Orijinalini görmek için tıklayınız : Ken block's gymkhana four
iyi seyirler
btViXvIDsi0&feature=player_embedded
bu ken de ne yapacağını şaşırdı.o fiestanın çektiği neir arkadaş:D
ama güzel video
yusufbatırel
16-08-2011, 21:58
celık gıbı refleks var 3d cok ama keyıflı olmus 4 serısı
on numra önceki videolara göre daha çok estetik görüntü
mami_makinen
16-08-2011, 22:04
harbıden sasırmıs vermısler altına bı araba kafasına gore takılıyo...
sonundaki gorile çok güldüm :)
Oha LA universal studios :D:D:D
aynı biz kanka veriolar arabayı salıolar dışarı :D
Low-Rider
16-08-2011, 22:07
amerikalıların en iyi yaptığı iş SHOW:)
bu adamın bulduğu her yerde 0 çizmesi sıktı artık
CasabLanca
16-08-2011, 22:17
çekim açısından en kaliteli seri bu olmuş
tek hoşuma gitmeyen nokta dönerken vs. önceki denemelerden yerde kalan lastik izleri
gorilde patladı gitti :D :D
focus musty35
16-08-2011, 23:12
adam işi biliyor ama bunu fiestala deil vti la yapılanı varsa burda cok sevılır
hep bir honda boklama çabasındasın normal yorumunu yapsan artık diyorum yada hiç yapmasan takılıp kalıyorsunuz bazı şeylere
Kardeşim bukadar fanatik olmayın eğlenmeye çalışın :)
focus musty35
16-08-2011, 23:18
hep bir honda boklama çabasındasın normal yorumunu yapsan artık diyorum yada hiç yapmasan takılıp kalıyorsunuz bazı şeylere
sende benım yaptıgım yoruma takıldın kaldın galıba herkes kendı derdıne baksın herkesın bokladıgı kendıne ben kendı dusunceme bakıyorum yazdıgın yorumu okudum dırek baktım arabana sende kendı araban honda dıe takıldın herhlde
focus musty35
16-08-2011, 23:22
Kardeşim bukadar fanatik olmayın eğlenmeye çalışın :)
yok abi bende zaten işin esprisine dedım :)
sende benım yaptıgım yoruma takıldın kaldın galıba herkes kendı derdıne baksın herkesın bokladıgı kendıne ben kendı dusunceme bakıyorum yazdıgın yorumu okudum dırek baktım arabana sende kendı araban honda dıe takıldın herhlde
alakası yok fanatik degilim altı üstü bir araç tercih meselesi, ben sadece hep aynı tarz yorum yapmana takıldım dikkat çekiyor yani honda ile alakası olmayan yere honda baglıyorsun sonra herkes kendi işine yorumuna baksın diyorsun bırakta bu durumda fikir belirtelim :icon_tup:
phantomLord
16-08-2011, 23:24
şahsen ve yanımdakiler izlerken cok zevk aldilar.Tebrikler ken :))
focus musty35
16-08-2011, 23:26
alakası yok fanatik degilim altı üstü bir araç tercih meselesi, ben sadece hep aynı tarz yorum yapmana takıldım dikkat çekiyor yani honda ile alakası olmayan yere honda baglıyorsun sonra herkes kendi işine yorumuna baksın diyorsun bırakta bu durumda fikir belirtelim :icon_tup:
yorumunu bu sekılde duzgun yazarsan bende sana duzgunce cvb verırım zaten herkes fıkrını tabıkıde soler ama sen dırek boklama dıe cumlene baslıyorsun neyse dedıgın gıbı sende fıkrını belırtmıssın uzatmaya gerek yok :icon_tup:
By_HaNNibaLL
16-08-2011, 23:27
şaşirmiş bu adam ya
en sondaki hintliler çok komik olmuş ama gorilin merdivenden atladıktan sonra yürüyüş tarzı çok komikti :D
focus musty35
16-08-2011, 23:32
fıestaya ecobost demısler bırde utanmadan :)
çok fantastik olmuş. goriller, maymunlar cehennemi filmine atıfta mı bulunmuş acaba :D
çok kaliteli olmuş. hakkaten ağlatmış video..
JDMazda_GTR
16-08-2011, 23:57
gorıl 1 numara kesınlıkle o yuruyus hatuna bakıs vs on numara:icon_tup:
hakan115
17-08-2011, 00:10
Sirf sekil, amerikan gazi :)
Bir Gigi Galli degil ;)
driftnolimit
17-08-2011, 01:38
Efektler muhteşem;
uçuş sahnesindeki egzostaki patlama bir mermiyi andırıyor...
dragstar
17-08-2011, 02:03
Sirf sekil, amerikan gazi :)
Bir Gigi Galli degil ;)
aynen öyle siiznde dediğiniz gibi
Amerikan, işin sonu
Selcuk_RoL
17-08-2011, 02:05
:D:D:D:D:icon_tup:
Selcuk_RoL
17-08-2011, 02:16
başarılı bir çalışma olmuş
Süper film gibi. Şimdi bize de imkan verselerdi, ben de yapardım, ben daha iyiyim diyen bir sürü kişi vardır :)
Ken Block yetenekli biri bir şey dediğimiz yok eyvallah ancak şovmenliği bıraksın artık .. Bu işin içinde olan herkez küçük alıştırma turları ile yaptıklarının aynısını yapar bunlar yapılmayacak şeyler değil.Kendini ralli parkurlarında kanıtlasın böyle şovlarla değil.Bence Ken Block bu tür videoları ile akıllarda kalmayı hedeflemiş kendine zaten bildiğim kadarı ile ralli de öyle aman aman bir derecesi yok videolardaki gibi şişiremiyor kendini rallide..
Fiesta ise harika bir makina.
Low-Rider
17-08-2011, 09:27
Süper film gibi. Şimdi bize de imkan verselerdi, ben de yapardım, ben daha iyiyim diyen bir sürü kişi vardır :)
şanlıurfada gymkhana vardı da bizmi yapmadık:D
çok güzel bir video olmuş:icon_tup:
nitrO_Oxide
17-08-2011, 09:55
Harbi sacmalamıs bi adam :D
rallı olayınıı ve drıft olayınııı extreme olarak yapıyor yakında bunların yarıslarıda cıkarsa sasırmayın
karsiyakaliozi
17-08-2011, 10:24
adamın amacı bence markasını tanıtmak ve reklamını yapmak hedefıde once amerika sonra avrupa ülkelerı olmali dıye dusunuyorum reklam fılmı cektırecegıne kendi çekiyor hemde eğlenıyor fenamı bence iddasıda yoktur
Arabanın girdiği yerlerde daha önceden antreman izleri var onlar olmasa daha güzel olur.
Acaba sahnelerin bazıları RC tarzı oyuncak arabayla çekilmiş olabilirmi? :D
Bu adam işini bılıyor yavv...
Maşallahı var adamın, Her videosunu öyle böyle izletiyor.
berkayGLRN
17-08-2011, 11:01
cok güzel bi video olmuş yine kende gidiyo bea:D
subaru ile olan videolar daha güzeldi görsellik açısından buda film gibi olmuş aracın dışında herşey güzel..
Ken Block yetenekli biri bir şey dediğimiz yok eyvallah ancak şovmenliği bıraksın artık .. Bu işin içinde olan herkez küçük alıştırma turları ile yaptıklarının aynısını yapar bunlar yapılmayacak şeyler değil.Kendini ralli parkurlarında kanıtlasın böyle şovlarla değil.Bence Ken Block bu tür videoları ile akıllarda kalmayı hedeflemiş kendine zaten bildiğim kadarı ile ralli de öyle aman aman bir derecesi yok videolardaki gibi şişiremiyor kendini rallide..
Fiesta ise harika bir makina.
Klasik bir yazı olmuş... Bu yazı hep yazılıyor zaten Ken'e karşı :) Ralli'de derecesi yok falan filan..Ralli işi ekip işi lastik işi set up işi v.s.. İlla baraşılı olacak diye bişey yok..Ama bu işte adam konuşturuyor ve profesyonelce showunu yapıyor. Yani işin kısası her babayiğidin harcı değil diye düşünüyorum... :icon_tup:
şanlıurfada gymkhana vardı da bizmi yapmadık:D
Hahahhaa aynen elimizden tutan olmadı :D
JDMazda_GTR
17-08-2011, 16:57
Klasik bir yazı olmuş... Bu yazı hep yazılıyor zaten Ken'e karşı :) Ralli'de derecesi yok falan filan..Ralli işi ekip işi lastik işi set up işi v.s.. İlla baraşılı olacak diye bişey yok..Ama bu işte adam konuşturuyor ve profesyonelce showunu yapıyor. Yani işin kısası her babayiğidin harcı değil diye düşünüyorum... :icon_tup:
noktası vırgulune kadar katılıyorum adam amaca uygun hareket edıo adamın ısı show bunu da gayet ıyı yapıo mıs gıbı para da kazanıo bız de sunu yapsın bunu yapsın dıe konusuoz:D bır de antrenman yapmıs denmesı ılgınc bu hareketlerı tek seferde yapacak bır adam tanıyan varmı :hahaha:
keyifle izledim en çokta izlerken 306 ile verdiğim compomotivlerimi özledim o jantlar fena gaza getirdi beni salak kafam keşke satmasaydım kimi yerlerde izler yoktu goril çok şerefsiz yürümüş :D
uzaktan kumandalı araba gıbı :D
adam on numara