Orijinalini görmek için tıklayınız : indiglo göstergeyi kim nerede montaj yapar?
mcolgecen
17-08-2011, 11:16
honda civic aracıma indiglo kadran aldım fakat montajını yaptıramadım elektirikciler pek anlamıyor istanbul anadolu yakası veya kocaeli taraflarında bu kadranı kim değiştirebilir ?
anlamıyo değilde uğraşmak işlerine gemiyor.
mcolgecen
17-08-2011, 11:31
anlamıyo değilde uğraşmak işlerine gemiyor.
öylede denebilir malesef hiç biri daha önce böyle birşey görmemiş kadranların doğru göstermesi için biraz hassas iş birazda ben çekiniyorum orjinal göstergeyide bozmayalım sonra.
Mehmet Gazihan
17-08-2011, 11:51
highway Ataşehir tuning | car audio video ,Blutooth Araç Kiti,Cam Filmi,Cam Kaldırma Seti,Jant Ürünleri,Merkezi Kilit,Multimedia Ekran,ataşehir, otoban,ralli,modifiye,Oto Açma Kapama,Oto Alarm,ses sistemleri,Park Sensör,Pnd,Sensör,Spor Yaylar,Sporca (http://www.highway.com.tr)
ahmet usta ile bi görüşüver..
@Ataşehir
bostancı yücel usta var yapar ama vakit ayırırmı bilmem ikiler hondanın yanında cok iyi ustadır ben kendim montaj yapmıstım kimse yanasmak istemeynce, ugrasmak gerekiyor biraz ama zor değil
mcolgecen
20-08-2011, 11:27
başka bildiğiniz bir yer varmı ?