Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çanakkale balık avı ( tatlı su )

despe
17-08-2011, 10:10
Evet beyler mutlaka aramızda balık tutmayı seven, bunu hobi olarak yapan arkadaşlar vardır.

***** önümüz bayram, 1 haftalık bir tatil var bunu değerlendirmek lazım :D

4-5 kişilik bir grup 1-2 günlük bir kamp yapıp balık tutmayı düşünüyoruz.

Hedef balıklarımız turna ve sazan (tabiki limitler dahilinde)

Özellikle çanakkalede olan arkadaşlardan veyahut diğer illerden çanakkaleye gitmiş ve gittiği avlakta verim almış olan arkadaşlardan yer tavsiyesi istiyorum. Okadar yol gidipte boş dönmek moral bozar, gerçi kısmet işi ne olacağı belli olmaz.

Neden çanakkale diye soracak olursanız, balık bolluğu diğer illere göre daha fazla ve genelde denizde avlandıkları için tatlı su avcılığının şansı daha fazla, hemde değişik yerler görmüş oluruz.

Konuyu üyesi olduğum bir balık forumunada açtım fakat millet balık avladığı yeri sır gibi tutuyor söylemiyor :)

Yine uluorta yazmak istemeyen arkadaşlar olursa özel msj atmalarını rica ediyorum. Dediğim gibi av yasal sirkülere uygun olarak yapılacak.

Nice konuların açıldığı güzelim tt nin sohbet bölümünde bu konunun gereksiz görülüp silinmeyeceğini umut ediyorum :D

DENON
17-08-2011, 10:13
hadi cunda köprüsüne bizi oarsı paklar birçet , boşver sazanla uuraşmayı levrek yakalamak varken :D :D

despe
17-08-2011, 10:14
cık olmaz. talısuya başlıcam artık :D

DENON
17-08-2011, 10:15
cık olmaz. talısuya başlıcam artık :D
o zaman çanakkaleye değil senı ivrindiye baraja göndereyım ben

yigitblr
17-08-2011, 11:04
komşularımızın sürekli gittiği bi yer var baya da balık tutuyolar ama tatlı su mu bilemem.Çanakkale/karabigaydı sanırsam.

despe
17-08-2011, 15:42
yok mu hiç fişinkçi :D

elpadre
17-08-2011, 15:57
Ben seviyorum balık tutmayı ama tatlı su hiç denemedim :)