Orijinalini görmek için tıklayınız : Dealextremme hkk.
Selamlar.Bu siteden alışveriş yapan varmıdır? Fiyatları gayet uygun.Kulaklık almayı planlıyorum fakat kargosu falan nasıldır daha önce hiç yurtdışından getirtmedim.Yardımcı olabilecek varsa çok teşekkür ederim.
Alacağım kulaklık:
Designer's Foldable On-Ear Stereo Headphones with Control Talk for iPhone 4/3G/3GS - Red - Free Shipping - DealExtreme (http://www.dealextreme.com/p/designer-s-foldable-on-ear-stereo-headphones-with-control-talk-for-iphone-4-3g-3gs-red-55875)
evet var Ben.. ;)
70 dolara Navigasyon aldım.. 10 numara çalışıyor.. ücretsiz kargo ile evime kadar geldi..
Ne kadar sürede geliyor peki ?
lnd_samet
16-08-2011, 14:59
telefon gümrükte kalır.
onun harici elektronik cogu malzeme geliyor.
berkay_aydin
16-08-2011, 15:00
Free Shipping - Ücretsiz kargo :)
ben 4 defa telefon aldım sadece gelişi 1 ayı buluyor ama ürünler 10 numara ve türkçe dili var sitenin bence çok güzel bi site ptt kargoyla çalıştıkları için ürün geç geliyor geri kalan yanı sitenin çok ii
karsiyakaliozi
16-08-2011, 15:01
baska cin alısveriş sitelerinden yaptıgım alısverısler 10-12 gunde geldi hepsi aynı postayı kullanır sanırım o surede gelır
10 günden gelmişti...
5.0" LCD Windows CE 5.0 Core GPS Navigator w/FM Transmitter + Internal 2GB Memory (Europe Maps) - Free Shipping - DealExtreme (http://www.dealextreme.com/p/5-0-lcd-windows-ce-5-0-core-gps-navigator-w-fm-transmitter-internal-2gb-memory-europe-maps-41578)
bunu almıştım..
Benim alacağım kulaklık olduğundan sorun çıkmaz sanırım.Cep telefonları gümrükte takılmıyormu?
150 euronun altında alacağın ürünler gümrükte takılmaz.. yeter ki eşşeğin kukusuna su kaçırıp olayı abartıp ticaret boyutuna sokma :D :D
Elektronikle ilgili bilgim olmadığından soruyorum.
Şu ürünü alsak;
Vehicle Rear Sight Video Camera with Night Vision (9 InfraRed IR LED) - Free Shipping - DealExtreme (http://www.dealextreme.com/p/vehicle-rear-sight-video-camera-with-night-vision-9-infrared-ir-led-5891)
Birde küçük lcd gibi bişey uydurup sürücü camının köşesine monteleyip çalışır hale getiremezmiyiz? Kameralı bir park sistemine ihtiyacım var ucuz yollu
bende navigasyon almıştım 10 günde geldi ama cihaz tırt çıktı :D
vay arkadaş hepsi burada dan 3 parça almıştım 20 günde gelmişti
çok iyimiş bu dealextreme...
bende navigasyon almıştım 10 günde geldi ama cihaz tırt çıktı :D
seninki şanssızlık :) ucuz olduğu için risk haliyle fazla tabi :)
bende yapıyorum alısverıs sorunsuz gelıyor 12-15 gün arası fiyatlarda gayet uygun :)
O zaman alsakmı ya kulaklığı :D
ali kardeşim bırak allahını seversen.. bir kulaklığa 70 dolar para mı verilir? yazık günah.. ne işe yarıyor bu kulaklık? ütü mü yapıyor, bulaşık mı yıkıyor? :D :D
min 9 max 40 küsrü günde gelen ürünlerim oldu geliyor ama eninde sonudna hatta en son aldığım bir ürün gelmedi tekrar yolladılar :)o da 15 günde felan geldi
Beats Audio By Dr.Dre orjinali 450tl falan bu uygun geldi o yüzden.Ses kalitesi inanılmaz iyi orjinalinin.Bununki nasıldır acaba onu merak ediyorum.Yorumlar iyi fakat bilmiyorumki..
1 kac kez philips vs kulaklik aldim cok kalitesiz tavsiyr etmiyorum
Bu site tedarik edip o sekilde ucretsiz kargo yapiyor
Cok sayida urun aldim takilma olmadi
Cok sayida farkli kisilere teelefon aldim x90 harici hepsi sorunsuz calisiyor
X90 siyah kirmizi beyaz aldim 1 tanesi calisiyor
İmail bulman laZim bu cihazlaru kullanmak isterseniZ
Honda anahtar almistim orjinalden farki yok
Chipli de war
Bilgilwrimi aktardim
Bi tavsiye
Elmasepeti sitesinde paket hasarli urunler war iatedigin tarzda orjinal kulakliklar war
Fiyatlaru yari fiyat
Ben scheenrz cx200 kulaklik aldim orjinal kaliteli urun
İphone 4 icin kendime ve arkadaslarima defalarca alisveris yaptim. Sadece bir kez bir urunum bozuk cikti hemen yenisini gonderdiler. Gayet memnunum yani bana hep 12 17 gun arasinda ulasti urunler. Alirsaniz bu kulakligi yorumlarinizi geri yazarsaniz cok sevinirim cunku benimde aklima yatti.
sıkıntıasız geliyor ürünler 15 ile 30 gün arasında malınız gelir kesinlikle..
Tarık V.
16-08-2011, 15:56
-editingen-
O zaman bu gün siparişini verelim bari :D
ben 2 dolarlık alısverıs yaptım onu bıle gonderdıler gayet basarılı
devamlı kullanıyorum. incik boncuk alırım.
henüz bir sıkıntı yaşamadım.
volkan_gs
17-08-2011, 01:56
Bende 3-4 kez alışverş yaptım, 20-25 günde ulaştı hepsi sorunsuz..
yavuz364
17-08-2011, 02:15
Sayısız sipariş verdim :)
Belki 200-300 ü geçmiştir :) hemen hemen her hafta 4-5 ürün geliyordu bi aralar..
Birçok ürün çok kullanışlı oluyor ama bazıları da bir o kadar dandik :)
benım arkadasta fantazi olsun diye telsiz almıstı. anahtarlık 1$ biseyi bile gonderiyorlar. sıkıntı olmuyo.
çok ürün aldım hiç sıkıntı yaşamadım ama çok küçük 1-2 dolarlık ürünlerde kargo bedava olduğu için 1-1.5 ay bekleyenleri duydum zaten 1 dolarlık ürün çinden geliyor anormal değil bence
Bad-Fast
17-08-2011, 04:13
bu siteden tavsiye edeceğiniz mp3 player var mı koşu yaparken takıp dinlemek için ipod gibi ses kalitesi yüksek bişey :) herkes memnun uygun bişey olursa bizde yararlanalım baktımda pek istediğim gibi bişey göremedim
slhdmr34
17-08-2011, 08:44
bende green lazer fln aldım led aldım bir dunya, hepsi geldi, fakat bazısı 10 gun bazısı 20 gun surdu.