Orijinalini görmek için tıklayınız : Yok mu bu sene iftar ve sahur org. beyler.
ya kusura bakmayın can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım evde:D
bu sene iftar sahur org. yapmıyomuyuz yaw mekan ve tarih kararlaştıralım hadin :D
Bugun mehzent aradı sordu bana da :)
Yapalım ama gecen seneki mekandan memnun kalmamıstık.
Mekan önerilerini alalım, tanıdık olursa iyi olur.
Muştu sen bossun halledersin bu isi, varmı tanıdık kebapcı güzel restoran vs :D
kanka ben yiyiciyim :D :D
geçen sene gittiğimiz yere ondan önceki senede gitmiştik ve acayip memnun kalmıştık ama geçen sene gerçekten kötüydü :D ama o taraflarda yine güzel mekanlar var araştırıp fiyat almak lazım
Olm dünyanın öbür ucunda iftar yaptınız gelene kadar ölüyorduk yolda bide anadolu fatihi ekeray'ı takip edince tam oldu.
edit = muştu ondan önceki senede kötüydü yavrum
yav hergun bı ton maıl gelıo reklam bogazda iftar 70yerıne 30tl gıbısınden varmı bunları araştıran:)
kanka bana fark yapmaz beylükdüzünede gelirim :D
amaç birlikte olmak epeydir görüşemiyoruz özledim hepinizi :D
Hadi herkes düsünsün bakalım, tanıdık restoran mekan sahibi vs var mı?
Direk kapatırız zaten.
Bir de bu sene parayı önceden toplamak lazım, gecen sene maymun oluyorduk.
JDMazda_GTR
15-08-2011, 18:08
haydı kalkın gelın ankaraya o zaman aspava var burda hemen kapatalım abı:D yada et mangal var:D
RottingChrist
15-08-2011, 18:09
sarıyer, bahçeköy yolu üzerinde çok güzel yerler var. hem ulaşım hem otopark açısından iyi sayılır. fiyatları araştırmak lazım güzel şeyler çıkıyor.
haydı kalkın gelın ankaraya o zaman aspava var burda hemen kapatalım abı:D yada et mangal var:D
Ben gelirim, mustu da direk gelir isin ucunda yemek varsa :D
Ankaraya iphone bakmaya gelip almadan geri dönmüs adamız :p
abi lütfen o tavukçu olmasın tekrar :D
Önce en yuksek olmasi gereken fiyati belirleyelim bence ona gore mekan arastirilmasina girilirse daha saglikli olur.
berkay_aydin
15-08-2011, 18:11
Tüm Techturkey için geçerlidir dimi ? :)
JDMazda_GTR
15-08-2011, 18:14
Ben gelirim, mustu da direk gelir isin ucunda yemek varsa :D
Ankaraya iphone bakmaya gelip almadan geri dönmüs adamız :p
yemegın kralı burda aspavada durum doner yemeden once ıkram olarak koca ıkı tabak soslu patates kızartması,3 bazen sasırıolar 4-5 defa kıremıtte mantar ve daha saymakla bıtıremeyecegım lezız syler var bence gelın hadı:D sız sayıyı soyleyın bız kapatırız :icon_tup:
Konuyu okumadan 10dk once aklima gelmisti:) insallah yetisirim bu sene istanbula eylulde gelicem gibi gozukuyor
Kartal samare tavsiye ederim. 27,5 a reklamı vardı bugün bi alışveriş sitesinde
Ahmet Saraçoğlu
15-08-2011, 18:29
ben gelirim farketmez , ankara da olur , iki gün önce ordaydım bahane olur, Bi senedir İstanbuldakilerden çok Ankaradaki buluşmalara katılıyorum zati:D
esmerhan
15-08-2011, 18:31
hafta sonu pazar gunu org. var goksu parkında sımdılık 15-20 araba hazır buyrun gelın herkezı bekelrın kendın pısır kendın ye seklınde yalnız :D
Onurkk06
15-08-2011, 18:34
bahçeşehir de ailemle kuzu sofrası diye mekana gittik beğendik ormanın içinde orası da olabilir :) 40 tl olması lazım iftarlık çorba ara sıcak ana yemek fanta kola karışık kuzu kepaplar köfte vs tatlısına kadar çayı çorbası hepsi kişi başı 40 dı orası
deeperblack
15-08-2011, 18:35
Geçen seneki yer cidden kötüydü.Bu sene için çalışma yapmak lazım.
Kriterler
- Maddi olarak üst limit belirlemek lazm.
- Otopark sıkntısı olmaması lazım.
- Mekanı kapatabiliyo olmak daha mantıklı olur keza hem biz hemde diğer insanlar rahatsız olmasın.
- Uzaklık olarak herkese yakın sayılabilicek orantıda olması daha mantıklı olur.
Onurkk06
15-08-2011, 18:36
istanbulda yapalım bi an önce hazır istanbuldayken :)
ortak bir buluşma bile olabilir :D bolu taraflarında ankaradaki arkadaşlarda gelir :D hem geç oluyo zaten iftar :D
evet beyler dökülün 25-30 lira ortalama bir rakam bence herkese uygun olabilir tüm techturkey ailesi davetlidir tabiki mekan bulunn
ümraniyede bu atatürk orman çiftliğimi ne bi yer vardı sanırım otopark falan sıkıntısı yoktu
hadi beylerrrr
B.Aktepe
15-08-2011, 18:44
muştu bu akşama yetiştirceksin bu hızla :D
Grupanya! - Ataşehir Adana Metrelik Kolcu Kebap'ta, özel tepsi kebabı ve yerel tatlardan oluşan zengin iftar menüsü 60 TL yerine 29,9 TL! (Ramazan ayı boyunca; 1 - 29 Ağustos tarihleri arasında geçerlidir.) (http://www.grupanya.com/istanbul-avrupa/adana-kolcu-kebap-iftar-menusu)
iftar sonrası roling hehe:)
Geçen seneki piliççi asıl yer değildi,asıl piliççi oraya 2 km ve mükkemmel bi yer uyarsa orayla konuşalım :D
ibooo sen cebıne 300 500 kalmıcaksa yapmassın ahahha
B.Aktepe
15-08-2011, 18:45
Geçen seneki piliççi asıl yer değildi,asıl piliççi oraya 2 km ve mükkemmel bi yer uyarsa orayla konuşalım :D
aman iboo piliç deme et yiyelim :)
muştu bu akşama yetiştirceksin bu hızla :D
ahah kanka canım fena sıkılıyo yaw :D açlıkta bi yandan :D
kanka koçtaşa gelmeden sağ tarafta bir yer vardı adını unuttum orasımı senin dediğin
Kartal e5 kenarinda unluer restaurant. bundan 2 sene once yapmistik bir org. memnun kalmistik
Bu sene fix menu 30 tl. gurme ve et agirlikli oluyor. E5 dibi olmasi icerilere girmemek iyi olur egzoz film vs muhabbetlerinden.
Ahauahauaha nasıl isterseniz beyler :D
Grupanya! - Ataşehir Adana Metrelik Kolcu Kebap'ta, özel tepsi kebabı ve yerel tatlardan oluşan zengin iftar menüsü 60 TL yerine 29,9 TL! (Ramazan ayı boyunca; 1 - 29 Ağustos tarihleri arasında geçerlidir.) (http://www.grupanya.com/istanbul-avrupa/adana-kolcu-kebap-iftar-menusu)
iftar sonrası roling hehe:)
kanka adamlarla görüşmek lazım aslında güzel görünüyo
ahah kanka canım fena sıkılıyo yaw :D açlıkta bi yandan :D
kanka koçtaşa gelmeden sağ tarafta bir yer vardı adını unuttum orasımı senin dediğin
Adamsın tam orası :D
Adamsın tam orası :D
hacı bana uyar :D oranın iç pilavı falan efsaneydi yaa :D
bilal sende bi fikir ver kanka mekan söle :D
aman iboo piliç deme et yiyelim :)
Adana dostlar,park77,kazancılar ozaman :D
Day Walker
15-08-2011, 18:51
Sutluce olur bence
sütlücede ne yiyecez olum bu mevsimde :D
otopark sorunu olmasa o aksaraydaki ciğercilere gidelim diyecem hani gittiğimiz yer varya :D
birde sur kebap olabilir nannn :D karnım açç :D
kanka adamlarla görüşmek lazım aslında güzel görünüyo
karışık kebap menülü heryer uyar bana:) atasehır tarafında 3-4 yer var buyuk adana dostlar .. sahan .. köşebaşı .. felan
la var deme bi konuş adamlarla fiyat al :D
la var deme bi konuş adamlarla fiyat al :D
kac kısı 5 felanmı hane lıste:)
Day Walker
15-08-2011, 19:23
sütlücede ne yiyecez olum bu mevsimde :D
otopark sorunu olmasa o aksaraydaki ciğercilere gidelim diyecem hani gittiğimiz yer varya :D
birde sur kebap olabilir nannn :D karnım açç :D
Sur kebap olur aslinda koray gelsin yapalim :)
SekoLive
15-08-2011, 19:28
beyler sur kebaba gitmeyelim geçen sene bi misafirimi götürdüm ramazanda iftardan önce gitmişdik adamlar resmen ayrımcılık yapıp tatlıdan vermediler iftardan önce veremeyiz dediler sanki yoğunlar :D
beyler urfalı hacı baba diye biyer var vatan caddesininbaşında sanrım horhor diye geçiyor orasıda cok başarılıdır tavsiye ediyorm :D
sarıyerde boğazköy tarafında orman içinde güzel bi mekan var,adını unuttum şimdi..otopark sorunu falan yok bayada büyük biyer.
Fiyatlar çok uygun buyrun bekleriz :D
Anadolu Turkish Restaurant (http://www.anadolu.cn/)
BerkayKamaci
15-08-2011, 19:41
Yiğit-Y ile ırtıbat kurarsanız kendisi bahcelıevler yayladakı Piramit Restaurantın sahıbıdır. gecen gun ıftar yaptık yemekler nefisti :D
gordugum kadarıyla otopark sıkıntısıda yok .
onursumer
15-08-2011, 19:44
valla güzel biryerde yapalım toplanıp aslında hava güzel iftar mangal organizasyonu bile yapılırda çok urğaştırıyor :)
ama bu sefer mekan dağın başında olmassa çok sevinicem orta bi nokta bulsak :D
dragstar
15-08-2011, 19:47
valla iyi olur :)
The_Doctor
15-08-2011, 19:47
Düzcede Güzel Mekanlar Var. Bolu Dağıda Olabilir. Ortalama 20 - 25 TL ye Mekan Ayarlarım. Hatta Sayı Fazla Olursa Dahada Aşağılara Çekerim Fiyatı.
Ankara İstanbul Buluşması Yapılabilir. Ortak Nokta Olarak Düzceyi Seçersek Memnuniyetsiz Göndermem Kimseyi. Eğer Derseniz ki Ayarla Bir Ortam Hemen Çalışmalara Başlarım.
Ne Dersiniz ?
Edit : Bahsettiğim Rakamlara Menüler. ( Karışık Izgara Menü - Pizza Menü - Saç Tava Kavurma Menü - İskender Menü - Vs Vs Ve Yanında İçecekleri iftariyelikler falan güzel Yani Tadları ve kalitesi harika )
otuzdört
15-08-2011, 19:51
Yiğit-Y ile ırtıbat kurarsanız kendisi bahcelıevler yayladakı Piramit Restaurantın sahıbıdır. gecen gun ıftar yaptık yemekler nefisti :D
gordugum kadarıyla otopark sıkıntısıda yok .
Aynen orası iyiydi, hem ucuz hem yemekleri karın doyurucu geldi bana :) otopark sıkıntısı yok aynen rahat 25 30 belkide daha fazla araba girer önlü arkalı otoparka :)
Day Walker
15-08-2011, 20:00
Fiyatlar çok uygun buyrun bekleriz :D
Anadolu Turkish Restaurant (http://www.anadolu.cn/)
Chaki chanin orayi ayarla gidelim :D
Day Walker
15-08-2011, 20:01
Düzcede Güzel Mekanlar Var. Bolu Dağıda Olabilir. Ortalama 20 - 25 TL ye Mekan Ayarlarım. Hatta Sayı Fazla Olursa Dahada Aşağılara Çekerim Fiyatı.
Ankara İstanbul Buluşması Yapılabilir. Ortak Nokta Olarak Düzceyi Seçersek Memnuniyetsiz Göndermem Kimseyi. Eğer Derseniz ki Ayarla Bir Ortam Hemen Çalışmalara Başlarım.
Ne Dersiniz ?
Edit : Bahsettiğim Rakamlara Menüler. ( Karışık Izgara Menü - Pizza Menü - Saç Tava Kavurma Menü - İskender Menü - Vs Vs Ve Yanında İçecekleri iftariyelikler falan güzel Yani Tadları ve kalitesi harika )
Doktor bugun duzcedeydim :)
Chaki chanin orayi ayarla gidelim :D
Lanet olsun buraya :D Saat gece 02:00 ve 34 derece sıcaklık var dışarda henüz gündüzü görmedim ama sanırım yarın hastanelik olurum sıcak ve nem sebebiyle :D
The_Doctor
15-08-2011, 20:09
Doktor bugun duzcedeydim :)
Keşke Haberimiz Olsaydı İftar Yaparık. Gezmek İçin Falanmı Yoksa İş mi ?
beyler katılım en az 30-40 kişi olur yaw her sene bu kadar adam geliyo işte ona göre fiyat alın listeye gerenk yok şimdilik
The_Doctor
15-08-2011, 20:18
beyler katılım en az 30-40 kişi olur yaw her sene bu kadar adam geliyo işte ona göre fiyat alın listeye gerenk yok şimdilik
Muştu Abi Düzce İçin Ne Diyosun. Ankara İstanbul Düzcede Toplanır Burdaki Tüm Organizasyon Bana Ait. Ankara Gelir sanırım İstanbuldan Katılım Önemli ?
valla nabız yoklayalım bana uyar istanbul olarak dizellere toplanır geliriz ne olacak aslında
kanka 20 yı veren adam 30 daverır aşağı yukarı rakam bellı 40 ın altında olsun yeter ortak mekan belırlemek mesele herkese kabul etmesi o yuzden 4-5 mekan secıp anket acın bence...
kankacım mekan isimleri ve fiyat olursa anket açabiliriz yoksa millet neye göre oy versin :D
The_Doctor
15-08-2011, 20:24
valla nabız yoklayalım bana uyar istanbul olarak dizellere toplanır geliriz ne olacak aslında
Ya Şöyle Bir Hesapta Var Orda Sanırım fiyatlar yüksek 30 40 Verilceğine Burda aynı Hizmete Aynı Yemeğe 20 Vercen. Gerisi Yol Parası :D
Ankara İstabulda Buluşmuş olur :D
İstersen Böyle Bir Konu Açlım veya bu konu başlığını değiştirelim O Zaman İki Tarafta Rahatlıkla Görür...
valla ben içimdekileri dile getirdim kim ne yapıyorsa yapsın konu açın otobüs tutun beni ilgilendirmez :D ben her şeye uyarım yanımdakileride uydurmaya çalışırım :D
maksat birlikte olalım demi :D
Day Walker
15-08-2011, 20:28
Lanet olsun buraya :D Saat gece 02:00 ve 34 derece sıcaklık var dışarda henüz gündüzü görmedim ama sanırım yarın hastanelik olurum sıcak ve nem sebebiyle :D
Zaman farkini unutmusum haci hadi sen uyu :D ahshahshaghahh :D
Keşke Haberimiz Olsaydı İftar Yaparık. Gezmek İçin Falanmı Yoksa İş mi ?
Walla is icin geldim bu aralar her hafta geliyorum bi daha ki gelisimi su iftar isi duzcede olursa ona gore ayarlarim :)
The_Doctor
15-08-2011, 20:30
valla ben içimdekileri dile getirdim kim ne yapıyorsa yapsın konu açın otobüs tutun beni ilgilendirmez :D ben her şeye uyarım yanımdakileride uydurmaya çalışırım :D
maksat birlikte olalım demi :D
Katılıyorum. :D
Neyse Ben Teklif sundum Bakalım Ne Dicekler :D
beyler cuma akşamı düzce olabilir dizellere toplaşırız en fazla 10-15 lira kişi başı max mazot parası düşer 20-25 liralarada yer ayarlanırsa hem çevre illerden arkadaşlarda gelmiş olur
bunun için ayrı bi konu açılabilir tabi istanbul-ankara ortak iftar diye D:
The_Doctor
15-08-2011, 20:36
beyler cuma akşamı düzce olabilir dizellere toplaşırız en fazla 10-15 lira kişi başı max mazot parası düşer 20-25 liralarada yer ayarlanırsa hem çevre illerden arkadaşlarda gelmiş olur
bunun için ayrı bi konu açılabilir tabi istanbul-ankara ortak iftar diye D:
Muştu Abi Sen Açarsan İyi Olur Bence Sevenin Çok Seni Kırmazlar :D :D
Day Walker
15-08-2011, 20:37
Cuma mi himm o zaman birinin arabasina konuk olacam :)
Bana uyar haci
PPR engineering
15-08-2011, 20:38
askerde kalsaydın cok güzel sahura kadar nöbetlerin olucaktı ama kaçırdın bu zevki:D:Dordada bu kadar sosyal olurmuydun acaba??:D:D:hahahah
hahaha olum 25inde kontrolüm var neyin ne olacağı belli olmaz bakarsın son haftayı eskerde geçiririm :D
sütlüce güzel ortak nokta da herkese yakın olarak uykuluk köfte vs gibi şeylerden başka yok iftar için yetersiz kalıyor biraz ama ilk gidemedigimiz liman restorant baya zengin gibiydi yarın boşum tekrar bi ziyaret edebilirim ayrı salon kısmıda vardı sıkıntısız olabılırdı anlaşama sebebeimiz fix menü olmuştu :D
yine arnavutköy habipler tarafında kuyu kuzu kebapçıları var hep aklımda ama gidip görmek lazım yemek işlerindende pek anlamayınca sıkıntılı oluyor :D
istanbulun heryerindeki org gelmeye çalışırım
firid sen çözersin bu işi panpaa :D
PPR engineering
15-08-2011, 20:44
hahaha olum 25inde kontrolüm var neyin ne olacağı belli olmaz bakarsın son haftayı eskerde geçiririm :D
avatardaki fotoğrafla git 100 de 100 rahat bırakırlar kanka seni ulan sana eraya güldüğüm kadar baskasına gülmüyorum :D:D ben senin hayranınım aslında full boost'ta koltuğu kırıp geriye düştüğünde sana karşı bi elektiriklenme başladı ulan hahah konuyu pert edicem:Dneyse ankara istanbul iftar sofrası süper olur..
kanka çok gördük geçirdik bee :D ama seni 106nın içinde hayal edince bende çok gülüyorum :D alet sana saplanmış gibi duruyodu :D
PPR engineering
15-08-2011, 20:48
kanka çok gördük geçirdik bee :D ama seni 106nın içinde hayal edince bende çok gülüyorum :D alet sana saplanmış gibi duruyodu :D
hahaha sorma kanka kötüydü valla ben bir kere gördüm öle kendimi acıdım inanırmısın :D:D
firid sen çözersin bu işi panpaa :D
sen varken abi yemek prof :D
bu işi organiza edicek birisi varsa bana pm atabilir. sariyer bölgesindeki restaurant olsn country olsun tekne olsun hertürlü tanıdıklarımız var kesinleşirse uygun fiyatlar ayarlayabilirim.
aman abi 'musait' bir yerde yapalim sunu da, bu aralar polisler azdi biliyosunuz, filmden plakadan almasinlar bizi :)
kartal e5 uzerı bırısı bıyer tarıf etmıs aslında olabilir gibi tabi kara sizin :)
sütlüceden geliyorum şimdi
mekanda özel bir salon kısmı var 70 kişilik yemek zonrası kalıp sohbetde edebiliriz biraz onuda konuştum
fix bir menüleri var iftar için 30 tl
çorba - mercimek
karışık ızgara - biftek, uykuluk,köfte,tavuk
salata- çoban, mevsim, piyaz seçenekli
tatlı- sütlaç,zerde,kemalpaşa seçenekli
içeçek- kola, fanta, gazoz, meyve suyu, ayran
21-22, 27-28 agustos tarıhleri için konuştum
salata tatlı içeçecek seçeneklerini önceden düzenleyip servisin hızlı akmasını sağlarız başkada böyle güzel mekan yok bir sadrazam kemal birde bu orada liman uykuluk alt geçitin hemen sağında
Eray Yümsel
16-08-2011, 00:23
iftar sonrası bi paintball organizasyonu yapak ya çok eğlenceli almancılara japoncular çatışak :D
iftar sonrası bi paintball organizasyonu yapak ya çok eğlenceli almancılara japoncular çatışak :D
hahahhahhaa bana uyar :D
Eray Yümsel
16-08-2011, 00:24
ozaman konu aç anket yap bi işe yara askerden geldin boş boş oturuyon vasıfsız eleman :D
kanka mekan arıyoruz işte firidim sağolsun hemen bi yerle konuştu yarın bi iki yer daha bulur anketi patlatırık :D
Eray Yümsel
16-08-2011, 00:26
paintbal için diyom olm :D bide vadeli serçe var tam senlik msn e gel :D
ramazanı yarıladık güzel bir org yapmak gerekli bi mani olmassa katılırız ins :)
40 kişi desek 30 x 40 1200 iyi para daha güzel daha zevki lezzetli ve bol menülü biryer varsa daha makbuled olur yani az para degil :D
valla şuanda iftarı unuttum :D serçe alıyorum hahaha :D
s(erçe)2k yardır abi yakışır :D GİT yaparsın onuda :D
golf gibi olmasın :D
golf gibi olmasın :D
prensipte anlaştık yine yarın gidip bakacez :D
Eray Yümsel
16-08-2011, 00:49
buna para vermiceği için alır iğnetor :D
buna para vermiceği için alır iğnetor :D
hahhahahha bak bu güzeldi işte :D
iki gün gazlar iyade edersın kesın :D :D
eray abi beleş araba dagıtıyorsan tek sıra yapalım :D
tuner faruk
16-08-2011, 01:51
Sütlüce çok güzel olur mekanıda biliyorum gayet iyi ve iki yaka içinde ortak sayılır:)
Gecen senekı yer berbattı aman orası olmasında.Adamlar utanmasalar kafasıyla bırlıkte getırcektı ;
Tam piliç mi abii
Şaaaap(tabaga piliç indi).
Bide mümkünse kalabalıgız dıye masaya meze vs gelmesın ayrı ayrı gelsın abı herkese hersey (adı herneyse ara scak ara soguk olsun) herkes n yedıgını bılsın.Ben gecen sene ac kaldım resmen.Bu hafta olursa gelırım,haftaya olursa muhtemelen y.dışında olcam..Takıpteyım konuyu
Ya hadi Muştu ayarla bi yer de orucumuzu açalım hadi çok yavaşasın :D Aç kaldık senin yüzünden :D
SekoLive
16-08-2011, 07:59
inş bu cumartesi pazar olmaz :D
tarantino
16-08-2011, 09:49
Dudullu Ağababa Döner siparişi, Dudullu kebap siparişi, Yemek Siparişi ümraniye (http://www.agababadoner.com/)
menüsü ve yemekleri çok lezzetli serviste hızlı
geçen gün 300 kişilik davete katıldım gerçekten serviste sıkıntı yoktu
fiyatta uygun
B.Aktepe
16-08-2011, 09:51
erayy karşıma çıkma :)
Day Walker
16-08-2011, 09:52
mekanda özel bir salon kısmı var 70 kişilik yemek zonrası kalıp sohbetde edebiliriz biraz onuda konuştum
çorba - mercimek
Bu iyiymiş burası olur
Day Walker
16-08-2011, 09:53
erayy karşıma çıkma :)
modlar userlara karşı :D
B.Aktepe
16-08-2011, 09:55
modlar userlara karşı :D
ormanlık arazi seçin gelin karşıma :D
dragstar
16-08-2011, 09:57
peki ben napıcam,
önüme gelene sıkarım valla:D
peki ben napıcam,
önüme gelene sıkarım valla:D
sende ortaya bomba attınmı 1 taşla iki kuş spec :D amerikancılarla iş birliğide yaapbilirsin :D
serqan23
16-08-2011, 10:03
bır aracı alman bır aracıda japon olan ne olucak :D kurufasulye mi :D
tech turkey iç savaşa dogru sürükleniyor gibi yemekten sonra :)
KA®ANLIK
16-08-2011, 10:07
Valla,
Tavukçu spec güzel olur yine ama geçen seneki gidilen yerin biraz daha ilerisinde ŞİLE YOLU üzerinde direkt bir yer var.
Bizim Ev Restaurant.
Tatlıları, yemekleri harikadır.
servisi de sorunsuzdur.
İftarda kişi başı 30TL civarı idi. tatlısı falan hepsi dahil...
tavsiye ederim...
Day Walker
16-08-2011, 10:14
ormanlık arazi seçin gelin karşıma :D
askerde yazıcı komandoydum çok pis klavye kullanıyodum :D
onursumer
16-08-2011, 11:04
haftasonu mu duşunuluyor ? :D
bu haftasonu sadece c.tesi musaitim yaa inşş pazar yapmassınız :)
çorba - mercimek
buda menü resmi sade bir menü :D
http://i811.photobucket.com/albums/zz32/frid057/fotoraf0002.jpg
ee ne zaman toplanıyoruz şimdi?
onursumer
16-08-2011, 13:43
c.tesi olursa sevinirim :D
Murat Özcan
16-08-2011, 13:48
istanbul içi olursa sevınırız :D
Day Walker
16-08-2011, 13:54
tamam işte cuma yada c.tesi karar verelim bana uyar
VTec_king
16-08-2011, 14:24
Bu cuma jdm works un iftari var bildigim kadariyla
İzmirlilerrr bizde yapalım guzel bir iftar org :)
bu hafta aceleye geliyor olabilir bencede :D
castelli
16-08-2011, 23:38
ümraniye spor sosyal tes.var ulaşımı kolay ve araç için baya büyük otoparkı var. daha önce honda squad ve honda team brunc düzenlemişti..
fatih(fb)
17-08-2011, 18:23
bende gelirim ömer alırsa arabasına:D
Ulan mustu bi görev verdik bi cacık yaptıgın yok.
Ramazan bitecek artık...
kanka ben fikri attım ortaya 3-5 kişi hariç kimsenin iplediği yok benim gibi çok buluşmak isteyen olaydı burada mesaj patlaması olurdu o yüzden iplemiyorum
Day Walker
17-08-2011, 18:36
Yavuz bi el at sen bu mustu neye elini atsa kurutuyor
SekoLive
17-08-2011, 18:41
mustu abi seni iplemeyen olurmu yaw şuan bulusuyoruz de gelelim!
bende gelirim ömer alırsa arabasına:D
alırız yavru e5e in pozisyonu al bekle :D
fatih(fb)
17-08-2011, 18:48
alırız yavru e5e in pozisyonu al bekle :D
e-5 sarmıyo temden gel aman geç kalma erken gel:D
Day Walker
17-08-2011, 18:49
mustu abi seni iplemeyen olurmu yaw şuan bulusuyoruz de gelelim!
Seko lanyardlarimi sicak yerde tut usumesinler :D
SekoLive
17-08-2011, 18:50
aksam zeytinburnuna geçme ihtimalim var vatan bilgisayar cıvarına gelme ihtimaln varsa haberleselim lanyardlar kolcagın altında en sıcak yerde abi
Day Walker
17-08-2011, 19:13
aksam zeytinburnuna geçme ihtimalim var vatan bilgisayar cıvarına gelme ihtimaln varsa haberleselim lanyardlar kolcagın altında en sıcak yerde abi
0535 298 66 17 ara beni
SekoLive
17-08-2011, 19:16
okey gelirsem arıyorm eğer özel bişi diceksen simdide arayabilrm abi
yıne toplanamayacagız gibi :D
berkay_aydin
17-08-2011, 23:47
Son durum nedir? bu hafta geçti galiba :)
_muhaRRem
18-08-2011, 00:22
@mmuştu siz konuyu açın abi , gerçek katılımı görelim . bence bayağı gelen olur.
Konu acmak icin önce yer netlestirmek lazım kardesim, bi de burda yazdırıp gelmeyen adamlar oluyor.
Gecen sene az kıvranmadım, mekan sahibine 60 kisi diyorsun 30 kisi gelirse ugras dur sonra :)
_muhaRRem
18-08-2011, 01:04
Konu acmak icin önce yer netlestirmek lazım kardesim, bi de burda yazdırıp gelmeyen adamlar oluyor.
Gecen sene az kıvranmadım, mekan sahibine 60 kisi diyorsun 30 kisi gelirse ugras dur sonra :)
ben bilmem.. gelcem dersem gelirim :)
+1 ben kafadan
Mivec_4G63
18-08-2011, 01:23
Beykoz sahilde, belediyenin yeri var denize nazır. Fiyatları da iyiydi geçen sene güzel bi yer
Eray Yümsel
18-08-2011, 01:29
paralar önce toplansın gelen gelmeyen derdi kalmaz
berkay_aydin
18-08-2011, 01:31
paralar önce toplansın gelen gelmeyen derdi kalmaz
Bende düşündüm ancak nasıl toplanabilir bankadan havale yapsak 5 lira boşa gidiyor :D
SekoLive
18-08-2011, 06:48
şuan itibariyle aslında mustu abi bizi iplemediğini gördük
Day Walker
18-08-2011, 07:26
okey gelirsem arıyorm eğer özel bişi diceksen simdide arayabilrm abi
Günaydın seko :) mesajı yeni gördüm :D
Aynen geçen sene ne uğraşıldı o gelicekmi bu gelicekmi hatta İstanbul dışından gelenler bile olmuştu
Kubban diye bi yer guneslide baya lezizdir yemekleri onunde ve yanindada musait alan vardi galiba olabilir belki
biz bu akşam enginle mekan bakmaya gidecegiz önümüzdeki hafta için düşünüyoruz organizasyonu katılımın yüksek olması için bu akşam net bir yer belirlemiş olur sizlere bildiririz
Day Walker
18-08-2011, 07:55
Kubban diye bi yer guneslide baya lezizdir yemekleri onunde ve yanindada musait alan vardi galiba olabilir belki
Aynen güzeldir orası mehmet iyi geldi aklına bende bayadır gitmemiştim oraya :)
onursumer
18-08-2011, 10:46
toplanmıyormuyz şimdi :D
Aksamı bekliyoruz inş güzel bi yer cıkar
buraya konu acılıyor davet ediliyor kımse ıplemıyor. sonra kendı aranda topanıyorsun bizi cagırmadın oluyor. gelmek ısteyen +1 yapsın cayan adam bi daha adını yazdırmasın.
oguzhan999
18-08-2011, 13:21
izlemedeyiz
akşam yeri ayarladıktan sonra yeni konu açacagız akşamı bekleyin arkadaşlar
serqan23
18-08-2011, 13:24
yer ve zaman bir belli olsa geleceklerın listesi daha netleşir...
oguzhan999
18-08-2011, 13:34
aslında güzel fırsat siteleri var ordan biyeride ayarlayabilriz :)
yer ve zaman bir belli olsa geleceklerın listesi daha netleşir...
hacı bız aksam aslan abıyle bu sutlucede yere gıdıcez, hafta sonu ıcın bı goruselım dıoruz, b.pasa forumun orda toplandgmz ekıp + olark gelmk ısteyen arkdslar olursa guzel olur.
ama iftar ıcınmı, iftardan sonramı olsa daha iyi olur acaba ?
serqan23
18-08-2011, 13:39
hacı bız aksam aslan abıyle bu sutlucede yere gıdıcez, hafta sonu ıcın bı goruselım dıoruz, b.pasa forumun orda toplandgmz ekıp + olark gelmk ısteyen arkdslar olursa guzel olur.
ama iftar ıcınmı, iftardan sonramı olsa daha iyi olur acaba ?
normal zamanda zaten istedigimiz zamanda toplanıyoruz. Ramazan ayının bir farkı olsun iftarda buluşulsun benim düşüncem. zaten muştu abi de bu konuda bi başlık açmış. güzel bi yer bulunursa toplu bi TT iftarı olur herkes keyif alır...
normal zamanda zaten istedigimiz zamanda toplanıyoruz. Ramazan ayının bir farkı olsun iftarda buluşulsun benim düşüncem. zaten muştu abi de bu konuda bi başlık açmış. güzel bi yer bulunursa toplu bi TT iftarı olur herkes keyif alır...
o zamn ctesı aksamı ıcın daha ıyı olur herhalde, cuma gunu iş cıkısı yetısemeynler olabılır cunku herhalde ???
serqan23
18-08-2011, 13:41
o zamn ctesı aksamı ıcın daha ıyı olur herhalde, cuma gunu iş cıkısı yetısemeynler olabılır cunku herhalde ???
dogru olanda o zaten :)
SekoLive
18-08-2011, 13:50
ya bu konu silinip yeniden tam tesisatlı acılmalı herkesin hevesi kaçtı.
serkan engin bu hafta c.tesi ise şehir dısında olacm muhtemelen o nedenle gelemem diğer hafta için ölmezsek oralardayız :)
fatih(fb)
18-08-2011, 13:55
bahçemiz biraz daha büyük olsa hepinize kollarımı açıcam ama 15 kişiden fazlasını kaldırmaz:D
serkan engin bu hafta c.tesi ise şehir dısında olacm muhtemelen o nedenle gelemem diğer hafta için ölmezsek oralardayız :)
hacı konuyu tekrar acarız sıkıntı degılde :D aksam bı sütlucemı halıcıoglunamı ne gıdıcekmısız :) orası uygun bı yermı bılmıorum ama aksam yenıden bı konsuup anlasırız ;) bu hafta olursa haftaya senın ıcın yıne yaparız :D
serqan23
18-08-2011, 14:00
adaş sıkıntı yok hepımıze uyan bı zaman olsun herkes birarada olsun :)
büyüklerimizden önderlik bekliyoruz :D
SekoLive
18-08-2011, 14:06
bu aksam unkapannda arkadaşlarla iftardayız :) eğer cıkısda geç saate takılırsanz arıyım sizi sütlüceye gelirim sohbete
Boost Up
18-08-2011, 18:29
ben çok demiştim daha ilerideki daha iyi diye ama dinlememişlerdi:D
KA®ANLIK
18-08-2011, 18:33
ben çok demiştim daha ilerideki daha iyi diye ama dinlememişlerdi:D
bu konuya da yazdım geçen seneki konuya da yazdım...
BİZİM EV RESTAURANT...
tatlıları olsun yemekleri olsun hepsi ayrı lezzet...
sahibi ile muhabbetimiz var, orada karar kılınırsa özel olarak konuşuruz ;)
tek geçerim...
SekoLive
18-08-2011, 18:39
yaw bu iş bi karara bağlansada bizde programımızı ayarlasak.
arkadaşlar acaba mangalamı gitsek? :D herkes yiceğini alıp getisin 2-3 mangalla iş döner gibi? yada değişik bişi yapıp mc yada burger kinge gidip bi katı komple kapatabilriz :D herkes istediğini alır yer.
gırgır bi yanada yapacaksak böyle bişey bu hafta bitmeden belli olsnda bizde ona göre kendimizi ayarlayalım
yaw bu iş bi karara bağlansada bizde programımızı ayarlasak.
arkadaşlar acaba mangalamı gitsek? :D herkes yiceğini alıp getisin 2-3 mangalla iş döner gibi? yada değişik bişi yapıp mc yada burger kinge gidip bi katı komple kapatabilriz :D herkes istediğini alır yer.
gırgır bi yanada yapacaksak böyle bişey bu hafta bitmeden belli olsnda bizde ona göre kendimizi ayarlayalım
mc de iftar menusude var corba mc turka su ramazan serbeti cola patates vs vs veriyolar bişiler üstüne burger isteyende alabilir teraslı biyer güzel olur merter mesela :D
mc de iftar menusude var corba mc turka su ramazan serbeti cola patates vs vs veriyolar bişiler üstüne burger isteyende alabilir teraslı biyer güzel olur merter mesela :D
merter ıyı guzelde normal zamanda bıle 20-25 araba oluyo, bıde bulusma olsa, nereye gırcek o kadar araba :D o kalabalıga zaten polıste damlar bızden sonra :)
engin iftardan sonra gidelim hemen ararsın ok!
SekoLive
18-08-2011, 19:02
engin merter mc karşsında büyük otopark var :D aracları oraya çeker ordan mc'e geçeriz :D sonrasındada orda sohbet muhabbet olur :D
engin iftardan sonra gidelim hemen ararsın ok!
tmm abı ben bırazdan işten cıkıcam 7.30 dan sonra boşum ;)
engin merter mc karşsında büyük otopark var :D aracları oraya çeker ordan mc'e geçeriz :D sonrasındada orda sohbet muhabbet olur :D
olabılır o zamn mantklı ;) geldıgımızde 25 tane çekıcı ıle karsı karsıya kalmayalımda :D
sütlüceye boşa gitmeyin olabilecek ıkı mekandan birisi ile ben zaten konuştum geriye sadrazam kaldı oda fiyatlar ve mekan nasıl buyuk mu hiç gitmedıgımden bılmıyorum onunlada görüşün en azından .
RottingChrist
18-08-2011, 21:42
:icon_tup:
vakıftepenin manzarası güzelse gece ufak caplı fotoday de yapılabilir :)
RottingChrist
18-08-2011, 21:43
:icon_tup:
RottingChrist
18-08-2011, 21:49
ferit, bu fırsat sitelerinde bir sürü uygun fiyatlı iftar programı yapan yerler var. bence anlaşın bir yerle linki verin herkes netten satın alsın. hem hesap kitap işleri ile uğraşmamış olur kimse. 20-40 tl arasında baya güzel mekanlar vardı ben baktığımda.
sütlüceye boşa gitmeyin olabilecek ıkı mekandan birisi ile ben zaten konuştum geriye sadrazam kaldı oda fiyatlar ve mekan nasıl buyuk mu hiç gitmedıgımden bılmıyorum onunlada görüşün en azından .
benım bilmedigim uygulamalar abi o sıteler bi araştırayım en azından
edit. bilen duyan varsa güzelmiş :D
http://www.tumfirsatsiteleri.com/firsat.aspx?firsat=Istanbul%27+un+Essiz+Pencereler inden+Nakkastepe+Ayisigi+Cafe%27de+Iftar+Zamani+Ra mazan%27a+Oumlzel+Ayisigi+Cafe%27de+Iftar+Menuumls uuml+55+TL+Yerine+55+Indirimle+2450+TL+%28Ramazan+ Boyunca+Geccedilerlidir%29+firsatbufirsat&f_id=20&id=3793498
GokhanRS
18-08-2011, 21:54
maltepe çam evi mükemmel hem açık alan hemde çocuk parkı filanda var ailesiyle gelmek isteyende gelebilir tarzı bi mekan. ormanın içinde
canlı müzik(türk sanat müziği) iftar v.s dahil 29 lira kampanyası var.
http://img856.imageshack.us/img856/2820/hall001.jpg
Cok mantıklı timur abi daha önceden bilinen bir mekan olursa hiç sorun olmaz
RottingChrist
18-08-2011, 22:01
mesela bak. aşağıdaki linkte detaylar da var satın alması da kolay. güzel bir masa organizasyonu ile çok güzel olur diye düşünüyorum.
Aladağ Restaurant - Avcılar Aladağ Restaurant'ta 12 çeşit iftar tabağı, günün çorbası, paçanga böreği, piliç pirzola ve kaşarlı köfteden oluşan ana yemek tabağı, meyve ya da tatlı, 1 adet meşrubat ve sınırsız çaydan oluşan iftar menüsü 35 TL yerine s (http://www.semtfirsati.com/firsatlar/avcilar_aladag_restaurant_iftar_menusu.aspx)
benım bilmedigim uygulamalar abi o sıteler bi araştırayım en azından
RottingChrist
18-08-2011, 22:04
yok otopark yok kalabalık kaprisi çeken adamlarla uğraşmaktansa bencede mantıklı. 3-5 mekan linki verin anketi de koyun bölge bölge nerden daha çok katılım olur anket sonucuna göre herkes satın alır verdikleri kodu not alıp aynı güne rezervasyon yaptırması kafi.
Cok mantıklı timur abi daha önceden bilinen bir mekan olursa hiç sorun olmaz
böylece mekan sahiplerinin kaprisleride çekilmemiş olur :D
RottingChrist
18-08-2011, 22:16
aynen öyle ferit iyi biliyorsun sen de :D yada isterseniz burası da var. bizim şirketin müşterisi. kişi sayısında göre menu ayarlanabilir. otopark sıkıntısı yok. araçların hepsi boğaz manzarasına bakan otoparka çekiliyor :) onlar da sebeplensin.
..::: VAKIFTEPE SOSYAL TESSLER :::.. (http://www.vakiftepe.com/menumuz.html)
böylece mekan sahiplerinin kaprisleride çekilmemiş olur :D
bykarakus
18-08-2011, 22:16
Benim devamli gittigim bi yer var hem yemek hemde canli muzik nargile vs sultanahmette serbethane ismi gayet guzel bi mekan yemek fiyat ayarlatiriz konusuruz istedigimiz menuyu yaptiririz ne dersiniz. Hem sonrasinda nargile muzikde dinlenebilir...
aynen öyle ferit iyi biliyorsun sen de :D yada isterseniz burası da var. bizim şirketin müşterisi. kişi sayısında göre menu ayarlanabilir. otopark sıkıntısı yok. araçların hepsi boğaz manzarasına bakan otoparka çekiliyor :) onlar da sebeplensin.
..::: VAKIFTEPE SOSYAL TESSLER :::.. (http://www.vakiftepe.com/menumuz.html)
eskiden bluuştugumuz yer mı abı burası hep metini duyuyorum ama bi gidemedik eger ora ısede kaç kere geldık içeri girmedik :D
RottingChrist
18-08-2011, 22:34
yok değil ama hemen karşı yakasında yani köprünün solunda kalıyor. 2 dk. mesafe var aralarında.
eskiden bluuştugumuz yer mı abı burası hep metini duyuyorum ama bi gidemedik eger ora ısede kaç kere geldık içeri girmedik :D
hım anadoluya giderken yani bahsettigi bayrak o bayrak :D
SekoLive
18-08-2011, 23:09
bu sene bu iş olmaz çok ruhsuzuz....
bu sene bu iş olmaz çok ruhsuzuz....
bız dun aslan abıyle gorusmstuk 1-2 yerle sohbet bolumunde konu acmıstık acıklamalı olarak,goruslerı alalım acısından ama konu silinmiş, herhalde site dahılınde bulusup ıftar yapmak yasak :)
SekoLive
19-08-2011, 10:02
yasak deilde herkesin canı sıkkın sanırm onunda etkisi var... haftaya ayarlayalım p.tesi ve perşembe günü doluyum olmadı gider sütlücede bi köfteci uykulukcu önünde bulusuruz cok ağır menüyede gerek yok bence ekmek arası bide çorba olsa işimizi görür oradanda müsai bi yere geçer çay çekirek kola yapar sohbet ederiz engin. günü üç aşşa beş yukarı kararlaştıralm bugun aksama kadar herkesde haftaya kendini ayarlasın.
ya isteyen arasinda bulusur, iftar amac mi arac mi ona karar verseniz once ;)
SekoLive
19-08-2011, 10:12
onur abi amaçda araçda değil üye oldugumdan beri her sene iftar yapılırdı, bu sene olmadı hem adet yerini bulsun diye hemde hep birlikde olalım diye istemiştim. dediğin gibi isteyenler arasında bulusabilir oda bi yöntem. zaten karar v.s. durumu bana düşmez büyüklerimiz var onlar karar verirler .
ya isteyen arasinda bulusur, iftar amac mi arac mi ona karar verseniz once ;)
abı bız zaten kendı aramızda sureklı bulusuyoruz ama daha sonradan resım koydugmzda aa bızım nıe haberımız yoktu, bılsydık gelırdık diyen arkdslarımız oluyo, o yuzden fıyat ve yer belırterek görus alma acısından konu acmıstık ama uçmuşş. nası belırlıycez bunu ?
bugra abıyle aslan abı gorusmusler, guncelleme yapmk adına ben buraya yazıyorum,
duruma gore bugra abı yenı konu acıcak.
sutlucede liman adındakı yer ıle gorusuldugunde;
corba
karısık ızgara
salata
tatlı
ıcecek seklınde 35tl den son 30tl ye bırakıyorlar.
çınaraltı mekanda ise
corba
ızgara (karısık ve pırozla harıc)
salata
tatlı
ıcecek seklınde 28tl den son 20 tl ye bırakıyolar.
onumuzde hafta cumartesı aksamı ıcın dusuncelerınız nelerdır arkadaslar ??
SekoLive
19-08-2011, 11:44
ÇINARALTI cok iyi deildi 3-4 kere gittim. limanı bilmiyorum yorumum yok. belki bana denk gelmiştir kötü zamanı onun için bişey demekde istemiyorum çoğunluğa uyarım p.tesi perşembe hariç bana uyar
Bu konu altında ortak bir yer ve zaman konusunda netleşin konu açar ilan ederiz.
Hergün 4-5 iftar daveti konusu siliyorum sohbette çarpılıcam sonunda ;)
Boost Up
19-08-2011, 12:33
Bence en iyi yerler İstanbulun en uçları. Alemdağ olur yada karşı taraftada aynı şekil neresi var bilmiyorum. (araba sorunundan dolayı dedim) s2000 ciler Alemdağda buluşuyor yemek yiyorlar sürekli, onlardanda bilgi alabilirsiniz nasıl olduğuna dair
Eray Yümsel
19-08-2011, 12:35
boşuna ugrasıyonuz günü kararlaştırın ortak bir nokta belirleyip oranın iftar çadırına çökelim işte :D boşunamı vergi ödüyoruz bi faydası olsun devletin bize
boşuna ugrasıyonuz günü kararlaştırın ortak bir nokta belirleyip oranın iftar çadırına çökelim işte :D boşunamı vergi ödüyoruz bi faydası olsun devletin bize
nede vergı oduyosun ya ahahha :)
hahahhahahahha bizim vergilerinde üstüne yatıyo çakal :D
Day Walker
19-08-2011, 12:40
Ahahahaha haci aklima geldide karizmayi cizmeyelim diye yazmamistim :D
Eray Yümsel
19-08-2011, 12:41
olm günde 20tl benzın almak yeterli :D
KA®ANLIK
19-08-2011, 12:41
ahahahhahahha :D
adam haklı peyler :D
olum wg yi ne zaman alacan
Day Walker
19-08-2011, 12:42
Senin avatarindaki cakal dimi :D
Eray Yümsel
19-08-2011, 12:43
adam haklı peyler :D
olum wg yi ne zaman alacan
alıırm bugün kaybolma telefonunada bak yeterli :D
Senin avatarindaki cakal dimi :D
valla helal olsun hacı nası anladın :D
ya canım sıkılıyor akşam napalım :)
Shadow_Dancer
19-08-2011, 12:45
Yeşilköye git arabayı da marmaris büfenin önüne koy herkes görsün diye :D Bilerek kaldırıma sıfırla ki ne kadar basık oldugu belli olsun :D
evet abiler liman uykuluk yeri güzel manzarada hoş temiz bir mekan otoparkta sıkıntı yok 27.08 cumartesi akşamı için uygunmudur herkeze?
Eray Yümsel
19-08-2011, 12:46
beykoz a gel sen ben seni eğlendiririm
Yeşilköye git arabayı da marmaris büfenin önüne koy herkes görsün diye :D Bilerek kaldırıma sıfırla ki ne kadar basık oldugu belli olsun :D
ahahahh o gun koseyı tam donerken oradakı cıktı bende amma sanslıyım dıye gırdım oraya sonrada kapım acılmadı :) hanım yanımda olmasa atraksıyon yapar ters parkederdım ahahah :)
beykoz a gel sen ben seni eğlendiririm
yok bak napalım bılıyormusun sen yıne motorla gel tarıkla gokıyle emreyle bızde burda toplanak horhora gıdleım hadı gıdıyoruz akşam gelmeyenın bası bıttın ..otu ....den kurtulmasın ahaha bızım tayfa ıcın gecerlı :) dıgerlerının canı sağolsun :D
eray motoru al bu sefer birlikte gidelim :D
onursumer
19-08-2011, 12:50
akşam içn diilde bi mekan bulalımda yarın akşam iftarda toplanalım muhabbet olur hem :) tatilden geldim geleli çalışıyorm darlandım yaw :D
Eray Yümsel
19-08-2011, 12:50
saol morukcum kalsınnnnn ben bugün boğaza sıfır iftarımı yapıcam buyur gel misafirim ol beğenmezsen yediklerin iade edebilirsin :D
muştu sende gel mekan fena ağlarsınız duygulanıp yan,i :D
beykoz vergi dairesi rekortmenidir eray ;olm bunda ne cevherler var bilmiyosunuz siz :D ueuhehuuhe
Eray Yümsel
19-08-2011, 12:52
olm siz nekadar bencil şişman pislikmişiniz la güzelim iftar konusunu şahsileştirdiniz utanç duyuyorum sizden
Shadow_Dancer
19-08-2011, 12:54
olm siz nekadar bencil şişman pislikmişiniz la güzelim iftar konusunu şahsileştirdiniz utanç duyuyorum sizden
Recep Ivedik 2 - Pizza Kopernik Full [HD] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=orvnsq016wU)
ahuahuauha :D ulan ne güldüm be..
saol morukcum kalsınnnnn ben bugün boğaza sıfır iftarımı yapıcam buyur gel misafirim ol beğenmezsen yediklerin iade edebilirsin :D
muştu sende gel mekan fena ağlarsınız duygulanıp yan,i :D
boğaza sıfır dediğin geçen kelle geldiğimiz çay bahçesi değilmi olum :D
YavuzNaz
19-08-2011, 13:27
boğaza sıfır dediğin geçen kelle geldiğimiz çay bahçesi değilmi olum :D
auauahheheheeee :D abi nasıl yiyosun o kelleyi ya :D
auauahheheheeee :D abi nasıl yiyosun o kelleyi ya :D
hhaha kelle yemedik olum kelle yani imhotep özgürle gittik :D :D
SekoLive
19-08-2011, 13:33
abi konudan cık dısarı rica exiyrm :D
onursumer
19-08-2011, 13:34
bugun akşam 11 e kadar çalışıyorum
yarın akşama mekan bulunda iftarda toplanalım :D
eray beni almaya geliyo daha sonra görüşürük :D
by_hayali
19-08-2011, 13:37
eray beni almaya geliyo daha sonra görüşürük :D
bu tarafa geçerseniz haberim olsun :D
SekoLive
19-08-2011, 13:37
buğra abi enginin listeyle bi yeni konu açma şansımz varmıdır? çünki uzadı gitti yer seçimi diye açıp yapabilyorsak yapalm yoksa dahda uzatmayalım :) kimsede yorulmasın
Day Walker
19-08-2011, 13:43
alıırm bugün kaybolma telefonunada bak yeterli :D
valla helal olsun hacı nası anladın :D
Ben anlarim :D
YavuzNaz
19-08-2011, 13:55
oruç başıma vurdu bugün herşeyi yemeğe bağlıyorum :D
sisli hava yazıyodu gazetede sosisli okudum :D
bugra abıyle aslan abı gorusmusler, guncelleme yapmk adına ben buraya yazıyorum,
duruma gore bugra abı yenı konu acıcak.
sutlucede liman adındakı yer ıle gorusuldugunde;
corba
karısık ızgara
salata
tatlı
ıcecek seklınde 35tl den son 30tl ye bırakıyorlar.
çınaraltı mekanda ise
corba
ızgara (karısık ve pırozla harıc)
salata
tatlı
ıcecek seklınde 28tl den son 20 tl ye bırakıyolar.
onumuzde hafta cumartesı aksamı ıcın dusuncelerınız nelerdır arkadaslar ??
direk fiyat 30 tl zaten ne zaman zam gelmiş ki iftar menüsü dediklerini tek tek alsan 32 tl tutuyor :D
çınar altını bende sevmemiştim
SekoLive
19-08-2011, 21:59
engean frid aslan iftar için olan büyük cabanızı tebrik ederim :) daha bu konuda yazmayalm kimseninde niyeti yok gibi zaten :) biz aramızda organize olalım daha fazla ısrarın gereği yok gibi.
sanırım öylesi daha makbul olacak serkan :D
SekoLive
19-08-2011, 22:21
sanırım öylesi daha makbul olacak serkan :D
bişeyi cok zorlamamak lazım allah korusun birisine bişi olur bi tatsızlık yaşanır sebep olmus gibi oluruz hiç gereği yok :)
cok kalabalık oluncada zaten toplu kalabalık ama biraz kopukluk oluyor grup grup :)
engean frid aslan iftar için olan büyük cabanızı tebrik ederim :) daha bu konuda yazmayalm kimseninde niyeti yok gibi zaten :) biz aramızda organize olalım daha fazla ısrarın gereği yok gibi.
aynen aynen, yapalım edelım dıyen cok ama iş cıddıyete bınınce kımse cıkmıyo pıyasaya :) nys bız kendı aramızda yaparız bseyler ;)
kimse olmayınca ömerle gittik bizde bugün çok keyifli bir iftar oldu :D
http://i811.photobucket.com/albums/zz32/frid057/fotoraf0021.jpg
Allah kabul etsin afiyet olsun :D
Murat Özcan
29-08-2011, 01:55
allah kabul etsın afıyet olsun
Valla şaşırmış millet...
Öyle sıradan biyerde de 35 liraysa iftar, resmen soygun.
Rumelihisarında LOKMA vardır, denizkıyısı, fsm köprüsü manzaralı acaip güzel kaliteli bir mekan.
Orda bile iftar 39 lira ile 42 lira arasnda.
Lokma (http://www.lokma.com.tr/)
Hos zaten ramazan da bitti, bayramda bulusuruz artık ;)
olum köfteci RAMİZ de bile iftar menüsü 22 lira lan :D
ızgara
salata
çorba
iftariyelik
tatlı :D