Orijinalini görmek için tıklayınız : Discovery channel izleyicileri buraya
Discovery izleyicileri saat 16.00 da yani 20 dakika sonra 280sl üzerinde çalışma yapılacağı bilgisi verildi.İzlemek isteyenlere burdan bildirmiş olayım.:)
Not:programın tekrarı sabah saat 7 de var.:D
Eger bahsettiginiz program tamirat tadilat ise h.içi hergün 3.25 te var sahura kalkanlara duyrulur ve hemen ardındanda 5.vites baslıyor :)
kabloluda izliyorduk adamlar kaldırdılar neymis bir ust pakete gecmis az sovmedim
TolgaEsentepe
16-08-2011, 14:46
discovery kendini yenilemeli artık 2 yıldır izlemiyorum en az bu kanalı, 1 haftadır boş vaktimde bakıyorum hala aynı şeyleri gösteriyor....
nakayama
16-08-2011, 14:49
Netten izleyebileceğimiz bir site varmı peki ?
Day Walker
16-08-2011, 14:50
Kabloludan kalktı artık izleyemiyorum.Digiturk dede yok zaten.
nasılmış programını izliyorum bide balık tutan bi adam var ikisini hep izlerim
mgnPower
16-08-2011, 14:50
sirf discovery icin gittim kablolu aldim baglattim iki aydir kaldirdilar yayindan sozlemeleri bitmis sozde...
Discovery bizdede yok malesef :(
8.000rpm
16-08-2011, 15:03
nolcak kablolular peki?
discovery sonsuza kadar bitti mi bizim için?
var mı bilgisi olan?
Bu izleyen arkadaşlar nereden izliyor bir bilgi verirse sevinirim ..
bende sadece discovery için gittim kablo Tv aldım şimdi yalan oldu valla :(
TolgaEsentepe
16-08-2011, 15:07
dsmart dan
aradım ben ust pakete gecin onda var falan diyolar digital yayın paketi mi ne varmıs
ben hiç izleyemedim ki :(
bu kablo tv'yi yöneten kerizlerde zerre işletme zekası yok.. şimdi discovery'i de kaldırmışlar.. bu öküzlere söyledim dilimde tüy bitti; şu ligTV ye aylık atıyorum 30 TL karşılığında abonelik sağlayın diye, hiç kaale almadılar.. halbuki öyle bir abonelik yapsalardı binlerce abone kazanırlardı..
63owen63
16-08-2011, 15:11
d-smarttan izliyorum ben.
Dsmart el koydu sanırım discovery e ,kabloluda teledünyada vs.. dsmart hariç yok bildiğim kadarıyla kötü bi anlaşma yapmış discovery geri döner işallah izliyoduk ne güzel
d-smarttan izliyorum ben.
aynen d-smarttan.
8.000rpm
16-08-2011, 15:24
aradım ben ust pakete gecin onda var falan diyolar digital yayın paketi mi ne varmıs
pakedine şimdi...
tööbe tööbe...
noolmuş bi tek discovery ile mi üst pakete müşteri çekeceklermiş?
yaa bu sığırları hangi cins yemle besliyorlar nedir anlayabilmiş değilim...
Haydaa Digiyi kapattırıyordum şimdi Teledünya yı da mı kapattıralım :S
pakedine şimdi...
tööbe tööbe...
noolmuş bi tek discovery ile mi üst pakete müşteri çekeceklermiş?
yaa bu sığırları hangi cins yemle besliyorlar nedir anlayabilmiş değilim...
kablolunun bir üst paketi teledünya heralde onların dediği teledünyadada yok ama sadece dsmartta var bildiğim kadarıyla artık ,
dh deki bir konu
http://forum.donanimhaber.com/m_49955706/mpage_3/key_/tm.htm
Low-Rider
16-08-2011, 15:45
ulan bende 3günde bir kanal ayarlarından discovery yi arıyordum kalkmış meğer
Atlanta uydu alıcısı + 3 hub 2 çanak ve internet server bağlantısı ile alayına go hepsini izliyorum :)
Yavaş yavaş suanki kablolu yayına servisi ve alakayı azaltıcaklarmış artık d-smart vb. gibi kutulu sistemle dijtale geçiş başladı kablolu yayın adı altında.
Atlanta uydu alıcısı + 3 hub 2 çanak ve internet server bağlantısı ile alayına go hepsini izliyorum :)
Evet bende hepsini kapattırıp ya ondan yada Dreambox tarzı birşeye geçiş yapmak istiyorum fakat bunları buradan değilde özelden konuşmak gerekiyor zira forumu zor durumda bırakabiliriz..
Uyuz oldum D-smarta...
Eskiden 15'deki kanallar taa 60 67'ye mi nereye yollamışlar :mad:
onursumer
16-08-2011, 18:15
digiturkte yoktu zaten izleyemiyordum
kaçkere mail attım digiturke alın diye ama tınlayan yok :D
Jön Türk
16-08-2011, 18:35
Dsmart ta izliyoruz.Kanal 115 olmalı.
HD kanal devamlı açık mağazada.hep değişik bölümler yayınlanıyor.
digiturk'e geri döndü kanal hayırlı olsun .
Discovery Channel:191.kanal
Discovery Science:192.kanal
Animal Planet:193.kanal
Muharrem C.80
04-01-2012, 20:56
kabloluda çıkmaya başladı yılbaşından beri 188. kanal. bide bisürü ıvırzıvırı çıktı 196-7-8de ama daha görüntü yok onlarda.