi sökmüştüm.

Time-R
15-08-2011, 16:45
Headers,Kat iptal tüpü, magnaflow ara borular, magnaflow orta susturucu, stock son susturucu ile 2009 da geçmiştim muayeneden..

18" jant vardı, değiş de gel dediler. Yaylarımı da muayene öncesi sökmüştüm.

Sagol Evren abi sanirim 1" buyuk olmasi jantlarin sorun olmaz? Bakalim yaylar ne olacak

Time-R
15-08-2011, 17:15
Siyah tavan folyo kaplama gecer mi arkadaslar?

aliergun
15-08-2011, 17:55
amerikan parklar geçmiyor. onları orjinaline çevirmeniz lazım.

tavan kaplamasına birşey demiyorlar diye duymuştum. benim davlunbazlarım sürtmeden dolayı oldukça yırtıktı 1-2 laf ettiler ama kabul ettiler.
orjinal jantlarım 14" 175 65 14 , şuan 195 45 16 larla geçtim. sordu çapları aynımı diye evet diyince sıkıntı çıkmadı.

eğerki egzoz pulunuz yoksa sanayide yaptırın. tüvtürkte girerseniz sıkıntı çıkarabilirler. :)

Frid
15-08-2011, 20:18
ben olsam hiç burada vakit kaybetmem, alır aracımı direk tüve götürürüm, nasıl olsa tek harçla 3 defa girebiliyorsun, sana verecekleri raporda ne eksik olduğu hafif kusur ve ağır kusur olarak yazacaktır.Orada yazanlara göre eksiklerini tamamlar 2.de rahat rahat geçersin.Ben şahsen öle yaptım şans eseri geçtim :)

hayır 1 asıl hak 1 de tekrar hakkı var toplam 2 yapıyor:icon_tup:

Ome_RS
16-08-2011, 00:55
eski aracım atakana sattım 195-50-15 lastik sparco jantla muayneden kalmıs bugun beni aradı hiç belli olmuyor o işler :)

baha38
16-08-2011, 08:07
Ben düşük gittim geçemedim daha dün bi arkadaş full basık gitmiş geçmiş yaylar kesikmi spormu demişler spor demiş orda mühendismi ne varmış ona sormuşlar kesik değilse sorun yok demiş. Anlamıyorumki adamına göremi muamele yapıyolar.

Emre Akçay
16-08-2011, 08:21
5 Cm Vogtland yay + 205-40-17 Jant + Orta susturucu iptali + Tavan Kaplama + Engin Start + F1 Korna + Kırmızı Stoplar ile geçtim aklınızda olsun.American Park'a izin vermediler.Çeki demirine izin vermediler.Intake kit ve egsozu da söktük.

Time-R
16-08-2011, 08:31
5 Cm Vogtland yay + 205-40-17 Jant + Orta susturucu iptali + Tavan Kaplama + Engin Start + F1 Korna + Kırmızı Stoplar ile geçtim aklınızda olsun.American Park'a izin vermediler.Çeki demirine izin vermediler.Intake kit ve egsozu da söktük.

Hangi muayne istasyonuna gittiniz acaba?

Jehuty
16-08-2011, 08:52
Bu amerikan park hangisi yeni çıkan çamurluk çevresine takılan mı ?

Yogi
16-08-2011, 08:58
amerikan park sinyaller sürekli yanınca deniliyor